2008 Kasım Anneleri

azocum miniğim çok teşekkürler :))

azom diş çıkarıyor olabilr mi? batunun huysuzluğu dişlerden , azılarımız geliyor ondan huzursuz çocuğum belki kaanda da diş sorunu vardır tatlım..

miniğim bakıcı sorununu çözdük , biraz daha geç geliyor , daha erken çıkıyor , babasına da eşimin çalıştığını söyledi şimdilik bir problem yok yani..

bu arada batuş kendi resmine bakıp parmağıyla işaret ederek baatuuu diyo , dün bütün gece resmine bakıp bakıp batu batu batu diye sayıkladı , koptuk gülmekten kaydirigubbakcemile3

cok sevındım canım sorunun cozulmesıne
ayrıca maasallah ısmını soyleyebılıyor
yerım onun tatlı dılını

bızde dun gece 3 kısı olarak yattık yatakta
cunku artık esım yatıp kalkmalardan dolayı pes ederek yanımıza aldı oglumu
beyefendı bır yatıyor kı sormayın ıkı kısılık yatakta done done bızı mum ettı resmen
nereye yatsak sasırdık sabah esım bu yatagı bu sıpaya bırakıp kendımıze yenı yatak alalım dedı artık

batu da deli yatıyo , resmen dört dönüyo o yüzden kocam bizi yanlız bırakıyor kendisi misafir odasında uyuyor , adam geldi geleli bir gece beraber yatamadık , ben gariban bi o yatağa bi bu yatağa gidip duruyorum :roflol:

Günaydın kızlar...
Öncelikle Andina ve Ecemim'i kutluyorum... Allah bebişlerinize sağlıklı uzun ömürler, birlikte daha nice yıllar versin...

Kalimero'cum ne kadar sosyal bir eşin varmış. Kuzenlere çaya gitmek falan... Ben çok severim böyle çaya gitmeleri falan ama eşim ev gezmesinden nefret eder. Ağbime bile en son geçen sene Bengiş'i el öptürmeye gitmiştim diye hatırlıyorum... Çok zor yabani koca çok zor...

Bu sabah da ben açtım işi, eşim evde dadılık yapıyor. Bengisu'ya da bir şey alerji yapmış sanırım. Sanki top sakal bırakmış gibi o bölge kupkuru kıpkırmızı olmuş. Pazartesi akşamı kıymalı makarna yapmıştım biraz da karabiber koymuştum. Karabiber mi yaptı bilmiyorum...

Ben de anlayamadım ne alerji yaptı. Bal da vermiştik ama baldan yaklaşık 3 gün sonra başladı kızrıklık. Bu kadar zaman sonra alerji kendini göstermez heralde... Ne yaptı anlamadım ama ben yine bebek çorbalarına geri döndüm. En azından şu kızarıklıklar geçene kadar...

evet andinacım azılarda çıkıyo.ondanda olabilir doğru..
bu arada bakıcı işine bende sevindim cnm.
miniğim bizimkide çok deli yatıyo yaa..
gece zırt pırt uyanıyo.odasında tek kişilik yatağa alıyorum beşiğinden.döne döne ben bi kenarda sıkışıp uyutuyorum.yerine koyuyorum.
1 saat sonra yine.
bu sabaha karşı yanında 1 saat uyuya kalmışım.yatağın ucunda kolum uyuşmuş.sığamıyo yatağa dönmekten

elmalıcım geçmişolsun bengisuya..
cildi biraz hassas galiba.
daha öncede yüzünde kızarıklıklar vardı dimi?
bi cilt dr. götürsen...

Taşakkür ederim Azo'cum. Cildi hassas evet. Babasına çekmiş :) Azıcık terlese hemen egzema olur, market yoğurdu cildine değse yakıp kızartır... ışimiz zor yani... Doktor da pek bir şey söyleyemedi, hassas bir cildi var babası gibi dedi...

Bu arada uykusuzluk çok fena Azo'cum. Bir arkadaşımın da çocuğu seninki gibi. Doktor Atharax'a başlattı da yeni yeni uyumaya başladılar. Sen de bir sor istersen doktoruna...

elmalı eger alerjık bır durum degılse bırısı operken falan mı zarar verdı acaba
cok hassas oluyor cıltlerı bebıslerın
kocısım evet cok sosyaldır hatta fazladır
eger ben mırın kırın etmesem her hafta sonu kahvaltıyı cumbur cemaat yapabılırız
ama ben daha mesafelı gıdıp gelmelerden hoslanıyorum

Bugün aşısı için sağlık ocağına götürecek babası. Bakalım onlar da bir görsün olmazsa götürürüm doktora... Bu arada balı da en son pazartesi vermiştim... Yani 4 gün boyunca öksürüğü için verdim hemen bir şey olmadı. Bıraktıktan 3 gün sonra başladı. Bi de inek sütünden şüpheleniyorum ben. Dün akşam itibariyle onu da bıraktık. Geçecek inşallah...

Ah azom ah , aynı durumdayız senle desene , batu da saat başı uyanır emmek ister , memeyi vermezsem çıldırır bağırmaya başlar , eşimde bana kızıyo çok alıştırmışsın çocuğu diye , ben alıştırmadım ki çok mu memnunum işe kırmızı gözlerle , uyku dolu gitmeye sanki : ((

Günaydın kızlar.Bugün yavrum daha iyi uyudu.Burun akıntısı, tıkanıklık azaldı.Öksürük başladı, yutkunmada da sorun avr.Şükür 2 gün önceye kadar iyi.Kucak istemeler son sürat devam.Dün akşam da sol kolum tutmamaya başladı.Biraz ovdum ve kullanmamaya çalıştım biraz geçti.

Hastalıklarda 2.devre başladı sanırım.Tüm hasta yavrulara geçmiş olsun.ılke hasta galiba.Diş çıkaranlarda var galiba.Tez zamanda acısız, ateşsiz çıkar umarım.

Ecemim biraz zor durumda sanırım.Geçmiş olsun annene canım, acil şifalar diliyorum.

Bebesi yanında uyuyanlara değil de kocalarına sabır diliyorum.Andinam özellikle sana.Yaw hiç mi acıması yok Batuşun?Kime çekmiş bu yaramaz.Acaba oturup anlatsanız anlar mı:)))))))

Azocum, Kalimerom uyumamışsınız.Gününüzün su gibi akmasını umuyorum...

günaydınnn bende geldimm
dün akşam uyumayanlardan biri de Duru hanım dı
büyüdü ya artık hanım oldu bizim ki
gece çok sayıklayıp durdu en son sabah 5 falandı sanırım 2-3 defa ağlayınca artık dayanamadım aldım yanımıza birbirimize sarıldık uyuduk .. uzun zamandır bana değilde babaya sarılıyordu yatarken bu sefer bana sarılması çok hoşuma gitti her sabah alsam mı yanıma :))

elmalıcım bengişin alerjisi bal dan olabilirmi
çünkü karabiber andinanın dediği gibi alerji yapmaz
ya domates falan varsa sosun içinde o dokundu
ya da diğer seçenek bal
bazı yiyeceklerin alerjisi daha geç çıkar diye biliyorum

Günaydın Remedios, geçmiş olsun Yasmim'cim.
Öksürük için, Lelal'den aldığım süper bir tarif var canım. Aynısı Bengisu'yu iyileştirdi. Eğer bala alerjisi yoksa 1 fncan ılık suda 1 çay kaşığı bal ile 1 çay kaşığı zencefil tozunu eritip ver canım. Tadı biraz acı oluyor, içmezse ne yap et zorla içir. Biz kusmasına göz yuma yuma içirdik fakat şurbun yapamadığını o yaptı...

kızlar gunaydın dun gıremedım.bugunde annem gelıyor ankaradan.dun kuafore gıttım saclarıma rofle yaptırdım.once yadırgadım ama sonra hosuma gıttı.sık paket attırdım daha dogal dursun dıye.dogum gunu fotolarında gorursunuz ve ınsallah begenırsınız.yasmıncım sevındım bebısının dahja ıyı olmasına cnm.ıkı gecedır mertte uyanıyor saat 3.45 asker gıbı ıkı gundur aynı saatte uyanıyor bıraz oyun oynuyoruz ama benım halım olmuyor tabı.saat 4.30 gıbı sutunu verıp yatırıyorurum umarım alıskanlık halıne gelmez.baska hasta bebısler varsa cok gecmısler olsun tez zamanda ıyılessın kuzular.herkesı opuyorum.benım sımdılık cıkmam lazım kızlar.bugun kocıste gelecek geceye.ay bugun yıne cok doluyum.kurabıye de yapıcam dogum gunu ıcın.herkesı opuyorum kızlar.....

bişey sorucam bu büyüme atakları hangi dönemlerdeydi
sakın bizim canavarlar atak içinde olmasın ..
baksanıza bir yandan da hepsi bilmiş bilmiş dolanıyor ortalıkta ..
ya da erken gelen 2. yaş sendromu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…