- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.561
canım şu kekten çekti yaa
yağ neden yokki allah allah
bende mikrodalgada yapıyorum kek güzel oluyo sünger gibi oluyo aynı bööle
iyi akşamlar arkadaşlar, bizim doğum günü ve diş buğdayı karışımı günümüz için hazırlık içerisindeyiz .inş istediğim gibi olur herşey .
mmf cimiÖÖÜO öncelikle miden için geçmiş olsun canım.
mikrodalgada keki kaç dk hangi proğramda yapıyorsun.bi kaç kişiden kek yapıldığını duydum ama cesaret edemedim ben yapmaya.birde küçük kek kalıbında mı yapıyorsun.
yaaa sen böle bizsiz kısır yersen oturur midene
şaka bir yana nasıl oldun geçti mi biraz olsun
Yasminim hayır demek kötü bişey değil ama hayırdan anlamıyor , o kendi hakkı gibi görüyor , yani o memeler onun sadece ben taşıyorum , bakışları bile değişiyor çocuğun bi görsen , bende bu düşkünlüğünden rahatsız oluyorum , yani ne biliyim ben daha çok bebek ama birşeye bu kadar bağımlı olması beni tedirgin ediyor : ((
mustafa memeyi baharatlı tuzlu kısacası çeşnili seviyo anası ne güzelll kaydirigubbakcemile3andina ayni mustafayi anlatiyosun bende biktim artik cok daraliyorum birini somuruken o biriyle oynamasi sinir edi<yo canimida yakiyor meme meme diye arkamdan dolaniyor yemek görünce mama beni görünce meme gece sabaha kadar agzinda meme ama seninki aksama kadar seni görmüyo yinede düskün demek birde bizim beyefendi emer emer sonunda kesin istirir cok canimi yakiyor ama biraktiramiyorum iste keske kendi diksinse diyorum gecen hata baharat sürdüm yine emdi tuz sürdüm yine emdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?