2008 Kasım Anneleri

Teşekkür ederim Estelim.Düzeliyo keyfi yerine geldi biraz.Akşam yemek yedirirken aniden öptü oğlum beni.Ara ara yapıyo böyle.Ya çok hoşuma gidiyo.Unutamıyorum tüm gün boyu:)))

ayy ne güzel yaaa bizimki öpmüyo daha

ahh öpse delirebilirim heralde:))

öp babayı anneyi yada dedeyi diyince ya kafa atıyo ya ısırıyo:))

Yasminim çok çok geçmiş olsun , tatlım nerde üşütüyo anıl bu kadar? Kayınvalidenler soğukta mı bırakıyo çocuğu anlamadım , zatüre nasıl olur el kadar bebek?

Canım geçen Gazi hast.aciline gittik ateşlenmişti.Orda duş aldırdım ve bi süre çıplak durdu.Nasıl titredi.Sanırım orda üşüttü biraz.Zatüre başlandıç dedi.Korkulacak bişi yok dedi doktor ama yine de hoş değil.Antibiyotik dozunu azalttı ağır olmadığı için.Umarım 10 güne kadar geçecek.Sağol canım..

Estel o kadar zahmetli bi çocuk ki, gece yattığımda bel ağrısından uyuyamıyorum.Ama o öpücük varya acı çekerken bile gülümsetiyo beni.Yemek yedirirken aniden oğlumun açık ağzını yanağıma yapıştırdığını gördüm.Ya nasıl güzel bişi.Herşeye bedel...

estel ben de domuz gribi aşısına sıcak bakmıyordum
hala araştırma içindeydim ama şu mutasyondan sonra tamamen sıtkım sıyrıldı yanı

remedioscum evet Duru artık senin manevi kızın :))
benim canavar sende nasıl sakin sakin oturdu hayret yani :)

yasmincim çok geçmiş olsun tatlım
aman ne olur dikkat edin bundan sonrasında
valla benim en korktugum sey sonrasında bunun iyice kronıklesıp ilerde grip bile geçiremeden direkt bronşite çevirmesi
yani ben böyleyim ve ne kızımda ne de başkasında böyle bir şeyin yaşanmasını istemem çok zor oluyor gerçekten

Sevindim yasminim daha iyi olmasına , ilerlemeden geçsin iyileşsin anılımız..

Duru benim oğluşun da kankisi oldu valla felaket bir hatun o , piroş ve duru ayrılmaz parçamız artık : )

Hele o çorapları , ay aklıma geldikçe gülüyorum , neydi o öyle yaaaa...: ))

Bide remediosum kociş de sana çok teşekkür etti , ne kadar iyi , kalkıp gelmesi ne kadar güzel dedi , iletiyim dedim şekercim.. bi dahaki sefere Yağız delikanlımızı da bekliyoruz , oğluş iki kızın arasında korktu biliyorsun , hele o lelalin kucağındaki ağlarkenki pozu herşeyi anlatıyordu , kurtarın beni bu kızlardannnnnnn : )))

Haklısın canım.Bir de erken teşhis önemli.Ben götürene kadar doktora gündüz ne eşim ne de annesi götürmemiş.Gece acile gittik.Birkaç gün öyle geçti.Sonra öksürük geçmedi ve başka bir doktora götürdüm.Canım yavrum nasıl nefes aşamıyodu.Biraz düzeldi şükür. Sağol tatlım..

geçmiş olsun canım..

miniğim sana kolay gelsin canım..gerçekten zor ama..eşlerimiz için katlanıyoz ..

yasminim çok geçmiş olsun canım..

ufff kızlar valla esım ve annem benı sureklı motıve etmeye calısıyor
hatta esım dun defalarca geldı sarıldı mutfakta bana gosterdıgım ozverı sebebıyle
normalde bu kadar sabırlı bır ınsan degılımdır ama ıste bazen neye ıstınaden olabılıyorum bılmıyorum
onlar gıttıkten sonra evı supurdu hatta geldı cıkolata yedırmeye calısıyor
hos bu durumda kastı benı aılesını ıyı agırlayınca bana bu davranıslarda bulunması da kızdırıyor ya neyse

her ne kadar baska kısılere gıdıp kalma ıhtımalı varsa da en kucuk benım esım oldugu ıcın herkes bana gelmesını ıstıyor
ayrıca gıdıp baska yerlerde kalsa bıle bıze gelırlerken haberımız olmuyor
aksam bır bakıyoruz cat kapı bızdeler
yanı her an gelecekler dıye dıken ustunde olmak
program yapamamak ya da ıptal etmek durumları sozkonusu

aslında herseyden cok kendımden korkuyorum
bu kadar alttan almakla kendıme ıyı yapmıyorum
cunku patlamam aynı olcude buyuk olacaktır onu bılıyorum

Andinam bu kızların arasında ağlayan erkek durumları bayağı artmaya başladı.Yağızı ayarlayın bence Batuşu tek bırakmasın.Anılın o resmini hatırladın mı:))

miniğim eşine olan sevginden dolayı bu kadar sabırlı bir insan oluyorsun..hiç patlama , umursama , içinde tutma bişeyi , bi laf söylerlerse cevabını ver saygını bozmadan.. susarsan daha kötü olur herşey , sen büyüklük yap , oğlunla vakit geçir bol bol , onlar gittikten sonra gezer tozarsınız bol bol zaten.. sıkma hiç canını tatlım

Kalimerocum gerilmekte o kadar haklısın ki bişi söyleyemem.Ama kocanın seni hoş tutup, takdir etmekten başka yapacağı ne var canım ya.Ona kızma ve kocanın kıymetini bil derim ben.Etrafta ne kocalar var(Sabır canım ya...

yasminim haklı..benim eşim çok iyiydir ama her durumda anası haklıdır canım..allahtan uzakta..yoksa hiç çekilmezlerdi..onun için kıymetini bil eşinin..

andinacığım sen eşin ve batuş tam bir takımsınız birbirinize bu kadar uyumlu bir aile olmanız çok güzel nazar değmesin maşallah sen de eşine teşekkür et benim adıma inşallah bir akşam da bi beyoğlu gecesi yaparız önce kız kıza sonra koçişlerle

haklısınız
esımde benım cok kasılıdıgımın farkında ve benı rahatlatmak mutlu etmek ıcın ugrasıyor
ama ben kasıldım ya bır kere oh deyıp rahatlayamıyorum
eskılerın bırıkımı bunlar
en basından bu yana suregelen ve ıstenılmeyen gelın oldugunu bıle bıle gelın hanımlık yapmak
hıc bana gore ısler degıl bunlar yaa
ama bakıp gorucez artık duruma

yasmınım kendı derdımden unuttum soylemeyı canım
anıl'a cok gecmıs olsun canım

Canım sağol.Bilirim bu durumları.Seninki de dert benimki de.Eşinin ailesine alınmayan bi gelin olarak, herşeyi içine hapsedip güleryüz göstermek, duygularını bastırmak ne demek biliyorum.En azından senin eşin yanında.Sıkma canını...

minik akışına bırak tatlım
kendini kasma şimdi kendine edersin ne edersen

andina 2 kişi bende giydririm montu ne olmuş :)))
siz geçin kapının önüne giydirin kızı
işki bendeki o sinirli ve kasılmış hali ile giydirmek

batunun çerçevesini Duru nun resminin yanına astım hemen
kızımın kankasının resmi yanyana dursunlar
bakalım bunlar büyüdükleri zaman nasıl olacaklar
çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…