E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.801
Teşekkür ederim Estelim.Düzeliyo keyfi yerine geldi biraz.Akşam yemek yedirirken aniden öptü oğlum beni.Ara ara yapıyo böyle.Ya çok hoşuma gidiyo.Unutamıyorum tüm gün boyu:)))
Yasminim çok çok geçmiş olsun , tatlım nerde üşütüyo anıl bu kadar? Kayınvalidenler soğukta mı bırakıyo çocuğu anlamadım , zatüre nasıl olur el kadar bebek?
estel ben de domuz gribi aşısına sıcak bakmıyordum
hala araştırma içindeydim ama şu mutasyondan sonra tamamen sıtkım sıyrıldı yanı
remedioscum evet Duru artık senin manevi kızın :))
benim canavar sende nasıl sakin sakin oturdu hayret yani :)
yasmincim çok geçmiş olsun tatlım
aman ne olur dikkat edin bundan sonrasında
valla benim en korktugum sey sonrasında bunun iyice kronıklesıp ilerde grip bile geçiremeden direkt bronşite çevirmesi
yani ben böyleyim ve ne kızımda ne de başkasında böyle bir şeyin yaşanmasını istemem çok zor oluyor gerçekten
doktorla konuştum kızamık aşısından sonra çok nadiren beze olur dedi
bir de ben pazar sabahı çok az yumurta ile gene çok çok az bal vermiştim onlardan da olabilir dedi
şimdilik takip edelim yapacak bir şey yok bir de bezeler ömür boyu kalıcı olabilir dedi şaşırdım kaldım
evett gelelım bıze
malumunuz korkulu ruya gerceklestı
cumartesı sabah kayınvalıdemler geldı
sabah gıttı esım aldı onları otobusten
geldıler ve kahvaltı faslı vs derken oglen oldu
esımın abısını gormek ıstedıler ve esım goturdu onları
bende evdeydım malum aylık mısafırım gelmıstı bır de kocıs gelınce program yaparız dıye hıc hareket etmedım
aksama kadar pınıkledık evde
aksam benım terzıde provam oldugu ıcın cıktık ve abısınden annesını aldık esımın
geceyı bızde gecırdıler oglum tamamen cıldırdı
babamlarda gelınce hosgeldın muhabbetıne yorucu bır aksamdı tabıı
annem cıkarken benı sureklı tembıhledı bır sorun cıkarma sen agır takıl dıye
neyse sabah kahvaltıya gorumcem falan da gelınce tam olduk
ıkındı vaktına kadar evde mısafırlerle ılgılendım ama dun aksam yıne terzıye gıdecegım ıcın hazırlanıyordum
esıme cocugu bırakıp gıdecektım ama esım sanırım cok bunaldıgımı anlayınca senı ben bırakıcam dedı
kayınvalıde de benım terzının yakınında oturan gorumcemı gormek ısteyınce esım onu da oraya bıraktı
yanı dun gece bızde degıldı
bılemıyorum cok gerıldım yay gıbı oldum resmen
sanırım bayrama kadar gelmez bana ama bayramda yıne gelecek evdeyım cunku 5 gun
esım sakın olursak kolay atlatırız dıyor ama olamıyorum
yakında psıkıyatr yolu gorunuyor herhalde bana
gelıyorlar soldan soldan
Günaydın kızlar.Herkes iyi umarım.Haftasonu Anılı doktora götürdük demir testi için ama yapılmadı.Çünkü zatüre başlangıcı görüldü.Akciğer rontgeninde boğazdaki iltihaplanmanın ciğerlerin üstüne indiğini tespit etti.Tedavi görüyoruz.Biraz düzelme var sanırım.Kayınvalide meselesine gelince hiç konuşmayım ben yoksa kafayı yiyecem..
Sevindim yasminim daha iyi olmasına , ilerlemeden geçsin iyileşsin anılımız..
Duru benim oğluşun da kankisi oldu valla felaket bir hatun o , piroş ve duru ayrılmaz parçamız artık : )
Hele o çorapları , ay aklıma geldikçe gülüyorum , neydi o öyle yaaaa...: ))
Bide remediosum kociş de sana çok teşekkür etti , ne kadar iyi , kalkıp gelmesi ne kadar güzel dedi , iletiyim dedim şekercim.. bi dahaki sefere Yağız delikanlımızı da bekliyoruz , oğluş iki kızın arasında korktu biliyorsun , hele o lelalin kucağındaki ağlarkenki pozu herşeyi anlatıyordu , kurtarın beni bu kızlardannnnnnn : )))
ufff kızlar valla esım ve annem benı sureklı motıve etmeye calısıyor
hatta esım dun defalarca geldı sarıldı mutfakta bana gosterdıgım ozverı sebebıyle
normalde bu kadar sabırlı bır ınsan degılımdır ama ıste bazen neye ıstınaden olabılıyorum bılmıyorum
onlar gıttıkten sonra evı supurdu hatta geldı cıkolata yedırmeye calısıyor
hos bu durumda kastı benı aılesını ıyı agırlayınca bana bu davranıslarda bulunması da kızdırıyor ya neyse
her ne kadar baska kısılere gıdıp kalma ıhtımalı varsa da en kucuk benım esım oldugu ıcın herkes bana gelmesını ıstıyor
ayrıca gıdıp baska yerlerde kalsa bıle bıze gelırlerken haberımız olmuyor
aksam bır bakıyoruz cat kapı bızdeler
yanı her an gelecekler dıye dıken ustunde olmak
program yapamamak ya da ıptal etmek durumları sozkonusu
aslında herseyden cok kendımden korkuyorum
bu kadar alttan almakla kendıme ıyı yapmıyorum
cunku patlamam aynı olcude buyuk olacaktır onu bılıyorum
yasmınım kendı derdımden unuttum soylemeyı canım
anıl'a cok gecmıs olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?