2008 Kasım Anneleri

günaydınnn
bende geldimm
dün fazla gelemedim buraya malum pazar çekirdek aile ev keyfi yaptık bir ara aşağıya parka indirdik hava çok güzeldi sallandı sallandı çıktı yukarı cimcimem

cumartesi günü ise gerçekten çok güzel bir gündü
andişlerdeydik batuşun doğumgününde
trafikten pasta üflemeye yetişemedik ama olsun sonrasındaki en güsel zaman bizimdi
her biri ayrı telden çalış durdular
piroş yattı yerlere kendi halinde
Batuş babasıyla sürekli
duru desen ayrı bir telde

ama çok eğlenceliydi gerçekten
andişim çok güzel hazırlanmış zaten
ellerine kollarına sağlık tatlım herşey için

Lelalim valla yapılan hiçbirşeyde benim emeğim yok , poğça teyzemden , browni kuzenden , dolmalar ve börek hazır , havuç da annemden , ben sadece masayı kurdum : ))

Bir de kimsenin dikkatini çekmedi , ilk doğumgünü topiğine 1 şeklinde kurabiye resmi koyan bendim , birde bunlardan mutlaka yapıcam demiştim ama birtek benim masamda 1 kurabiyelerden yoktu , tüm malzemem ve kalıbım hazır olduğu halde ben oklava bulamadığım için kurabiyeleri yapamadım , sonra da bu da nazarımız olsun dedim geçtim.. çünkü herşey mükemmeldi , özellikle de pasta inanılmaz lezzetliydi ve görüntüsü süperdi , o yüzden üzülmüyorum kurabiye olayına ama Cuma günü baya bi stres olmuştum : ))

Remediosum partide de anlattıklarından dolayı , senin doktor değiştirme vaktin gelmiş diyorum ben tatlım.. bi insan bu kadar da korkutulmaz ki : (( pes yani

evett gelelım bıze
malumunuz korkulu ruya gerceklestı
cumartesı sabah kayınvalıdemler geldı
sabah gıttı esım aldı onları otobusten
geldıler ve kahvaltı faslı vs derken oglen oldu
esımın abısını gormek ıstedıler ve esım goturdu onları
bende evdeydım malum aylık mısafırım gelmıstı bır de kocıs gelınce program yaparız dıye hıc hareket etmedım
aksama kadar pınıkledık evde
aksam benım terzıde provam oldugu ıcın cıktık ve abısınden annesını aldık esımın
geceyı bızde gecırdıler oglum tamamen cıldırdı
babamlarda gelınce hosgeldın muhabbetıne yorucu bır aksamdı tabıı
annem cıkarken benı sureklı tembıhledı bır sorun cıkarma sen agır takıl dıye

neyse sabah kahvaltıya gorumcem falan da gelınce tam olduk
ıkındı vaktına kadar evde mısafırlerle ılgılendım ama dun aksam yıne terzıye gıdecegım ıcın hazırlanıyordum
esıme cocugu bırakıp gıdecektım ama esım sanırım cok bunaldıgımı anlayınca senı ben bırakıcam dedı
kayınvalıde de benım terzının yakınında oturan gorumcemı gormek ısteyınce esım onu da oraya bıraktı
yanı dun gece bızde degıldı
bılemıyorum cok gerıldım yay gıbı oldum resmen
sanırım bayrama kadar gelmez bana ama bayramda yıne gelecek evdeyım cunku 5 gun

esım sakın olursak kolay atlatırız dıyor ama olamıyorum
yakında psıkıyatr yolu gorunuyor herhalde bana
gelıyorlar soldan soldan

ay kalimero allah sana sabır ve kolaylık versin
kendimi hiç senin yerine koyamıyorum inan ki
ben bir güne tahammul edemiyorum nerde kaldık uzun süre
neyseki artık bizde o fasıl bitti
bayramda da gitmiyormuşuz eşim öle dedi
nedense bu bayram çok daha güzel geçecek gibime geliyor :)))

Miniğim rahat ol bitanem , bak olaysız geçirmişsin 2 günü , inşallah sonrası da kolay gider , hem arada gidip başkasında da kalıyor ne güzel işte...sıkma tatlı canını , bak oğlun da kötü etkilenir bundan sonra , senin ruh halin çok önemli biliyorsun..
Offf bu kaynanalar neden böyle yaa , sinir oluorum , şu yaşattıklarına bak , hem kendi çocuklarına hem gelinlerine ne kadar zarar veriyorlar..

andinacığım haklsın bu kadın artık ben de miyadını doldurdu
büyük bir ihtimalle yumurtadan sonra oldu tekrar tekrar düşününce cumartesi pazar aşıdan sonra olan zaman dilimini
bu arada domuz gribi aşısı da yumurtaya alerjisi olanlara yapılmazmış biz de vazgeçtik aşıdan

andinacığım ben de fark etmiştim kurabiye olmadığınıkaydirigubbakcemile3
zaten kurabiye de bu tür partilerde çok tutulmuyor iyiki uğraşmamışsın herkes börek ve sarma yiyor genellikle

remedioscum geçmiş olsun yağıza
bu arada aksam senin oğlanın doğumgünü resmini gösterdim eşime
bayıldı bayıldı
çok ayrı bir havası var diyor :)))

börek ve sarmaya katılıyorum
bakınız Duru :)) 3 dolma götürdü bir anda :)))

bir de bu domuz gribi aşısıyla ilgili şöyle bir durum var
virüs mutasyona uğradı ve şuanda yapılan aşıların koruyuculuğu kalmadı deniliyorr
ee aşı olanlar boşuna mı oldu şimdi ???

selam arkadaşlar..
minikçim kolay gelsin sana canım..annenin dediği gibi takıl sen:)bak eşinde yardımcı atlatırsınız inşallah kısa sürede..

lelal eşim banada dedi istersen gelme diye..stres olucaksın dedi ama babası yaşlı ve bi sürü kronik hastalığı var onun için içimme sinmiyor vicdan azabı çekerim diye sonra torununu görsün istiyorum ama gitmeyide hiiiç istemiyorum..
çünkü biliyorum bu sefer kesin patlıycam..
iki arada bi derde kaldım yani..

zaten karar aıldık eşimle bu bayram hiç bi yere gitmiycez bayramlaşmaya..telde halledicez artık..
annemler dışında tabi..

geçen bayram grip bi kadın geldi yanıma oturdu..bide demez mi gribim bebeğe yaklaşmıyayım..
hasta insanın gezmede ne işi var anlamadım..

Günaydın kızlar.Herkes iyi umarım.Haftasonu Anılı doktora götürdük demir testi için ama yapılmadı.Çünkü zatüre başlangıcı görüldü.Akciğer rontgeninde boğazdaki iltihaplanmanın ciğerlerin üstüne indiğini tespit etti.Tedavi görüyoruz.Biraz düzelme var sanırım.Kayınvalide meselesine gelince hiç konuşmayım ben yoksa kafayı yiyecem..

bir de bu domuz gribi aşısıyla ilgili şöyle bir durum var
virüs mutasyona uğradı ve şuanda yapılan aşıların koruyuculuğu kalmadı deniliyorr
ee aşı olanlar boşuna mı oldu şimdi ???

evet zaten düşünmüyodum yaptırmayı ama dün mehmet özün programını izledim cnn de..o kadar önerdiki nerdeyse ben bile düşündüm..

sonra eşim boşver bu dr. değil showmen dedi vazgeçtim yine..

hele şu mutasyon olayı benim için tam olarak defterin kapanmasına neden oldu...

Ay lelalim durunun dolmaları götürüşü süperdi , gerçekten ev yapımı gibiydi dolmalar , kimse anlamadı hazır olduğunu , bide börekler bitmedi , dün kahvaltıda , öğlen yemeğinde , ikindide de habire börek yedik bitsin diye , içim dışım börek oldu : )))

Remedios acilen sana doktor arayalım tatlım , uzak gelmezse bizimkini tavsiye ederim , ben çok memnunum

çok geçmiş olsun yasmincim..

hemen atlatır iyileşir kuzun merak etme..

onlar gerçekten bizden daha hızlı toparlıyorlar..

andinacım artan börekleri hep buzluğa atarım ben..
yeni alınmış gibi oluyo teflonda ısıtınca..
acil misafir için iyi oluyor canım..

ben zaten tahmin ettim o kadar böreğin bitmeyeceğini:))))

Yasminim çok çok geçmiş olsun , tatlım nerde üşütüyo anıl bu kadar? Kayınvalidenler soğukta mı bırakıyo çocuğu anlamadım , zatüre nasıl olur el kadar bebek?

Teşekkür ederim Estelim.Düzeliyo keyfi yerine geldi biraz.Akşam yemek yedirirken aniden öptü oğlum beni.Ara ara yapıyo böyle.Ya çok hoşuma gidiyo.Unutamıyorum tüm gün boyu:)))

günaydın arkadaşlarımm..
idare eder bi hafta sonrasından sonra tekrar iş başı yaptım..
cumartesi: temizlik, çamaşır , ütü, doğum yapan arkadaşa ziyaret
pazar : 10 kadar uyuduk kalktık hava çok güzeldi gökovaya kahvaltıya gittik, ordanda köye annemlere tamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…