2008 Kasım Anneleri

minik seni o kadar iyi anlıyorum ki..

eşimin annesi olacak kişi beni deli gibi istiyodu..babam pek gönüllü gibi durmuyo diye demeği kalmamıştı..

sonra aramız bozulca düğüne gelmeyince filan istenmeyen gelin oldum..

bigün eşimin kızkardeşinde oturuyoruz..
annesinden konu açıldı.bende çok istiyodu evlenelim diye işte ne oldu dedim..
ne dese beğenirsin..

annem seni hiç istemediki nurcihan...

içime oturdu bu laf ve hala hıncımı alamadım her gördüğümde aklıma gelir..
bide evine girerler utanmadan..
almıycam ama bundan sonra...

off bütün sene rahatımdır ama her bayram arefesi onları görücem diye gerilirim de gerilirim offf çenem düştü resmen..

Remediosum akşam çıkıcaz beraber , mailimi aldın mı? sonra da kocalarla çıkarız , nasıl olsa anlaşıyorlar birbirleriyle bunu anlamış olduk : ))

Lelalim bende buzdolabına baktığımda iki çiçek bir böcek görüyorum artık.. ileride de ayrılmazlar inşallah , birbirlerinin en iyi arkadaşı olurlar , oğlum durunun yada piroşun başı sıkılınca hemen atlar gelir , erkek arkadaşlarını döver gerekirse , içmeye gittiklerinde gider barın kapısından alır gerekirse , dert ortakları olsunlar birbirlerinin kötü gün dostu olsunlar : ))

Bende istenmeyen gelinim çook da tınnn , şimdi kendi evimize gelemiyor , oğlu da onu istemiyor , kendi eden kendi bulur.. torununu göremiyo işte , amann asabım bozuluyo bunları okudukça kızlar : ((

her kayınvalıde de bır ıstememe sozkonusu yanı
ben dedım ama gorumceme
dogumumdan sonra olaylar olmustu ben cıldırmıstım resmen
hatta esımı bıle gozum gormuyordu artık

neden benım duzenımı huzurumu bozdunuz dedım
evlılık gıbı bır dusuncem yokken aylarca geldınız ıstedınız babam vermedı dıye ısrarlar uzerımıze dustunuz
yurtdısındaydım ben esımın asırı ısrarlarıyla sevdıgım ıcın dondum buraya
sımdı ne oldu dedım
benı uzmek ezmeye calısmak ıcınmıydı tum bu olanlar

allahtan esım benım yanımda
benım senden baska kımsem yok dıyor
ona da uzuluyorum arada kalıyor cunku

estel senın gorumce de az patavatsız degılmıs hanı
hadı anne ıstememıs kızına soylemıste o ne dıye sana boyle soyluyor anlamadım

Aman miniğim boşver , eşin senin yanında ya daha ne istiyorsun , bırak gerisini , sonuna kadar haklısın ama en azından eşin seni anlıyor , değerini biliyor ve hak veriyor.. bide bunların kendi ana babalarından yana olan modelleri var , beni iyice çileden çıkarıyor o modeller

Bende istenmeyen gelinim çook da tınnn , şimdi kendi evimize gelemiyor , oğlu da onu istemiyor , kendi eden kendi bulur.. torununu göremiyo işte , amann asabım bozuluyo bunları okudukça kızlar : ((

ohh iyi sende benim gibi urtuluşa aranlardensin:))
görmesekte lafı sözü kızları arada sinir ediyor ama hiiç umrumda değil hiçbiri..

eşime baktıkça o kadar şaşırıyorumki nasıl sıyrılmış bunların arasından diye..

hoş hayatı evin dışında geçmiş ilk okulda bile yurda gitmiş yani bi ara..o kadar diyyim..

estel senın gorumce de az patavatsız degılmıs hanı
hadı anne ıstememıs kızına soylemıste o ne dıye sana boyle soyluyor anlamadım

patavatsızın önde gideni canım..
eşimle beni bi arada görünce habire eşiyle ab,isini kıyaslıyo..tamamen kıskançlıktan yani..

bende söylüyorum değer veren değer görür diye..

arkadaşlar ben kaçtım..
oğlumla bi park sefası yapıcaz..yürüteyim azıcık çünkü ev artık yetmiyor ona..koşmak istiyor canım benim..
ordanda bi oyuncak tel alalım yoksa benimki parçalara ayrılacak..hep kapalı telim onun sayesinde:)

günaydın kızlar

remedios, yasmin geçmiş olsun kızlar, inşallah çabucak iyileşir kuzucuklar

andinacım dişleriniz hayırlı olsun, okumuşsundur belki bizimde 4 tane daha görünmüş:)

lelal şu çorapları bende merak ettim yakın çekim bir foto varmı?

kalimero sabır canım, başka ne denirki,

andinacım deniz iyi canım, cumartesi tahliller için hastanedeydik bütün gün, çişini yapmadı, eve geldikten sonra yaptı götürdü babası, kan ve idrar tahlillerimiz temiz çıktı allah şükür herşey normal,
dünde eşim hastalandı, nezle gibi, bendede var ama daha hafif, ben dün dersteyken eşim yatmış bütün gün akşamda erken yattı toparlamış şükür,

mmmf canım senin çevren gerçekten virüs dolu, geçmiş olsun yavruya, fatihide biraz beslenme vs açısından destekle özellikle protein ve vitamin

Denizannem geçmiş olsun eşine canım , denizin iyi olmasına sevindim , diş olayı öldürecek beni çıksa hepsi de kurtulsak..
Bide kociş ilk defa yaşadı bu macerayı , bayılmak üzereydi artık sabah ben çıkarken nolur bakıcıyı çağır dayanamıyorum dedi , mecbur aradım erken gel dedim kıza , saolsun koştura koştura gelmiş , batu bey şu anda süpermiş , çok keyifli diyor , ne oluyosa gece oluyo zaten : ((

denızanası gecmıs olsun canım

ya emzıren anneler gecelerı emzırme perıyodunuz nasıl
son 4 gundur oglum her yarım saatte bır uyanarak emmek ıstıyor
su ya da bıberonla verılmıs sutle de kandıramıyoruz
yapısık olarak yatar olduk valla
artık uykusuzluga dayanamadıgım ıcın bızım yataga alarak emzırıyorum ve bızımle yatmıs oluyor

donemsel olması ıcın dua edıyorum ama bızımle yatmaya da fecı alısacak dıye de korkuyorum
sanırım bızımde 5.dıslerımız gelıyor hafta sonu ates yaptı bayagı

andina sağol canım,
evet ne oluyorsa gece oluyor, iki haftadır bir gece uyusa üç gece uyumuyor, ama öyle böyle değil, ya gözü kapalı bağırıyor yada sabah 5 e kadar oynayım diyor batu gibi:)
neyse az kaldı 16 oldu dişimiz, dr salyalarıda azalır bunlardan sonra dediki buna çok sevindim

selam kızlar bi trülü fırsatım olmadı yazmaya (
deniaznnem kargo cuma günü gelmiş ama geç gelmiş bidaha geri götürmüşler canım ne kadar da merakla bekliyordum perşembe öğleden önce elimde olacakmış ama ben dayanamayıp akşam eşimle almaya gidebilirimmmm
bu arada pastamızın siparişinide verdik lelalin durusunun pastası çok güzeldi çok hoşuma gitmişti bende
o resmi yazıcıdan çıkarttım verdim pastahaneciye lelalcim süperdi vallahi pastanız umarım benzerrrrr:)

sağol lavinyacım,
bende soracaktım cuma ulaşması gerkiyor diye biliyordum, alınca hemen haber ver beğenip beğenmeyeceğini çok merak ediyorum, birde magnetler dışında fazladan çıkmış fotolar olacak onlarda arkası yapışkanlı kağıda basılmış durumda magnet kalmadığı için yapamadık ama fotoları bir yerlerde kullanırsın diye koyduk

denziannem sanırım elimizde yakından çekilmiş fotosu yok çorapların
ama bir ara çekip koyarım buraya :))

lavişcim hadi bakalım inşallah gönlüne göre pasta olur
anladığım kadarıyla şeker hamuruna karar verdin sonunda :))

andina gerçekten öle pastalarımız çifter çifter oluyor
sizde isimlerde aynıydı aynı gün doğan 2 batu ve ikisininde pastası aynı
neyseki bizde tarihler ve isimler ayrı tatlım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…