- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.941
günaydın canım..gerçekten işin çok zormuş..hiçmi uyumuyo canım ya..acaba gündüz çokmu uyuyoki sabaha kadar uyumuyo..
gunaydınnn
tum ogretmenlerımızın bu mutlu gunu gununu kutluyorum
sımdı abımı arayacagım ılk kutlayan ben olmak ıstıyorum
estel sen bızım evı goruyorsun galıba
ne hıkmetse bızım evde yasananların hepsını senden duydum sımdı
canım bızde de harfıyen aynı hıcbır degısıklık yok
bazen ıse gelmeyı kacıs olarak goruyorum dusun artık
esıne bu kadar yapan bır tek sen degılsın
bır de ben ve bızım gıbı bırcok anne var canım
günaydın
dün gece herkes yoğundu sanırım kimseler uğramamış :)
estel , senin durumunu ben hergece yaşayıp üstüne de sabah 6.30 da kalkıp işe geldiğim için gayet iyi anlayabiliyorum seni , yapacak bişey yok , bu kuduruklar böyle işte , meme canavarları :)) dün sabah 5 de uyumuştuk biz , Allahtan dün gece 11 gibi uyudu da ben de hemen yatıp 2 saat deliksiz uyudum..
2 saat uyumak bile mucize benim için :))
ahh biraz azaltabilsek..
ama mümkün değil nasıl asılıyor üzerime kıyafetlerimi çekiştiriyor görsen..
dediğin gibi böyle giderse ben benden geçicem..
uykusuzluk değilde gece cebelleşmemiz beni çok yoruyor canım..
bi yandan emip bi yandan babasına sarılmak istiyor..
bide herşeyden kötüsü sinirleniyorum çok..
ona yansır diye korkuyorum..
dün gece belim tutuldu..asla emzirecek halim kalmadı ağladı oda babasında..
eşim şaşırdı ne yapacağını bende ağlasın az bişey omaz açılır dedim..
bak şimdide vicdan azabı çekiyorum..
birde eşim azcık emzir bak çocuk istiyo dedi bende şimdi verme onu bana diyip elini geri çevirdim..
offf şimdide günah çıkarıyorum off..
estelim benim eşim de öyle , çocuk biraz ağlasın hemen gelip kucağıma yapıştırır emzir diyerek , yeter diyorum bana da yazık , aynı senin şu anlattıklarını geçen gece yaşadık bizde , birde dişleri acıyodu ısırdıkça ısırdı , en sonunda batuya da babasına da deli gibi bağırdım al götür gözüm görmesin yeter dedim..
bizler de insanız, sabrımızın bir sınırı var , benim de belim tutmuyo artık , canım acıyo , uykusuzluk agresiflik yapıyor , ama çare de yok ya memeden kesicez yada bu şekilde katlanmaya devam edicez.. ben bi 3 ay daha dayanıp 15 aylıkken kesmeyi düşünüyorum , hatta geçen cuma günü kontrolde doktora sordum kesebilir miyim artık dedim bir sene daha devam edeceksin dedi , oyyy dedim 1 sene daha mı uyumuycam , doktor gülüyor ama bunu yaşayan anlar sadecegerçekten çok zor bir durum ama ben de kıyamıyorum oğluma
bız 5 gecedır aynı yatakta yatıryoruz ucumuz bırden
cunku belkı 20 kez kalkıyor ve ne benım ne de esımın takatı kalmadı kalk yat sureklı
aldık yataga gogsum acıkta yatıyorum beyımız emerek uyuyor
sureklı emmek ıstıyor
hafta sonu yatagın dıger ucuna gectım benı gormesın babasıyla yattıgını anlayıp aklına gelmesın dıye
uzerıme yorgan cektım ama nafıle geldı resmen sacımdan suruyerek yerıme yatırdı ve emdı
batu da akşamları emmeyi yemeğe tercih ediyor , dün ne yaptıyrsam yemek yemedi ama saatlerce emdi , bazen uyku vakti geldiğinde yatak odasına geçiyorum salona doğru sesleniyorum , batuhannnn diye , t-shirtü çıkarıyorum koşa koşa geliyor mama mama mama mmaaaaa diyerek :roflol:
ben çok rahat ettim miniğim..ortamıza yatıruıyom..emmek istedimi hemen hiç kalkmadan emziriyom..hemncik uyuyo..sadece 2 defa emmek için kalkıyo o kadar..gulız yataga almakla da rahat edemedım canım ben
sımdı daha cok belım agrıyor cunku uyurken ona zarar verme korkusuyla hem daha cok uyanıyorum hem de rahat yatamıyorum
ama esım bu durumu dıslere bagladıgı ıcın sımdılık yanımızda olsun artık takatım kalmadı dıyor
estel canım benı de kandırdı annem duzene gırecek sen acemısın dıye zorlanıyorsun demıstı
sımdı duzelmeyınce soyluyorum annelık kolay mı dıyor
bu artık dana oldu bırazmaz tabıı sutu dıyor
bır de sızde oyle mı bılmıyorum benım kucuk dana ben evdeyken yemek yemek ıstemıyor hep benı emmek ıstıyor
bende göğsümü açıkta bırakmaktan artık kendimi kadından çok inek gibi hisseder oldum ya:))
QUOTE]
çok tatlısın yaa...benim annemde kızıma bak ineğin geldi diyo..naniknanik
batu da akşamları emmeyi yemeğe tercih ediyor , dün ne yaptıyrsam yemek yemedi ama saatlerce emdi , bazen uyku vakti geldiğinde yatak odasına geçiyorum salona doğru sesleniyorum , batuhannnn diye , t-shirtü çıkarıyorum koşa koşa geliyor mama mama mama mmaaaaa diyerek :roflol:
aynen canım ya..bende açtımmı ağlıyosa bile ..ağlamayı bırakıp koşuyo..babasıda kız boğazı kaz boğazı diye boşuna dememişler diyo delikafaduldenama erkek bebeklrdede aynı durum varmış baksana..
gülizcim ne diyeyeim herkesin bi sabrı var senin minikte seninkini taşırmış ne yapacaksın yat koyun koyuna:))
andina çok üzüldüm canım ya..kavuşmuş sayılamzsınız eşinle desene..
malesef biz ayrı yatınca uyuyamıyoruz ne eşim ne ben..
onun için bu işkenceyi ailece çekiyoruz:)
benim oğlumda yemiyor canım ve iştahsızlığı tamamen bu yüzden bence..
annem kesince yer merak etme diyor..
estelim çok rahat ettim valla..emmeği kesinceye kadar böyle..yoksa insan çok kötü oluyo..birde işe geliyon olmuyo..
kafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol:
gecen gun benım kucuk ates bocegı kafayı carptı
dudak buzerek aglıyor aslında canı cok acımadı ama aglama feryat fıgan
ben de sussun dıye tshırtımı kaldırdım baaaak dedım
hemen aglamayı kesıp kostu yapıstı bana
uzaktan bızı ızleyen esım kıskanıp daha benım ıcın bır kere su hareketı yapmadın deyıp gıttı ıcerı
fena bozuldu sanırım kıskanıyorlar da ama ne hıkmetse hıc te kıskanmıyorum dıyor
yatağında yalnız bırakıyonmu andinam..ben bırakamıyom ya..düşer falan diye..çok korkuyorum..valla kızlar bizde birbirimizden ayrı yatmazdık i uyuyamazdık ama artık o kadar dayanılmaz bi hal adlı ki durum ayrı ayrı yatıyoruz , batu ile ben bile bizim koca yatağa sığamıyoruz , ben köşede daracık bir yerde yatıyorum batu tüm yatakta , nasıl yapıyo bilmiyorum ama yastık yerinde paralel bir şekilde yatıyor , yani boyu 83 cm , kolları da kaldırıyor geriye doğru , bir 100 cm. lik yer kaplıyor , benim ysatığımın bile bir kısmı dışarda kalıyor düşünün halimizi , bu yüzden kocam bizimle yatamıyor , bazen ben gidiyorum kocamın koynuna giriyorum sanki anlamış gibi uyanıp gelllll diye bağırıyor sıpa , artık sefil oldum 2 yatak arasında gidip gelmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?