2008 Kasım Anneleri

bız 5 gecedır aynı yatakta yatıryoruz ucumuz bırden
cunku belkı 20 kez kalkıyor ve ne benım ne de esımın takatı kalmadı kalk yat sureklı
aldık yataga gogsum acıkta yatıyorum beyımız emerek uyuyor
sureklı emmek ıstıyor
hafta sonu yatagın dıger ucuna gectım benı gormesın babasıyla yattıgını anlayıp aklına gelmesın dıye
uzerıme yorgan cektım ama nafıle geldı resmen sacımdan suruyerek yerıme yatırdı ve emdı

günaydın canım..gerçekten işin çok zormuş..hiçmi uyumuyo canım ya..acaba gündüz çokmu uyuyoki sabaha kadar uyumuyo..

gülizcim gündüz 1 de sadece 1 saat uyudu..
aslında uyuyo uyumuyor değil ama memede uyuyor bende otura otura sağa sola devriliyorum..

canım sanada allah kolaylık versin ne denirki..
andina da sende zorlanıyomuşsunuz çok üzüldüm sizin içinde ama yalnız olmadığımı bilmekte bana güç verdi açıkçası..

40 çıksın uyur dediler..
6 aydan sonra rahatlarsın dediler...
sonra herkes bir yaşına girsin gör bak dedi ve gerçekten gördüm yani:))ama günümü gördüm:))

estelcim bana kızacaksın ama..benim kızda sizinki gibiydi şimdi yatağımıza aldım çok rahat ettim..:kedi:

evet bende gününü görenlerdenim :))

miniğim siz yine 3 kişi yatıyorsunuz , kocam döndü döneli daha beraber yatamadık , cumartesi günü kızlar da gördü burası kocamın yatağı arkadaki de benim diye gösterdim , canavar babasıyla uyumama bile izin vermiyor , hasret kaldım kocama sarılmaya , kokusunu ala ala uyumaya (

bizde bayramda başlıycaz kendi yatağında yatırmaya , bakalım neler olucak

gulız yataga almakla da rahat edemedım canım ben
sımdı daha cok belım agrıyor cunku uyurken ona zarar verme korkusuyla hem daha cok uyanıyorum hem de rahat yatamıyorum
ama esım bu durumu dıslere bagladıgı ıcın sımdılık yanımızda olsun artık takatım kalmadı dıyor

estel canım benı de kandırdı annem duzene gırecek sen acemısın dıye zorlanıyorsun demıstı
sımdı duzelmeyınce soyluyorum annelık kolay mı dıyor
bu artık dana oldu bırazmaz tabıı sutu dıyor

bır de sızde oyle mı bılmıyorum benım kucuk dana ben evdeyken yemek yemek ıstemıyor hep benı emmek ıstıyor

evet uykusuzluktan benimde sinirlerim harap oldu zaten çok sakin bi insan sayılmazdım şimdi terör estiriyorum:)
bende herrr gece ama her gece artık memeden kesicem diyorum eşim yalvarıyo sakın çocuğun rızkını kesme diye ve sabah kalkıp yine vazgeçiyorum kıyamıyorum canıma:)
bu döngü her gün yaşanıyor artık:)
neyseki uykuya düşkün bir insan değilim oğlumdan öncede 4-5 saat uyurdum en çok..
ama onunla cebelleşmek ve emmesi için rahat ettireyim derken yamulmak feci..

bulur bunlar canım bulur..
bizim bi arkadaşın annesinin bi lafı vardı.. "bebek ölünün totosundaki pamuğu bulur" derdi..
yani bir laf bu kadar cuk oturur..
bende göğsümü açıkta bırakmaktan artık kendimi kadından çok inek gibi hisseder oldum ya:))
işte ben bide memeden kestikten sonra bide yatak ayırmak derdiyle uğraşmayayım diye oturarak emziriyorum ama yamuldum yani resmen..

batu da akşamları emmeyi yemeğe tercih ediyor , dün ne yaptıyrsam yemek yemedi ama saatlerce emdi , bazen uyku vakti geldiğinde yatak odasına geçiyorum salona doğru sesleniyorum , batuhannnn diye , t-shirtü çıkarıyorum koşa koşa geliyor mama mama mama mmaaaaa diyerek :roflol:

gülizcim ne diyeyeim herkesin bi sabrı var senin minikte seninkini taşırmış ne yapacaksın yat koyun koyuna:))

andina çok üzüldüm canım ya..kavuşmuş sayılamzsınız eşinle desene..
malesef biz ayrı yatınca uyuyamıyoruz ne eşim ne ben..
onun için bu işkenceyi ailece çekiyoruz:)

minikçim benim oğlumda yemiyor canım ve iştahsızlığı tamamen bu yüzden bence..
annem kesince yer merak etme diyor..

o gun nasıl bır gunse bende gordum gunumu gecemı herbıseyımı

andısım benım kocıs aldı ılk yataga ben kesınlıkle karsıydım
ama artık adamın pılı bıttı tabı yatır kaldır ısı ona dusuyordu
benım kocıs bensız yatmaz yatagın kenarına sandalye koyar ama yıne benım yanıma yatar
sımdı bu yatagı bu sıpaya bırakıp kendımıze yenısını alalım zaten bu sıpa yuzunden ozel hayat dene bıseyımız kalmadı dıyor

:roflol: :roflol: :roflol:
gecen gun benım kucuk ates bocegı kafayı carptı
dudak buzerek aglıyor aslında canı cok acımadı ama aglama feryat fıgan
ben de sussun dıye tshırtımı kaldırdım baaaak dedım
hemen aglamayı kesıp kostu yapıstı bana
uzaktan bızı ızleyen esım kıskanıp daha benım ıcın bır kere su hareketı yapmadın deyıp gıttı ıcerı
fena bozuldu sanırım kıskanıyorlar da ama ne hıkmetse hıc te kıskanmıyorum dıyor

valla kızlar bizde birbirimizden ayrı yatmazdık i uyuyamazdık ama artık o kadar dayanılmaz bi hal adlı ki durum ayrı ayrı yatıyoruz , batu ile ben bile bizim koca yatağa sığamıyoruz , ben köşede daracık bir yerde yatıyorum batu tüm yatakta , nasıl yapıyo bilmiyorum ama yastık yerinde paralel bir şekilde yatıyor , yani boyu 83 cm , kolları da kaldırıyor geriye doğru , bir 100 cm. lik yer kaplıyor , benim ysatığımın bile bir kısmı dışarda kalıyor düşünün halimizi , bu yüzden kocam bizimle yatamıyor , bazen ben gidiyorum kocamın koynuna giriyorum sanki anlamış gibi uyanıp gelllll diye bağırıyor sıpa , artık sefil oldum 2 yatak arasında gidip gelmekten

sorma tatlım sülalece kulu kölesi olduk , dün kuzenlere gittik oturmaya, koca adamlar dizilmişiz koltuğa batu da ortada yerde ayağa kalkıyo hepimiz alkışlıyoruz , tam muhabbet edicez eeeee diyo hemen dönüp ona şaklabanlık yapıyoruz , ulen dedim halimize bak minnacık velet oyuncak yaptı bizi kendine :))

günaydın arkadaşlar
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım iyiki varsınız

biraz vücudum ağrıyo öksürmek istiyorum öksüremiyorum bi garip umarım olmam antibiyotik başladım eeee evde hasta burda hasta ile birlikte bu kadar durabildim gene iyi

ben çok rahat ettim miniğim..ortamıza yatıruıyom..emmek istedimi hemen hiç kalkmadan emziriyom..hemncik uyuyo..sadece 2 defa emmek için kalkıyo o kadar..

zeyna geçmiş olsun..

andina aynen o varken başka hiç bişey konuşulmuyor..herkes onunla konuşup onu alkışlıyor..

bir aydır fazladır yürüyor ama hep yürüdüğünde alkışlayıp tezahürat yapıyolar hepberaber..alışın artık diyorum..anne deyince bile alkış tutuyorlar yani:)narsist olacak diye korkuyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…