2008 Kasım Anneleri

sahrayıcedid canım..
evlenmeden önce erenköydedeydim çok uzağa geldim:))

aslında erenköy daha güzel ama çevreyoluna çok trafik oluyor işe gitmek için iyi olmuyor..

hmmmm eşim sahrayıcedidde çalışıyo tammerkez camiinin orda şirket
sanaa çat kapı yapabilriim demekki bigün versene şu adresini:))))))

ben de buradayım canım ama pazartesi sendromu kafamı toplayıp yazamadım
yağızdaki kızarıklık için nivea baby'nin sos diye bir kremi varmış onu önerdiler
ezcanelerde bulamadık internetten sipariş verdim

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar..
çileğim denizoğlan yürümeye başlamış gözünüz aydın.
koştuğu günleri görün inş.
zeyna saçların hayırlı olsun.
bende kısacık kestirdim:)
son sayfaları okuyamadım.
akşam vaktim olursa evden girerim.

ay bilmiyorum yaa akşam eve geçince bakayım hala hırıltı devam ediyosa dr.götürelim

selam kızanlar herkes nasıl 3 gündür bir türlü giremedim yaa poofff die patlıcaktım şimdi
annemlerdeyim oradan bildiriyorum herkes iyi mi bebişler falan inşallah hasta olan yoktur
ben çok şükür ki atlattım şimdi iyiyim

kızlar ıyı aksamlar ya kımse benı merak etmedımı oyyyyyyyyy cok uzuldum bak sımdı.
2 gundur gıremedım c.tesı malum mertımın dogum gununu yaptık.cok sukur atlattık bızde ama cok yoruldum kızlar.16 kısıydık cocuklarla 19 kısı.fotoları en kısa zamanda yuklıcem.annem de dogum gunu ıcın geldı carsambaya gıdecek ankaraya.bı daha sıvasa gıdemedık.buyuk ıhtımalle bayramdan sonra gdıcez.bu arada evraklarım ımzadaymıs.benden ozetle boyle.sızlerde ne var ne yok hatunlar...

günaydın arkadaşlar..
ilk günaydın benden olsun bugün..

berbat bi gece geçirdim..
ağlama krizine girdim resmen oğlumda beni gördü ama tutamadım kendimi..
bir insan aylarca uyumadan ayakta kalabilir mi ya..
başkasına söylesem inanmaz ama inanın oğlum gece hiiç uyumuyor hen an kucağımızda..
artık emzirmekten boynum sırtım göğsüm her bi yerim ağrıyor..
bel ağrısı nedir bilmezdim şimdi oğlum uyusa bile bel ağrısıdan ben uyuyamıyorum..

eşim salona kaçırıyo ama öyle ağlıyo öyle ağlıyoki durmuyo asla meme istiyo..
gerçekten psikolojim bozuldu artık..

eşimde olmasa delirmiştim allah razı olsun canım benim..
onada acıyorum gece yarısı kalkıp ayrı sabah namazında ayrı kalkıp masaj yapıyor..
gece yüz kere yatağından kaldırıyorum adamcağızı su getir oğlanı odasına götür getir..gezdir.. üstümü örtmeye bile gücüm olmuyo inanın kollarım iptal oluyo yastığımı bile ona indirtiyorum..
işe gitmeden kahvaltı hazırlıyor masaj yapıp çıkıyor..
vicdan azabı çekiyorum kendimi beceriksiz gibi hissediyorum bu aralar..

off çok uzattım kusura bakmayın içimi dökmek istedim..
sabah çayımı içtikten sonra geceki halimi görmeden inanmazsınız..
çayımı içeyim gece sanki rahat uyumuşum gibi hayatıma devam edebiliyorum ama geceleri çoook zor geçiyor bazı geceler kurt kadın oluyorum resmen zavallı adamada boş yere sinirlenip duruyorum..
işte sonrada böyle vicdan azabı çekiyorum(
bi tel açayım bari..

Son düzenleyen: Moderatör:
estelcim üzüldüm canım artık yavaş yavaşmemeyi bırakmayı deneyin isterseniz sen senden gidicen yoksa
derlerya en zor büyüyen insan yavrusuymuş diye doğğru

günaydın

dün gece herkes yoğundu sanırım kimseler uğramamış :)

estel , senin durumunu ben hergece yaşayıp üstüne de sabah 6.30 da kalkıp işe geldiğim için gayet iyi anlayabiliyorum seni , yapacak bişey yok , bu kuduruklar böyle işte , meme canavarları :)) dün sabah 5 de uyumuştuk biz , Allahtan dün gece 11 gibi uyudu da ben de hemen yatıp 2 saat deliksiz uyudum..
2 saat uyumak bile mucize benim için :))

estelcim üzüldüm canım artık yavaş yavaşmemeyi bırakmayı deneyin isterseniz sen senden gidicen yoksa
derlerya en zor büyüyen insan yavrusuymuş diye doğğru

ahh biraz azaltabilsek..
ama mümkün değil nasıl asılıyor üzerime kıyafetlerimi çekiştiriyor görsen..
dediğin gibi böyle giderse ben benden geçicem..

uykusuzluk değilde gece cebelleşmemiz beni çok yoruyor canım..
bi yandan emip bi yandan babasına sarılmak istiyor..
bide herşeyden kötüsü sinirleniyorum çok..
ona yansır diye korkuyorum..
dün gece belim tutuldu..asla emzirecek halim kalmadı ağladı oda babasında..
eşim şaşırdı ne yapacağını bende ağlasın az bişey omaz açılır dedim..
bak şimdide vicdan azabı çekiyorum..
birde eşim azcık emzir bak çocuk istiyo dedi bende şimdi verme onu bana diyip elini geri çevirdim..
offf şimdide günah çıkarıyorum off..

günaydın canım..gerçekten işin çok zormuş..hiçmi uyumuyo canım ya..acaba gündüz çokmu uyuyoki sabaha kadar uyumuyo..

bende tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım..yasminim, deniz annem, dünürüm cağancuk,ecemim2001,beyazmeleğim,darkinlife,elifdem ve diloks kızlar öğretmenler gününüzü ayrı ayrı kutlarım..(eğer unuttuğum varsa çok özür dilerim..)

eşime çok güzel buket yaptırtırdım lilyum çiçeklerinden çok şık oldu..saat 10 da götürecekler..kızımla kendi adımı yazdım.babacığım öğretmenler günün kutlu olsun yazdım kızım adına..kendim içinde yol arkadaşım, canım kocam öğretmenler günün kutlu olsun yazdım..

Son düzenleme:
gunaydınnn
tum ogretmenlerımızın bu mutlu gunu gununu kutluyorum
sımdı abımı arayacagım ılk kutlayan ben olmak ıstıyorum

estel sen bızım evı goruyorsun galıba
ne hıkmetse bızım evde yasananların hepsını senden duydum sımdı
canım bızde de harfıyen aynı hıcbır degısıklık yok
bazen ıse gelmeyı kacıs olarak goruyorum dusun artık
esıne bu kadar yapan bır tek sen degılsın
bır de ben ve bızım gıbı bırcok anne var canım

estelim benim eşim de öyle , çocuk biraz ağlasın hemen gelip kucağıma yapıştırır emzir diyerek , yeter diyorum bana da yazık , aynı senin şu anlattıklarını geçen gece yaşadık bizde , birde dişleri acıyodu ısırdıkça ısırdı , en sonunda batuya da babasına da deli gibi bağırdım al götür gözüm görmesin yeter dedim..
bizler de insanız, sabrımızın bir sınırı var , benim de belim tutmuyo artık , canım acıyo , uykusuzluk agresiflik yapıyor , ama çare de yok ya memeden kesicez yada bu şekilde katlanmaya devam edicez.. ben bi 3 ay daha dayanıp 15 aylıkken kesmeyi düşünüyorum , hatta geçen cuma günü kontrolde doktora sordum kesebilir miyim artık dedim bir sene daha devam edeceksin dedi , oyyy dedim 1 sene daha mı uyumuycam , doktor gülüyor ama bunu yaşayan anlar sadece gerçekten çok zor bir durum ama ben de kıyamıyorum oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…