2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
şu an gözlerim yarı açık vazıyette yazıyorum resmen
bu sabah çok zor kalktık anne kız
Duru yu yataktan ayırmak çok zor geldi kıyamet koptu uyandırdık dıye
ben de aynı sekıld cok zor uyandım
off su bayram tatılı bır gelse de uyusak dıcem
emınım o zaman da sabah erkenden kalkar cımcıme

zeynam geçmiş olsun canım

günaydın lelalim..evet ya gelsede şu bayram tatili dinlensek biraz..

estel bişi sorcam canım sana..benim kız şimdiye kadar babaya çok düşkündü ama son 1 haftadır sürekli beni istiyo yanından ayırmak istemiyo..elimden tutuyo otur yanıma diyo..koltuğa otutturmuyo inanki..hep yanında oturacakmışım..eskiden ortada kendi kendine oynardı..neden birden bu kadar değişti acaba..

canım bebekler daha çok denizanasının uzmanlığında..
ama şunu söyleyebiirim şu dönem ilgileri çok hızlı kayabiliyor..
iletişime geçmek içinde çok hevesliler zaten aylarının özelliği şu anda yalnız kalmak istememleri..
aslında bu da geliştiğinin bi göstergesi canım..ne güzel grup halinde bişey yapmak istiyor..
oyuncaklarını yere atması bile onları sana geri verdirerek iletişim kurmak istediğini gösterir canım..
beraber oynayın ne güzel..

Günaydın kızlar.Kaynanam hariç tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum..

Andinam iki erkek arasında kalmışsın.Ben artık süt vermiyorum ve Anıl 7-8.aydan itibaren odasında uyuyor.Çok rahatım valla.Yalnız 2 gündür 11-11,30 da uyuyor.Daha önce en geç 9,30 da yatardı.Neden böyle oldu anlamadım.

Kalimerocum eşin kıskanıyo ve bozuluyo demek oğluşuna memişleri açtığında.Çok güldüm valla.Yazık ona da şevkat göster:)))

Zeynam geçmiş olsun tatlım..

benim danada tek kişilik yatakta tek başına yatıyor ve artık düşmüyo ilk başta 1 kez düştü baktıki düşülüyo canı acıyo düşmemeyi öğrendi valla çokda güzel öğreniyorlar hayata bir yerden başlıcaklar ben çok fazla kasmıyorum

Kalimerocum eşin kıskanıyo ve bozuluyo demek oğluşuna memişleri açtığında.Çok güldüm valla.Yazık ona da şevkat göster:)))

evet hem de fecı kıskanıyor
bu sıpa tum ozel hayatımızı sekteye ugrattı dıyor
hele o gun kı yuz ıfadesını gorsenız acırdınız halıne
sevkat gosterıcem de bayamdan sonra

zeynam geçmiş olsun tatlım

gülizim tabiki yanlız bırakıyorum , aylardır yanlız kalıyor , düşmedi hiç , düşmezde artık :))

aman ne güzel onun bilincine varmış..ben bıraksam ters gelir eminm..

iyi çok güzel bende memnunum estelim ama..devamlı istiyo..mutfakta bacaklarıma yapışıyo resmen ..yemek yapmıyacakmışım..eliyle aşağıya asılıyo..otur diyo..

yasminim ben neden seni öğretmenler listesine yazmışım ya..sen mühendisisn..bende sabah sabah..bi alemim ha..kayınvaliden öğretmendi demi..

ben kontrol altında bırakıyorum yatakta yalnız basına
ama benım kucuk dana once ayaklarını asagı sallayarak asagı ınılecegını ogrendı
bu sabah onun odasından montunu getırene kadar kendısı ınmıs bızım yataktan

iyi çok güzel bende memnunum estelim ama..devamlı istiyo..mutfakta bacaklarıma yapışıyo resmen ..yemek yapmıyacakmışım..eliyle aşağıya asılıyo..otur diyo..

çok hızlı değişiyor dönemleri canım..
sen her seferinde ilgisine karşılık verirsen bu sefer ilgisi başka yöne kayar hızla ..cevap vermelisin ama bu durumuna..
kucağımıza alınca kendini yere atan yere inmek isteyen oğlum bugünlerde kucak ister oldu..
bende her seferinde aldım hep şimdi unuttu aldı hevesini..

bende çok kasmıyom esasında zeynam ama..yataktan düşmesi beni korkutuyo..burada doktor arkadaşın kızı bebekken 1,5 yaşındayken yataktan düşmüş ..kızda şimdi sorun var..ondanmıdır nedendir bilmem ben çok korkuyorum düşmesinden..onun için hiç yalnız bırakmıyom yatakta..

evet hem de fecı kıskanıyor
bu sıpa tum ozel hayatımızı sekteye ugrattı dıyor
hele o gun kı yuz ıfadesını gorsenız acırdınız halıne
sevkat gosterıcem de bayamdan sonra
neden bayramdan sonra miniğim..kaydirigubbakcemile3

maşallah ne güzel öğrenmişşş..

tşk ler canım..anladım sürekli ilgilenecemki bıksın..hayır ilgisi çok güzel ama bi iş yaptırmıyo..

Batu da yataktan inmeyi öğrendi , çok güzel iniyor isteyince , en sonda yine durudan bacağını koltuğa atmayı öğrendi , dün yapıp yapı duruyordu , bakalım yakında çıkar herhalde koltuğa : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…