- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #49.161
bide erkek anaları oğullarınızın yumurtalıkları indi mi aşağı?
benım kocam da ataerkıl bır aılde buyumus ama felegı sasanlardan
en kucuklerı esım ama ablaları bıle cok cekınırler kendısınden
hepsıne soz gecırmıs maasallah
ama bana sokmuyor pek o durum
hala ablaları yegenlerı tırsarlar kendısınden
bense benı uzdugu zaman onların yanında ozur dıletırım kendımden
gorumceklerım krıze gırıyorlar bu durumda ama bende onlardan ogrendım krıze sokmayı
seytan azapta gerek malum
bense benı uzdugu zaman onların yanında ozur dıletırım kendımden
gorumceklerım krıze gırıyorlar bu durumda ama bende onlardan ogrendım krıze sokmayı
seytan azapta gerek malum
yasmincim okudum valla süpersin süper..
ya aslında sizin ev o kadar eğlenceli o kadar renkli bi ev olurki şuan gülemkten çenem ağrıdı..tontiği emziriyodum yatağına koyuncada yazmayı unuttum hayatım..
Benim oğlumun 1 tanesi en başından beri aşağıda ama diğeri retraktil testik yani zaman zaman geri kaçıyor,çoğu zaman yukarıda.2 yaşına kadar bekleyeceğiz..
Sabah aşıya götürdüm sağlık ocağına , tek yumurtalığı yok dedi doktor , inmemiş dedi üroloğa götürün dedi , ama aylık muayenelerinde kendi doktoru böyle birşey dememişti , sünnet de oldu , hiç kimse fark etmedi mi bugüne kadar.. acaba batunun ki de yukarı kaçmış olabilir mi?
Ya kocam çok titiz olmasa 100 yaşına kadar yaşayacaz.Hayattan daha zevk almasını bilse, çok titiz:) olmasa..
Sabah aşıya götürdüm sağlık ocağına , tek yumurtalığı yok dedi doktor , inmemiş dedi üroloğa götürün dedi , ama aylık muayenelerinde kendi doktoru böyle birşey dememişti , sünnet de oldu , hiç kimse fark etmedi mi bugüne kadar.. acaba batunun ki de yukarı kaçmış olabilir mi?
ahh yasmin bak eşini burda ben anlarım..
titizlik başa bela ahh ahh..
benim hanımı ayarlayamadım bayramdan önce yarın eşimle bayram temizliğini beraber yapıcaz biz oğlumla kaçsak olurmu sen temzilikte bi garip oluyosun dedi:))
keşke olmasak canım yaa..
yada çok titizleniyosa söyle yardımcı alsın eve..
sende çalışıyosun bi yere kadar yetiilir canım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?