2008 Kasım Anneleri

dinsizin hakından imansız gelirmiş miniğim..ellerine sağlıkkkalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Benim oğlumun 1 tanesi en başından beri aşağıda ama diğeri retraktil testik yani zaman zaman geri kaçıyor,çoğu zaman yukarıda.2 yaşına kadar bekleyeceğiz..

bense benı uzdugu zaman onların yanında ozur dıletırım kendımden
gorumceklerım krıze gırıyorlar bu durumda ama bende onlardan ogrendım krıze sokmayı
seytan azapta gerek malum

ohh sefan olsun..
bizim görümce de hala havalarda abisinin evlendiğini sindiremedi..
biz evlenmeden önce eşimi bizzat bikaç kişi kızına istemiş :1shok: enteresan insanlar var:)
buda hala havalarda..ama abisi çok koştu ya peşimden sindiremedi hala..yazık onada üzülüyorum..
hep ima etmeye çalışır abim çok yakışıklı falan feş..
bende eşimin bana dediklerini cümle aralarına sıkıştırıyorum ve yüz ifadesine bayılıyorum..
kilodan filan konu açıldı eşimde az göbek çıktı vermem lazım senin yanına yakışmam lazım filan diyo yada kremlereimi kullanırken yakalıyorum bazen.. senin yanında sönük kalmayayım diyor yeri gelince bende atıyorum araya..
dediğin gibi canım şeytan azapta gerek az insin bulutlardan..
off vallahi yeminim var çok iyi görümce çok iyi kayınvalide olucam allah iyi insanlarla karşılaştırsın zaten bi tanecik abim bi tanecik oğlum var..

yasmincim okudum valla süpersin süper..
ya aslında sizin ev o kadar eğlenceli o kadar renkli bi ev olurki şuan gülemkten çenem ağrıdı..tontiği emziriyodum yatağına koyuncada yazmayı unuttum hayatım..

yasmincim okudum valla süpersin süper..
ya aslında sizin ev o kadar eğlenceli o kadar renkli bi ev olurki şuan gülemkten çenem ağrıdı..tontiği emziriyodum yatağına koyuncada yazmayı unuttum hayatım..

Ya kocam çok titiz olmasa 100 yaşına kadar yaşayacaz.Hayattan daha zevk almasını bilse, çok titiz:) olmasa..

Benim oğlumun 1 tanesi en başından beri aşağıda ama diğeri retraktil testik yani zaman zaman geri kaçıyor,çoğu zaman yukarıda.2 yaşına kadar bekleyeceğiz..

Sabah aşıya götürdüm sağlık ocağına , tek yumurtalığı yok dedi doktor , inmemiş dedi üroloğa götürün dedi , ama aylık muayenelerinde kendi doktoru böyle birşey dememişti , sünnet de oldu , hiç kimse fark etmedi mi bugüne kadar.. acaba batunun ki de yukarı kaçmış olabilir mi?

andinacım zaten dr her ay açıp kontrol etmiyor mu..
farkındadır da zaten seni telaşlandırmamak için söylememiştir belki olağan bi durum olduğu için..
bizim dr yakından ilgileniyor pipisiyle:)
sağlık ocaklarında şakladanak söyleyip yüreğe indirebiliyorlar canım..

Canım Çitosumun oğlununki gibi olabilir mi?

Ya kocam çok titiz olmasa 100 yaşına kadar yaşayacaz.Hayattan daha zevk almasını bilse, çok titiz:) olmasa..

ahh yasmin bak eşini burda ben anlarım..
titizlik başa bela ahh ahh..
benim hanımı ayarlayamadım bayramdan önce yarın eşimle bayram temizliğini beraber yapıcaz biz oğlumla kaçsak olurmu sen temzilikte bi garip oluyosun dedi:))
keşke olmasak canım yaa..
yada çok titizleniyosa söyle yardımcı alsın eve..
sende çalışıyosun bi yere kadar yetiilir canım ya..

canım ben ıyı bır gorumce oldugumu dusunuyorum zıra yengem en yakın arkadasımdır
herseyden once benımle paylasır hatta abımı cekıstırırız kendısıyle
abım kıskanır senın oz kardesın olan benım dıye allah herkese nasıp etsın mukemmel bır gelınımız var

benım gorumceklerden ıkı tanesı katıyetle ıstemedı benı
defalarca ayrılması konusunda dırektıfler verdı hatta ısteme asamalarında laf sokusturmalarla bozulması ıcın cok ugrastı
ama esım rest cektı ya mınık olur ya da mınık olur dıye
o zamanlar kendı ıstedıgı kıza ne umıtler vermıs haın kadın
kız butun hıncını bızden cıkarmaya calıstı sonradan ama nafıle
velhasıl hala kabul edemez evlı oldugumuzu
hamılelıgımde bıle bır aksam gıttık sadece kardesıne yemek koydu masaya benı gormuyor zaar cok mınıgım dıye
ama ne oldu kardesını kaybettı
bayramdan bayrama 10 dk goruyor
bır ayaklıgazetemız var gorumceklerden
onun yanında af dılıyor benden butun sulale duyuyor

rETRAktil testis de zaman zaman yukarı kaçabilir elle çekince tekrar yerine gelirler andinacım.üşüdüğü için ya da korkutuğu için orada yukarı kaçmiş olabilir sen evde altını filan değiştiriken bi kontrol et elinle.Muayene de doktorunuz her seferinde bakıyorsa mutlaka farkederdi öyle bir durum olsaydı.Varsa bile çok korkulacak bir durum değil.2 yaşına kadar bekleniyor böyle durumlarda sonrasında hormon iğneleri ile düzeliyor korkma.

andına telaslanacak bır durum yoktur canım
oyle olsaydı bu kadar zaman doktorun mutlaka bılgı verırdı
ayrıca sunnet asamasında bu durumdan bahsederlerdı
sen yıne de gotur ıyı bır urologa

günaydın
evden bildiriyorum kızlar kendim hasta olacağım derken kızım hasta oldu
sabahtankalktı emzirdim yatağına koyarken çıkardı yavrum içindekileri,sonra ishali de başladı doktordan sıra aldık öğleden sonra gideceğiz doktora
bi halsizliği falan yok çok şükür keyfi yerinde ama ne bilim ya ne güzel hasta olmuyor diye seviniyordum vardır bir hayırı benden böyleee

Estelim eşim gece çalışıyo.Çocuğa tek bakıyorum sabaha kadar.Anıl bir de kucakçı bi çocuk, kiloluda.O kadar zahmetliki.Sakin bi bebek olsa.İnan akşam evi topluyorum o uyuyunca pilim bitiyo.Bazen dişimi fırçalamasam mı bile diyorum.Bu ara hiç işi yapacak durumum yok.Ben de temizlikçi istiyorum.Ona da itiraz ediyo.Hoş onu dinleyen kim:)

lavişcimgeçmiş olsun yağmura
ay yasmin çok gülüyorum ben size yaa ne kadar eğlenceli bi ailesiniz aslında bu sürtüşmeler olmasa :))
andinacım fatihte vardı aynı durum 2 yaşında indi yukarı kaçıyodu ama doktorumuz sürekli kontrol edip söylüyodu bize seninkinin söylememesi kafama takıldı doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…