iyi geceler herkeze,gecmise söyle bir baktim ama cok yorgunum hatirlayamiyorum inanin yazdiklarinizi.
Ben bu aralar cok mutsuzum,hicbirseyden zevk almiyorum ve sürekli negatifim..
ayrica kocamdanda nefret ediyorum,evet yanlis yazmadim gercektende nefret ediyorum.
nedeni ise beni,bizi bu kadar ihmal etmesi..herkezin bi isi var,herkez ailesini iyi yasatmak icin calisir
ama benim kocam motor gibi tamamen calismaya endeksli bi adam.sabahin 7`nde cikiyor evden aksam
7-8 gibi geliyor yemek yiyoruz Denizle biraz oynuyor ve hemen aciyor pc`ni basliyor calismaya..
artik iki cift edemez olduk,ben bundan rahatsizligimi bildirincede;sizi iyi yasatmaya calisiyorum
yok ben böyle calismasan sen onu alamazsin yok söyle yok böyle..
hersey almakmi yaa cok üzüldüm bana bunu demesine,ben doyumsuz birisimiyimki bu kadar hirpaliyor
kendini?
3-4 gündür ne konusuyorum nede ilgileniyorum onunla,yemegini bile kendi hazirliyor konusmuyorum
onunla...
ha birde ben cok kizinca herkez böyle calisiyor sen simariklik yapiyosun diyor.bunada cok üzüldüm
zora gelemiyosun,bilmiyosun yoklugu bi istedigini alamasam belki ceker gidersin bile dedi bana..
uff cok üzdüldüm cokk,ben onca lafi haketmemistim..yazarken bile gicik oldum ona..
halbuki cok seviyorum ama...
neyse anlatiyimda rahatliyim istedim,aileme anlatsam üzülürler ..
cümle düsüklügü filan yaptim galiba idare edin toparlayamiyorum.