2008 Kasım Anneleri

günaydınnnn
kızlar kıskandırmak gibi olmasın ama dün gece 23.00den sabah 08,00 e kadar kesintisiz uyuduk kızımla çok şükür kuzum eski neşesine dönmeye başladı yalnız bugün aşısı var umarım o aşı tekrar azıtmaz yavrumuuuuu
bi,zde dün akşam hamsi tepsisi yedik vallahi süperdi kaynım geldi herşeyi hazırladı bide mezeler off üsperdi valla ya benim kocam kime benzedi niye böyle beceriksiz(
bu akşam da mezgit buğulaması yapacağız valla süper oluyor ama çok ekmek yediriyorrrr:)))

ay lavinyamm..benim kızda dün ilk defa kendi tek başına uyumuş..uyumuş diyorum..normalde emmer memede uyur kalırdı, yada arada bi sallardım..ama dün yatağına koydum sen beni bekle annem ben bi lavaboya varam gelm dedim..dönencesinide açtık onunla ilgilensin diye..sonra lavabodan bi geldimki benim kız uyumuş..ay öncebi korktum tabii..çünkü ayakta bırakmıştım..birden yatıyo görünce önce bi aklım çıktı..sonra baktım mışıl mışıl uyuyo.:lepi:

Kızlar bende 2 sene sonra ilk defa kocamla sinemaya gittim dün gece , alacakaranlık filmini seyrettik , film süperdi , sinemada baş başa olmak süperdi , sinemalar evrim geçirmiş , kapıda biletleri falan okutuyorsun gişede , vay be dedim amma şey kaçırmışız 2 senede : ))

Herşey çok güzeldi , ama batuyu çok özlemişiz , koşa koşa gittik eve : )) bide mangoda %50 indirim başlamış , sezon başında görüp ölüp bittiğim bir hırka vardı pahalı diye almamıştım , bi 5 dakika uğrayalım da bakıyım dedim , hırkanın xs bedeni kalmış sadece hemde 40 liraya düşmüş : (( içim eridi resmen , kocam üzüldüğümü görünce ben yarın tüm mangoları dolaşır bulurum sana o hırkayı merak etme dedi , ben çok seviyom bu adamı yaaaa

Canım çok şanslısın.Maşallah kocana.Allah tadınızı bozmasın.Ben de sabah sabah bağırıp çağırıp geldim işte.Ben bu adamı seviyorum yaa:))

hoşbulduk kızlar
andina hanım özlememiş olmanız acaba beni dün 5 dk bile olsa görmüş olmanızdan olabülür mü??
gördün perişan halimii

Tatlım dün gördüm , hergün yarım saat telde konuşuyos , on kere mailleşiyos , kocam bile diyo ki benden çok konuşur oldun lelalle , ama çok mutlu oluyor kayıp kardeşimi bulduğuma en azından onun kafasını şişirmiyorum : ))

Canım dün haline çok üzüldüm zaten , akşam aradığında da sesin pek kötüydü , ben sadece takılıyorum biliyorsun , sesini duymasam bile özlüyorum seni şekerparem benim : )))

günaydın arkadaşlarr..

kızlar su çiçeği aşısı yaptırdınızmı bebişlere..şimdi yaptırılabilirmi acaba..

canım 15 aylıkken yaptırıcaz biz doktoru öyle dedi ama ben karar veremedim hala , biliyorsun aşı ve andina birbirine ters şeyler kaydirigubbakcemile3

ağzınızın tadı bozulmasın andinacım bende şu nefesi merak ediyorum eşim de kabul etti gitmeyi ama nasıl bir film merka ediyorum giden var mı kızlarrrr

teredütlerinmi var canımcım..
bizim doktorda yaptırabilirsiniz dedi..ama çok ta açıklayıcı bişi demedi..2 tane aşı adı yazmış vermişş.

bende daha 1 kez çıktım eşimle dışarı aslında kızım olmadan tadı yok ama ne bileyim ya insan bazen başbaşa kalmayı da arıyor bende bişeyler yapalım istiyorum nefesi düşünmüştüm ama ne bileyim yaaaaa

Lavinyacım nefesi kardeşim seyretmiş bayılmış ki kendisi sinema tv okuduğu için çok seçicidir bu konularda , baya etkilenmiş , bende seyretmek istiyorum annem yine bakarsa batuya haftaya kaçabilirz belki bir akşam 

Ya bide farkında mısınız ? ben son günlerde agresif miyim? Nedense kendimi çok ters ve lanet hissediyorum , kocama karşı da öyleyim , annemede , hatta geçenn kardeşime sordum annem bana ters mi davranıyor diye sen kendine bir bak dedi : (( ay ne oldu anlamadım , herşeye sinir oluyorum bu aralar : ((

Ayhalin yaklaşmıştır:)))

ya başbaşa olalım da film önemli değil,ordan da bi mekan var harika hele manzara süper birer tek attık mı yağmura da annem bakar ohhhhhhhhhh:)ben bu fikri bayağı sevdim ve bu aralar da çok ihtiyacım var zaten ...
andişim yorgunluktan olmasın,bide şu bakıcıya taktın ya canım ondan olabilir:))
bende öyleydim 1 hafta öncesine kadar ama bitti...

Gülizim aşıya karşı bir insan olarak suçiçeği gereksiz geliyor bana , doktorum yapıcaz dedi ama annem de diyor ki sizin zamanınızda su çiçeği aşısı mı vardı , tabi ben bu yaklaşıma da karşıyım ay kendimi herşeye karşı gördüm bi anda : ((
Ama aşıdan ziyade hastalığı atlatması daha mantıklı geliyor bana şu anda , bilemiyorum canım kararsızım..

andınacım allah mutlulugunuzu daım etsın benım koca sınemayı sevmez bense bayılırımm en son nısanlıyken kardeslerımle gıtmısım sımdı 5 boyutlu sınemalar cıkmıs bende duyunca agzım acık dınlıyorum malesef gıdemıyorum yanlızda zevkı cıkmaz
bızde basbasa bısıler yapmayalı cokkkk uzun zaman oldu yemege cıkardık oda bıttııı gıdersemde herhalde sucluluk duygusuna kapılırım yawrum olmadan
dun barıstık benım koca yemek hazırlamıs kendı capında yedık sağolsunn

krıkotusumuda tebrık ederımmmm hayırlı olsunn bende bebek ıstıyorum ama sımdı degıl 1,5-2 yıl sonra
gec kalmakta ıstemıyorum 29 yasına gırıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…