2008 Kasım Anneleri

kızlar cok acil bi sorum var kafayı yemek üzereyim artık benim ufaklık ishal oldu hiç böyle olmamıştı daha önce yarım saatte bi altını alıyorum ne yapabilirim yatmadan önce muz falan yedirdim ama bilmiyorum gece ve sabah nasıl olacak ne yapabilirim

bu saatten sonra kimse gelmez heralde

oyüzden günaydın kızlar
akşam ilkenin ateşi yükseldi, calpol verdik, düştü ama geç uyudu, sonrada soru hazırladım bu saate kadar allahtan yarın eşim yazacakta birde onunla uğraşmadım,

ya ilkenin göbüşünde ve sırtında minik minik döküntüler var, bulaşıcı hastalık döküntüsüne benzemiyor ama merak ettim, takip edicez bakalım, inşallah bişii çıkmaz

yarın ve perşembe full dersim var, merak etmeyin beni

şimdiden güzel bir gün dilerim hepinize

Ben cevap verdim sana cınım.Unutmaki sana cevap veren ender şahsiyetlerden biriyim.Bu ne nankörlük.Hain arkadaş:))Bu arada yirim senin oğlunun burnunucokacimcoook
doğru diyosun şeker kimseler bana cevap vermez oldu burda , görünmez falan oldum sanırsam :umursamaz:

tatlım evet alerjisi olduğu için almam lazım , her gece 2-3 kere de burun için uyanmaya başladı , zaten emmek için uyanıyordu , iyice sefil etti beni.. bide deniz suyu aldım geçen gece açtım burnunu , dün burnu tıkalı ya almış spreyi bana getiriyor , burnuna sokmaya çalışıyor , minik cinim benim

gunaydın
ben geldım cok uykum var
artık sırtımın ustune yatmak ıstıyorum yaa
bu kucuk dana bızım yatagı hepten sahıplendı kendı yatagına koysakta en fazla 1 saat sonra bır bakıyorum yanımızda
ve ben uyurken ona zarar vermekten rahat yatamıyorum
bır de beyımız cok delı yatıyor kafa benım goguste ayaklar babanın yuzunde
dun gece kızdım ona dudak buzdu hemen yelkenler ındı suya tabıı
babasına sarılıp uyudu yuzunu sevıyor kuzum

sabahta bır o kadar zor uyandırdım beyımızı
gece yatmak bılmez sabah kalkmak bılmez hesabı oldu

neyse sızde ne var ne yok

andına ben buhar makınası kullanmıyorum

yasmın braun epılatorum var pek kullanmıyorum kuafore gıdıyorum genelde
bu arada pan harcıyla yaptıgın gogus kızartmasının tarıfını ıstıyorum merak ettım
bende dun aksam pane harcıyla kanat kızarttım daha dogrusu ben hazırladım kocıs kızarttı super oldu

kım hamıle anlamadım ama hayırlı olsun

cılekcım bende kapalı havaları sevmem
depresyona sokar resmen benı
turkıye gezısı zamanın mı geldı acaba

günaydın herkeze
çilekçim valla az önce düşündüm de 4 saatcik gece benim bünyem sapıtır gece 2'de güneş doğuyor eeee nasıl uyuyacam uyumasam gece yok napcam valla iyi alışmışsın eee aşk insanı her şeye alıştırıyor değil mi?

hoşbulduk kızlar
andina hanım özlememiş olmanız acaba beni dün 5 dk bile olsa görmüş olmanızdan olabülür mü??
gördün perişan halimii

Günaydın tontişler.Naber , herkes iyi mi?

Lelal hoşgeldin canım.

Kalimerom tavuk yaptım dün.Knorrun pane harcıyla, çıtır pane değil ama.Kemikli göğüsten beyaz etini büyük parça halinde sıyırıp, incelttim .Önce suya sonra harca batırıp sıvıyağda kızarttım.Sonra da bir göğüsü yedim.Sonra da kendime aferin devam et, tıkın da şiş dedim:))

Günün kadınını açıklıyorum kızlar.Krikitosss.Demek hamilesin canım.Kadın dediğin böyle olur.Karnı burnunda gezer.Aferin canım, hayırlı olsun, bi avazda kurtulursun inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…