2008 Kasım Anneleri

andişim ben buhar mainası kullanmadım hiç..
haftasonu biliyosun konuşmuştık yolda burnu hep tıkalı diye..
dr.grçrn kış bi suluk koyun peteğin üstüne yeter dedi.
öle yaptım.hala öle..
zaten pazardan beri nezle ve burnu akıyo çok şükür bu sefer..
iyice boşalmıştır.
ama batunun alerjisinden dolayı kullanman gerekiyo dimi senin?
ben o alerji damlasınıda 1 akşam verbildim.ertesi gün nezle olunca bıraktım..
inş. bizimkininde alerjisi yoktur

çileğim ben görmemişim.
geçmiş olsun..
nar suyu bol bol tüket cnm.
1 narda 6 portakal kadar c vitamini varmış.
bide kış çayı süper oluyo..

şekerim güme gitmiş falan değil biraz karıştır geçmişi ben de cevap verdim yasmin de cevap verdi

Meleğim hergün aynı şeyleri yediğimiz için mi bebeler benziyo yoksa:)Anıl sever ikisini de..cokacimcoook

ehehehee heralde yasminim o yüzden çok benziyor bu çocuklar :roflol:

hadi kızlar ben kaçar ha bu arada mmmfcim fırında tavuk yasminim anlatmış benimde vazgeçilmezlerimdendir baharat olarak kimyon hem tavukta hem kırmızı ette bayılırım cokacimcoook

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar öptüm

Remedioscum kar yagarsa cok güzel olur aydinlanir hava ama yagmazsa yandin demektir..

yazlari harikadir ama(her ne kadar cok az gecirsemde yazi burada)gece 12 olur hava hala günesli

süperdir yani..

maytabim tavugun neresini kizarttigina bagli canim,ben baget cok kizartirim..sarmisakli ve bol

körili tavuk sosuna yatiririm hasladiktan sonra..kizgin yagdada kizartirim nefis olur.birde haslarken

azicik süt eklerim haslanma suyuna lokum gibi yapiyor tavugu.

bu norveclilerin cok degisik bahartlari vardir,tavuk icin olanlari kesinlikle harika.

ayy azocum yakin olsaydik uzatirdim sanada tavuk bak kizin canini cektirdik puuu bize..

bu arada estel yok galiba nerelerde haber alan varmi?

lisedeyken coğrafya dersinde öğrenmiştik bi ülkede dedim 6 ay gece 6 ay gündüz oluyomuş güneş hiç batmıyomuş ama karanlık çekilmez geceye dönünce döneriz evimize gidelim orda yaşayalım dedim:)))
meğer norveçmiymiş orası
biz geliyoz anacım sen bize bi ev ayarla şimdi diil ama yaza:)

Heheh gel fistigim..ama benim oldugum sehir 6 ay gece 6 ay gündüz olandan diil.

Senin o bahsetiiigin cok yukarlarda kutuba yakin bölgelerde oluyor.

burada kisin tr den biraz daha önce karariyor hava,ama yazin sadece 3-4 saatlik karanlik oluyor.

ne evi yav bizde kaliriz iste hep beraber,memoyla denizide birakiriz bahceye ohhh keyif yapariz ailece:))

olur canim sicak hatta cok yakar sicagi ama tr gibi diil yani yagmur yagar heran icin..

birde ben sadece hamileligimde yaz gecirdim burada oda harikaydi.yazin cok ferah bi hava olur.

Ohh kızlar döktürmüşsünüz gene maşallah.Çok geçmişe bakamıyorum umarım herkes ve bebekleri iyidir.Hepinizi çok ama çok öpüyorum işle ilgili yorum yazan tüm arkadaşalrıma teşekkürler.Lavişim,kalimerocum aradı onlara ayrıca teşekkür ederim görmesemde seviyorum kızlar sizi.Meleğimi de unutmadım hepinize kıcak dolusu öpücükler.Ayy assolist mesajı gbi oldu.

Yalnız bugün en sevindiğim olay kirikotosun ikinci hamileliği oldu.Kasım annelerinin ikinci ilk bebeği geliyorrr yaşasııınn.Bana kızacak ama ben çoksevindim

ayykim hamile ben gene kaçırdım amannnn ne güzellll krikitossss çok sevindim senin adına eğer planlı bir gebelikse ne güzel ama süprizse olsun be anacaım kısmeti varmış kuzunun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

kızz maytap önce ben gidiyom norveçe bi kerem sana noluyo daha sen daha totonun yanındaki izmite gelemedin norveçte ne işin var

kız çilek 3-4 saaat nası gece ya nerenize yetiyo o

nereye gidiyosunuz yahu bensiz ,bende buraları terketmek istiyorum ..bu kasım ayında parise gidecektim biliyosunuz teyze oğlunun düğünü için ,nişanı atmışlar düğün iptal ,bi avrupa seyahati yapacaktık sayelerinde o da suya düştü ..

Gelin vallaaa evimizde gönlümüzde genistir bizim..

zeynacim temmuzun ortasinda 11 e dogru hava kararir 2de hemen aydinlanir.`

canim ben cözümü jaluziyle buldum,indiriyorum karanlik oluyor uyuyoruz :)

ama tabi disarda günes saat 3 ee uyku filan kalmiyor insanda ögle vakti saniyosun disariyi.

evet ama eglenceli aslinda,tabi bu isin kisida var onu sevmiyorum iste.

cok kasvetli oluyor hava,kapali karanlik.ama kar yagdimi mükemmel oluyor heleki simdi

jull zamani tüm agaclar yollar,taslar,köprüler isiklandirildi tamamen bi isik sovu var sehirde

bu zamanini seviyorum.Heleki Deniz uyuyunca aliyorum kahvemi elime,oturuyorum penceremin

kenarina izliyorum yagan kar`i..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…