2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
gülizim biz yaptırdık cnm su çiçeğini.1 yaş aşılarını oldu arifeden 2 hafta önce.biri pnömokoktu da diğerini unuttum şimdi,2 aşı oldu.bu aşıları olduktan tam 3 hafta sonra da su çiçeği oldu cnm.bi sorun yaşamadık çok şükür.ateş filan yapmadı.biraz huysuzluğuoldu ama çabuk geçti.ertesi güne bişeyi kalmadı

Yasmin bırak yürümesin , daha fena , batu da kucak çocuğuydu biliyorsun , ikiz gibiydik inan bu kadar yorulmuyordum , yürümesi çok ama çok feci : (((canımız çıkıyor her akşam koridordo koşmaktan : ((

benim akrabamın oğluda 16 aylık adam hala emekliyo ,koca herif oldu ,herşeyi söylüyo yeni yeni sıralıyormuş ,babaannesi melisi her gördüğünde para veriyo :)) maşşallah çok beğendim kızını benim oğlan daha korkuyo o da yürüsün paraya boğcam diyo ,bence bir müddet daha yürümesin melise yatırım yaparız böylece :))

ay deli yaa kaydirigubbakcemile3
bizimki de yavaş yürürsen düşmüyo ama koşmaya çalışıyo arkamdan bana yetişsin diye 5-6adımdan sonra düşebiliyor ya da bir yerlere çarpabiliyor.çok normal güzelim anca...

bende yaptıracam canımcım ama andinanın doktoru 16 aydan sonra demiş..bende biraz daha beklesemmi dedim..:uhm:
ben kendim çıkarmadım ama bi arkadaşım çıkardı ,çıkardığındada 30 yaşındaydı..aman neydi o öyle kızın gözlerinin içinde, kulaklarında her yerde..benim gördüğümde bitmiş haliydii..:uhm:

Ya akşam olunca bütün evi defalarca geziyoruz.Yorulduğu zaman kucak.Kilosu da var.Kolum falan kalmıyo.Bir de onu yürürken görmek istiyorum.Korkuyo yürümeye, hafif bir düşmede hemen ağlıyo( Bi cesaretlensin 4-5 adım atıyo ama sonra hoop yere..

ne bileyim sarkoşken bulduksa belkim ondan yalpalıyordur diyom aynı sarhoş gibi yürüyo sapişim ya..

canım 4-5 adım atıyosa 1 aya kalmaz yürür..çünkü 1 kere başladılarmı arkası çabuk geliyo..ilk hareket önemli..ilk hareket geldimi işlem tamam diyom ben..:hulya:

eheheheh bizimki de öyle tatlım bize sevgililler günü hatırası biz içmemiştik ama bizimki yine de alpalıyordu ilk yürümeye başladığı zaman yani içsende içmesende bişey değişmiyor kaydirigubbakcemile3

canımcım seninki birazda kilo ile alakalı olabilir bir de korkusunu yenmesi gerek yani hazır olması gerek yürümek için cesaretlendir ama asla zorlama o zaman daha çok korkar bizim doktor kilolu çocukların hareket kabiliyet biraz daha kısıtlı olabilir geç yürüyebilir demişti yani vücudu kaldırmak zor olduğu için toto kalkmıyordur annesi tontişin kaydirigubbakcemile3

ay kızlar bir uykum var bir uykum var yaa ölücem uykudan içtiğim ilaçlar yapıyor sanırım olduğum yerde uyuyacağım

Aman Allah korusun yaa akannehir

tatlım onun yürümesine işey kalmamış.hatta yürümüşde nazlanıyor biraz :))

Saphiram 15.ay sonunda yapıcak doktorumuz tabi ben ok dersem : ))
andişim ben aşılarını hep sağlık ocağında yaptırdım,çocuk doktorumuz karnesinden kontrol etti sadece.bu yüzden de sorma gereği hiç duymadım ne zaman yaptıralım diye ama şansa aşı yapıldığı günün akşamı Duru'nun dr. una gittik ve söyledim aşı oldu bugün diye.tamam dedi.erken veya geç olmuş gibi bi yorumda bulunmadı

Son düzenleme:
sayfam acık kalmıs ama ben ancak bakıyorum
cok yogun oldu ıslerım bu hafta nedense yetısemıyorum
ya da uykusuzluktan konsantre olamıyorum

hastalıkla beraber uykusuzluk beni de vurdu Eymen'le ikimizin aynı anda hasta olması hiç iyi değil
bir de ilaçlarda uyku getiriyor sanırım salak gibiyim resmen kafamçokkarıştı

biz 12. ayında kızamık olduk
13. ayında ise su çiçeği aşısını yapacağız dedi doktorumuz
bir de pnömokok'un son dozu var sırada bekleyen
birer ay ile vuruyorlar galiba genelde
su çiçeğinden korkuyorum ben bir arkadaşın yanına gitmiştik yazın allahtan yağızı anneme bırakmıştık
3 çocuğu da peş peşe su çiçeği çıkarmıştı en küçükleri aşı olmadığı için zehirli su çiçeği olmuş demiş doktor çocuk ateşler içinde yanmış her tarafı yara bere içindeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…