- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.021
hoşbulduk şekerim ama kayboldum yine ,görümcem gelmişti ,kahve sigara muhabbetine takıldık ..Saphiram 15.ay sonunda yapıcak doktorumuz tabi ben ok dersem : ))
Eylülüm hoşgeldin tatlım
Eylülüm hediyen gelmiş, yarın yayınlarım anacım..
sağol tatlım:)Azocum geçmiş olsun..
ay canım sağol. ben çok çektim diş ağrısı biliyorum yani..
AZOCUM GEÇMİŞ OLSUN SEN HAZIR ACITIRKEN DİŞLERİNİ BENİMDE 2 DOLGUM VAR ONLARIDA YAPTIRIVER YAAA ÇOK KORKYOM DA kafamçokkarıştı
Yasmin bırak yürümesin , daha fena , batu da kucak çocuğuydu biliyorsun , ikiz gibiydik inan bu kadar yorulmuyordum , yürümesi çok ama çok feci : (((canımız çıkıyor her akşam koridordo koşmaktan : ((
canım arkadaşların dediği gibi az kalmış yürümesine..Ya akşam olunca bütün evi defalarca geziyoruz.Yorulduğu zaman kucak.Kilosu da var.Kolum falan kalmıyo.Bir de onu yürürken görmek istiyorum.Korkuyo yürümeye, hafif bir düşmede hemen ağlıyo( Bi cesaretlensin 4-5 adım atıyo ama sonra hoop yere..
yasmin nereye gidiyon dadlum gözler açık falan delikafadulden
,bende düşündüm bugün estel uzun zamandır yok diye..nerelerde acaba zeynammben samsung hakkında bilgi veremiyeceğim çünki hiç kullanmadım canım eşinin cömertliği sakın 2. yavrunuzdan kaynaklanmasın sakın bence değerlendir
estel ne zamandır yok farkına varanınız vardı acaba diyorum neyseee bişi demiyorum:umursamaz:
Kızlar ben de bişi soracağım.Epilatör cihazından çok memnun , kendine güvenen bir arkadaş var mı aranızda?
Kızlar ne marka buhar makinası kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?