2008 Kasım Anneleri

vurdurun vurdurun kızlar suçiçeği şakaya gelömez
ben böyle 3 saat arayla yazarsam siz beni unutursunuz gider((
konuyada böyle balıklama atlarım:))
bu ayın 20si civarıda bizim 2. doz grip aşımız var o zamana kadar hastalanmaz inş da aşısı zamanında olur

Selam kızlar.
Su çiçeği aşısı demişsiniz de bu aşı sağlık ocağında yapılıyor mu? Ben geçirdiğimde 15 yaşındaydım. Hem çok ağır geçirmiştim hem de kazık kadar insanın güzelliğine düşkün olduğu bir zamanda yüzünün her yerinin su toplayıp kabuk kabuk olması çok fena bir şey. En iyisi aşısını yaptırıp korumak bence de...

Azocum geçmiş olsun..
sağol tatlım:)

AZOCUM GEÇMİŞ OLSUN SEN HAZIR ACITIRKEN DİŞLERİNİ BENİMDE 2 DOLGUM VAR ONLARIDA YAPTIRIVER YAAA ÇOK KORKYOM DA kafamçokkarıştı
ay canım sağol. ben çok çektim diş ağrısı biliyorum yani..
ondan şimdi ağzımda 15 tane protez var
ihmal etme git bir an önce..

Yasmin bırak yürümesin , daha fena , batu da kucak çocuğuydu biliyorsun , ikiz gibiydik inan bu kadar yorulmuyordum , yürümesi çok ama çok feci : (((canımız çıkıyor her akşam koridordo koşmaktan : ((

bizimki maşallah koşuyo artık..
koridor deyince..
odanın kapısını açık yakaladımı çaktırmadan yavaşça kapıya yaklaşıp dönüp bakıyo arkasına; göz göze geliyoruz.çığlık atarak koridora koşuyo.
yakalayana aşk olsun:))

canım arkadaşların dediği gibi az kalmış yürümesine..
ama kiloyla ilgisi yok bence.
öle olsa kaan yürümezdi.
tam 11 aylık yürüdü ve çok haraketli maşallah.
sen cesaretlenmesi için arkasında dur,
ellerini öne doğru uzat ama onun eli değmeyecek şekilde.
yavaş yavaş gel bana diye ileri çağır.
o arkasında sen olunca ve elini tutmaya çalışırken yürüyo.
yani biz öle alıştırdık.
çünkü kaan 7 aylıktan beri elimizi tutup yürüyodu.bi türlü cesaret edemiyodu.
böyle böyle alıştırdık.29 ekim akşamı birden çocuk sökülüverdi..
bize bayram hediyesi yani:)
çokta takma.
er yada geç yürüyecek ve dertleri hakikaten artıyo..

Yasmin'cim maşallah seninki yine 4-5 adım atıyormuş, bizde o da yok. Onu bırak tay tay da yok. Korkuyor biraz ben de üstüne gitmemeye çalışıyorum. Daha düne kadar sıralamıyordu bile. Haftasonu çocukları gördü de bi cesaret geldi, o da anca sıralamaya yaradı. Bakalım yaza anca yürürüz biz bu gidişle...

Ya canlarım böyle yürücek gibi oluyo pat yere oturuyo, hevesim kaçıyo.Bacağım ağrıyo valla artık.Onun yürüdüğünü, biraz daha büyüdüğünü görmek istiyorum.Gözlerim açık gidecek(

ay bu kasım annelerine bişeyler olduuuuuu....:bbo:
pozitif düşünün pazitif yaşayın..
mutlu olun ayol..
herşeyi kafaya ne takıyonuz..
bakın ben zamanında taka taka neler geldi başıma..
ozaman napıyomuş ,
TAKMIYOMUŞUUUUUUZZ:))

maşşallah bebişlerinize bizmki çok güzel yürüyordu sonra birden tekrar sıralamaya emeklemeye başladı nedeni anlamadım bi tırsaklık geldi bebeğime

alemsin yasmin haaa bırak yerlerde emeklesin zamanı gelince yürücek zaten 3 yaşında sıralayan bebek gördün mü zamanı vardır daha allah yürü ya bebek dicek yürücek oda :))))

cep tel. bozuldu öff çok sinirlendim kimseyide arayamıyom kocamlada konuşamadık bozulunca nedense ben ne alırsam hemen bozuluyor 6 ay içinde bende şans yok herhalde samsung corby istiyom kullanan varmı kızlar bize göre pahalı bir telefon onuda alıp 6 ay içinde bozulursa üzülürüm memnun olan var mı?

Son düzenleme:
yasminim dur daha geçirilecek çook günlerimiz var, edilecek çook dedikodularımız var nereye gidiyon

kirikitoscum samsung corby yi kullanmadım ama benim telefonum samsung ve çok memnunum samsungun bugüne kadar birkaç modelini kullandım hepsinden memnun kaldım

satarken zarar ediyorsun ama yine de hem görsellik hem kullanış açısından ben samsung ile daha rahat ediyorum

kızlar bende kaçıyorum yarın görüşürüz umarım

iyi akşamlar melekçim ve azocum iyi dinlenmeler bebeklerinizle iyi oyunlar melekçim sağol yorumun içinde evde bir kaç tane tel. var onları vericem üstüne para koyarım eşim bu aralar nedesem yapıyor yılbaşı hediyesi olurmuş bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım adamın cömertliği üstünde

selam akşam güzelleri,
azocum geçmiş olsun.. benimde iki dişim var beniş zorlayan gidilecek ama ne zaman Allah bilir..
kızlar benim kerem çok güzel yürüyor kaanda daha yürüme yok.. bende kiloya bağlıyordum kerem 10küsür kaan 12 küsürdü aslında kaan diz kapaklarının üzerinde yürüyor çok komik normal yürümeden dizlerinin üzerinde yürüyen ilk çocukta benimki galiba.. hatta oturuken hiç bir yere tutnmadan yağa kalkıyor iş yürümeye gelince tık yok iki adım sonra hop yere yuvarlanılmış... birazda kerem onu cesaretlendirdi daha kaanın kalkacağı yoktu.. özellikle gece tam yatacağı sıra bir kudurkluk geliyor benimkilere hoplaya zıplaya ordan oraya kaan çok çoşuyor en kısa zamanda yürür gibi geliyor bu gidişle..
krikitoscum bende samsung kullanıyorum 2-3 ay oldu eşim alalı çok memnunum..kibar zarif bir telefon.. aradığın modelini bilmiyorum..

ben samsung hakkında bilgi veremiyeceğim çünki hiç kullanmadım canım eşinin cömertliği sakın 2. yavrunuzdan kaynaklanmasın sakın bence değerlendir

estel ne zamandır yok farkına varanınız vardı acaba diyorum neyseee bişi demiyorum:umursamaz:

,bende düşündüm bugün estel uzun zamandır yok diye..nerelerde acaba zeynamm

Kızlar ben de bişi soracağım.Epilatör cihazından çok memnun , kendine güvenen bir arkadaş var mı aranızda?

Kızlar ne marka buhar makinası kullanıyorsunuz?

dün yaptığım alıntılar kalmış şimdi yazayım diyince çıktılar:)) konular geçmiş ama ben yinede yazayım,

epilatör hep braun kullandım, en son ışıklı bir modelini almıştım 1- 1,5 senede yavaşladı, şimdi lazere başladım inanılmaz rahat bişii en fazla 3 seans sürer dedi

andinacım buhar makinası kullanmadım hiç, ihiyaç duymadık inşallahta duymayız, ama sizin alerjik durumunuz var, hepsiburadaki yorumlarada bakabilirsin

madem tavsiyeden başladık krikitoscum ben corby cullanıyorum, çok estetik geldi görüntüsü yıllaaaardır değiştirmediğim telefonumun antikalaşması nedeniyle eşim beğendiğim için hemen aldı belki vazgeçerim diye, şimdilik memnunum

gelelim bana dün deniz ateşlenmişti, bir saate düştü ama biz gece boyu kontrol ettik tabi, allahtan yükselmedi, birde döküntüler vardı sırtta ve göbüşte minik minik sabah yüzündede çıkmıştı, gün boyu ateşi çıkmamış başka şikayetide yoktu, ama akşam rahat edemedik acile götürdük, alerji olabilir dedi, yada bu mevsimde virüslere bağlı olarak döküntüler olur dedi, ayrıca remediosun dediği gibi kızamık aşısı nedeniylede olabilir dedi(bu arada teşekkür ederim remedioscum) , sadece bir şurup verdi, takip edicez, çok moralim bozulmuştu özellikle su çiçeğinden korkuyordum aşısı 28 aralıkta, aşısız bebek ağır geçiriyor çünkü,

ayrıca lelal ve andina kayıp kardeşler dün sizi sordum hem benim mesajımı görmüyorsunuz hemde görünmezmiyim diye soruyorsunuz asıl ben görünmezim sanırımlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…