2008 Kasım Anneleri

selam fistiklar..kizginim,gerginim nebilim herseyim iste..

Bugün b ara doktoru aradik Deniz¨yürümüyor endiseleniyoruz diye..

dedikelrini aynen yaziyorum;

Benim iki cocugum var biri 9 digeri ise 15 aylikken yürüdü.9 aylik yürüyen cocugumda okuma ve

yazma geriligini tespit ettik.emeklemeden bianda yürüdügü icin beyni o aktiviteyi atladi,digerinde ise

hicbi sorun cikmadi.

siz türkler herseyi bian evel olsun istiyorsunuz,norvecte bir bebegin yürüme ortalamasi 15 aydir dedi.

acayip sinir oldum,ha birde genelleme yapmiyorum kimi bebeklerde cikar bu problemler dedi.

ben ondan iyi bisiler duymak icin aradim adam resmen bi dövmedigi kaldi.

denizanacim gecmis olsun canim,bu ara denizinde boynunda alerji var ve neye oldugunu bilemiyorum.

ik ihafta sonra kontrolu var test yaptiricam ve kesin biseye pozitif cikicak cok korkuyorum bu yüzden.

gecmise bakamadim kizlar cok pardon herkeze.

sağol çilekcim sizede geçmiş olsun, yürür canım ya yasminde sorun yapıyor yürümesini ama bence hiç sorun etmeyin, zamanları gelince yürüyecekler illaki,
bu arada nazlıcım kaana çok güldüm, levent kırcanın bestami tiplemesi vardı o geldi gözümün önüne oda dizlerinin üzerinde yürürdü

Denizanacim aslinda sorun yapmiyorumda endiselndik niyeyese..

bu arada o bestamiden bendede var,artik emeklemeden ziyade heryere öyle gidiyor..

Eylül hayirdir canim,cokmu kizdirdi seni?

sorma denizanacım ,çok moralim bozuk ,bu saatte atmadım saat 8.30 du akşam ,ama gitmedi ..
melis hasta ,ateşlendi bugün öğleden sonra ,şurup ta verdim fitilde ,hala ateşli ,onada canım sıkkın ,her yediğini kustu yavrum yaa..

herkese iyi akşamlar.geçmişe bakamadım hasta olanlar varsa geçmiş olsun.sadece bu sayfayı okudum.andina buhar makinası sormuş sanırım ben tefalin soğuk buhar makinasını kullanıyorum ve çok memnunum.burun tıkanıklığına ve balgam söktürmeye bire bir.çalıştırdığımız zaman bizim bile burnumuz açıklıyo rahat uyuyoruz

eylülcüm çok geçmiş olsun melise, hem ateş hem kusma var diyorsun dra gittinizmi, eğer gitmediysen ihmal etme derim canım, gerçi yakın zamanda bir üşütmesi falan varmıydı bunlara neden olacak bilmiyorum ama bence dr görsün

kusma durup dururken olmadı canım yaa ,biz kavga ederken ağladı ,yutkunamadı kustu ,sonra şurup verirken oldu bide ,istemedi yutmak sonra boğazına kaçtı o zaman kustu ,biraz öncede biberonu alıp kaçmış ben mama hazırlarken görmedim bütün suyu içmiş ,gaz çıkarırken kustu bide ..bugün hepsi üst üste geldi ..adamı kovmamın sebebide sesini yükseltince melis korkup ağladı ,bende ağladım ,çocuğun psikolojisi için git gelme dedim..

iyi geceler kızlar..
ilke deniz'e, çileğimin denizine ve melis e geçmiş olsun.
eylülcüm burdasın galiba düştümü ateşi melis in?
kocanı niye kovdun evden delü???

tamam canım kusmanın nedeni belli oldu, ateşini takip et sen yinede uyurken de yükseliyor biliyorsun, eşin içinde sıkma canını tatlım, affettirir kendini nasılsa

azocum yıkıyo ortalığı ölçtürmüyo ,ama elleri buz gibi yanakları normal ama alnı sıcak ,kaç derece bilmiyorum ki en son 38 di ,şimdi daha düşüktür heralde şimdi alnına bez koydum ,allahtan onu farketmedi
herifide kovdum işte melis için ,hoş gitmedi ya o başka ..

geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım çağanda dün gece ateşlendi çok bugünde kakası balgamlıydı ve bi kaç kez yaptı dr götürdük kaka tahlili yaptı bişey çıkmadı biraz üşütmüş ondna olmuş şimdi ateşi yok ama biraz daha oturup kontrol edeyim diyorum

evet ya çok zor ölçtürüyolar ateşlerini:)
uyuya kalırsan denizanasının dediği gibi gece ara ara kontrol et canım.
tel. kur gerekirse..

ay sorma denizannem maşallah bizim oğlan kaç gündür huysuzluğundan sonra bugün çok usluymuş yavrum.babaannesini hiç üzmemiş ve en güzeli hiç ayakta sallamadan uyutmuş hep.
ben akşamları yanına yatıp uyutuyorum sonra yerine koyuyorum.
ama babaanne uyutamadığı için ayağında sallıyodu.
kaç gündür konuşuyoduk.
artık alışsın kendi kendine uyumaya diye..
sanırım kolay alışıcak:)
oğlumun huysuzluğunun sebebide üst sol arkadaki azı dişi patlamış.
yavrum ne canı acıyodu kimbilir.ne gece ne gündüz durmuyodu.
şükür bunuda atlattı:)

eee o erken yatıp huzurla uyuyunca bende biraz bakayım yatmadan dedim buraya..
yaprak dökümünü biraz izledim..
işte öle..
yatıcam şimidi.
malum sabah erken kalkıyorum.
öptüm sizi kızlar..
çilek,eylül,denizanası ve cagancuk..
bi siz varsınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…