- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.101
yasmınım mesele bu kez cıddı
annesıne ev tutma kararı aldık
abılerı ve gorumcegın bırı bızdeydı dun aksam
hc kımse ne ev tutmaya ne de evınde bakmaya yanasmadı
ben de calısan tek bayan olarak durumu anlattım ve ev tutulması gerektıgını soyledım
abıler olaya sıcak baktı ama kımse cebımden para cıkmasın dıyor
sonradan abısının bırı annesı ve babasını getırdı bıze bıraktı benım sabah erkenden cıkıp ıse gelecegımı bıldıklerı halde cunku esım tamam getırın demıs
halbukı ben zaten cuma gunu alacaktım
sınırlendım ve bana emrı vakı yapmasından hoslanmadıgımı soyledım
olay boyle basladı benım anlayıssız olmamla suclanarak devam ettı ve sınırlı halındeyken artık uyku sersemlıgınden mızmızlanan ogluma bagırmasıyla bıttı
ıste o zaman gozum dondu ben de bagırdım vurdum kapıyı kendı odama gectım oglumla
o da annesını kucuk odaya yatırdı geldı yanıma ama almadım
kovdum gıtmedı salona gıdıp yatmaya utandı annesınden de
yere serdı yorganı uzerıne pıke aldı yattı yerde ben de oglumla yattım ama hıc uyumadım
cok kırdı ve kızdırdı benı konusmuyorum ve konusmamaya da kararlıyım
esseklıgını bılmeden de duzelmez bu ıs
Günaydın kızlar. Bir saattir topikteyim ama ancak afyonu patlattım da 2 satır yazabiliyorum.
Melis'e ve İlke'ye çok geçmiş olsun öncelikle. Bengisu'nun da heryerinde döküntü var salıdan beri. Sinek ısırmış da kızartıp kabartmış gibi. Ama ateşi yok, keyfi yerinde. Geçen gün babası fıstık yerken başına ekşimiş, o da vermiş birkeç tane. Sanırım o yaptı. Bu sabah baktım biraz azalmıştı kızarıklıkları. Ne olacak bu alerji durumları bizim de bilmiyorum...
Bu arada Minik'İ okurken çocukluğumu yaşadım yeniden. Aynı sorun babamın anne-babasında da vardı. Babam büyük evlat olduğu ve anne düşkünü olduğu için hep annemin başına kalırdı dedemle babannem. Arada da bizler kaynardık tabi. Sonunda bir ev tutuldu da rahata erildi. Ama yaranan yok tabi. Her fırsatta bana ev almadınız kiralarda süründürüyorsunuz diye laf sokmaktan geri kalmıyor Sürahi Hanım.
eylülcüğüm melise çok geçmiş olsun
çağancukcuğum çağana da çok geçmiş olsun
deniz annem çitos 6. hastalık demiş bu da yeni bir hastalık galiba eskiden hiç duymamıştım size de geçmiş olsun
minikciğim senin durumunda çok zor gerçekten yaşlı insanlara da yazık ama bir değil 4 kardeşlermiş insaf yani sadece eşine yüklenmeleri doğru değil özellikle kız çocukları anneye düşkün olur çalışmayan kızları nasıl sahip çıkmaz anne ve babalarına aklım almıyor en iyi çözüm bekar kızları ile beraber kirası uygun olan küçük bir eve yerleştirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?