- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.121
ben samsung hakkında bilgi veremiyeceğim çünki hiç kullanmadım canım eşinin cömertliği sakın 2. yavrunuzdan kaynaklanmasın sakın bence değerlendir
estel ne zamandır yok farkına varanınız vardı acaba diyorum neyseee bişi demiyorum:umursamaz:
gelelim bana dün deniz ateşlenmişti, bir saate düştü ama biz gece boyu kontrol ettik tabi, allahtan yükselmedi, birde döküntüler vardı sırtta ve göbüşte minik minik sabah yüzündede çıkmıştı, gün boyu ateşi çıkmamış başka şikayetide yoktu, ama akşam rahat edemedik acile götürdük, alerji olabilir dedi, yada bu mevsimde virüslere bağlı olarak döküntüler olur dedi, ayrıca remediosun dediği gibi kızamık aşısı nedeniylede olabilir dedi(bu arada teşekkür ederim remedioscum) , sadece bir şurup verdi, takip edicez, çok moralim bozulmuştu özellikle su çiçeğinden korkuyordum aşısı 28 aralıkta, aşısız bebek ağır geçiriyor çünkü,
ayrıca lelal ve andina kayıp kardeşler dün sizi sordum hem benim mesajımı görmüyorsunuz hemde görünmezmiyim diye soruyorsunuz asıl ben görünmezim sanırımlülülülülülü
selam fistiklar..kizginim,gerginim nebilim herseyim iste..
Bugün b ara doktoru aradik Deniz¨yürümüyor endiseleniyoruz diye..
dedikelrini aynen yaziyorum;
Benim iki cocugum var biri 9 digeri ise 15 aylikken yürüdü.9 aylik yürüyen cocugumda okuma ve
yazma geriligini tespit ettik.emeklemeden bianda yürüdügü icin beyni o aktiviteyi atladi,digerinde ise
hicbi sorun cikmadi.
siz türkler herseyi bian evel olsun istiyorsunuz,norvecte bir bebegin yürüme ortalamasi 15 aydir dedi.
acayip sinir oldum,ha birde genelleme yapmiyorum kimi bebeklerde cikar bu problemler dedi.
ben ondan iyi bisiler duymak icin aradim adam resmen bi dövmedigi kaldi.
denizanacim gecmis olsun canim,bu ara denizinde boynunda alerji var ve neye oldugunu bilemiyorum.
ik ihafta sonra kontrolu var test yaptiricam ve kesin biseye pozitif cikicak cok korkuyorum bu yüzden.
gecmise bakamadim kizlar cok pardon herkeze.
kocamla çok fena kavga ettim ,evden kovdum
kusma durup dururken olmadı canım yaa ,biz kavga ederken ağladı ,yutkunamadı kustu ,sonra şurup verirken oldu bide ,istemedi yutmak sonra boğazına kaçtı o zaman kustu ,biraz öncede biberonu alıp kaçmış ben mama hazırlarken görmedim bütün suyu içmiş ,gaz çıkarırken kustu bide ..bugün hepsi üst üste geldi ..adamı kovmamın sebebide sesini yükseltince melis korkup ağladı ,bende ağladım ,çocuğun psikolojisi için git gelme dedim..
melisin arka azılardan 4 tanesi birden çıkıyo ,altlı üstlü iki tarftanda ,büyük ihtimal ondan ,yoksa ne ishal ne grip belirtisi ne de başka bir hastalık belirtisi yok..diştendir dimi yaa ,çok canım sıkıldı şimdi..
yaw amma yazmışınız dün gece : ((
melisim hastalanmış geçmiş olsun eylülüm , cagana da çok geçmiş olsun..
eylülüm seni ararrım bugün tatlım koca mevzusunu konuşalım bi
çileğim lütfen takma kafana yürümeme konusunu , doktoruna niye bozuldun anlamadım bence çok kafa dengi bi adam , onun söylediklerinden sonra rahatlaman gerekirdi , bu bir süreç ve erken yürüyen bebekler diğerlerinden daha üstün değil :)) maalessef türk halkı olarak bebeklerimiz bazı şeyleri erken yaptığında , çok kilolu olduğunda , çok uzun olduğunda vs. gereksiz bir mutluluk duyup hava atma ihtiyacı hissediyoruz... sonuçta bunlar yarış atı değil bizim yavrularımız ve çok şükür hepsi gelişimlerini çok güzel tamamlıyorlar , 9 aylıkken yürümüş 15 aylıkken yürümüş bunların hepsi çok normal.. lütfen sıkma canını , bu anların keyfini çıkarmaya bak lelalin dediği gibi :))
yazın kaynanam geldiğinde batu 8 aylıktı ve sadece emekliyordu , ay amcası 7 aylıkken yürümeye başlamıştı bu çocuk geri kalmış dedi , bende amcası 7 aylıkken yürümüş maşallah ama şimdi baya bi geri kalmış yaşıtlarından dedim bozuldu sustu :))) o yüzden bu tarz düşüncelere , söylenenlere kulak asma :)))
gunaydın
cok kotu bır gecenın sonunda gun yıne dogdu tabıı kı her zaman kı gıbı
bız de dun gece fena kapıstık esım olacak odunla
ben de evden kovdum ama uyuz gıtmedı
annesı oldugu ıcın evde salona da gıdıp yatamadı
yerde yorganın uzerınde yattı uyuz
ıyı oldu seytan azapta gerek
konusmuyorum sımdı telefonlarını da acmıyorum
ılk kez kayganaya da surat astım bu sabah ohhh olsun
yasmınım mesele bu kez cıddı
annesıne ev tutma kararı aldık
abılerı ve gorumcegın bırı bızdeydı dun aksam
hc kımse ne ev tutmaya ne de evınde bakmaya yanasmadı
ben de calısan tek bayan olarak durumu anlattım ve ev tutulması gerektıgını soyledım
abıler olaya sıcak baktı ama kımse cebımden para cıkmasın dıyor
sonradan abısının bırı annesı ve babasını getırdı bıze bıraktı benım sabah erkenden cıkıp ıse gelecegımı bıldıklerı halde cunku esım tamam getırın demıs
halbukı ben zaten cuma gunu alacaktım
sınırlendım ve bana emrı vakı yapmasından hoslanmadıgımı soyledım
olay boyle basladı benım anlayıssız olmamla suclanarak devam ettı ve sınırlı halındeyken artık uyku sersemlıgınden mızmızlanan ogluma bagırmasıyla bıttı
ıste o zaman gozum dondu ben de bagırdım vurdum kapıyı kendı odama gectım oglumla
o da annesını kucuk odaya yatırdı geldı yanıma ama almadım
kovdum gıtmedı salona gıdıp yatmaya utandı annesınden de
yere serdı yorganı uzerıne pıke aldı yattı yerde ben de oglumla yattım ama hıc uyumadım
cok kırdı ve kızdırdı benı konusmuyorum ve konusmamaya da kararlıyım
esseklıgını bılmeden de duzelmez bu ıs
Kızlar bi arkadaşım ocakta doğum yapacak , 40 gün için odasına koyabileceği küçük bir beşik arıyor , vermekteyen olur mu??
Ya Kalimerom bekar kız bakamaz mı?Köydeki mallarını satıp iyi kötü bi ev falan olmaz mı?Biraz siz de desteklersiniz..
Geçen gün annemle babam Anılın yanında şakalaşıyolardı ama el şakası.Biz tartışmıyoruz biliyosunuz ortalıkta tartışacak koca da kalmadı.Anıl babama bakarak bi homurdanıyo, sonra bağırmaya başladı.Bıdır bıdır bişiler diyo.Ben de uyardım artık annemleri.Çok etkileniyolar.Gün geçtikçe daha bilinçleniyolar.O yüzden dikkat etmeliyiz..
yasmin hemde herşeyi anlıyorlar tatlım , dün eşim kucağıma yattı koltukta , bende saçını okşuyordum , tabi bunu gören batu bey hemen yanımıza damladı , başladı babasının saçlarını okşayıp cici cici demeye , sonra da kendi saçlarına okşadı koptuk gülmekten :)))) gittikce maymunlaşıyorlar , her akşam yiyesim geliyor sıpamı
esasında alerji testi bende yaptırmak istiyom bizdede sürekli deri döküntüsü oluyo ama bizimde kan alınırken çok zor oldu..bizim suç hemşirede değil benim kızda ..küçüçük bebeği 3 kişi tutamadık inanın..nasıl ağlıyo..nasıl kastı kendini..ortalığı göçürdü..eşime baktım oda ağlıyo..onunla..dedim koca adam olacaksın bari silde millet görmesin dedim..onun için eşim asla bi daha aldırmaz..tahliller iyi çıkınca ..boşuna çocuğun canını yaktın diye kaç gün söylendiii.:kedi:meleğim bilirsin ben altta kalmam , konuşurum yok öle yağma :))
valla tatlım beşik bulabilsem süper olucak , hepimiz geçtik bu yollardan sırf 40 gün için inanılmaz para istiyorlar ufacık beşiklere , arkadaş odasını yaptı ama işte beşiğe ihtiyacı var.. saol cevap verdiğin için tatlım , düşünmen yeter..
alerji testinde kan alınıyor , alınan kanla bakıyorlar genel alerji oranına , inek sütü ve yumurta alerjisine..
siz niye o kadar kötü oldunuz ki? iyi bir hemşireyse kanı alan ve gıkı çıkmadıysa size noluyo ayol :))) batuda sünnette çok ağlatmışlardı kan alırken ama alerjide hemşire süperdi gık demedi çocuk :)
bide meleğim biraz tuzlu birşey , biz demir eksikliği ve alerjilere toplam 220 lira verdik( belki sizin orda daha ucuzdur ama hazırlıklı gitmende fayda var canım..
meleğim bilirsin ben altta kalmam , konuşurum yok öle yağma :))
valla tatlım beşik bulabilsem süper olucak , hepimiz geçtik bu yollardan sırf 40 gün için inanılmaz para istiyorlar ufacık beşiklere , arkadaş odasını yaptı ama işte beşiğe ihtiyacı var.. saol cevap verdiğin için tatlım , düşünmen yeter..
alerji testinde kan alınıyor , alınan kanla bakıyorlar genel alerji oranına , inek sütü ve yumurta alerjisine..
siz niye o kadar kötü oldunuz ki? iyi bir hemşireyse kanı alan ve gıkı çıkmadıysa size noluyo ayol :))) batuda sünnette çok ağlatmışlardı kan alırken ama alerjide hemşire süperdi gık demedi çocuk :)
bide meleğim biraz tuzlu birşey , biz demir eksikliği ve alerjilere toplam 220 lira verdik( belki sizin orda daha ucuzdur ama hazırlıklı gitmende fayda var canım..
beyazmelek kan grubu testini daha yeni mi yaptırdınız akannehir
senin doktorun doktor olduğuna emin misin? diplamasını falan bi gör bence CADIARZU
biz hiç bilmiyoz canımcım ya..hiç kimse bize söylemedi.beyazmelek kan grubu testini daha yeni mi yaptırdınız akannehir
senin doktorun doktor olduğuna emin misin? diplamasını falan bi gör bence CADIARZU
Ay kızlar yapmayın ne olur , gülizim Allah göstermesin acil bi durum olsa kan gerekse bilmiyos mu diyecen kan grubunu , emin ol orda iki saniye ağlamasından daha önemli bu konu.. tatlım en kısa sürede git yaptır tahlilini , ayyy ben hastanede karnesini iklerinde ilk sorum kan grubu ne olmuştu : )))
sorma andinamm..benimde aklımda amaa.bakmamışlar işte..bu haftada ben unuttum..bende biran önce baktırayım barii..ama gelde kocişe anlatt..
kan grubuna parmağı iğneyle delip bir damla kan alarak da bakıyorlar
koldan aldırmaya gerek yok
yaşa remedioscum yetiştin valla meleğim ile gülizimin kocaları kan alınmasına kızıyorlarmış akannehir
Gülizim senin ve kocanın kan grubu ne?Benim eşimle aynı ve 0+ idi.Anıla baktılar 0+ haliyle yanii..
Derinim sana süt konusunda yazdım senin konunda gördün mü tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?