2008 Kasım Anneleri

lelalim biz öyle olmayız tatlım emin ol , bide eskiler kendilerine baksınlar diye çok çocuk yaparmış , bizim öyle bir mantığımız yok ki , daha dün işyerinde arkadaşlarla konuşuyorduk bu mevzuyu , yaşlılık için iyi yatırım yapmamız lazım ki biz bu durumlarda olmayalım..

kalimerocum bir cümlen çpk dokundu be
yani senle ilgili değil
yanlış anlama
kimse bakmak istemiyo dedinya içim sızladı inan
biran allahım çocuklarım beni istemezse dedim nasıl yandı içim anlatamam
düşüncesi bile korkunç geldi
allah elden ayaktan düşürüp kimselere muhtaç etmesin evlatlarımıza bile(

evet ben de farkettim nerelerde acaba

canımcım çok geçmiş olsun İlke Deniz'imize bak çitos 6. hastalık yazmış olabilir mi bilmiyorum umarım çabuk geçer
bu arada senin konu ile ilgili sunum bulamadım canım yaa döküman araştıracağım ay bir türlü vaktim olmadı ona da inan yine de bakarım boş kaldığımda

çok acele etme tatlım daha doğrusu yüreyemeyen bebeklerin anneleri cidden aceleye gerek yok duygularınızı tahmin edebiliyorum muhtemelen bende öyle olurdum şimdi böyle konuşmak kolay ama ben 16 aylıkken yürüyenleri biliyorum o yüzden sorun etmeyin hazır olunca hepsi yürüyecektir

kocamla çok fena kavga ettim ,evden kovdum

ah canııım geçmiş olsun çok çok kuzuma kıyamam kocişi de kovmuşun evden ama gitmemiş o ayrı kaydirigubbakcemile3 oluyor işte öye kavgalar ama artık çocukların yanında daha dikkatli olmak zorundayız

iyi söylemişsin kız aferin sana ben diyemezdim heralde herşeyde cak cak konuşan ben öyle durumlarda süt dökmüş kedi gibi oluyorum bir pısırklık sonra da kendime sinir oluyorum

ohooo kocasını evden kovan kovana canımcım genelini okudum ve sonuna kadar haklısın bu olayda Emir alp'imin hiç günahı yok uykudan ve gergin ortamdan mızmızlanmıştır yavrum ama eşinde pişman olmuştur tabi o da gergin zor bir durum var ortada çünkü herkes açısından

Kızlar bi arkadaşım ocakta doğum yapacak , 40 gün için odasına koyabileceği küçük bir beşik arıyor , vermekteyen olur mu??

valla benim beşik kalsın ikinci olursa kullanırım demiştim ama sağolsun Eymen canını çıkardı beşiğin oyuncak sepeti gibi kulanıyor içine herşeyi dolduruyor boşaltırıyor bir-iki yerini kırmış

Ya Kalimerom bekar kız bakamaz mı?Köydeki mallarını satıp iyi kötü bi ev falan olmaz mı?Biraz siz de desteklersiniz..

aynı şeyi düşünmüşüz yasminim benimde aklımadan böyle geçti olmaz mı

evet kesinlikle artık çok çok çok dikkatli olmalıyız bizim en küçük bir tartışmamızda bile oğlum sus pus oluyor bizi izliyor şaşkın gözlerle onlara bunu yaşatmaya hakkımız yok

Batuşum yine iyiymiş benimki gelip ayırıyor bizi ıh ıh diye kaldırıyor kendi aramıza girip oturuyor sonra da gülüyor kaydirigubbakcemile3

ay kızlar kaç saattir okudum raya öğrenciler giriyor vs... bir türlü yazamadım geçmişe şöyle bir göz attım alıntılaımı yaptım bu arada nazlımeleğim kaana da çok güldüm yaa dizlerinin üstünde yürümek daha zor normalde kaydirigubbakcemile3
andinacım alerji testi nasıl yapılıyor bana bir anlatır mısın eşimi ikna edemiyorum da eğer kan alınacaksa çünkü geçen sefer aldılar içimiz parçalandı çocuk çok ağlamadı bizim kadar etkilenmedi biz bayılacaktık neredeyse o yüzden asla yapmam diyor hatta doktor kansızlığına önümüzdeki ay tekrar bakalım dedi ama kociş yanaşmıyor bir daha kan aldırmam diyor yakın zamanda alerji testi ve de inek sütüne alerji testi yaptırmak istiyorum pazartesi günü nasıl olduğunu bir anlatıversen şekerim opuyorumnanaktan

Gerçekten herkese zor.Babaannem çantasını toplayıp giderken bi an anneme bakardım kızarak ama o da haklıydı.Acaba hata kimde, kimi suçlamak lazımdı diye düşünmüşümdür.Göçebe olmak zor ama ev sahibine de zor.Bazen kendimi çok yalnız hissettiğimde keşke kaynanam kafa dengim olsaydı , Anılla ona gitsek yada o gelseydi diyorum.Herkes hakkımda Allah gönlüne göre versin dedi ama olmadı.Çok zor annelere de gelinlere de.Hakkımızda hayırlısı ne diyelim:))

meleğim bilirsin ben altta kalmam , konuşurum yok öle yağma :))

valla tatlım beşik bulabilsem süper olucak , hepimiz geçtik bu yollardan sırf 40 gün için inanılmaz para istiyorlar ufacık beşiklere , arkadaş odasını yaptı ama işte beşiğe ihtiyacı var.. saol cevap verdiğin için tatlım , düşünmen yeter..

alerji testinde kan alınıyor , alınan kanla bakıyorlar genel alerji oranına , inek sütü ve yumurta alerjisine..
siz niye o kadar kötü oldunuz ki? iyi bir hemşireyse kanı alan ve gıkı çıkmadıysa size noluyo ayol :))) batuda sünnette çok ağlatmışlardı kan alırken ama alerjide hemşire süperdi gık demedi çocuk :)
bide meleğim biraz tuzlu birşey , biz demir eksikliği ve alerjilere toplam 220 lira verdik ( belki sizin orda daha ucuzdur ama hazırlıklı gitmende fayda var canım..

esasında alerji testi bende yaptırmak istiyom bizdede sürekli deri döküntüsü oluyo ama bizimde kan alınırken çok zor oldu..bizim suç hemşirede değil benim kızda ..küçüçük bebeği 3 kişi tutamadık inanın..nasıl ağlıyo..nasıl kastı kendini..ortalığı göçürdü..eşime baktım oda ağlıyo..onunla..dedim koca adam olacaksın bari silde millet görmesin dedim..onun için eşim asla bi daha aldırmaz..tahliller iyi çıkınca ..boşuna çocuğun canını yaktın diye kaç gün söylendiii.:kedi:

oy oy oy yaa şimdi bizim doktora birkez daha kızdım bak madem kan alınıyor geçen sefer kan alınmışken hazır demir eksikliğine bakılacakken neden alerji testlerini de yatırmadı sanki ay sinir oldum yaa neyse artık o zaman belki bu hafta yaptıramamda 1-2 ay sonra yaptırabilirim maddi olarak ne kadar bilmiyorum demir eksikliği için ayrıca bir para ödemedik ama kan grubuna bakılmaı için 10 lira ödedik altı üstü bir kan grubu alerji testleri de muhtemelen vardır 50-100 arası bişey aynı gülizin bahsettiği gibi benim kocişi ikna etmem çok zor o hiç dayanamıyor bizimki ses etmedi ama ben az daha düşüp bayılıyordum o yüzden biraz zaman geçsn baharda baktırırız demir eksikliğine diyorum ben bir daha aldırmam çocuğumun kanını diyor bir de bunu duysa hayatta yanaşmaz neyse bakalım braz unutsunda zaten demik ekskiliği için bir kez daha gerekecek o zaman doktora ille de alerji testini vurgularım
bir de burada da eşime aa yaptırsan iyi olur falan diyen de yok gaza gelsin diye birkaç kişi ile görüştürdüm onlarda aa biz yaptırmadık hiç gerek yok alerji olsa belli eder kendini doktorlar bilir falan filan .... mesela benim dayımın oğlunda vardı sürekli hapşuruyordu oradan şüphelendi yengem zaten böyle kazak mazak yünlü bişeyler giysin hemen başlıyordu hapşuruk gözleri sulanıyordu vs... o da dedi bir yerden belli eder diye normalde hasta değilken geceleri burun tıkanıklığı yok dedim o zama gerek olmaz falan dedi millet eşimde duydu bunu şimdi ikna edeme mümkün değil biraz zaman geçsin bu olay unutulsun biraz demir eksikliği kontrolü için götürdüğümde alerji testlerini de yaptrayım bakalım

beyazmelek kan grubu testini daha yeni mi yaptırdınız akannehir

senin doktorun doktor olduğuna emin misin? diplamasını falan bi gör bence CADIARZU

ya kan grubu testini doğum yaptığım hastane doğduğu zaman yapmış doğum raporuna yazmış güya tabi bakıyorum doğum raporunda yok yaa yazmayı unuttular yada başka kağıda yazdılar biz o kağıdı kaybetik artık o kadarını bilmiyorum bir daha da kan aldırmadığımız için bakamadık şimdi demir için alınınca ona da baktırdık yoksa öncesinde baktırmıştık ama sonucu bilmiyorduk o ayrı kaydirigubbakcemile3

bizim doktor o hastanede değil zaten sana bahsetmiştim telefonda özel hastaneye götürüyorum Eymen'i diye bir de devlet hastanesi var diye ben devlet hastanesinde doğum yaptım
ha bu arada doktorumun diplomasına baktım şekerim bende çok merak ettim çünkü adam Cerrahpaşa Tıp mezunu akannehir fisfisfis

beyazmelek kan grubu testini daha yeni mi yaptırdınız akannehir

senin doktorun doktor olduğuna emin misin? diplamasını falan bi gör bence CADIARZU
biz hiç bilmiyoz canımcım ya..hiç kimse bize söylemedi.
tahlileri yaptırınca bizde baktıracaktık ama eylül çok ağlayınca o zamanda unutmuşuz..klava:

Ay kızlar yapmayın ne olur , gülizim Allah göstermesin acil bi durum olsa kan gerekse bilmiyos mu diyecen kan grubunu , emin ol orda iki saniye ağlamasından daha önemli bu konu.. tatlım en kısa sürede git yaptır tahlilini , ayyy ben hastanede karnesini iklerinde ilk sorum kan grubu ne olmuştu : )))

sorma andinamm..benimde aklımda amaa.bakmamışlar işte..bu haftada ben unuttum..bende biran önce baktırayım barii..ama gelde kocişe anlatt..

kan grubuna parmağı iğneyle delip bir damla kan alarak da bakıyorlar
koldan aldırmaya gerek yok

oooo kolaymış o zaman hemen baktırayımm..
yaşa remedioscum yetiştin valla meleğim ile gülizimin kocaları kan alınmasına kızıyorlarmış akannehir

kızının canı yanıyo diye üzülüyo canım ya..
Gülizim senin ve kocanın kan grubu ne?Benim eşimle aynı ve 0+ idi.Anıla baktılar 0+ haliyle yanii..

benm A+ eşimin O+ pozitif canım ya..büyük bi ihtimal kızımda O+ dir ama ama ihtimallerle olmuyo bu işşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…