2008 Kasım Anneleri

ayy amma konuşmuşsunuz yine geveze hatunlar :))
artık hızınıza yetişemez oldum

oku oku sonra puuff
neyse tek aklımda kalanı sölüyorum ki sanırım ilgi alanıma girdi 2012 çocukları :)))
valla benim doktorum aman 2011 den önce karşıma gelme dedi :)))
bende dedim yok zaten en erken 2012 diye aman inşallah da öle olur

ama ben bahar çocugu istiyorum bu sefer planlı programlı yapıcam :)
ilki aşk böcüğü oldu ikincisi planlı böcük olsun :)
şölee mayıs-haziran ideal bir tarih ve bende uzun bir aradan sonra ilk defa bir yaz boyu tatil yapmış olurum :))
hay allahım ya neyin hesabını yapıyorum :))

lelalll güldürdün beni baccım ne tatili kız geceler sabahlar birbirine karışıyo
bizimde ilki aşk büceği oldu ikincisini bende eğer kazara olmazsa planlı programlı düşünüyom en güzel ay nisan tam bahar çocuğu temmuz ağustosada 3-4 aylık oluyo elede gelir daha rahat kışada 7-8 aylık olii en rahatı bana göre fikrimce ama benim daha var belkimde belli olmaz si.zlerden gaza gelirsem bende bombayı patlatabilirim anacımmmmmmmmmmmm

iyi geceler
yine kızımla beraber,gece yayınlanan dizi tekrarlarına talim ediyoruz, onun uykusu gelene kadar.tabi o saate bakmaksızın çığlıklar atıyor.komşulardan hala şikayet gelmemiş olmasına inanamıyorum..normal saatlerde uyuyup,normal saatlerde uyanmayı çok özledim,bölünmeden uyku uyumayı çok özledim...
yeni sayfa açılmış hayırlı olsun.böylesi daha iyidir belki ama ilkmesah darkındı ve taaa o zamanlardan mesajlar hatıraydı.ara sıra oraları okumak keyifli oluyordu

sapişim senin işinde zor be gülüm..cimcimeye bak saat olmuş gecenin 2:30 u halen ayakta..ne diyeyim canım..bol uykulu geceler dileyeyim size...

ikizler istemem lelal hanım , bari nisan mayısda doğur da boğa olsun :umursamaz:

günaydın kızlar , zor bir gece geçirdik.. artık nasıl ayakta kaldığıma kendim de şaşıyorum , annelik mucizevi bi şey olsa gerek..

zaten canım sıkkın , çatacak yer arıyorum , ben bi şu eğitici aktivite topiğinde çatıp da geliyim , remediosum halletmiş gerçi ama kambersiz düğün olmaz derler :lepi:

ama ben ikizlerim..neden istemedin şimdi sen benim burcumdannnnsenağlamasenağlamasenağlama

andinamdan duydum hemen eğitici aktivite topiğine koştum..kime döveceksek hemen yardım edem diye ama..bi baktım andinam çoktan halletmişşş..kötükedihüso.klava:

gunaydın
neler oluyor kım kımın hakkından gelıyor

ıkıncı cocuklar ıcın rezerve bıle yaptırmıssınız maasallah
hanı o kadar guzel beklıyorsunuz kı dusundugunuz zamanı heveslendırıyorsunuz ınsanı
ben kararsızım ıkıncının zamanı konusunda
once gece uykusu uyumak ıstıyorum soyle delıksız

günaydın kızlarrr

andişim valla burç olayını hesaba katmamıştım öncelikli tatil amaçlı düşünmüştüm nedense :))
evde bir ikizlerle daha birlikte olamam o zaman ne yapıyoruz nisan -mayıs başı veya temmuza geçiş yapıyoruz :))))

Herkese günaydın canlar...Ne var ne yok bebeler nasıl?

Ben bu aralar çok yoğunum.Giriyorum okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor..

Ya sizin yavrular nasıllar bilmiyorum ama benimki acayip inat ve huysuz bişi olup çıktı.Hiç bişey yemiyor yerken sürekli bişeylerle oynamak isi5tyor.Ben de böyle yemeğe alışmasını istemiyorum ama sanırım alıştı bile.Herşeye mızırdıyor.Hiç böyle bir çocuk değildi halbuki..1 yaşını geçti büyüdüm diye triplere girdi sanrım beyefendi.Akşam minik kalimero ile konuştuk o da öyle olduğunu söyledi bu ne kadar devam edecek böyleeee...

Günaydın kızlar.Amanın amanın ne oldu ikizler ne yapmış size.Ben de ikizler burcuyum.Ne yaptık, babanızın armut tarlasını mı taşladık, ne yaptık kııı?

sapişim senin işinde zor be gülüm..cimcimeye bak saat olmuş gecenin 2:30 u halen ayakta..ne diyeyim canım..bol uykulu geceler dileyeyim size...
4.5 ta yattık cnm kafamçokkarıştı 8.5 ta kalktık.kavga gürültü kahvaltısını yedi.şimdi baby tv ye kah gülüyo kah kızıyo akannehir
şu son cümle var ya,işte olay bu
o dediğin özgüt willyden bi tane de bende var cnm.bu yaşa gelince yürüme oyun oynama gibi faaliyetleri daha fazla yapabilmek için yemekle veya uykuyla zaman kaybetmek istemezlermiş.bana mantıklı geldi

zombiden herkese günaydınn
andinam ikizler erkeğiyle bende anlaşamam,bayanlarla anlaşabiliyorum.
bende tatil istiyorum lelalim uyku tatili mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…