2008 Kasım Anneleri

yasminciğim sanki bebişler yazın daha çok hasta oldu
bir dönem geldi ki her sabah sırayla herkese geçmiş olsun diyorduk
maşallah şimdi azalma var

Anıl düzelmedi.Yazın hasta olmadı canım ya.Başladı 1 yaşından sonra hastalığı.Valla bazen izmire bile taşınmayı düşünüyorum.Çok soğuk Ankara(

valla hanımlar ben net ve de kesinim , benim ikinci çocuğum inşallah temmuzda doğacak :)) yengeç istiyorum , akreple iyi anlaşması açısından ve yengeç kadınlarının mükemmelliği bakımından :roflol:

biri benim mükemmelliğimden mi bahsetti

andina sen kocanla akrep-yengeç uyumunu yakalamış olabilirsin ama kardeş konusunda ben tecrübeliyim ,
ablam akrep ben yengeç ve asla ama aslaaa geçinemezdik ,hep kavga hep gürültü ,itiraf ediyorum dayak bile yerdim.:kedi: ne zamanki evlendik o zaman değişti bu durum ,şimdi ballı kaymak gibiyiz ama ,çocukluğuma dönersen derin yaralar var içimde kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Anıl düzelmedi.Yazın hasta olmadı canım ya.Başladı 1 yaşından sonra hastalığı.Valla bazen izmire bile taşınmayı düşünüyorum.Çok soğuk Ankara(

ay taşın kız valla taşın gel buralara hatta direk nazilliye taşın takılırız beraber süper olur hihoyyyt

Yapacaksın yapacaksın.Anılı kardeşsiz bırakmadın kızımı da kardeşsiz bırakmayacaksın. Meleğim 2.lerde benzermiş:)))

ehh iyi madem 2012 olsun bir düşünelim o zamanki ruh durumumuza göre ayarlarız bişeyler kaydirigubbakcemile3
bugün akşam eşime gidince söyleyeyim 2012de baba oluyorsun müjde diye bakalım ne diyecek :roflol:
ay yasmin valla benzeme ihtimalleri yüksek ama süper olur

valla tatlım benim eşim akrep - abisi yengeç onlar da sizin gibilermiş , şu anda ölürler birbirlerine ama çocukken çok fenaymış durum :))

ama ben ikinci çocuğumun kız olacağını varsayarak yengeç istiyorum , risk almaya değer bence çünkü kızım olur ve yengeç olursa gözüm arkada gitmem bu dünyadan , abisi ömür boyu tapar kardeşine , kardeşi de abisine aşık aşık yaşarlar :))))

benim eski sevgilim yengeçti aslanımsı bir yengeç ıyy hatırlamak dahi istemiyorum uyumun u'su yoktu bizde

kızlar deminden beri otistik çocukların belirtilerini okuyorum içime bi korku düştü ya ben anlayamıyosam böyle bişey varsa diye çok kötü oldum ağlıycam şimdi.bazı şeyler hiç tutmuyo mesela yalnız kalmaktan hoşlanırlar yazıyo çağan yalnız kalmaktan nefret ediyo ben nerdeysem yanıma geliyo.ama geç konuşurlar diyo çağan daha konuşmuyo yani anlaşılır şeyler söylemiyo çok fazla dede hadi del falan diyo.bide diğer çocuklarla oynamayı hiç sevmiyo ama oyuncaklarını kıskandığından sanırım çünkü oyuncaklarını aldılarmı çıldırıyo.gerçiaz önce eltimin kızı vardı onunla oynadı baya ama ne bileyim vesvese yaptım şimdi dr götürsemmi acaba?

canım panikleme, anladığım kadarıyla çağanda otizm belirtisi yok, göz teması kuruyor gibi geldi fotolardan, bu önemli, ayrıca bu yaş çocuğunun zaten başka bebeklerle oynaması beklenmez, beraber oynuyor gibi görünselerde aslında oyunları kendi dünyalarındadır
göz teması kuruyorsa dra gerek yok, ama kurmuyorsa götür

ya gülizcim geçmiş olsun canım yaa...
dikkat et yakma yine yemeği:)
şaka..
iyi akşamlar sanada..
azocum aldım ağzımın payını..başından bi yere gitmiyyom yemeğinn, apartman hala kokuyo yanık yanıkklmaz:

ayyyy krikitoscum yaaa okurken geçen sene aklıma geldi:)
ne güzel duygular yaaaa..

yok yok kızlar 2.leri beraber yapalım yine..
bence 2012 uygun ne dersiniz?
2.yi isteyenler..:)))

ben 2. yi 2011 kış başında hamile kalıp sonbahara doğruda doğsun istiyom. hayırlısısyla..opuyorumnanaktan

yasminim bende sendenim canım..sana uyarım canım benn..temel atmaya başlayalımm 2010 kasımdan sonrayya..:hulya:

azocum hayırlı olsun canım evin..güle güle otur..fotolarınıda koyda görelim evini..ben çok seviyom..bakmaya:lepi:

Remediosum mayıs gibi falan kuzulasak, ilk 6 ayı hastalıksız geçer.Ne dersin?:))

yasminim yazın bebek büyütmek daha zor canım ya..sıcaktan bunalıyo yavrucuklarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…