- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.821
yasminciğim sanki bebişler yazın daha çok hasta oldu
bir dönem geldi ki her sabah sırayla herkese geçmiş olsun diyorduk
maşallah şimdi azalma var
bahar banada uyar ama 2012 bana çok erken geldi ikinciyi yapmasam bile beni aranıza alır mısınız şekerler opuyorumnanaktan
Anıl düzelmedi.Yazın hasta olmadı canım ya.Başladı 1 yaşından sonra hastalığı.Valla bazen izmire bile taşınmayı düşünüyorum.Çok soğuk Ankara(
Yapacaksın yapacaksın.Anılı kardeşsiz bırakmadın kızımı da kardeşsiz bırakmayacaksın. Meleğim 2.lerde benzermiş:)))
biri benim mükemmelliğimden mi bahsetti
hande sen kocanla akrep-yengeç uyumunu yakalamış olabilirsin ama kardeş konusunda ben tecrübeliyim ,
ablam akrep ben yengeç ve asla ama aslaaa geçinemezdik ,hep kavga hep gürültü ,itiraf ediyorum dayak bile yerdim.:kedi: ne zamanki evlendik o zaman değişti bu durum ,şimdi ballı kaymak gibiyiz ama ,çocukluğuma dönersen derin yaralar var içimde kaydirigubbakcemile3
melek sen akrep misin?
azocum aldım ağzımın payını..başından bi yere gitmiyyom yemeğinn, apartman hala kokuyo yanık yanıkkya gülizcim geçmiş olsun canım yaa...
dikkat et yakma yine yemeği:)
şaka..
iyi akşamlar sanada..
ayyyy krikitoscum yaaa okurken geçen sene aklıma geldi:)
ne güzel duygular yaaaa..
yok yok kızlar 2.leri beraber yapalım yine..
bence 2012 uygun ne dersiniz?
2.yi isteyenler..:)))
Krikitosum öyle deyince bende bi hoş oldum.Biz 30 ve üstü olarak 2010 kasımdan sonraya alsak.Yani proje temel atma olarak diyorum.
Krikitoscum bulantılı hamilelik ne zordu.Şimdi hatırlıyorum ilk aylarda ağlardım bulantıdan. İstifar etmezdim ama bulantıdan isyan ederdim.Allah yardımcın olsun güzelim...
evet sedacım bizde çocuk yüzünden hep tartışıyoruz
hiç anlayış göstermiyolar..
iyi oluyo böle arada..
canım bizde ev aldık haberin varsa..
biraz toparlanmamız lazım.
o yüzden diyorum 2 sene beklemeliyim..
hayırlısı..
Remediosum mayıs gibi falan kuzulasak, ilk 6 ayı hastalıksız geçer.Ne dersin?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?