- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #50.861
Erkeğim aanam.Kalimero da askerlik arkadaşım:)))Nerde o günleeer...
günaydınlarrrrrrrrrrr
kalimero seni seviyorum bebekimmmm
sen her daim mükemmelsin kuşum ona şüphebiri benim mükemmelliğimden mi bahsetti
hande sen kocanla akrep-yengeç uyumunu yakalamış olabilirsin ama kardeş konusunda ben tecrübeliyim ,
ablam akrep ben yengeç ve asla ama aslaaa geçinemezdik ,hep kavga hep gürültü ,itiraf ediyorum dayak bile yerdim.:kedi: ne zamanki evlendik o zaman değişti bu durum ,şimdi ballı kaymak gibiyiz ama ,çocukluğuma dönersen derin yaralar var içimde kaydirigubbakcemile3
ay adını sanını falanını filanını bilmiyorduk çok deşifre oldun aman aman naniknanikeylül editle mesajını , ismimi lanse etmişsin hatunnnnklava:
tecrübe ile sabittir yazın bebek büyütmek daha kolay ele avuca gelince kış geliyor daha iyi yani bence tabüüyasminim yazın bebek büyütmek daha zor canım ya..sıcaktan bunalıyo yavrucuklarr..
zeyna 18'lik çıtır resmini faceden yayınladın milletin gözü gönlü açıldı..bizim gözümüzün canı yokmu???buraya niye koymadın hııııııı:)))))))))))))))))
aradan zaman geçti fakat unutmadım....
evet ya faceden bakacaktım 18lik fotoyu açılmıyo zeyna yaa.koyda bizde görelimmm
maytabım geldi mi dün kombi servisi
evet ya bak arada kaynatacak minik şey seni ne zaman koyacan foto bekliyorduk biz seni :uhm:kalimerocuğum senin foto işi ne oldu
hani koyacaktım fotonu herkes görene kadar kaldırmayacaktın
bak şimdi kendimi çok meraklı gördüm:)
Saphişim bizde minadex kullanıyoruz.Ferrumu kestik.Ya bizim doktor da istedi tahlil.Bi ara yaptıracaz..
Beyazmelek gebelin başında ben tahlil yaptım ve hamileyim dedim gözlerim dolu dolu.O da dur sevinme kan tahlili yaptıralım dedi.Yaptırdık, kimseye söyleme dedi.Merak etme benim kocam ve türünden hala baya var:))
sinirlerim hopladı sabah sabah yaaa
face foto yuklmeye calısıyorum canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?