2008 Kasım Anneleri

Kızlar bi gittimherşey değişmiş.Geç olsada yeni topiğimiz hayırlı olsun.Evde oturmak ne zormuş yaw.Alıştım yoğun bir tempoyla çalışmaya tuhaf geldi şimdi.Ama allahtan oğluşum var zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

Kızlar bu arada işe iade davası açıyorum.Bana ibraname göndermişler.Güya 3.10.2009 tarihinde bana bildirmişler ben ihbarımı şirkette kalarak değerlendirmek istemişim ayrıca herkese hakeret edip kavga çıkarmışım daha neler neler ama elimdeki ses kayıtları bana yeterde artar bile.Bu ibranameden sonra banka avukatını aradım dedim ya böle terbiyesizlik mi olur başka neden bulamadınız mı diye bizim başka çaremiz yoktu illa orda yazanlar doğru diye birşey yok mecburduk birşeyler yazmaya dedi.Valla onu bile kaydettim.Ama avukatım kullanmayalım diyor.Ama ben ısrar ediyorum.Bakalım gelen şeylere göre kullanıp kullanmama kararımı değiştirebilirim.

Özellikle beni işten çıkaran müdürün bende öyle bilgileri varki anlatamam adamı orda bile tutmazlar.Ama ben onlar gibi değilim ben düzgün bir insanım.Zaten heşeybenim lehime.

Neyse kızlar geçmişe çok bakamıyorum.Çünkü benim tembel kocam hala bilgisayarı tamir ettirmedi.Anca bukadar girebiliyorum.

Hepinizi çok seviyorum.Meleğim,Lavinyacım umarım iyileşmiştir kuzularınız.Hepinizi çok öpüyorum

sağol hayatım iyileşti benimki yavaş yavaş
sen de hakkını arayacaksın elbette en doğrusunu yapıyorsun canım hiç vicdan muhasebesi yapmana gerek yok yani

bugün çok işim vardı..yazamadımm.ama aklım hep sizdeydii.şu yıl sonu geçsede bi rahatlasak ya..yıl sonu işlemleri, yıl sonu hesapları..aman ..11 ay yatıpta insan 1 ay çalışıncada kötü oluyo haa:olmaz:..
işler dışında gayet iyiyiz..eylül üsten bi dişinide patlattı.hemen yanından bir tane daha gelmekte..
evin temizlik işlerini koçişle bugünden hallettikk, yarınn gezmeye gidecez..

ıhh ne güzel valla nereye gideceksiniz kız gezmeye hadi bize gelin

kızlar burası bembeyaz ,lapa lapa kar yağıyor,bir anda heryeri kar kapladı ,acayip yumuşak bir hava var ..ay çok sevindim birden..özlemişim

ayy ne güzel ben bayılırım kar yağışını izlemeye ama Erzurumdan döndüğümden beri birdaha karşılaşmadım karla senağlama

kızlar eylülün doğum günü slaytını sonunda face ye ekleyebildimm..izlemek isterseniz..beklerizz

izledim canım süper olmuş :nazar:

Kızlar sizde de diş çıkartırken çok salya oluyor mu.Valla ben günde 10'dan fazla önlük değiştiriyorum.Acaba salyasınımı tutamıyo ya.Valla önlük yıkayıp kurutmaktan helak oldum.

evet canım bizde de oluyor biraz salya olayı ama okadar yani günde 10 önlüklük kadar değil

fünaydııınnn felaket ve tanıdık bir baş ağrısı ile güne merhaba dedim uöarım hemen geçcek bide omzumun üstüne yatmışım bu halde nası iş yapacam kara kara düşünüyorum
ufff hava amma kapalı tam depr. havası
aman neyse güzel şeylerden konuşalım
dğn gece rğyamda kocamın eski yavuklusunu gördüm yeniden görüşmeye başlamışlar amma bozuldum siz tahmin edin artık akannehir
çarşamba günü evlilik yıldönümümüz bakalım gene bana ne almıcak çünki biliyom almıcak mafoldumben
ben ona kocaman bi yelkenli maketi aldım çok büyük tutkusu yelkenliler gerçeğini alamıcama göre idare etsin şimdilik yaım metre maketiyle
umarım ama yemeğe gidecez hemde benim istediğim o kokoş yere kaydirigubbakcemile4 zaten oraya gidersek hediye parasını oraya gömcek adam bide hediye neyime kaydirigubbakcemile3

benim 2 oğluşumda hiç salya akıtmadı bilmem o nası bişi ama gördüğüm kadarı ile kötü bi durum

daha ne istiyon kız zeyna kafa ne güzel işte şahane bir yere yemeğe gidecekmişsiniz süper bence

günaydıııııııııınnnn..
maşallah oğlum dün gece 11 gibi yattı ve bu sabah 8 de kalktı.
oh be bende işe servisle gelmedim eşim bıraktı.8 e kadar uyudum.
ne güzelmiş uyku bölünmeden uyumak beee:))

kaan da deniz gibi 3 aylıktan beri çok salyalı.
olsun allahtan ateş ve ishal gibi durumları olmadı çok şükür..

ya kızlar kaan ın burun akıntısı geçmedi hala.arada çok azda olsa öksürüyo.
bugünle 2 hafta oldu.
ilk hafta peditıs kullanmıştım.
gerçi başka hiç bişeyi yok ama dr. götürsemmi yaaa???

şimdiye kadar burnu tıkalı diye şikayet ediyoduk.
şimdide akıyo diye..
ilk hafta su gibi akıyodu burnu.
şimdi daha yoğun.
iyileşiyodan ondanmı acaba?
bukadar uzun sürmesi normal mi?
2 hafta yaaa..

aradım şimdi dr.benical şurup ver bikaçgün geçmezse peditus u günde 3 kere olarak ver dedi.
ateş ve başka rahatsızlık olmadığı için antibiyorik vermeyin dedi.
antibiyotik içmediği içinde bukadar uzarmış burun akıntısı..
iyi çok şükür.
eve giderken alayım benical ve peditusumuzda bitmişti..

bence normal bizde de oluyor öyle hastalığımız tamamen bitti mesela ama hala burnumuzda mümükler var kaydirigubbakcemile3 öyle sokak çocuğu gibi dolanıyor doktorunda normal demiş zaten o zaman sorun yoktur bence

günaydın kızlar herkese gerçi öğlen oldu ama
biz de iyiyiz şükür herşey yolunda şimdilik
telefonum olmuyormuş ekran değişmesi gerekecekmiş oda pahalıya mal olacakmış sanırım onun yerine yeni telefon alalım diyoruz o şu aralarda maddi olarak külfetli bişey olmasın istiyordum napsam bilmiyorum :çok üzgünüm:

bir de kızlar bir sorum olacak size dünden beri sol mememde bir ağrı böyle şişme gibi bişey var, dün akşam sıktım biraz süt geliyor acaba süt mü doluyor da ağrı yapıyor öyle napsamki sağsammıki rahatlar mıyım biraz sizce :uhm:

sağol denizannem evet ya aksın aksın..
sinir oluyo silmemize ve aspiratörle çekmemize ama olsun.
hep tıkanıktı eskiden.buna razıyız valla..

ben şu aspiratörü bir türlü kullanamadım yaa napıyor iyi geliyor mu hakkaten biz tonimer sprey kullanıyoruz o biraz akıtıyo zaten bir de siliyorum benimki de canı isterse sildiriyor canı istemezse kaçıyor
bazen mendilini alıp geliyor kendisi burnuna tutup puuufh gibi bir ses çıkarıyor yani güya burnunu boşaltıyor hasbam öldürecek bizi yaa gülmekten kaydirigubbakcemile3 çocuk o kadar alıştıki birkaç haftadır babada mümük anada mümük kendisinde mümük herkesin elinde bir mendil :teytey::roflol:

günaydın beyazmelekcim biz aspiratörü kullanıyoruz, minik adamın pek hoşuna gitmiyor ama beceripte alabilirsek güzel boşaltıyor burnunu,
yerim eymenin burnunu yavrum benim demek alıştı mendile:)

Valla ben salyayı şimdiye kadar hiç doktoruna sormadım.Bazı bebeklerin salya tutma refleksinin gelişmediğini okumuştum ama bir yaşından sonra geçer dedi.Yok bizde hiç hep salya şakır şakır.Off napıcam ya.Birde kulak temizliği nasıl yapıyorsunuz kızlar ben anca banyodan banyoya ıslak bebekler için kulak çubujları ile temizliyorum.Yanlışmı yapıyorum

günaydın beyazmelekcim biz aspiratörü kullanıyoruz, minik adamın pek hoşuna gitmiyor ama beceripte alabilirsek güzel boşaltıyor burnunu,
yerim eymenin burnunu yavrum benim demek alıştı mendile:)

ay evet teyzesi kendi kendine burnunu siliyor güya sanki bişey çıkarabiliyor kaydirigubbakcemile3
ben silince falan bazen gösteriyorum mendili bak diyorum ne varmış diyorum bunun için yaptım kızma falan bakıyor mendile ee-eee diyor kaydirigubbakcemile3

maşallah eymene yaaa..
çok güldüm mendili alıp getirmesine..
kaan da bazen aspiratörü alıp getiriyo yanıma burnuna sokuyo:)
ama bence melekcim bu sefer ucuz bi tel.al.
senin bu yumurcak şimdiden masraflı olmaya başladı:)))

Sağol canım benim .Ehh artık sen açarsın.En demirbaşımız sensin tatlım.Canım Ceren acaba açmı kalıyo niye uyumuyor ki
Yok canım aç değil.Acıkınca mama veriyorum.Bu gündüz bazen annem geç yatırıyor ondan gece yatmıyor.

Kızlar sizde de diş çıkartırken çok salya oluyor mu.Valla ben günde 10'dan fazla önlük değiştiriyorum.Acaba salyasınımı tutamıyo ya.Valla önlük yıkayıp kurutmaktan helak oldum.
Salya Cerendede hala var.Bizimde 2,5 aylıkken felan başladı heralde.

ben salya nedir hiç bilmem ,melisin ne bebekken ne diş çıkarırken hiç salyası olmadı ..
Çok şanslısın walla

fünaydııınnn felaket ve tanıdık bir baş ağrısı ile güne merhaba dedim uöarım hemen geçcek bide omzumun üstüne yatmışım bu halde nası iş yapacam kara kara düşünüyorum
ufff hava amma kapalı tam depr. havası
aman neyse güzel şeylerden konuşalım
dğn gece rğyamda kocamın eski yavuklusunu gördüm yeniden görüşmeye başlamışlar amma bozuldum siz tahmin edin artık akannehir
çarşamba günü evlilik yıldönümümüz bakalım gene bana ne almıcak çünki biliyom almıcak mafoldumben
ben ona kocaman bi yelkenli maketi aldım çok büyük tutkusu yelkenliler gerçeğini alamıcama göre idare etsin şimdilik yaım metre maketiyle
umarım ama yemeğe gidecez hemde benim istediğim o kokoş yere kaydirigubbakcemile4 zaten oraya gidersek hediye parasını oraya gömcek adam bide hediye neyime kaydirigubbakcemile3

benim 2 oğluşumda hiç salya akıtmadı bilmem o nası bişi ama gördüğüm kadarı ile kötü bi durum
Evlılilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım.Nice mutlu yıllara.
Baş ağrısı içinde geçmiş olsun.Hava kötü ama depresyon uzak dursun bizde :)
Yılbaşı çekilişi hediyen geldi mi sana Diğer Kk daki çekiliş?

günaydıııııııııınnnn..
maşallah oğlum dün gece 11 gibi yattı ve bu sabah 8 de kalktı.
oh be bende işe servisle gelmedim eşim bıraktı.8 e kadar uyudum.
ne güzelmiş uyku bölünmeden uyumak beee:))

kaan da deniz gibi 3 aylıktan beri çok salyalı.
olsun allahtan ateş ve ishal gibi durumları olmadı çok şükür..

ya kızlar kaan ın burun akıntısı geçmedi hala.arada çok azda olsa öksürüyo.
bugünle 2 hafta oldu.
ilk hafta peditıs kullanmıştım.
gerçi başka hiç bişeyi yok ama dr. götürsemmi yaaa???

şimdiye kadar burnu tıkalı diye şikayet ediyoduk.
şimdide akıyo diye..
ilk hafta su gibi akıyodu burnu.
şimdi daha yoğun.
iyileşiyodan ondanmı acaba?
bukadar uzun sürmesi normal mi?
2 hafta yaaa..
Geçmiş olsun Azocum Ceren de geç atlattı ama bizim ateşimiz vardı ve antibiyotik kullandık.
Ateşi yokmuş Kkanın çok şükür.Benical e devam et doktorun dediği gibi.Yanlız ben uzun süre peditus vermeyip ara verip iburamin felan verip ilacı değiştiriyorum.Hep aynı ilacı kullanmamak adına.Gerçi ara veriyoruz ama ne bilim bende böleyim işte :)
Ben perebron verdim öksürük için Cerene.
Benicalde vardı.dönüşümlü kullanıyorum ben ilaçları.bi onu verdiysem aradan sonra diğerini felan işte :D

Ceren de Eymen gibi mendili kapıp burnunu siliyo hatta hızını alamıyo geliyo sümüklü mendilini benim burnuma da sürüyokaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar
bizim
muzurakide aspiratöre bayılıyo bazen damarı tutsada genelde rahat çekiyoruz hatta fırrrr diye gelirken mümükler gülüyoşebek şebek ama sterimardan nefret ediyo burnuna sokana kadar akla karayı seçiyorum

maşallah eymene yaaa..
çok güldüm mendili alıp getirmesine..
kaan da bazen aspiratörü alıp getiriyo yanıma burnuna sokuyo:)
ama bence melekcim bu sefer ucuz bi tel.al.
senin bu yumurcak şimdiden masraflı olmaya başladı:)))

doğru söylüyorsun azocum pahalı bişey alsam iki gün sonra ne yapacağı belli değil dün akşam bir arkadaşa gittik orada da çocuklar vardı çok güzel oynadılar beraber arada nereden ele geçirdiyse sehpanın üzerindeydi sanırım babasının telefonunu almış nereden bulduk dersiniz mutfakta kadının pasta tepsilerinin içinden kaydirigubbakcemile3 yani sıvı bişey olsa bu telefonda gitmişti
emziğini de kola bardağımın içine attı kaydirigubbakcemile3

Valla ben salyayı şimdiye kadar hiç doktoruna sormadım.Bazı bebeklerin salya tutma refleksinin gelişmediğini okumuştum ama bir yaşından sonra geçer dedi.Yok bizde hiç hep salya şakır şakır.Off napıcam ya.Birde kulak temizliği nasıl yapıyorsunuz kızlar ben anca banyodan banyoya ıslak bebekler için kulak çubujları ile temizliyorum.Yanlışmı yapıyorum

valla yanlış mı bilmiyorum ama ben de öyle yapıyorum bebek kulak çubuğuyla temizliyrum her banyodan sonra

Ceren de Eymen gibi mendili kapıp burnunu siliyo hatta hızını alamıyo geliyo sümüklü mendilini benim burnuma da sürüyokaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 benimki de öyle işte bir de burun spreyini illle bize de yapacak bir babasına yapıyor bir bana kiiih diye sıkma taklidi de yapıyor kaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar
bizim
muzurakide aspiratöre bayılıyo bazen damarı tutsada genelde rahat çekiyoruz hatta fırrrr diye gelirken mümükler gülüyoşebek şebek ama sterimardan nefret ediyo burnuna sokana kadar akla karayı seçiyorum

canım nasıl yapılıyor o bana bir anlatır mısın yani nasıl çekiliyor hiç kullanmadım o yüzden de bilmiyorum yolunu yöntemini

dışarıda aspiratörü sıkıp burnuna sokacaksın içerde bırakacaksın bırakınca oda sümükleri toplayıp çekecwek
ay çok tecrübeliyim bu minik burunlular sayesinde
abisi memodan beterdi

Evlılilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun canım.Nice mutlu yıllara.
Baş ağrısı içinde geçmiş olsun.Hava kötü ama depresyon uzak dursun bizde :)
Yılbaşı çekilişi hediyen geldi mi sana Diğer Kk daki çekiliş?
evet canım hediyem gelmiş iş yerinde şu an ben henüz kavuşamadım işin kötü tarafı kimden geldi onuda bilmiyorum fisfisfis
seninki geldimi kim yolladı geldiyse ben meraktan çatlıcam çünkiii :1ninca:

evet canım hediyem gelmiş iş yerinde şu an ben henüz kavuşamadım işin kötü tarafı kimden geldi onuda bilmiyorum fisfisfis
seninki geldimi kim yolladı geldiyse ben meraktan çatlıcam çünkiii :1ninca:

Benimki gelmedi henüz canım ya:gitme:

Bas bas bağırdım bana alan erken yollasın die kaydirigubbakcemile3 Elime geç gelmesin dedim.

Normalde p.tesi başlayacak kargolar heralde bana gönderen onu bekledi.İnşallah haftaiçi benimkide gelir.Çok heyecanlıyımmmmopuyorumnanaktan

Ayyy ne geldi sana acaba,bak ben de merak ettim şimdi zemuszemus

canım bana gelen yada kimden geldi belli değil çünki iş yerinde bi tek temizlikçi var oda anlamaz baksada ama dediğine söre şangır sangır ediyo her ne aldıysanız diyo kırık gelmiş akannehir çok sık netten alırım ve paket gelir öle sandı sanırım p.tesiye kadar mecbur beklicem umarım kırılcak bişi değildir olsa bile kırılmamıştır mafoldumben

bizde burun aspiratörü kullanmada çok tecrübeliyiz ,melisin burnu malum fındık kadar ee delikleri de küçücük ,doğduğunda sürekli tıkanırdı ve hep aspiratör ile çekmek zorunda kalırdık ,e çocuk haliyle alıştı ,günlük yapılması gereken bişey gibi bulduğu yerde getiriyo fıs fıs basıyo bide ,benim burnuma sokuyo :))bende yüzüne fıslatıyorum çok hoşuna gisiyo o da bana yapıyo ..

burda kar eridi ,güneş açtı lelal gelcekti ama haberim yok ,telini de kaybettim daha doğrusu telefonum bozuk olduğundan başka telefona taktım kartımı onun nosu da diğer telde kaldı ..bilen biri özelden atıversin please ..

selammm
aylardan sonra yemek yaptım kocişime de telefon açtım çok güzel ymekler var eve gel diye menüyü de yazayım gülmeyiin;
mercimek çorba
zeytinayğlı fasulye
ve pilav
oldukça iddaalı dimi ama::)))

Back
X