2008 Kasım Anneleri

kızlar burası bembeyaz ,lapa lapa kar yağıyor,bir anda heryeri kar kapladı ,acayip yumuşak bir hava var ..ay çok sevindim birden..özlemişim

Biran önce tatil olur umarım.benim pilim bitiyo çünkü yaa
Ceren beni çok yoruyor okulla beraber.
ama öğretmenlik zor canım ya..hem iş hem ev işi, hem çocuk zorrr
kızlar burası bembeyaz ,lapa lapa kar yağıyor,bir anda heryeri kar kapladı ,acayip yumuşak bir hava var ..ay çok sevindim birden..özlemişim

ne güzel eylülüm..bende çok severim karı..ama bizim buralara pek yağmaz..40 yılda bi yağsada ..çok durmaz hemen erirr

Selam kızlar ben geldim.

Dilekcim sende hoşgeldin canım.Topiğimiz temiz bir sayfa açtı.Bundan sonra hersene kendimiz açarız artık :)))

Bende uyudum akşamüstü.ceren uyutmadı dün gece.Napcam bilmiyorum bunla.

Herkesi çok özledim ama öle saatlerce yazamıyorum.

Eylül bi gözüme takıldı.Kısım boşver öle kişiden hayır gelmez insana.Kendini boşuna üzmüşsün walla.Biz bile seni tanıdık şu ekrandan.O tanıyamamışsa kendi derdine yansın.

Sağol canım benim .Ehh artık sen açarsın.En demirbaşımız sensin tatlım.Canım Ceren acaba açmı kalıyo niye uyumuyor ki

günaydın kızlar,

bugünün erkenciside benim sanırım,

dün 11 e kadar uyuyan bebek bugün 6 da kalktı, sanırım nazar değdi:(

eylül çok şanslısın melisin salyası olmadığı için, denizde diş çıkarırken acayip salya salgıladı, 3 aylıkken başladı halada sürüyor ,

gülizcim batım eylüle canım çok şeker, seninde eline sağlık

fünaydııınnn felaket ve tanıdık bir baş ağrısı ile güne merhaba dedim uöarım hemen geçcek bide omzumun üstüne yatmışım bu halde nası iş yapacam kara kara düşünüyorum
ufff hava amma kapalı tam depr. havası
aman neyse güzel şeylerden konuşalım
dğn gece rğyamda kocamın eski yavuklusunu gördüm yeniden görüşmeye başlamışlar amma bozuldum siz tahmin edin artık akannehir
çarşamba günü evlilik yıldönümümüz bakalım gene bana ne almıcak çünki biliyom almıcak mafoldumben
ben ona kocaman bi yelkenli maketi aldım çok büyük tutkusu yelkenliler gerçeğini alamıcama göre idare etsin şimdilik yaım metre maketiyle
umarım ama yemeğe gidecez hemde benim istediğim o kokoş yere kaydirigubbakcemile4 zaten oraya gidersek hediye parasını oraya gömcek adam bide hediye neyime kaydirigubbakcemile3

benim 2 oğluşumda hiç salya akıtmadı bilmem o nası bişi ama gördüğüm kadarı ile kötü bi durum

geçmiş olsun zeyna, zehirlenme durumun nasıl oldu?
azocum gelmiş, sanada günaydın canıma.s.

salya çok kötü yaa bir ara resmen çeneden damlar durumdaydı, bugünlerde azaldı bakalım, bundan sonra fazla olmaz dedi dr

günaydıııııııııınnnn..
maşallah oğlum dün gece 11 gibi yattı ve bu sabah 8 de kalktı.
oh be bende işe servisle gelmedim eşim bıraktı.8 e kadar uyudum.
ne güzelmiş uyku bölünmeden uyumak beee:))

kaan da deniz gibi 3 aylıktan beri çok salyalı.
olsun allahtan ateş ve ishal gibi durumları olmadı çok şükür..

ya kızlar kaan ın burun akıntısı geçmedi hala.arada çok azda olsa öksürüyo.
bugünle 2 hafta oldu.
ilk hafta peditıs kullanmıştım.
gerçi başka hiç bişeyi yok ama dr. götürsemmi yaaa???

şimdiye kadar burnu tıkalı diye şikayet ediyoduk.
şimdide akıyo diye..
ilk hafta su gibi akıyodu burnu.
şimdi daha yoğun.
iyileşiyodan ondanmı acaba?
bukadar uzun sürmesi normal mi?
2 hafta yaaa..

saol denizannem atlattım sanırım bu sabah daha normal kalktım az bi midem salak salak ama geçer oda perhiz yapıyom yağlı falan yemiyorum pis boğazımın cermesini çektim kısacası
azocum sanada günaydın acaba ömer kaanın akntısı alerjik olabilirmi?

ya zeynacım bilmiyorum yaaa..
kan testi yapmışlardı bikere çıkmamıştı.
ama kanda çıkmayabiliyomuş.
zytek mi bi damla var alerji için bende hapını kullanıyodum.
dr. bikaç ay önce vermişti ondan kullan bikaçgün geçerse alerjik demişti.
hatta kızlarla son buluşmamızda andina ylada konuşmuştuk.batuda öyle yaa..
bikaçgün vereyim bakalım dedim.
tam o akşam başladık vermeye ertesi sabah nezle oldu bıraktım bende tabi peditusa başladım.

bi dr. arayımda şimdi ona anlatayım bakalım ne dicek.gel derse götürürüz artık iş çıkışı öğleden sonra..

aradım şimdi dr.benical şurup ver bikaçgün geçmezse peditus u günde 3 kere olarak ver dedi.
ateş ve başka rahatsızlık olmadığı için antibiyorik vermeyin dedi.
antibiyotik içmediği içinde bukadar uzarmış burun akıntısı..
iyi çok şükür.
eve giderken alayım benical ve peditusumuzda bitmişti..

aradım şimdi dr.benical şurup ver bikaçgün geçmezse peditus u günde 3 kere olarak ver dedi.
ateş ve başka rahatsızlık olmadığı için antibiyorik vermeyin dedi.
antibiyotik içmediği içinde bukadar uzarmış burun akıntısı..
iyi çok şükür.
eve giderken alayım benical ve peditusumuzda bitmişti..

hadi geçmiş olsun canım, antibiyotik almasındansa bırak aksın burnu :))

Back
X