2008 Kasım Anneleri

ŞİDDETE bende hayırım kızlar..zaten asla kıyabileceğimi sanmıyorum artı ben hiç sesimi bile yükseltmedim eylüle karşı..
hayır kelimesine gelince bende hayır diyorum ama öğrendimi , öğrenmedimi bilmiyorum..çünkü ben hayır dedimmi daha çok inatlaşıyo, inatlaşmasın diye hep ilgisini başka yerlere çektim..
çokta hayır kelimesi kullanmıyorum..çünkü evde belli yerleri ona ayırdım..geri kaln yerleri kilitledimm..
ama kitlemekle yanlış yapmışım anlaşılan..
oraların zararlı olduğunu öğretmem lazımmış anlaşılan..:hulya:

doktora gıttım kızlar
agrı kesıcı parol bogazım ıcın sprey ve bogazımdakı enfeksıyon goguse ınıyor dıye bır antıbıyotık verdı
bu ılac sute cok dokunmaz dedı bırkac gun sonra kontrole gelırsın dedı
dısarıda burnumun tıkanıklıgı acılıyor soguk havadan ama ıcerı gırınce tıkanıyorum

sımdı toparlanıp eve gecıyorum bıraz dınlenmek ıstıyorum
kendımı toparlarsam aksama gorusuruz

Kalimerocum geçmiş olsun.Bende de boğaz enf.var galiba.Kulaklarımdan biri tıkandı.Doktora gitmem lazım.Beni moltive ettin(

sedacım nedir bizim bu evlerden çektiğimiz yaaa..
bizimkide sıfır bina güya belki okumuşsundur mutfağa adi boru taktığı için bayramın 2.günü sabaha karşı patladı evi su bastı.
hergün bi tarafı kırılıyo,bozuluy.
haliyle insan evden soğuyo.
ben 2 yıl sonra yeni evime taşınacağım inş.ozamana kadar dişimi sıkıcam artık.
yoksa çoktaaaan taşınmıştım.
sende inş.en kısa zamanda güzel bi ev bulur kurtulursun.
huzur bulacağımız yer kabusa dönüşüyo böle

geçmiş olsun miniğimm

azocum valla insanın en huzur bulduğu yer gerçekten evidir onda da huzur bulamıyorsa gerisi yalan valla daha yeni girdiğim halde mutlu olmam gerekirken istediğim tarzda olduğu için yaka silkdik dün akşam mutfak borusunu tesisatçıya değiştirttik olmadı koku gitmedi ev sahibi geldi kendisi nalburcu ben yapıcam dedi 1,5 ay oldu neredeyse hala değiştirmedi madem yapmıcaksın yaptırdığım yere tekrar sölerim ücretsiz değiştirirdi ben yapıcam dedi sonra bigün bi baktım kalorifer böceği ki en nefret ettiğim şeydir şok oldum camlardı vs di yok çok soğudum başka bir yere geçicem yol gözüktü

Kalimerocum geçmiş olsun.Bende de boğaz enf.var galiba.Kulaklarımdan biri tıkandı.Doktora gitmem lazım.Beni moltive ettin(
sen aslansın sen yaparsın 1 tanesin sen kocaman kadınsın annesin eşsin gelinsin kızsın arkadaşsın dostsun sen yaparsın yasko sen yaparsın doktora gidebilirsin

nası iyi ara gazı oldumu gamyoncuiremsu

merhaba hatunlar

oku oku bıtıremedımm gecmısı pek konusmussunuz

asortı gecmıs olsunn eylule
eylül de hasta dun gece hıc uyumad yavrum hep agladıı burnu akıyo oksuruyo evden dısarı cıkarmıyorum nasıl hastalanıyor anlamadımm uykusuzluktan basım agrıyor

minikim geçmiş olsun
herkese merhabaaa nasılsınız bizim saat 4 te randevumuz var lokumu götürücem yine
inşallah geçmiştir yaa

geçmiş olsun ıcırcım eylülümüze...

ıcırcım sizede geçmiş olsun..

ya kızlar bu aşılar özelmi yapılıyo?
ben hiç takip etmiyorum.
her kontrole götürdüğümzde dr.hangi aşı gerekliyse onları yapıyo.
özelse özel,devletin karşıladığı bedavaysa onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…