- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #51.761
Andinam yalnız Asortinin yazısının yanında gülme işareti var.Dikkatini bu yöne çekerim:))
Ben de seni en destekçi arkadaş seçiyorum:))))
Bundan sonra daha pozitif, hayatından çok memnun bir yasemin göreceksiniz:)))))
selam fistiklar,listelerde boy boy isimlerimiz var mersü herkeze:)
Biliyorsunuz burada jull basladi heryer kapali,tatil herkez evinde hertaraf isik ve kar:)
benim tombul kediler uzun sure karda oynadilar simdide ikiside uyuyor bende accik bakim istedim nete.
yilbasi aksami icin hediye bakiyorum nette bulamiyorum amadaha vaktimiz var nasil olsa
alirim bisiler.
bu arada az kaldi annanemize gitmemeize yavas yavas hazirlanicaz artik.
bu arada ben süslü seclmisim ayyy cok mutlu oldum pek seviyimde öyle seyleri ondan:)
hep süslensen keske sabah aksam icim aciliyor valla:)
hepinize cok ozledim yahu iyimisiniz hepiniz?
konudan konuya atlamaktadsa ustume yoktur herale.
ben de en kaçak imajımı değiştirmeye çalışıcam umarım..çok tembelleştim ben izinde...
işe nasıl dönerim bilmiyorum..daha da 1,5 yıl var.
Andinacım hiçde ukala değilsin.Gayet düzgün ve yerinde yazıların ve çıkışların var.Buraya ilk geldiğimde senin birçok önerini uygulamış biri olduğumu itiraf etmeliyim.Ve hala önerilerini uygulamaya devam ediyorum.
Ayrıca yasmin ve beyazmelek'de favorilerim arasında onlara çok gülüyorum çok zeki ve kıvrak bir zekaya sahipler.
Birde Lavişimi unutmamak gerek.O çok tatlı bıcır bıcır ve çok yürekli bir hatun.Cıvıl cıvıl onunla konuşurken bede 24 oluyorum hemen:))
Ben itiraf edeyim ilk zamanlar minik kalimero bana çok uzak geliyordu ısınamamıştım.Ama yanılmışım oda çok tatlı ve büyüleyici bir ses tonu var.
Güzellik konusu göreceli ben Eylül'ün yüz hatları çok beğeniyorum.Zayıfkende balıketliykende hiç değişimemiş.
Tabi denizannem ve darkinlife olmazsa olmazlarım onlarsızda yapamıyorum.
Asortiyi çok beğeniyorum.Maysever çok güzel bir hatun çok asil
Piraye çok hanım hanımcık çok zevkli bir hatun yazılarında bile bıcırlığı hissediliyor.
SAphira ve kritos gibi dostlarımın olmasını çok isterim.Hatta kıskanıyorum bile:) Keşke bende izmirde olsamda sizinle olsam.
Remidosta çok ciddi duruyor ama onuda sıkı takip ederim.
Daha sayamadığım unuttuğum isimler varsa affola.
kızlar gerçekten çok yaşayın emi
bugün gerçekten bomba bi gün geçmiş kaçırdım ama
kahkahalarla okudum resmen
o kadar da alınıt yaptım ama hepsini kaybettim :)))
bu en ler gerçekten güzel olmuş
beni en ler de gören arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
ama genel anlamda anladığım sempatik bıcır bıcır bol bol gülen biriyim sanırım :))
heheh ama damarıma basılmadığı sürece gerçekten de öleyim
yasmin senin yazdığın yorumu okuyunca da bir hoş oldum yaw
way be bu benmiyim demeden de edemedim hani :))
şu kilo olayına gelince sülünlere karşı tombişler grubuna beni de yazın
ama şu yüz güzelliği olayına aktılıyorum
valla kilolu kimi görsem yüz konusunda gerçekten muazzam oluyorlar
kendim için değil ama pek çok tanıdığım kilo arkadaşım hep yüz güzelidir :)
sonra sonra bende enlerimi şölee aklımda kalanlarca yapayım
alıntım gitti malum
bir daha başa dönmeyeyim
en süslü çilek ( ama ço yakışıyor )
en dobra-delikanlı andina ve eylül
en geveze remedios (arkadaşlar ben inanamadım başta gayet normal duruyor ama bir konuşmaya başladımı susturabilene aşk olsun :)) )
en naif elmalıturta pirayehira
en bilgisini almak istediğim denizanası çitos mmf
en güzel kocasına laf yetiştiren yasmin
en hamarat safiş mmf denizanası eylül
en hamiş krikitos
en eski dark
en çok çalışan azo ( o kadar çok işimvar der dururdu ki şimdi ben öle oldum resmen bazen içime azo kaçtı diyorum :))) )
en ısınamadığım benimde Gülter :))
en uzun yazan ve panik prenses olan beyazmelek ( ah kuzum sen bir de istanbulda olup bizim koşturmalarımızı yaşasan sayfalar doldurursun kesin :)) )
en tanışmak istediğim çitos ve çilek ( istanbuldaki anneleri sanırım bitirdim istanbul dışı kaldı yakında norveçe de gidersem şaşırmayın :)) )
en kayıp julii ( arada bir geliyor sonrasında bir anda yok hatun haber de alamıyoruz )
şimdilik bir anda aklıma gelenler bunlar oldu
daha aklıma geldikçe eklerim ben de :))
slmm janlarım bu saat oldu ayaktayım valla saat 1:30 uyku gözümden akıyo valla okumadan yatamadım enler enler enler enlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrfuryası almış başını gitmiş yarışmalar kurulmuş ayolll
genelde beni en dostane en canayakın bulmuşsunuz benim jbnım arkadaşlarım ayrıca güzel bulan eylülüme saphirama ve öyle düşünen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum benim için burada herkes güzel çünkü herkesin iç güzelliği samimiyeti yüzüne yansımış hepinizi çok seviyorum ısınamadığım ve kendini beğenen hatunlar yok mu var var da sölimicem çünkü bende sizin gibi kimseyi kıramam ama küçük bir tüyo kıllandırayım ortalığı birazistanbul içinden biri ama sülemem
BEN BU KÖTÜ ENLER DIŞINDA EN EN EN ENLERRRR KASIM ANNELERİ 2008 ni GÖÖNÜLLERİN ARKADAŞLIĞIN SAMİMİYETİN GÜZELLİĞİN DOSTLUĞUN SİMGESİ SEÇİYORUMMMMM ve hepinizi içten gelerek söylüyorum ÇOKKKKKKK SEVİYORUMMMM İYİ Kİ VARSINIZ İYİ Kİ KK SİTESİNİ KEŞFETMİŞİM
günaydınlar kasım annelerriiiii :)))
zeynam bende seni seviyom yavrimmm... dilekcim sana da çoook mercü beni kaale aldığın için :)))
lelalim seninle acil konuşmam lazım bu mesajı görünce beni ara
"en" leri farklı bir boyuta taşıyalım dedim , ne dersiniz? hadi devamını getirin kızlar..
En güzel gülen kasım erkek bebeği : Anıl ( yasmin ) ve Eymen (Beyazmelek)
En canayakın Kasım erkek bebeği : Kaan ( Azo )
En güzel gözlü Kasım Erkek Bebeği : Yağız ( Remedios ) ve İlke Deniz ( Denizanası)
En yakışıklı Kasım Erkek Bebeği : HEPSİ
En iri Kasım Erkek Bebeği : Deniz ( Çilek )
En sevimli Kasım Erkek Bebebi : Mert ( krikitos )
En güzel gülen Kasım Kız bebeği : Piraye Hira
En canayakın Kasım kız bebeği : Bengisu ( Elmalı Turta )
En cimcime Kasım kız bebeği : Melis ( Eylül )
En şık ve kokoş kasım kız bebeği : Duru ( Lelal ) ve Piraye Hira
En cool kasım kız bebeği : Aysu ( Hilal)
En şirin kasım kız bebeği : Duru ( lelal )
En güzel kasım kız bebeği : HEPSİ
günaydın hatunlar
güzel bir geceden güzel bir sabaha uyandım bugünümde güzel geçer inşallah
fatih gittikten sonra o kadar abuk subuk rüyalar gördümki hayırlara çıksın inşallah ama moralimi bozamadı bugün inşallah ayağımız yeniden yerden kesilecek
fordda karar kıldı sanırım hayırlısı
ben pek anlamam arabalardan güzelmi güzel bitti...:)
günaydın kızlar
bebeklerinde enleri seçilmiş güzelde olmuş bende kızımı en güzel gözlü kız bebek ve en güler güzlü kız bebek olarak listeye katıyorum
Günaydın kızlarrrrrrr...Yaşasın bugün cumaaaaaaaaa...
Oyyy heryerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim yav birgün d einsan sağlam kalkmaz mı şu yataktan.Lanet okuyorum visco yatağa valla.Neyse bu hafta sonu yatak işini halledicez inşallahçŞöyle konforlu rahat bir yaylı yatak alıcam..
sağol canım opuyorumnanaktanEn güzel gülen kasım erkek bebeği : Anıl ( yasmin ) ve Eymen (Beyazmelek) ve de Çitos'un oğlu (adını unuttum yav :çok üzgünüm:)
En canayakın Kasım erkek bebeği : Kaan ( Azo )
En güzel gözlü Kasım Erkek Bebeği : Yağız ( Remedios ) ve İlke Deniz ( Denizanası)
En yakışıklı Kasım Erkek Bebeği : HEPSİ
En iri Kasım Erkek Bebeği : Deniz ( Çilek )
En sevimli Kasım Erkek Bebebi : Mert ( krikitos ) ve Emiralp (Minikkalimero)
En TEMBEL kasım bebeği: MEHMET AKİFkaydirigubbakcemile3
En karizmatik Kasım erkek bebeği: Batu (Andina) ve Mehmet Akif (mmmf)
En bonus kasım erkek bebeği: Yiğit Efe (ZEyna)
En güzel gülen Kasım Kız bebeği : Piraye Hira ve Zeynep Ceylin
En canayakın Kasım kız bebeği : Bengisu ( Elmalı Turta )
En cimcime Kasım kız bebeği : Melis ( Eylül )
En şık ve kokoş kasım kız bebeği : Duru ( Lelal ) ve Piraye Hira vee Eylül (Asortie)
En cool kasım kız bebeği : Aysu ( Hilal)
En şirin kasım kız bebeği : Duru ( lelal )
En güzel kasım kız bebeği : HEPSİ
En güzel gözlü kasım kız bebeği: Zeynep Ceylin (h.mine) ve Banusu (Julianne)
En tontiş yanaklı kasım kız bebeği: Eylül (Icır)
en Erkekimsi kasım kız bebeği: Eylül (gülizgül) kaydirigubbakcemile3
En tatlı cadı kasım kız bebeği: Duru Okyanus (Saphira)
vee en tatlı ikizler: Tabikii Kaan&Kerem (Nazlımelek) kaydirigubbakcemile3
önünde saygıynan eğiliyom yasminima.s.Günaydın kızlar..
Zeynacım ben güzel değil miiyim demişsin.Bu en'ler olayı kadınlar arasında.Seni çıtır kabul ediyorum. O yüzden en çıtır seçebiliriz.Yanına da Mysever ve Çileği de ekliyorum..
Lelalim söylediklerimde samimiyim.Hani bazı kadınlar vardır.İlk gördüğü bi yemeği, hamurişini falan evde dener ve olur ya.Yada bir işi kırk yıllık usta gibi hemen 2 dakikada yapar ve bitirir ya sen o hatunlardansın. Bir de Denizannem, Maytabım ve Safiş öyle gelir bana...Severim böyle hatunları:)))
ben sıze kustum :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?