- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #51.781
ya buarada öle sayfalara bakıodum rastlantı gördüm beyazmeleğim başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun inş.
lelalcim annene çok çok geçmiş olsun inş iyileşmiştir cnm
[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]En güzel gülen kasım erkek bebeği : Anıl ( yasmin ) ve Eymen (Beyazmelek) ve de Çitos'un oğlu Batuş - Arda (Seda)
En canayakın Kasım erkek bebeği : Kaan ( Azo )
En güzel gözlü Kasım Erkek Bebeği : Yağız ( Remedios ) ve İlke Deniz ( Denizanası), çağan
En yakışıklı Kasım Erkek Bebeği : Derinin oğlu Buğrişko
En iri Kasım Erkek Bebeği : Deniz ( Çilek )-Andina (Batuş) - ömer kaan (bence iri değil uzunlar)
En sevimli Kasım Erkek Bebebi : Mert ( krikitos ) ve Emiralp (Minikkalimero)-Buğra (Derin) - Mert Efe (Yağmur77)
En TEMBEL kasım bebeği: MEHMET AKİF-ANIL-EYLÜL (ICIR)
En karizmatik Kasım erkek bebeği: Batu (Andina) ve Mehmet Akif (mmmf)-Deniz (Çilek)
En bonus kasım erkek bebeği: Yiğit Efe (ZEyna), ömer kaan (azo)
En cooll kasım erkek bebeği : batu (andina)
En güler yüzlü kasım erkek bebeği: batu(çitos) ilke deniz
En fırlama tipli Kasım erkek bebeği: Emiralp(minikkalimero) - Tuna (diloks) - oğuz Emre (dilekgoksuzoğlu) - Deniz (Çilek)
En güzel gülen Kasım Kız bebeği : Piraye Hira ve Zeynep Ceylin- Yağmur (Lavinya)
En canayakın Kasım kız bebeği : Bengisu ( Elmalı Turta ) banusu
En cimcime Kasım kız bebeği : Melis ( Eylül )
En şık ve kokoş kasım kız bebeği : Eylül (Asortie)-Duru(Mysever), duru(lelal) piraye
En cool kasım kız bebeği : Aysu ( Hilal)-Kesinlikle
En şirin kasım kız bebeği : Duru ( lelal )-Piraye
En güzel kasım kız bebeği : HEPSİ
En güzel gözlü kasım kız bebeği: Zeynep Ceylin (h.mine) ve Banusu (Julianne)
En tontiş yanaklı kasım kız bebeği: Eylül (Icır)
en Erkekimsi kasım kız bebeği: Eylül (gülizgül)
En güler yüzlü kasım kız bebeği: piraye, banusu
En tatlı cadı kasım kız bebeği: Duru Okyanus (Saphira)Eylül (gülizgül) annesinin jimnastik hareketlerini tekrarlaması nedeniyle öyle düşündüm, duru (lelal) koltuklara tırmanan ilk kız bebeklerden sanırım.
vee en tatlı ikizler: Tabikii Kaan&Kerem (Nazlımelek)
en tembel kasım erkek bebeğinde eylülün ne işi var beeee
eylülü de erkek yapmışınız bravo valla
size yılbaşı hediyeleri getirdim ..kasımın güzel anneleriiii
beyazmelek başınız sağolsun canım, kimi kaybettiniz bulamadım ama allah sabır versin size, mekanı cennet olsun
kalimerocum ne oldu canım iyimisin
Orda erkek yazmıyo, aşağıda da öyle bir bölüm yok.O başlık en tembel kasım bebeği diye geçiyo...
aaa bizi unutmuşunuz oğlumun fot ekliyeyimde bizide bişey seçin bari
http://img706.imageshack.us/img706/6104/resimlerim511.jpg
YARIN ÖĞLEN GİTMİYONUZMU SEDA YA? BEN ÖLE BİLİYORUM..yarın öğlende pirayeye gidicem akşama kadar orda takılıcam ,akşamda sedaya geçicez bakalım kısmetse ..
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyen çok çalışan azo ( o kadar çok işimvar der dururdu ki şimdi ben öle oldum resmen bazen içime azo kaçtı diyorum :))) )
En güzel gülen kasım erkek bebeği : Anıl ( yasmin ) ve Eymen (Beyazmelek) ve de Çitos'un oğlu Batuş - Arda (Seda)
En canayakın Kasım erkek bebeği : Kaan ( Azo )
En güzel gözlü Kasım Erkek Bebeği : Yağız ( Remedios ) ve İlke Deniz ( Denizanası), çağan (cagancuk)
En yakışıklı Kasım Erkek Bebeği : Derinin oğlu Buğrişko
En iri Kasım Erkek Bebeği : Deniz ( Çilek )-Andina (Batuş) - ömer kaan (bence iri değil uzunlar)
En sevimli Kasım Erkek Bebebi : Mert ( krikitos ) ve Emiralp (Minikkalimero)-Buğra (Derin) - Mert Efe (Yağmur77)
En TEMBEL kasım erkek bebeği: MEHMET AKİF-ANIL
En karizmatik Kasım erkek bebeği: Batu (Andina) ve Mehmet Akif (mmmf)-Deniz (Çilek)
En bonus kasım erkek bebeği: Yiğit Efe (ZEyna), ömer kaan (azo)
En cooll kasım erkek bebeği : batu (andina)
En güler yüzlü kasım erkek bebeği: batu(çitos) ilke deniz
En fırlama tipli Kasım erkek bebeği: Emiralp(minikkalimero) - Tuna (diloks) - oğuz Emre (dilekgoksuzoğlu) - Deniz (Çilek)
En güzel gülen Kasım Kız bebeği : Piraye Hira ve Zeynep Ceylin- Yağmur (Lavinya)
En canayakın Kasım kız bebeği : Bengisu ( Elmalı Turta ) banusu
En cimcime Kasım kız bebeği : Melis ( Eylül )
En şık ve kokoş kasım kız bebeği : Eylül (Asortie)-Duru(Mysever), duru(lelal) piraye
En cool kasım kız bebeği : Aysu ( Hilal)-Kesinlikle
En şirin kasım kız bebeği : Duru ( lelal )-Piraye
En güzel kasım kız bebeği : HEPSİ
En güzel gözlü kasım kız bebeği: Zeynep Ceylin (h.mine) ve Banusu (Julianne)
En tontiş yanaklı kasım kız bebeği: Eylül (Icır)
en Erkekimsi kasım kız bebeği: Eylül (gülizgül)
En güler yüzlü kasım kız bebeği: piraye, banusu
En tembel kasım kız bebeği: Eylül(ıcır)En tatlı cadı kasım kız bebeği: Duru Okyanus (Saphira)Eylül (gülizgül) annesinin jimnastik hareketlerini tekrarlaması nedeniyle öyle düşündüm, duru (lelal) koltuklara tırmanan ilk kız bebeklerden sanırım.
vee en tatlı ikizler: Tabikii Kaan&Kerem (Nazlımelek)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?