2008 Kasım Anneleri

eylülüm çok güzelsin şeker gibisin maşallah sana kız valla
beni ne seçerseniz seçin hepinizi çook seviyom
andişim şaka yapmıştım tatlım hiç öle bi halini görmedim
gıcıkta değilsin gerçekten çok iyisin bebişim

selam kızlar

okumaktan bihal olmama rağmen aklımda pek bişii kaldığı söylenemez,

-andina yasak konusuna sinir oldum ve çok üzüldüm, inşallah anlaşılmazda aynı şekilde girmeye devam edersin, yoksa başka bir yolunu buluruz artık:)

-remedios nickinin nereden geldiğini biliyordum ama anlamını bilmiyordum, çok güzelmiş ve sana çok yakışıyor

-beni sülün seçen arkadaşlara teşekkür ederim ama ben boydan kaybediyorum (pigme olduğumu görmediniz sanki:)

-eylül bende seni çok güzel buluyorum canım, hem yüzün hemde vücut oranlarınla, ayrıca çileğide çok beğeniyorum ama o hamileyken dahada güzeldi kilo yakışıyor fıstığıma

-zeynacım 1. evlilik yıldönümünü kutlarım şekerim:) her sene aynı düşünürsün inşallah

-elmalıcım özeline yazdım görürsün zaten girince

-ha birde nickimi en yapmışsınız:) hepiniz biliyorsunuz anlamını zaten, buraya hamileyken üye oldum ve oğlumun ismi belliydi, denizanası ilk duyunca kaba ve itici geliyor ama matrak geliyor, ee sizde beni böyle kabullendiniz, sorun yok

- enlerin hepsini çok güzel oturtmuşsunuz, tebrik ederim hepinizi, gerçi yasmincim şikayetçi seçildiği için biraz şikayet etmiş ama biz onu öyle seviyoruz dimi:) yasmincim kızlar anlatmışlar zaten burada herkes derdini anlatıyor canım küsmek falan yok ona göre, ayrıca bende seni komik buluyorum bazen öyle bişii yazıyorsunki katılıyorum pc başında

-nazlımelekcim ben senin nickini eşinin sana söylediği bişii zannediyordum, demek bebeşlerin içinmiş:)

-lelalcim kayyınvalidemi sormuşsun, sağol canım daha iyi iki gündür denize baktı yarın yine tahlil falan yaptıracak, senin annende iyileşmiş, tekrar geçmiş olsun, birde senin nickini bende beğeniyorum kendin gibi sevimli, anlamını yazdınmı görmedimde

-dahada vardı ama unuttum kusura bakmayın malum nöbetçiydim bugün
hepinizi öpüyoruma.s.a.s.

kızlar gerçekten çok yaşayın emi
bugün gerçekten bomba bi gün geçmiş kaçırdım ama
kahkahalarla okudum resmen
o kadar da alınıt yaptım ama hepsini kaybettim :)))

bu en ler gerçekten güzel olmuş
beni en ler de gören arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
ama genel anlamda anladığım sempatik bıcır bıcır bol bol gülen biriyim sanırım :))
heheh ama damarıma basılmadığı sürece gerçekten de öleyim
yasmin senin yazdığın yorumu okuyunca da bir hoş oldum yaw
way be bu benmiyim demeden de edemedim hani :))

şu kilo olayına gelince sülünlere karşı tombişler grubuna beni de yazın
ama şu yüz güzelliği olayına aktılıyorum
valla kilolu kimi görsem yüz konusunda gerçekten muazzam oluyorlar
kendim için değil ama pek çok tanıdığım kilo arkadaşım hep yüz güzelidir :)

sonra sonra bende enlerimi şölee aklımda kalanlarca yapayım
alıntım gitti malum
bir daha başa dönmeyeyim

en süslü çilek ( ama ço yakışıyor )
en dobra-delikanlı andina ve eylül
en geveze remedios (arkadaşlar ben inanamadım başta gayet normal duruyor ama bir konuşmaya başladımı susturabilene aşk olsun :)) )
en naif elmalıturta pirayehira
en bilgisini almak istediğim denizanası çitos mmf
en güzel kocasına laf yetiştiren yasmin
en hamarat safiş mmf denizanası eylül
en hamiş krikitos
en eski dark
en çok çalışan azo ( o kadar çok işimvar der dururdu ki şimdi ben öle oldum resmen bazen içime azo kaçtı diyorum :))) )
en ısınamadığım benimde Gülter :))
en uzun yazan ve panik prenses olan beyazmelek ( ah kuzum sen bir de istanbulda olup bizim koşturmalarımızı yaşasan sayfalar doldurursun kesin :)) )
en tanışmak istediğim çitos ve çilek ( istanbuldaki anneleri sanırım bitirdim istanbul dışı kaldı yakında norveçe de gidersem şaşırmayın :)) )
en kayıp julii ( arada bir geliyor sonrasında bir anda yok hatun haber de alamıyoruz )

şimdilik bir anda aklıma gelenler bunlar oldu
daha aklıma geldikçe eklerim ben de :))

SAphira ve kritos gibi dostlarımın olmasını çok isterim.Hatta kıskanıyorum bile:) Keşke bende izmirde olsamda sizinle olsam.

.

canım benim sağol uzakta olsan hepimizn dost olduğunu düşünüyorum ben gerçekten sanki yıllardan beri arkadaşlarım gibisiniz anlatırken eşime arkadaşıma sanki 40 yıllık arkadaşın gibi anlatıyorsun derler bana

evet saphiracımla tanıştığım için bende kendimi çok sanslı hissediyorum keske izmirde daha kalabalık olabilseydik

slmm janlarım bu saat oldu ayaktayım valla saat 1:30 uyku gözümden akıyo valla okumadan yatamadım enler enler enler enlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr furyası almış başını gitmiş yarışmalar kurulmuş ayolll
genelde beni en dostane en canayakın bulmuşsunuz benim jbnım arkadaşlarım ayrıca güzel bulan eylülüme saphirama ve öyle düşünen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum benim için burada herkes güzel çünkü herkesin iç güzelliği samimiyeti yüzüne yansımış hepinizi çok seviyorum ısınamadığım ve kendini beğenen hatunlar yok mu var var da sölimicem çünkü bende sizin gibi kimseyi kıramam ama küçük bir tüyo kıllandırayım ortalığı biraz istanbul içinden biri ama sülemem
BEN BU KÖTÜ ENLER DIŞINDA EN EN EN ENLERRRR KASIM ANNELERı 2008 ni GÖÖNÜLLERıN ARKADAŞLIĞIN SAMıMıYETıN GÜZELLıĞıN DOSTLUĞUN SıMGESı SEÇıYORUMMMMM ve hepinizi içten gelerek söylüyorum ÇOKKKKKKK SEVıYORUMMMM ıYı Kı VARSINIZ ıYı Kı KK SıTESıNı KEŞFETMıŞıM

Sapiracım,Krikitosum haklısınız dostluk mesafe tanımaz ama yanında sana destek veren,dertlerini paylaşabileceğin, omzunda ağlayabileceğin,başın sıkıştığında hemen yanında olacak birisini arıyor insan.Ben bu yaştayım hala birini bulamadım.Dostluk çok farklı arkadaşlık çok farklı.

günaydınlar kasım annelerriiiii :)))

zeynam bende seni seviyom yavrimmm... dilekcim sana da çoook mercü beni kaale aldığın için :)))

lelalim seninle acil konuşmam lazım bu mesajı görünce beni ara

"en" leri farklı bir boyuta taşıyalım dedim , ne dersiniz? hadi devamını getirin kızlar..

En güzel gülen kasım erkek bebeği : Anıl ( yasmin ) ve Eymen (Beyazmelek)

En canayakın Kasım erkek bebeği : Kaan ( Azo )

En güzel gözlü Kasım Erkek Bebeği : Yağız ( Remedios ) ve ılke Deniz ( Denizanası)

En yakışıklı Kasım Erkek Bebeği : HEPSı

En iri Kasım Erkek Bebeği : Deniz ( Çilek )

En sevimli Kasım Erkek Bebebi : Mert ( krikitos )

En güzel gülen Kasım Kız bebeği : Piraye Hira

En canayakın Kasım kız bebeği : Bengisu ( Elmalı Turta )

En cimcime Kasım kız bebeği : Melis ( Eylül )

En şık ve kokoş kasım kız bebeği : Duru ( Lelal ) ve Piraye Hira

En cool kasım kız bebeği : Aysu ( Hilal)

En şirin kasım kız bebeği : Duru ( lelal )

En güzel kasım kız bebeği : HEPSı

arkadaşlar ben bebeklerin enlerini seçtim ama sonra pişman oldum daha doğrusu kararsız kaldım silip silmemekte , bu sadece eğlence amaçlı bişey lütfen kimse alınmasın , darılmasın neden benim çocuğum yok diye..

Hepimizin yavruları çok güzel zaten bebeğin çirkini olmaz , hepimizin evladı onlar , ben sadece gördüğüm bebeklerin öne çıkan taraflarını yazdım kendimce.. mutlaka sizin de bazı şeyleri bazı bebeklere daha çok yakıştırdığınız oluyordur..
lütfen bebeklerimiz üzerinden polemik yaşamayalım..

gunaydın

maasallah enlere devam edılmıs
benı de en alıngan secın o zaman yaa :sinifsinif:
benı beyazmelekten baska hıc hatırlayan olmamıs
halbukı ben cok zayıfım ve hastalıklara musaıt bır bunyeye sahıpımdır
sureklı hasta olurum
sevkate ıhtıyac duyarım mesela

kustum ıste
en kusen uye de benı secın :dilcikar:
hıhhhh :dilcikar:

günaydın sultanlar
hala evlilik yıldönümü kutluyoruz şaftım kaydı sanki ilk evlendik çok yorgunum kafamçokkarıştı

andina hanımm andina hanımmm sen benim oğlumu görmeden katagori yapmışsın gelirim oraya yolarım dermişiimmmm :dance: pışşşkk demem
gülüm bütün yavrular güzel btün hepsi melek hepsi yakışıklı prens hepsi prenses :asigim:
zeyna kendine haksızlık etmişsin ve olmadık yerlere koymuşsun ,benim gözümde de sen çok güzelsin ve seksisin ,oturuşun yeter be gülüm .

haa bide en seksi koyalım yaa favorim zeyna
ne yapayım gülüm boş kalmasın dedimmm

günaydın güzel kasım anneleri günaydın kasım prens ve prensesleri

benim gönlümde bütün anneler güzel, bütün bebişler prens ve prenses

bugün cuma içim kıpır kıpır

günaydın hatunlar
güzel bir geceden güzel bir sabaha uyandım bugünümde güzel geçer inşallah
fatih gittikten sonra o kadar abuk subuk rüyalar gördümki hayırlara çıksın inşallah ama moralimi bozamadı bugün inşallah ayağımız yeniden yerden kesilecek
fordda karar kıldı sanırım hayırlısı
ben pek anlamam arabalardan güzelmi güzel bitti...:)

günaydın kızlar
bebeklerinde enleri seçilmiş güzelde olmuş bende kızımı en güzel gözlü kız bebek ve en güler güzlü kız bebek olarak listeye katıyorum

Günaydın kızlarrrrrrr...Yaşasın bugün cumaaaaaaaaa...

Oyyy heryerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim yav birgün d einsan sağlam kalkmaz mı şu yataktan.Lanet okuyorum visco yatağa valla.Neyse bu hafta sonu yatak işini halledicez inşallahçŞöyle konforlu rahat bir yaylı yatak alıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…