2008 Kasım Anneleri

ben geldimmm
ayy bu farm ville bağımlılık yapıyor hee bugün boş her anımda oraya attım kendimi:)
ama acemi olunca çok da eğlenceli olmuyorrr
sizde buluşun bakalım
ekleyin resimlerii

ayy yasmin hanım sen sanki her zaman müsaitmişsin gibi konuşuyorsun kimseden ses çıkmadı die
bi ben varım zaten hilalde yok ortada bana ne zaman deseniz uyar çalışan sizsiniz

selam kızlar bugün sabahtan anneme gittim öff ordada internet yok sinir oluyom giremiyince kk ye yemekten sonra hemen kalkalım dedim ama anca girebiliyorum mertle uğraaştık biraz hepiniz iyisinizdir umarım ilkenin fosuna baktım pek yakışıklı behlül halt etmiş bizim ilkenin yanında

ayy yasmin hanım sen sanki her zaman müsaitmişsin gibi konuşuyorsun kimseden ses çıkmadı die
bi ben varım zaten hilalde yok ortada bana ne zaman deseniz uyar çalışan sizsiniz

Valla ben her zaman müsaitim.Bebeği valideye bırakabilirim, kocam devalı çalışıyo, c.tesi-pazar tatil.Bir kere buluştuk gıkımı çıkarmadım valla.Nere ve ne zaman olursa okey dedim. Üstelik lafım sana da değildi cicim.Hilali ve Icırı ayarlamaya çalışıyordum, senin müsait olduğunu bildiğim için onları denk getirmek istedim.Çitos bazen Ankaraya geliyo haftasonu ona da hep soruyorum.Benlik bişi yok yani.Hilal, Icır ve Çitosla hergün MSN de konuşuyoruz.vereliniortak

abooo geçmişi okudum şimdi benim oğluşumu en sevimli kasım erkek bebeklerinden seçmişiniz ayy nasıl gururlandım nasıl mutlu oldum anlatam gerçektende çok tatlı çok şımarık bu velet bunun şımarıklığla nasıl başa çıkıcaz bilmem vallah ama bütün bebekler tatlıdır kasım bebekleri başka tatlıdır hepinizi öpüyorum teşekkürlerimi sunuyorum kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar bugün kimsecikler olmaz tahmin ediyorum buluşmaya gidenler oradan arada bağlanın beni yalnız bırakmayın burada
off her zaman söylüyorum bu cumartesi-pazarları hiç sevmiyorum yaa evimde olmak istiyorum bende

off daraldım yaa yine yemeğe verdim kendim ne yapacam böle bilmiyorum yaaa
kızlar yeşil çay içiliyor mu emzirirken?

artık emzirmiyorum ama emzirirken de içtim bir zararını görmedim kimse de bişey demedi zararlı diye :uhm:

Beyaz Meleğim oğlumu en doğru yere koymuşsun tatlım.Demek resimlerde bile belli oluyor.:))Sağolcicim

ee heralde bakışlardan belli cin gibi maşallah delikafadulden

hepsi şımarık hayatım hepsi zaten bu kadar tatlı olmasalar bu şımarıklıkları nasıl çekilir bilmiyorum ben gamyoncuiremsu

Hu huuuuuuuuuuu sİz yatıyomusnuz bu saatte uyunurmu hİÇ bİz pİroŞ eylÜl oturuyoruz muhabbete daldık sÜper geÇİyorrr Şİddetle tavsİye olunurrr

ohoo şimdide sızıyorsunuzdur bir yerlerde dimi yoksa uyandınız mı
yav siz böyle bu takım atlayın uçağa buraya gelin yada isterseniz deniz otobüsü ile gelin balıkesire kadar orada cagancukla biraz vakit geçirin oradan binip buraya gelin okadar uzak değil bir-iki gece de burada takılalım yav sositososito

günaydın meleğim..
evet yaaa c.tesi çalışmayı bende hiç sevmiyom.
neyse buradan yazamıyomda
ilerde bi süprizle c.tesi çalışmalarımı bitirebilirim:)
öğlen çıkıcam bende andişi alıp sedalara geçicez..
ararız sizide telle aramızda olursunuz tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…