2008 Kasım Anneleri

cagancım umarım olur..

benim bir arkadaşım sanırım yüksek okul bitirmişti..çorluda böyle bir okulda görev yapıyordum ama sanırım kadrosuz..sen uzun vadede mi düşünüyorsun canım..hayırlısı olsun senin için..

kocacım yine çalışıyor(((((((evdeyiz...hava çok güzell..
benim pc bozuluyor yine...süreklihata raporu veriyor...

çilek ne zaman gidecekti kızlar bilen var mı

herkese selamlar bu arada

diloşum hiç üzülme...geneli nasıl bilmiyorum ama tuna da yaşıtlarını aramıyor..abi abla hastasıı

diloşum hiç üzülme...geneli nasıl bilmiyorum ama tuna da yaşıtlarını aramıyor..abi abla hastasıı

dilekcim bak diloks2ta söylemiş kafana takmana gerek yok şekil 1a benimki abi abla hastası olsa yine iyi benimki dede-nine hasstası kaydirigubbakcemile3

bu arada göz yaşarması için geçmiş olsun o niye oluyor ki acaba bir götür bakalım doktora iyi olur

haa bu arada kızlara bağlandım az önce ev sahibi sedoşla konuştum herkes çok iyiymiş çok iyi vakit geçiriyorlarmış

aboov kendimi haber ajansı gibi hissettim beyazmelek haber ajansı nerde ne var benden sorulur kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkürler şimdi daha iyi oğluşum , ev revir gibi oldu zaten , eşim feci hasta , batu salya sümük , bende de halsizlik var sonumuz hayır olsun valla (

dün gece azoyla , lelalle tüm planı yaptık bugün beraber gidecektik , sabah lelalimi aradım gelemiyoruz demek için o bizden beter , çok hasta kankim çoook (
hava da o kadar güzelki böyle birgünde eve tıkılıp kaldık neyse tüm hastalar iyileşsin biran önce..

asorticim doktor ne alaka yeşil çayı yasaklamış bi sorar mısın kendisine? yeşil çay normal içtiğimiz siyah çayın doğal hali zaten , o çay işlenince siyah çay oluyor o zaman siyah çayın da yasak olması lazım.. yeşil çay yani işlem öncesi çayın en önemli özelliği kansere karşı vücutta direnç oluşturması ve metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi kolaylaştırması..
çinliler günde bir termos yaşil çay içiyorlar ve kanserin an az rastlandığı ülke de çin :)) ben de yoğun emziriyorum biliyorsun günde 2 fincan da yeşil çay içerim..
doktoruna neden yasak olduğunu sorarsan sevinirim , belki benim kaçırdığım bir nokta olabilir

ohh ne güzel kankigiller bir arada andinacım ve lelalcim geçmiş olsun beyazmeleğim sanada helal olsun valla ne güzel bütün heryere tel. bağlantısı bizide haberdar ettin iyi oldu
izmirde mis gibi hava vardı bugün ama bizde araba yoktu malesef hala tamirde ve kapı değişiyormuş doğrulma boya olmuyormuş malesef çok üzüldüm bütün hafta evdeyim hafta sonuda evde kaldık bölece çok canım sıkılıyor...

buarada andiş çok çok geçmiş olsun batuş hastalanmış aynı şekilde lelalde hasta olmuş çok geçmiş olsun gelemeyeceğini azoya söylemişsin ama bana da bi telefon açıp sedacım gelemicez deseydin aynı şekilde lelalden de bekledim sizler için okadar hazırlandım hastalık bu tabii ama bi telefon çokta zor olmasa gerek cnmcım

sedacım ne güzel böle arkadaşlıklar kurdunuz çok sevindim gününüzün güzel geçmesine bebeklerle evde zor olmadı mı ama uykuları yemekleri falan uyuyabildiler mi tontişler

diloksçum seninde aramızda olmanı çok isterdim inşallah butaraflara geldiğinde görüşme fırsatı buluruz cnmcım
krikitosçum valla tek kelimeyle süperdi eylül ve piroş cuma gecesindenn geldiler bebişler gece 1:30 gibi aynı anda uyudular bizde sabah 6:30 kadar oturduk güldük eğlendik sabahta hemen hemen aynı anda kalktılar ardayı uyandırmasa ablam daha da yatardı uykucu şirin kısacası herşey çok uyumlu ve güzeldi ertesi günde azom remodiosum geldi çok güzeldi ya teşekkür ediyorum arkidişlerime manotonluktan çıktık eğlenceli bi ortam oldu bebişler kendi aralarında eğlendiler sıkıntı olmadı yeni

canımmmm çok haklısın , valla çok mahçup oldum ne desen haklısın tatlım kusura bakma ne olur inan aklım yerinde değildi bugün , evde iki hasta olunca nevrim döndü benim :1shok: ama yine de haklısın telefon açabilirdim kusura bakma ne olur gülümmmmmm :sinifsinif:

ya şimdi arıyım dedim ama telefonum evde ben yine annemdeyim artık yarın arar kendimi affettiririm sedoşuma :kedi:

ya tabii dedim ya hastalık bu hele ki birde bu canımızdan daha çok sevdiğimiz kıyamadığımız bebişlerimize olunca insan ne yapacağını şaşırıyor neysem bi daha ki sefer artık batuş iyi mi

sedoşumm seb böle anlatınca nası cnm çekti orda olmayı o kadar çok istiyodum gelmeyi ama gelmem imkansızdı cnm dedemin 7si bizde okunuyo ya duruyu anneme bırakma ihtimalim yoktu bide kac gündür çok hasta kuzum getirme imkanımda yoktu duruyu kalabalığa çıkarmıyım die bugun bi odaya tıkıldım kaldım hep aklım sizdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…