- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.061
mmmf neyin var canım...
burası da kapalı ama yağmadı henüzz
yorum yapiimmilaelaelaelaelaehelp help help
sizece hangisi pls yardım
günlük kullancam
Charming Collection KRC Online Mağazası | Karaca & KRC
help help help
sizece hangisi pls yardım
günlük kullancam
Charming Collection KRC Online Mağazası | Karaca & KRC
bencede 2.si güzel canım.zeyna bu arada zihin engelliler okulunda sertifikasızda sınıf öğretmenlerinin çalışması için bi kanun çıkıcakmış galiba görüşmeye gittiğim müdür öyle bişeyler dedi bana.yeni yılda çıkıcak gibi imza bekliyo dedi.bu konuda bi bilgin varmı canım?
selam kızlar,
zeynacım gözün aydın güzel bir duygu olsa gerek benimki hala gaklıyor:) porselenler hakkında ise, hemen hemen karar vermişsin o nedenle yorum yapmıyorum
sedacım geçmiş olsun aşılarınız için, biz o aşıyı geçen ay yani 12 aylıkken olduk bugünde su çiçeği olduk, şubat sonundada pnomokok olucaz, sizin baya ara vermiş nede acaba
bizde bugün hastanedeydik, oğlumun kontrolü ve aşısı, benim kadın doğumda randevum, eşiminde kbbde randevusu vardı, hepsinde sonuçlar iyi sayılırda ilke beni muayenesi sırasında çok yordu ve gerdi, çok ağladı istediği gibi hareket etmesine izin vermediğimiz için
sizleri çok seviyorum kızlar hemde çok temmuz annelrine takılıdım bugün biraz ne acayip ne kavgacı onlar yaws kim birbiriniz lafından anlamsız bir anlam çıkartırımda kavga başlatırım laf sokarım üstünlük taslarım kaygısında anlatamam ben sizin aranıza sonradan geldim ama hiçbiriniz bana böle davranmadınız sizlere çok teşekkür ederim laflarla böle alay etme yarışı yapmadınız benimle kasım annelri biz mükemmleiz inşallah hep konuşuruz görüşürüz dertleri mutlulukları paylaşırız burdan öpüyorum sizleri
oğlummmm bugün erken uyudu yatırdım şimdi yatağına bu fırsatı değerlendiriyim de gece kaç defa klakar şimdi erkenden de fırlar ayağa 12 de uyudu malum bu bizim için çok erken bir saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?