2008 Kasım Anneleri

zeyncım ben kare seviyorum aslında ama bu resimdeki karenin kenarlarını sevmedim ben...2. resim daha iyi..

günlük kullanacaksan içinde renk olan takımları da tercih et bence..çok sade geldi bana..

Selam kasım gülleri

Zeynacım soldakini daa çok sevdim.Ama dieride çok hoş.

Cağancuk sınıf öğretmenliği mezunumusun?
Öyle birşey duymadım ben henüz duymadım canım.

bi ara semner verdiler ve isteyenleri aldılar.Sonra hiç alım olmadı

fikirleriniz için teşekkürler canım
ben öle çiçekli renkli şeylerden pek hoşlanmam sadelikten yanayım
bunlarıda zaten kısmet olursa yeni evimde günlük kullanmak için alacağım hazır kampanyada var çiçek böcekde yok dedim
tamda aradığım sadelikde 2'si arasında karar veremedim bu yüzden fikirlerinize ihtiyaç dydum
eşimde kare olandan yana kullandı oyunu öbürlerinin keskin kenarları kırılma olasılığı yüksek diye günlük diye
ben henüz karar veremedim bakalım yarıın akşama kadar zamanım var

maytapcım sen fikrini söledin zaten ; hiç biri olarak :sinifsinif:

canım açıkcası öle bi karar aşamada falan değil imzada hiç değil bi ara geçen sene öle bi dedikodu çıktı ama resmiyete dökmediler
ama inan öle bişi olsa biz çok rahat edeceğiz çok büyük açık var bu dalda çünki
sen orada hangi kurumda görüştün canım?

huuu ezel başladı ya hatunlar pirer pirer dökülmüş yakışıklıyı gördünüz kaçtınız demi
eylül kısss paton açık kalmış şaka bi yana
da yarım kalan bişeyler olunca unutmuyor sevmesede
bende doktorA aşıya götürdüm kızamık ve kızamıkçık oldu kilosu 12.100 boyu 81,5 çıktı doktor ii dedi bi daha ki aşımız nisanda sizin nezaman merak ettim

selam kızlar,

zeynacım gözün aydın güzel bir duygu olsa gerek benimki hala gaklıyor:) porselenler hakkında ise, hemen hemen karar vermişsin o nedenle yorum yapmıyorum

sedacım geçmiş olsun aşılarınız için, biz o aşıyı geçen ay yani 12 aylıkken olduk bugünde su çiçeği olduk, şubat sonundada pnomokok olucaz, sizin baya ara vermiş nede acaba

bizde bugün hastanedeydik, oğlumun kontrolü ve aşısı, benim kadın doğumda randevum, eşiminde kbbde randevusu vardı, hepsinde sonuçlar iyi sayılırda ilke beni muayenesi sırasında çok yordu ve gerdi, çok ağladı istediği gibi hareket etmesine izin vermediğimiz için

anlamadım ki bende ya hemşireler ocağa gün verdi doktor gerek yok bir daha ki aşısı nisanda ded, su çiçeğini sordum 1,5 yaşından sonra dedi hepatit a da 2 yaşından sonra dedi birde benim taşınma olayım ardanın hasta olması bu zamana kadar erteleme sebebimiz oldu cnm
kızlar sizin nezaman diğer aşılar?
zeynacım çok güzel mutlu sana arda bayadır anne anneanne diyo sabah uyanır uyanmaz kafamda anne anne anneeee die bağırıp meme istiyo yanaklarını yanaklarıma yaslıyo öle duruyo bitiyorum bende

sizleri çok seviyorum kızlar hemde çok temmuz annelrine takılıdım bugün biraz ne acayip ne kavgacı onlar yaws kim birbiriniz lafından anlamsız bir anlam çıkartırımda kavga başlatırım laf sokarım üstünlük taslarım kaygısında anlatamam ben sizin aranıza sonradan geldim ama hiçbiriniz bana böle davranmadınız sizlere çok teşekkür ederim laflarla böle alay etme yarışı yapmadınız benimle kasım annelri biz mükemmleiz inşallah hep konuşuruz görüşürüz dertleri mutlulukları paylaşırız burdan öpüyorum sizleri

oğlummmm bugün erken uyudu yatırdım şimdi yatağına bu fırsatı değerlendiriyim de gece kaç defa klakar şimdi erkenden de fırlar ayağa 12 de uyudu malum bu bizim için çok erken bir saat

ben de şimdi uyuttum..çok direndi...çok yorgunum.

sedoşum biz suçiçeği olduk 13 aylıkken..ocakta pnomökok var..benim dr un dediğine göre aşı takvimi amerikaya göre değişmiş..benim isteğime bıraktı yani tr için istersen yaparım dedi ama ben erken yapıyorum dedi..ay ay yapacakmış diğerlerini..sanırım 1,5 yaşını biraz geçince bitecekmiş..ben dr a bıraktım..hayırlısı artık..hepsi bir şey söylüyor..

ocakta gidince tam tarihlerini öğreneceğim..

Denizannem bizde 12 aylıkken olduk son aşımızı su çiçeği için Şubat niğer aşımız çim Mayıs'ta olacağız.Tabi hastalık grince genellde aşılar ertelenbiliyor.

Ayy canım benim sen bizi yüzüstü bırakıp gidersen temmuz annelerine olacağı buydu işte umarım hatanı anlamışsındır.:)))Şaka biyana canım bende merak ettim şu cadalozları bi bakayım .İstersen tehtitde edeyim siz bizim krikitosumuzu nasıl üzersiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…