- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.021
kalimero demek gözünü yalıyor haaa yavrum benim sevgisini gösteriyor işte
evet ysminim 23.00 - 03.00 arası salgılanıyormuş o hormon.bende öyle biliyorum.ama bizimkinin alakası yok hiç.ben benimkiini illede meme için uyumadığını veya uyandığını sanmıyorum.çünkü emzirsem bile süt olmadığı için tatmin olmuyor.1 aya yakın bir süre oldu süt içmeyide bıraktı.ne inek sütü ne mama içiyor.sütü bırakmasa gene daha iyiydi hemen sütünü hazırlıyodum içiyordu uyuyordu.şimdi mümkün değil.acıkmıştır deyip kaşık maması filan hazırlıyorum onu da bazen yiyo bazen yemiyo.
eşimle de hiç değiliz son zamanlarda,bazı sıkıntılarımızda varyani hiç bişey yolunda gitmiyor.hep hayatımızda daha kötü şeyler olmadığı içn şükretmekten ya da Allah korusun demekten çok sıkldım.ben daha kötü şeylerin olmamasını değil daha iyi şeylerin olmasını istiyorum ama tam tersine oluyor işte.neyse hayırlısı diyoruz her zamnki gibi.yapacak bişey yok
kızlar bu gece bir rüya gördüm ,çok huzursuzum hala ,eski sevgilimi gördüm ,seninle konuşmak istiyorum diyorum olur bekle diyo ,iş yerinin önünde bekliyorum ,gelmeyince evine gidiyorum ,karısı oğlunu sallıyor ,ver bana diyorum veriyor ,seviyorum çocuğu ,sonra o geliyor bir odaya giriyoruz ,neden böyle oldu diye ağlıyoruz ..sabaha karşıydı gördüğümde ,uyandığımda ağlıyordum ..çok etkisinde kaldım ..eşimi çok seviyorum dünyalar kadar ,hiçbişeye değişmem onu ama eski sevgilimle 6 yıl çıktık evliliğin eşiğinden döndük hala bir yaşanmamışlık var..sanırım o içimde bir uhde kalmış olacakki rüyama girdi ..çok suçluluk duyuyorum..
geçmiş olsun canım ya bende iğnedençok tırsarım ve hapla tedaviyi isterim mümkünse hele bazıları resmen dediğin gibi saplıyo iğneyi sanki hedef tahtasında tam 12'yi vuracakgünaydın arkadaşlar..
kötü bi hafta sonu geçirdim..çok hastayım çokk..hasta hasta da işe geldim bugün..
ishal ,kusma, midemi üşütmüşüm..çok kötüydüm..şimdi biraz daha iyiyim ama elimde ayağımda hiç can yok..sanki üstümden buldozer geçmiş gibiyimm..
cumartesi gecesi acile gittik..orda bi iğne yaptılar..iğnenin yeri hastalığımdan daha çok canımı acıtıyo..resmen sağım tutulmuş..iğneyi yapan gece gece niye geliyonuz diye saplamış gitsin...
benden böyle kızımla kocişim iyi allahtan..neyse onlar hasta olmasında ben iyileşir giderim..
bu arada hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun..
arada bende vakıyorum ve valla bende çok sinir oluyorum daha çoğunun 40'ı çıkmadı ne bekliyorlar acaba çocuk çıktı mucizemi dengeleri hemen düzelecek sanki boş boş işlerYaa bu 2009 Kasım anneleri nekadar aceleci daha bir ayları geçmeden hemen zayıflama telaşna düşmüşler.Bide ara ara girip okuyorum.Hemen hemen hepsi çıldıcağım diye başlıyor sinirlerim altüst diye kapatıyor.Çok sabırsızlar çok.Ya kızlar bizde aç çekmedik ama hiç böle konuştuğumuzu hatırlamıyorum
canım sık dişini ben 2 hamilliğimde de yaşamadım ama eminim mide bulantısı kötüdür ama sayılı gün geçecek ve yepyeni taptaze bir melek kollarına gelecek sağlıkla sıhatle inş.günaydın kızlar kötü 2 günün sonunda yine hafta içi malesef bu hafta sonu arabamız tamirde olduğu için hiçbişey yapamadık zaten eşimin ablası bugün dönüyo amerikaya onunla geçirmemiz gerkiyordu sabahtan akşama kadar eşimin dedesindeydik hafta içi pek çıkılmıyor zaten haftasonunu beklerken yine evde oturdum hemde kendi evimde değil neyse yine bekleriz haftasonunu
bugün çok miğde bulantım var bu saat oldu kahvaltı bile edemedim bulantılardan hafta içleri merte yemek yedirirken çok zorlanmaya başladım keşke kendisi yemek yiyor olabilseydi yada herşeyi yeseydi mızmız oğlum bulamaç yiyor hala oda beni mahvediyor.
aşkolsun denizannem senin sözün bize hep iyi geliyor neden yanlış anlayalım sen doğrusunu sölüyorsun ama işte hepimiz yorgunuz uykusuz hastalıklar soğuk hayat çok zor arada böle dprs. bağlıyoz iştetünaydın kızlar
öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun
ne bu mutsuzluk ya hasta olanlar dışında birde mutsuzluk hakim olmuş buralara, hadi bakalım toparlanın, yeni yıl geliyor, yeni seneyi böyle karşılarsak böyle sürer gider haberiniz olsun, evet hepimiz yorgunuz, uykusuzuz ama hepimizin bu yorgunluğunun nedeni birer küçük mucize, onlar için herşeye değer biliyorsunuz, hastalıkta olacak tabi allah dermansız dert vermesin, lütfen bebişlerinizi düşünüp mutlu olun azcık, umarım bu söylediklerimden rahatsız olmazsınız, hemen silerim isterseniz
bizimde bugün aile boyu kontrolümüz var inşallah iyi haberlerle geliriz
Allah yardımcın olsun safiş kız 1 gün değil 2 gün değil ama ne bilim her gün aynı saatte odasına gidin sürekli konuşarak artık yatması gerektiğini anltatsan nasıl uyutuyon bilmiyorum ama o yöntemi yapsan ama her akşam aynı saatte bu çok önemli onların düzene girmesi için sonra ışıkları kapat kesinlikle aydınlık ortamda uyutmayı deneme ne bilim bacım en kısa zamanda normele döner inşallah duru prensesdegünaydın
yine berbat bir geceden sonra zombi şeklinde yazıyorum.herkesin h.sonu kötü geçmiş yahu,niye böyle olmuşki bu kez.
hastalarııza da geçmiş olsun.gülizcim nooldu cnm ya soğuk bişey mi içtin
ben hiç 2009 annelerine bakmıyorum bilgim yoktu bu konuda ama şaşırdım yazdıklarınıza.bilmem bana da kızarmısınızama ben çok bunaldım kızlar yaa.inanın dayancak gücüm kalmadı.gece 4 te yattık gene.kaç kere kalktığımızı ne ben ne eşim hatırlıyoruz.çok moralim bozuk.regliyim bi de,hiç çekemiyorum.inanırmısınız daha önce çok keyif aldığım emzirme olayını bile istemiyorum artık.sütüm çoktan bitti.mümtelalıktan emiyor.sütüm olsa zevkle veririm yine ama yok işte.çok ısırıyor,o minicik parmaklarıyla sıkıyor,tırnaklarını geçiriyor,çok acıtıyor çooook.vermeyince de veya tamam artık bitti deyip bıratırınca me me me me me diye başlıyor bağırıp çağırıp ağlamaya.gel de verme.heleki bu bağırığ çağırma sabaha karşı oluyorsa,sıkıyorsa verme bakalım.uyumuyorda,öyle oynuyor işte.emzik yaptı beni.herkes bebeği 1 yaşına gelince rahat eder,bi düzeni olmuştur filan,bizimki de tam tersi.daha küçükken bu kadar üzmüyordu beni.napıcam bilmiyorum,acaba düzelicek mi bigün,ümidim kalmadı artık mafoldumbeniçinizi kararttım dimi
sende hiç işi bilmiyon direk ben olsam müdürün odasında hastayım diye yıkılırdım :lepi:Denizannem izin vermezlerki ancak burda yıkılıyo olmam lazım izin alabilmem için : (
canım benim dedikleri gibi seninki bilinç altına yerleşmiş içine uhde kalan şeyler iç hesaplaşma gibi kızma ama hiç gitmiyo zaman zaman çıkıyo böle karşımıza kendimden biliyorum hiç istemediğim atı muhterm beni yorar ve zülürüm ama sabah olduğunda unuturum çünki ben gerçek hayatımda mutluyum beynimin bir oyunu bu üzülme takılma sıkı sıkı sarıl koncana şekerkızlar bu gece bir rüya gördüm ,çok huzursuzum hala ,eski sevgilimi gördüm ,seninle konuşmak istiyorum diyorum olur bekle diyo ,iş yerinin önünde bekliyorum ,gelmeyince evine gidiyorum ,karısı oğlunu sallıyor ,ver bana diyorum veriyor ,seviyorum çocuğu ,sonra o geliyor bir odaya giriyoruz ,neden böyle oldu diye ağlıyoruz ..sabaha karşıydı gördüğümde ,uyandığımda ağlıyordum ..çok etkisinde kaldım ..eşimi çok seviyorum dünyalar kadar ,hiçbişeye değişmem onu ama eski sevgilimle 6 yıl çıktık evliliğin eşiğinden döndük hala bir yaşanmamışlık var..sanırım o içimde bir uhde kalmış olacakki rüyama girdi ..çok suçluluk duyuyorum..
canm geçmiş olsun inşallah düzelir Eylül.SÜt ve ürünleri çok önemli.senin içn netten bişeyler buldum işine yarayacağını düşünüyorumselam kızlar doktora gittik geldik yeni boyumuz 78 kilomuz 10.500gr
ama deri alerji testi yaptı doktorum maalesef ki inek sütüne olan alerjisi 4 pozitif hala:çok üzgünüm:
hiç değişmemiş ayrıca yumurta beyazına kakaoya toza alerjisi çıktı yaa:çok üzgünüm:
kaz tüyü yün kullanma dedi yattığı odanın tozunu hergün al dedi
çook moralim bozuldu yaa geçme şansı varmış hepsinin ama ne zaman geçer bilemem dedi
her çocukta farklı oluyor dedi kızımda çok ağladı zaten moralim alt üst oldu
çok alerjik bi çocuk dedi ilk defa süte alerjiyi 4 pozitf görüyorum dedi
süt ve süt rünleri yasak yine 6 ay sonra yine gidicez kontrolee
kalsiyum bakımından zengin dier şeylerden yedir dedi ama netten bulamadım ben bilen var mı bu besinler neler
brokoli falan dedi ama dierlerini bulamadım bir de çook ağladı düzgün dinleyemedim yaa
içermi bilmiyorumda bi deneyeyim bakiim.zaten dr da başka çare yok dedi iyi geceler çayı önerebilirim sadece dedi.uyku damlaları varmış aslında,sordum.önermiyorum dedi.havalar yıne soguk gıdıyor
herkesın saglıgıyla beraber keyfı de kacıyor hemen
saphıra canım sureklı emmek ısteyen bır cocuk cok zor bılıyorum
benım oglumda gece sureklı meme agzında dursun ıstıyor
artık ne sırt kaldı ne bel
acıkta yatıyorum sırtımın ustune yatagımda yayıla yayıla yatmayı ben de ozledım
ama sut gelmeden cekmesı senın ıcın cok zordur emınım
az once arkadasım yatmadan evvel rezene cayı ver ogluna daha sakın olur gecelerı dedı
denemek lazım aslında belkı faydası olur
asortıe kuzuna gecmıs olsun
lelal sana da gecmıs olsun canım
bır an evvel toparlanırsın ınsa allah
o aynı eşden bende de var bi tanecnm aynı durumdayız sayılır benimki meme emmiyo sadece.sabaha kadar mızıklayıp duruyo hasta olsa gündüzde ağlar gündüz problem yok gece olup uyku vakti gelince çıldırıyo geceleri ders çalışmaya çalışıyorum sabahın köründe kalkıyo zaten çok yoruldum bende.sağolsun eşimde pek yardımcı olmuyo ama napalım geçicek heralde bu günlerde
ay ben de öyle bi kere görmüştüm.nasıl sarılıyorum deli gibi ve ağlıyorumda,çok özlemişim filan diyorum.ay sonra bi uyandım.öyle kötü hissettimki kendimi seni çok iyi anlıyorum ama kendini suçlama canım.bu herkesin başına gelebilen bişeykızlar bu gece bir rüya gördüm ,çok huzursuzum hala ,eski sevgilimi gördüm ,seninle konuşmak istiyorum diyorum olur bekle diyo ,iş yerinin önünde bekliyorum ,gelmeyince evine gidiyorum ,karısı oğlunu sallıyor ,ver bana diyorum veriyor ,seviyorum çocuğu ,sonra o geliyor bir odaya giriyoruz ,neden böyle oldu diye ağlıyoruz ..sabaha karşıydı gördüğümde ,uyandığımda ağlıyordum ..çok etkisinde kaldım ..eşimi çok seviyorum dünyalar kadar ,hiçbişeye değişmem onu ama eski sevgilimle 6 yıl çıktık evliliğin eşiğinden döndük hala bir yaşanmamışlık var..sanırım o içimde bir uhde kalmış olacakki rüyama girdi ..çok suçluluk duyuyorum..
aah ah canım senin Tunanın gazından ne çektiğini hepimiz biliyoruz zaten.oluruna bırakayım diyorum ama her zaman olmuyor işte.saphicim geçecek canım...moralini yüksek tut..benim oğklum da son 1 ahaftadır her gece ağlayarak uyanıyor..salla salla uyumaz..gazı oluyor...süt içmez vss..ama duru uyku saatini iyice geçe kaydırmış..onunda bir yolunu bulursun sen...ya da hiç düşünme..bir süre ipi durunun eline ver..nasıl isterse..sonra bir dönem sen alırsın ipi..ama sıkma canını canım benim,
iyi geceler çayı rezene çayı da deniim.senin yöntemi de deniim dicem de işe yaramaz.çünkü uykusu geldiği zaman ayakta uyur gene uyur ama uykusu gelmediyse ölsen uyumaz mirmirmirmirAllah yardımcın olsun safiş kız 1 gün değil 2 gün değil ama ne bilim her gün aynı saatte odasına gidin sürekli konuşarak artık yatması gerektiğini anltatsan nasıl uyutuyon bilmiyorum ama o yöntemi yapsan ama her akşam aynı saatte bu çok önemli onların düzene girmesi için sonra ışıkları kapat kesinlikle aydınlık ortamda uyutmayı deneme ne bilim bacım en kısa zamanda normele döner inşallah duru prensesde
canım emin ol tecrübe ile sabittir bunu dne yılma ama belki 1 hafta belki 10 gün zorlayacak ama sonunda muhakak buna alışacak biz bile öleyiz yatma saati alışkanlıklarımızda duruda baktı nasılsa zorlayan yok iplemiyo seni ama emin ol çözüm olacak bak ne diyom tecrübe ile sabittir yerimsenibeniyi geceler çayı rezene çayı da deniim.senin yöntemi de deniim dicem de işe yaramaz.çünkü uykusu geldiği zaman ayakta uyur gene uyur ama uykusu gelmediyse ölsen uyumaz mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?