2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar..
lelalcim bencede bi dr.git.son zamanlarda çok çalıştığın içinde vücudunun direnci düşmüştür..
bende hastayken sırf kaan a bulaşmasın diye uzak dururum zor ama napıcan

zeynacım yiğitin daha iyi olmasına sevindim cnm.

asorticim kafayı vurmuş geçmiş olsun..

sapişim gündüz çok mu uyuyu senin kız bnen kaçırmışım neden akşamları uyumuyo?
bi uyku oyuncağı olsa işin kolaylaşırmı acaba?
bak mesela kaan benim saten bi pijama üstüm var.
ona alıştı.
emziğini ağzına koyup elinede onu verince okşaya okşaya uyuyo:)
babaannesi ayağında sallıyo gündüzleri.
ama çok şükür akşamları böle alıştırdım.
zor oldu tabi..
bi ayıcık,bi çamaşır.
sadece uyutacağın zamanlarda eline vericekmişsin.
onu alınca uyku zamanının geldiğini düşünüp uyuyolarmış..
arkadaşıma dr.sölemişti.oda mendil veriyomuş eline:)
öle alıştı bizimkide..
allah sabır versin..

maytabım hayırdır inş.
bencede ömrünü uzatmışsın eşinin..

krikitoscum bendede bu bebek arabasına çok benzeyen kraftın bastonu var.ilk onu aldık ve hala çok memnun olarak kullanıyorum cnm.

unuttuğum varmı bilmiyorum..

kaan dün gece ateşlenmedi çok şükür.
2 kez uyandı sadece..
ateşi çıkar diye kaç gündür uyku tulumunu giydirmiyorum.
ayakları alev alev diye çorapta giydirmiyorum.
oda çok üstünü açıyo ama napim.
inş.buseferde üşütmez
odası 21-22 derece ama..

bende uyudum ama hala uykum var.
bu akşamda dr.kontrolümüz var.

yarın 4 de paydosmuş.
p.tesiye kadar tatiiiiiiiiiillll
yuppppiiiiiiiiii!!!!!!!

yılbaşı akşamı arkadaşlara davetliyiz.
umarım bu 3 gün bana çok iyi gelecek.

GÜnaydınn
ayy ben Çok sÜper uyudum dÜn gece maŞallah dıyeyım...kızım dÜn gece 20,00de uyudu sabah 07,30 kadar bır kez uyandı emdı eve uyudu Çok rahat ettım yaaaavvv
yalnız dÜn akŞam uyutmadan Önce yıkadım sıpamı Çok terlemıŞtı,sabah hapŞurmaya baŞladı sabah ateŞını ÖlÇtÜm 37 falandı bellıydı bıŞey olacaĞıııı zaten off yıkasan bı tÜrlÜ yıkamasan bır tÜrlÜÜ
maytap canım rÜyan Çok kÖtÜymÜŞŞ allah esırgesın canım yaaa hayırlara Çıksın ınŞ....
Kalımero bende ızledım geÇende Öyle bır haberrr bı adamla akdın 3 ÇocuĞunu peŞ peŞe kaybetmıŞ ne olduĞunu bıle bılmıyorlarr((allah kımseye evlat acısı vermesınnn....

günaydın kızlar ay böyle kötü şeyler düşünmeyin nolur yaa mmmfcim rüyan hayırlara çıksın canım çok kötüoluyor insan öyle rüyalarda etkisinden kurtulamıyor allah kocamızı çocuklarımızı bizlere bağışlasın uzun ömürler versin sağlıklı sıhhatli :Saruboceq: inanın artık haber izlemez okumaz oldum böyle haberler yüzünden içim eriyor yaa çok kötü oluyorum, heleki anne olduktan sonra daha da duygusallaştım her şeye ağlar oldum :gitme:

Saphişim tekrar kusura bakma canım yaa inan bende üzüldüm ama napalım kısmet değilmiş
bu arada kızına uyguladığın yöntem çok güzel ama büyük bir istikrarla devam et zamanla alışacaktır inşallah sen pes etme

zeynam geçmiş olsun bonusumdan hala çiş örneği alamadınız mı yerim onun bamyasını ben kaydirigubbakcemile3

lelalim o durumları çok iyi biliyorum off berbat oluyor grip bu sene arka arkaya 3 kere geçirdim inşallah olmam bir daha

Andinacım batu nasıl oldu diye soracaktım face de o yüzden yazmıştım burada göremedim de seni ondan kilitlediğini bilseydim yazmazdım

ben de çok iyiyim kızlar çok güzel bir akşam ve gece geçirdim kocişimle pek iyiyiz bugünlerde allah bozmasın akşam yemeği yedik ay canım künefe çekti dedim sofrayı bile toplamadan öylece hoop tuttu künefeciye götürdü bizi ooohh indirdik mideye künefeleri biraz gezdik arabayla döndük eve ben biraz laptobumu karıştırdım eymenle oynadım falan kocişim sofrayı topladı :asigim: ay ben bayılıyorum bu adama yaa bugünlerde bayılıyorum inşallah uzun bir süre bayılmaya devam ederim zira bazen çıldırtıyor deli ediyor beni o ayrı napalım olacak o kadar :asigim:

yalnız kızlar uykuya doyamıyorum ben yaa şuan kendimi çok bitkin hissediyorum napcam böyle bilmiyorum yetiştiremiyorum neye zaman ayıracağımı bilmiyorum, bir de Eymen birkaç gündür 12ye doğru yatıyor gece çok geç uyuyor önceden 22.30 gibi yatardı en geç şu 3 gündür değişti onu uyuturdum dişlerimi fırçalar kremlenir falan biraz ders çalışırdım 12gibi yatardım bende ee şimdi çocuk geç yatınca geçen akşam çalışamadım bende sızıp kaldım bu akşam dedim çalışmalıyım yarım saat bir saat zor çalıştım kocişede fısıldamıştım hazırlan çok güzel anlar yaşayacağız diye :kedi: kocişim beni beklerken uyumuş kalmış vallahi uyuduğuna sevindim ne yalan o kadar bitkin haldeydim çünkü ee ne olacak böyle birinden biri kalıyor hep :çok üzgünüm:

günaydın kızlar bugün çok mutluyum eşimin işyerinde yılbaşı çekilişi yapmışlar ve eşim kızımın şansına çekmiş en büyük hediyede bize çıkmış ayın 15'inde 2 gün 2 gece uludag tatili ve ayrıca başka bi restaurantta akşam yemegi bide mp3 çalar ama çok kararsız kaldım acaba zeynep ceylin'i götüreyim mi anneme bıraksam 3 gün bensiz dururmu bilmiyorum sizce ne yapayım hasta olurmu çocuk fikirlerinize çok ihtiyacım var yardım lütfen

ayy canım çok şanslısınız çok güzel olmuş valla ama götürsenmi bilemedim. Bizim de vardı öyle bir planımız yılbaşından sonra hala düşünüyorum götürsem rahat edermi uyuyabilir mi üşütür mü vs... götürmesem ananesine huysuzluk eder mi iki gün belki etmeyebilir gün boyu onunla kaldığı için bir de dedesi de var onu çok seviyor zaten ama biliyorum ki o olmazsa ben rahat edemem o tatilden hiç bişey anlamam kendimi biliyorum çünkü geçenlerde öğretmenler günü eğlencesine gittim 2-3 saat hem eğlendim hem de eğlenmedim hiç yapamıyorum hele ki gece daha hiç ayrılmadık o yüzden oralarda tatili kocişime de zehir eder salya sümük döner gelirim eminim hani biraz büyük olsa 3-4 yaşından sonra bırakırım en azından telefon açarım oğlum nasılsın falan konuşurum rahatlarım ama şimdi o imkanımda yok bırakamam yani eğer sen de benim gibiysen hiç bırakma götür derim yanında

kız yasminim özledim ben seni nerelerdesin yaa

Canım benim sağol.Deliler gibi çalışmam gerekiyor.İşler çok yoğun.Akşamları da Anıl izin vermiyo pc ye.Bu bir ay yoğun geçecek.Herkesi tek tek okuyamadığım için yanıt veremiyorum.Sadece topiğe girdiğimde karşıma çıkan ilk sayfayı okuyabiliyorum.Tontiş nasıl sen ondan haber ver:))

valla bende sen gibiyim bide ben baktıgım için en fazla 4 5 saat ayrı kaldık daha heleki gece hiç ayrı kalmadık melegim siz ne zaman düşünüyosunuz 15'iyle 17 si arası gidicez biz sizde ayarlayın görüşelim yahu bebekleride götürürüz beraber zamn geçirirler süper olur onlarda sıkılmaz

ahh canım kıyamam sana biliyorum işini yetiştirmen gerek
tontiş iyi valla yaramazlık peşinde işte hızla bişeyler öğreniyor, artık ağzını,burnunu,dilini,gözünü,kulağını,göbeğini vs.. organlarını gösteriyor tek tek nerede deyince çok komik yaa biliyorsun bu işe ilk pipiyle başlamıştık allahtan artık ilerletti kaydirigubbakcemile3
bu aralar foto albümlerine çok meraklı açıp tek tek bakıyor hepsine tanıdıklarını gösteriyor dede-anenanne-baba vs.. dün akşam hatta kendini gördü neyney diyor neyney de Eymen demek kaydirigubbakcemile3 bir de üzerinde emziğini görmüş meme-meme diye sayıklıyor önce anlamadım sonra farkettim kaydirigubbakcemile3
Anıl'ım nasıl ilaçlara devammı daha iyi mi kuzucum?

aa canım çok güzel olurdu ama biz pamukkaleye gideceğiz termal otele uludağ uzak olacak çünkü biz pazar akşamı iş çıkışı gideceğiz birde pazartesi gecesi kalıp sabah kalkıp kahvaltımızı yapıp işe geceğiz salı günü oradan burayla arası bir saat falan o yüzden yani.
o zaman sende götür çocuğunu yanında oda sensiz yapamaz bence ben gündüzleri bakmadığım halde şüpheleniyorum gece anne diye tutturmasından, seninkinde daha büyük ihtimal, üstelik sende çok zorlanırsın dediğim gibi
benimki sanırım büyüyüpte anne bu gece ananemlerde kalabilir miyim, kalmak istiyorum falan derse ancak o zaman bırakabileceğim gibi geliyor

minecim süper olmuş senin adına çok sevindim , bence götür mutlaka niye üşütsün ki? kalın giydirirsin , dikkat edersin , terletmezsin bişicikler olmaz..
bende çok mistiyorum uludağa gitmeyi bakalım ocak-şubat gibi bi organizasyon yapıcam inşallah

aa canım çok güzel olurdu ama biz pamukkaleye gideceğiz termal otele uludağ uzak olacak çünkü biz pazar akşamı iş çıkışı gideceğiz birde pazartesi gecesi kalıp sabah kalkıp kahvaltımızı yapıp işe geceğiz salı günü oradan burayla arası bir saat falan o yüzden yani.
o zaman sende götür çocuğunu yanında oda sensiz yapamaz bence ben gündüzleri bakmadığım halde şüpheleniyorum gece anne diye tutturmasından, seninkinde daha büyük ihtimal, üstelik sende çok zorlanırsın dediğim gibi
benimki sanırım büyüyüpte anne bu gece ananemlerde kalabilir miyim, kalmak istiyorum falan derse ancak o zaman bırakabileceğim gibi geliyor[/QUOTE]

ah birden heveslenmiştim valla ne güzel olurdu bizde bakalım artık aklım kızımda kalmasındansa yanımda olması daha iyi herhalde inşallah bi aksilik çıkmaz

saol canım bende çok sevindim ama bi yanım yarım kaldı evham bastı ya üşütür hasta olursa diye bakalım kısmet artık bi o gün yaklaşsında sen götürecekmisin canım gidersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…