- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.201
Günaydın kızlar...
günaydın kızlar bugün çok mutluyum eşimin işyerinde yılbaşı çekilişi yapmışlar ve eşim kızımın şansına çekmiş en büyük hediyede bize çıkmış ayın 15'inde 2 gün 2 gece uludag tatili ve ayrıca başka bi restaurantta akşam yemegi bide mp3 çalar ama çok kararsız kaldım acaba zeynep ceylin'i götüreyim mi anneme bıraksam 3 gün bensiz dururmu bilmiyorum sizce ne yapayım hasta olurmu çocuk fikirlerinize çok ihtiyacım var yardım lütfen
kız yasminim özledim ben seni nerelerdesin yaa
ayy canım çok şanslısınız çok güzel olmuş valla ama götürsenmi bilemedim. Bizim de vardı öyle bir planımız yılbaşından sonra hala düşünüyorum götürsem rahat edermi uyuyabilir mi üşütür mü vs... götürmesem ananesine huysuzluk eder mi iki gün belki etmeyebilir gün boyu onunla kaldığı için bir de dedesi de var onu çok seviyor zaten ama biliyorum ki o olmazsa ben rahat edemem o tatilden hiç bişey anlamam kendimi biliyorum çünkü geçenlerde öğretmenler günü eğlencesine gittim 2-3 saat hem eğlendim hem de eğlenmedim hiç yapamıyorum hele ki gece daha hiç ayrılmadık o yüzden oralarda tatili kocişime de zehir eder salya sümük döner gelirim eminim hani biraz büyük olsa 3-4 yaşından sonra bırakırım en azından telefon açarım oğlum nasılsın falan konuşurum rahatlarım ama şimdi o imkanımda yok bırakamam yani eğer sen de benim gibiysen hiç bırakma götür derim yanında
Canım benim sağol.Deliler gibi çalışmam gerekiyor.İşler çok yoğun.Akşamları da Anıl izin vermiyo pc ye.Bu bir ay yoğun geçecek.Herkesi tek tek okuyamadığım için yanıt veremiyorum.Sadece topiğe girdiğimde karşıma çıkan ilk sayfayı okuyabiliyorum.Tontiş nasıl sen ondan haber ver:))
valla bende sen gibiyim bide ben baktıgım için en fazla 4 5 saat ayrı kaldık daha heleki gece hiç ayrı kalmadık melegim siz ne zaman düşünüyosunuz 15'iyle 17 si arası gidicez biz sizde ayarlayın görüşelim yahu bebekleride götürürüz beraber zamn geçirirler süper olur onlarda sıkılmaz
bi geçmiş olsun diyen yok(((oysa ne kadar şefkate ihtiyacım varrr (
minecim süper olmuş senin adına çok sevindim , bence götür mutlaka niye üşütsün ki? kalın giydirirsin , dikkat edersin , terletmezsin bişicikler olmaz..
bende çok mistiyorum uludağa gitmeyi bakalım ocak-şubat gibi bi organizasyon yapıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?