- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.221
H.mİne bence zeynep ceylİnİ gÖtÜrme canım durur neden durmaısn zİra hasta olur bebİŞle dıŞarı Çıkamayacaksın canım nasılsaaa
Beyazmeleğim Anıl daha iyi.İğneleri bitti, doktor antibiyotiğe gerek yok şimdilik dedi.Ağız kuruluğu falan var.Gece pek uyumadı.Bu arada yürümesini ilerletmeye çalışıyoruz.Gelişimini gördükçe heyecanlanıyoruz.Akşam eve giderken hevesle gidiyorum.Anıl da kitaplarına bakıp aaba diyo araba yani. Dün kuzeni vardı bizde.2 yaşında Zeynep ismide.Ağladı zeynep bi süre.Oğlum zeynep ne yapıyo diyorum. Üüüüü diyo yüzünü buruşturarak.Taklitlere başladık:)))
Çitosum geçmiş olsun canım, grip mi olacaksın yoksa.Vitamine yüklen canım ya.Dinlen biraz.Bugün benden izin sana:))
H.mine bence gitme canım.Bu hakkını işleri çok yoğun olan bi arkadaşına hediye et.Yazık dinlensin kadın:))))
bak bu yöntem bizim aklımıza hiç gelmemişti kız ne zekisin kaydirigubbakcemile3
H.mine bence gitme canım.Bu hakkını işleri çok yoğun olan bi arkadaşına hediye et.Yazık dinlensin kadın:))))
janım benim gel bakayım sen benim şefkatli kollarıma :jeyyar: :lepi:bi geçmiş olsun diyen yok(((oysa ne kadar şefkate ihtiyacım varrr (
vınn canım benim tavsiye edebileceğim bubu arada kızlar içinizde vınn-vodafone yada jet gibi kablosuz modem kullanan var mı? Ve de memnun musunuz hangisini tavsiye edersiniz :uhm:
senin gibimi yasmincim yoksa benim gibi 2 çocuklu bir kadına mı yakışır o tatil :icecream:H.mine bence gitme canım.Bu hakkını işleri çok yoğun olan bi arkadaşına hediye et.Yazık dinlensin kadın:))))
Canım ben tontişi düşünüyorum.Hasta olur diye:)))
minecim çok sevindim böyle bir fırsatınız olduğu için.
bende andişim gibi düşünüyorum.
sıkı giydirir dikkat edersin bişeycik olmaz.
oda temiz hava almış olur.hep evde tıkılı kalıyolar yavrucaklar zaten
çitosum çok geçmiş olsun.
burada okadar şevkatli kol varki seni yanlız bırakırmıyız hiiiiiiiçççç?
yasmincim anılın daha iyi olmasına sevindim cnm.
yerim ben onun üüüü diyen ağzını:)
meleğim kaan da çok geç yatmaya başladı artık yaa..
bende senin gibi 9 30 -10 gibi onu uyutup biraz dinleniyodum.
şimdi 11-11 30 hatta bazen 12 yi buluyo uyuması.
gerçi dr.lar bu bile kendilerine olan öz güvenlerinin gelişmesinin bi işaretiymiş uykuyu ve yemeği reddetmeleri.
artık BEN NE ZAMAN İSTERSEM OZAMAN YERİM,UYURUM diyolar sanırım..
napalım böle böle uğraşıcaz.
sapiş gibi bizimde taktikler geliştirmemiz lazım:)
aynen senin gibi hiç bir yere yetişememekten şikayetçiyim.
bide benim evde yardımcım kayınvalidem var.
offff offf
(kız sana benzedim haaa çenem bi çalılınca amma yazıyom:)))))
janım benim gel bakayım sen benim şefkatli kollarıma :jeyyar: :lepi:
vınn canım benim tavsiye edebileceğim bu
senin gibimi yasmincim yoksa benim gibi 2 çocuklu bir kadına mı yakışır o tatil :icecream:
valla yasmin hiç kimseye devretmem hakkımızı eşime 200 dolara sat bize tatil hakkını demişler kabul etmemiş etseydin hakkımı helal etmezdim valla sana dedim kırk yılda bi şans bize güldü .ben çok bunaldım buna çok ihtiyacım var otel odasından çıkmamak pahasınada olsa gidicem allah nasip ederse en azından 2 gün ekmek elden su gölden iş güç yok gel keyfim gel inşallah hastalık falan olmazda gidebiliriz çok istiyorum
saol canım bende çok sevindim ama bi yanım yarım kaldı evham bastı ya üşütür hasta olursa diye bakalım kısmet artık bi o gün yaklaşsında sen götürecekmisin canım gidersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?