2008 Kasım Anneleri

Julicim hoşgeldin tatlım..Nasılsın hiç görünmüyorsun sen de kaçak...bu yavrukuşlar bizim hayatımızı değiştirdi hakikaten beni daha sakin bir insan yaptı mesela,daha duygusal yaptı,insanlara karşı daha affedici oldum,önce onu düşünür oldum..allah yavrularımızı bütün kötülüklerden korusun..

Lelalcim nasıl oldun canım?

tatlım benim koca trabzonlu , hemen gönderelim hiç beklemeyelim , senelerdir zümrüt yüzük ister dururum valla millet tek taş pırlanta hayali kurarken ben zümrüt hayali kuruyordum hatta tek taş yerine zümrüt al bana dedim olmaz dedi ama bu sene alacak söz verdi :))

Kızlar bugüne kadar geçirdiğimiz günler için teşekkürler STOP Ben Giresun'a gidiyorum STOP Geri dönemeyebilirim STOP Peşimden gelmeyin STOP

delikafadulden Lavişşşş ne diyosuuuun delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

miniğim arkadaşlar çok güzel fikirler vermişler pırlanta yada zümrüt süper fikir bencede ama illede altın olsun ilerde bozdurmak isterse bozdursun zarar etmesin diyorsan kelepçeli bilezikler var fazla işçilik olmayan şık sade bişey seçebilirsin

gel hayatım her zman beklerimmm
ya gerçekten hiç aranızda karadeniz turu düşünen yok mu ne var bu antalya bodurumda looooo
yeşillik deniz güneş yayla temiz hava herşey burdaaaa

canım annemlede geçen bu konuyu konuştuk bir karadeniz turu yapalım diye aklıma hemen sen geldin benim arkadaşımda var diyorum bne oraya giderim diyorum kaydirigubbakcemile3

canım ne güzel anlatmışsın hepimizin paylaştığı duyguları onların düşüncelerine göre belki bişeylerden yoksun kalıyorsun ama dünyanın en güzel şeyine sahipsin zaten

julii gel canımm bekliyorum buralar kışın sessiz sıkıcı ama yazın harika hele sizi bir yaylaya götürsem ağzınız açık kalırrrr inmek istemezsinizzz bi bardak rakıyı da vurdun mu ohhh süpper oluyor vallahii
lelal ya aslında giresunlular ii insanlardır ama sana kötüleri rast gelmiş sanırsamm:)))

eee lavişim bende gelim dedim.
beni istemiyon mu?
bak benim annemde trabzonlu..
ama ben değilim.
yani öz annem değil ya..
ama onun sayesinde karadenizlilerin nekadar iyi insanlar olduğunu öğrendim.
vede misafirperver..

Azocum hayatım gÖrmedım canım gelınnnn yalnız herkesın bıŞeyı karadenızlııı ne kadar hemŞehrım varmıŞ loooo
andıŞ merkezden mı canım kesın sÜrmenelıdırrrrr:))

takılacak çok takım var ama kendim almamıştım kendim bir şey seçeyim dediğin için sen takacaksın zannettim bence gene de mantıklı değil

canım ben takmayacagım ılerıde degerlı bır hatıra bırakmak ıcın takı olsun dedım

ver canım ben üzerine oturarak ona değer katarım
eve yaptırıyom ya emiralp beyinde bi katkısı olsunlaelaelaelaelae

canım sen ıste tum bırıkımlerını gondereyım
senden kıymetlı mı

miniğim al burma bilezikleri en iyi yatırım.kolay kolay değer kaybetmez:)
ama remonun ve andişin dediği gibi en mantıklı fon galiba..

bılezık olsun ıstıyorum zaten ama nasıl sekılde olmasına karar vermedım

canım ben bozdurmak ıstemıyorum ama kendısı ıster ve bozdurursa degerı olsun para etsın ıstıyorum

Miniğim zen pırlantanın 2u pırlanta yüzük modelleri var ben onları çok beğeniyorum.3 milyar filan civarında fiyatları.Öyle bişi alabilirsin..

dugunumde takılan ama benım takmadıgım 2 tane pırlantam var canım
onun ıcın baska bır takı dusundum

arkadaslar fıkırlerınız ıcın hepınıze cok cok tesekkur ederım
oncelıkle nıyetım takı olmasını ıstıyorum cunku ılerıde ben olmasam bıle onun adına bıraktıgım bır takısı olsun
hatta oyle bır takı olsun kı kendısı begenmeyıp esıne baska bır sey almak ıstedıgınde hatrı sayılır bır paraya bozdurabılırsın
ozellıkle almak ıstememın sebebıyse ona gelen tum takıları bu sekılde degerlendırmek ıstıyorum
dogum ve dogum gunu takıları cumhurıyet altını olarak beklıyor cunku

pırlanta fıkrı cok guzel ama benım 2 tane pırlantam var ve bozdurmayı dusunmuyorum allah darda bırakmazsa
onlar zaten kalacak ona
zumrut aklıma yattı ama yuzuk degıl kolye olarak dusundum nedense bakıcam

lavısım babanın bu kazanclı hobısı sebebıyle sanslısın canım
ben de merakla beklıyorum yuzugunuzu

benım esımde kaadenızlı
rızelıdır kendısı eger oyle zumrut falan varsa oralarda ben sadece esımı gondermekle kalmam bızzat kendımde gelebılırım canım

haklısın canım
oglen gıdecektım fırsatım olmadı aksam ıs cıkısı ugrayıp bakmayı dusunuyorum

bu arada avatarınız cok hos

merhaba

sabah sokunu atlattıktan sonra gelebildim

once anahtarımı bulamadım neyse yedek anahtarı aldım eylulu tam bakıcıya ındırıcem bırde ne goreyımm. bızım kılerın duvarı su olmus kapısını bır actım tavan hep su almıs sınırlerım bozuldıu eylulu ındırdım tekrar geldım ceyızlık yorganlarım felan vardı kılerde heopsını odaya bosalltım ıse geldımm
off kesın bır yerden boru patladı sımdı ısın yoksa duvarı kırdır boruyu tamır ettır offfffffff

BU ARADA HERKESIN YENI YILI KUTLU OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…