- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #52.461
andina yanlış hatırlamıyorsam senin eşin karadenizliydi benim kocamda karadenizli üstelik giresunlu yani lavişin mamleketi
ikisini de yılbaşı sonrası paket yapıp giresuna yolluyoruz
kalıcak yerleri hallederim
benimkinin orada akrabaları var
bir set yapacak taş toplamadan döndürmeyelim :))
Kızlar bugüne kadar geçirdiğimiz günler için teşekkürler STOP Ben Giresun'a gidiyorum STOP Geri dönemeyebilirim STOP Peşimden gelmeyin STOP
delikafadulden Lavişşşş ne diyosuuuun delikafadulden
gel hayatım her zman beklerimmm
ya gerçekten hiç aranızda karadeniz turu düşünen yok mu ne var bu antalya bodurumda looooo
yeşillik deniz güneş yayla temiz hava herşey burdaaaa
Merhaba kızlaaaaar. Herkese iyi seneleeer. Bebişlerimizle geçirdiğimiz 2. yılımız umarım hepimize sağlık ve mutlulutk getirir.
Yılbaşı planları yapılmış oohhh ne güzel. Biz de annemlerde olacağız. Müthiş filmler aldım Banusu'yu paketledikten sonra onları seyretmeyi planlıyoruz. Annemde olunca yemek işinden de kurtulmuş oldum. Eskiden yılbaşı sokaklar demekti, bol müzik, hafif çakırkeyif şimdi kızımla her şey değişti. Bazen soruyorlar hiçbir şey eskisi gibi değil kendini kapana kısılmış gibi hissetmiyor musun diye. Diyorum ki zaten eskisi gibi olmayı, Banusu'nun olmadığı bir yaşam sürmeyi istemiyorum ki. İnanamıyorlar bana. Sonra klasik lafı söylüyorum: Anne olunca anlarsınız diye. :)) Değerleriniz değişiyor, yaşamdaki önem listenizin ilk sırasına kızınız ya da oğlunuz yerleşiyor. Ve bunu bir şeylerden yoksun kalmak olarak gören zihniyeti niyeyse ben anlayamıyorum :) Neyse onlar da beni anlayamıyor zaten :) Tabii siz hariç.
Hepinizi çooookk seviyorum. Umarım yeni yılda da dostluğumuz böyle sıcak ve içten bir şekilde devam eder. Öpüyorummmm hepinizi
andiş benziyor zaten karadenizliye burundan anlaşılıyor:)))
beyazmelek gel bebeğim hepinize açık kapımmmm
takılacak çok takım var ama kendim almamıştım kendim bir şey seçeyim dediğin için sen takacaksın zannettim bence gene de mantıklı değil
ver canım ben üzerine oturarak ona değer katarım
eve yaptırıyom ya emiralp beyinde bi katkısı olsunlaelaelaelaelae
miniğim al burma bilezikleri en iyi yatırım.kolay kolay değer kaybetmez:)
ama remonun ve andişin dediği gibi en mantıklı fon galiba..
minik oğluna saklayacağın birşey olsun istiyorsun hem de değer kaybetmesin
ki sonuçta anladığım kadarıyla ilerde pek bozdurmayı da düşünmüyorsun
altından yatırım olmaz ama o zaman al bir pırlanta -zümrüt kolye veya yüzük kendine
ilerde de oğluna verirsin .))aile mirası olur :))
Miniğim zen pırlantanın 2u pırlanta yüzük modelleri var ben onları çok beğeniyorum.3 milyar filan civarında fiyatları.Öyle bişi alabilirsin..
miniğim arkadaşlar çok güzel fikirler vermişler pırlanta yada zümrüt süper fikir bencede ama illede altın olsun ilerde bozdurmak isterse bozdursun zarar etmesin diyorsan kelepçeli bilezikler var fazla işçilik olmayan şık sade bişey seçebilirsin
pırlanta da satıldığı zaman çok para etmiyor dimi kızlar
Minikcim bence seni en iyi tanıdık bir kuyumcu yönlendirebilir. En iyisi onlara danış. Altın istiyorsan çok fazla el emeği olmayan bir şeyler olması lazım. Benim görümcemin düğünde aldığı bileziği ne yazık ki 400 milyon zarar edip satmıştık biz. Çünkü çok el emeği vardı üzerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?