2008 Kasım Anneleri

haklısın canım
oglen gıdecektım fırsatım olmadı aksam ıs cıkısı ugrayıp bakmayı dusunuyorum

bu arada avatarınız cok hos

Teşekkür ederim tatlım. Bu aradaaaa benim KK'da yüzünü görmediğim tek arkadaşım sensin sanırım. Yok mu bir foto. Bir yarım saatliğine koy çıkarırsın sonra bir görelim seni de :)

Teşekkür ederim tatlım. Bu aradaaaa benim KK'da yüzünü görmediğim tek arkadaşım sensin sanırım. Yok mu bir foto. Bir yarım saatliğine koy çıkarırsın sonra bir görelim seni de :)

canım buyuk ıstek uzerıne zaten gectıgımız hafta oglum adına bır face adresı alıp fotomu koydum
sen kacırdın sanırım ama faceden bakabılırsın henuz kaldırmadım
zıra benım tum konusmalarım ve kasım analarındakı ıstıkrarıma ragmen erkek oldugum dusunulmustu
ıspatladım ben erkek degılım :teytey:

ıcırım geçmilş olsun..sinir bzucu gerçekten

herkesin yeni yılını kutlarım arkadaşlar..2008-2009 bize güzelliklerle geldi..2010 da inşallah güzellikler getirir
hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
okuyamadım geçmişi..sabah yapamadığımız kahvaltıdan sonra dışarı çıktık alışveriş akşam için..hava o kadar güzel ki burada..2 saat kaldık sanırım..

fırsat bulursam okuyacağım şimdi

Aaaaa kaçırmışım baaak görüyo musun :)))
2008 Kasım Anneleri grubunda mı var fotoğrafın. Dur özelden adımı göndereyim de beni ekle face de

banada atarmısın miniğim..
bende bakayım akşam..

canlarım ben ıkınızde kayıtlıyım dıye bılıyorum aslında
oglumun adıyla face aldım
hatta azo sen bana cıcek bıle gonderdın

aaaa
ölemiii????
ay dur akşam bakayım bidaha..
yaw karıştırıyom ben bazen kusura bakmayın
sen özelden bi atta teyit edeyim
yerimseniben
bu face konusunda ben senden kötüyüm anlayacağın:)))

kaydirigubbakcemile3 ay azo güldürdün beni alemsin yaa kıza hem çiçek göndermişin face'den ama kim olduğunu bilmiyon şaşkın ördek kaydirigubbakcemile3

julicim bence de avatarın çok güzel söylemeden edemeyeceğim
miniğin kendi profilinde fotolarında fotoğrafı

ıcırım çok geçmiş olsun canım yaa kötü bir sürpriz olmuş gerçekten ama üzme kendini bugün yeni yıl mutşu olalım sevelim sevilelim dans edelim gülelim eğlenelim hihoyyyt:asigim: ama fanfini yapmayalım lütfen olan var olmayan var dimi ama :sinifsinif:

uzulme canım 1 hafta sonra gerceklestırırsın hayallerını

benım hıc bır hazırlık ya da planım yok
sadece uyumak ıstıyorum
ama sızı bu kadar yenı yıl ıcın heyecanlı gorunce kendımı cok tuhaf hıssedıyorum

selam arkadaşlar...
sizleri iki gündür malesef takip edemedim( Sadece hepinizin yeni yılınızı kutlamak için girebildim..
yeniyılın eşlerinizle çocuklarınızla sağlık sıhhat, mutluluk ve hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum..
hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum..

Beyaz melek öldürdün beni olan var olmayan var haaa.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..Anacım bu enerji ve arzunun sırrını bi ara çıtlatıver beeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..Sevaba girersin bak...:kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…