2008 Kasım Anneleri

andiş ben gerçek zümrüt olduğunu sanmam
böle deniz kenarında genellikle zümrüt yağkut kökü denilen taşlar olur
tabiki gerçekleri kadar değerli değildir ama kendince değeri vardır ve çok da güzel parlarlar
genellikle gümüş takılarda kullanılır
bence lavişin bahsettiği böle bişey olmalı
aksi taktirde karadeniz sahilini düşünemiyorum insanları sırf bu yüzden akın ederler

haklısın juli gerçekten insan anne olunca anlıyor herşeyii bende keyif alamıyorum kızım olmadan onlar hayatımızda hep olsun yeterki başka hiçbirşey istemiyorum bennnn
senin ve banusunun da yeni yılı kutlu olsun canımmmm

lelal canım babamın arkadaşı burda geldiği zman sabahtan akşama kadar sahilde ve bundan yurt dışında çok iyi paralar kazanıyor canım bizde onun bilgisine güveniyoruz hepsi değil zaten bikaç tanesi zümrüt canımmm

andina yanlış hatırlamıyorsam senin eşin karadenizliydi benim kocamda karadenizli üstelik giresunlu yani lavişin mamleketi
ikisini de yılbaşı sonrası paket yapıp giresuna yolluyoruz
kalıcak yerleri hallederim
benimkinin orada akrabaları var
bir set yapacak taş toplamadan döndürmeyelim :))

Lelal benimki de Trabizonlu sayılır.Ben de seve seve gönderirim sizinkilerle.Sessiz sedasız yanlarında gider gelir:)))

Kızlar herkese merhaba.Yoğunum giremiyorum.Herkese mutlu yıllar...

Kızlar bugüne kadar geçirdiğimiz günler için teşekkürler STOP Ben Giresun'a gidiyorum STOP Geri dönemeyebilirim STOP Peşimden gelmeyin STOP

delikafadulden Lavişşşş ne diyosuuuun delikafadulden

evet evet biz gideliiiiiiiiiim

julicim senin ve aileninde yeni yılı kutlu olsun cnm.
ne güzel anlatmışsın çocuklarımızla değişen,güzelleşen hayatımızı..
tatlı arkadaşım benimopuyorumnanaktan

valal laviş 3 snedir benim adam beynimi yiyor gidelim die ama ben pek umursamıyorum
ben iki defa geldim o tarafa
babam saolsun bize karadeniz turu falan yaptırdı hep
şiimdi eşimin akrabaları var diye hiç oralara gelesim yok
gelirsek tamamen onlara duyurmadan bir organizasyon yapmak lazım .
Duru kendini iyice bildiği zaman (daha o zamana çok var ) düşünebileceğim bişey şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…