2008 Kasım Anneleri

günaydın güzellerrrrhihoyyyt
sabah sabah keyfim yerinde valla
oğlumla sevişgenlik yapıyoduk yataktaki biri kıskandı bizi
zuhahhahhah
nazar etme ne olur dedimmm haftasonu seninde olurrrlaelaelaelaelae
dün moralimbaya bozuktu da bu sabah keyifliyim aslında düzelen bişe yokta ömr kısa yaşamak güzel herkes hakettiği kadarını yaşar ve küçük şeylere moral bozmak gereksiz nokta
çitoscum babacığına geçmiş olsun canım operasyonun güzel geçmesine çok sevindim
denizannem inşallah kayınvalideninde şifasnını verir Allah
yasmincim memomda hergün 1 küçük mus tüketiyo mutlaka şuana kadar bi problem yaşamadık ama tabii bünyeden bünyeye farkeder
zeynoşum kankam sende iyisin hepsi adettendir merak etme
3 hafta sonrayı bekle :)))))))zuhahah
kalimerocum bende işlemlerimi internetten yapıyorum çok rahat
üşenmesem gidip yatırım hesabı açtırıcam aynı bankadan aslında fin... bankta var yatırım hesabım ama onada ikametgah yollamam lazımmış borsa işine el atıcamda hayırlısıylaaklinialirimsmile
hemde çalıştığım bankada herbişey bedava 2010 itibariyle değişmediyse tabii
unuttuğum kimsecikler varmı
heh eylülcüm güzel bir gün geçirirsin inşallah tatlım guclubacismile kimbilir neler döktürcen

Güle güle lelalim kolay gelsin sana..

Maytap teşekkür ederim.Ya nasıl sevişgenlik yapıyonuz benimki uyandığı anda yataktan inmek istiyor.Mızıl mızıl edip duruyor ben de şöyle yatsın yanımda azcık oynaşalım istiyorum ama olmuyo.

denizannem kayınvaliden için tekrar geçmiş olsun inşallah bütün sonuçları temiz çıkar

çitos baban için de çok geçmiş olsun operasyonun küçüğü büyüğü olmuyor insanı üzüyor

kızlar bir sayfada 40 mesaj görüntüle yaptım pek güzel oldu valla..neydi o iki mesajla sayfa bitiyodu..

çitosum babana çok geçmiş olsun canım..

ulen maytap kafa dün gece yattım zaten düşündüm düşündüm 3 hafta sonrasını ama bulamadım
benim gibi panikl ataklı kuran bi kadına bu yapılırmı looo

benim oğlumda yatakta sevişgenlik yapmıyo sürekli iniyo sonra çıkmaya çalışıyo şöle doya doya sevişemiyos nası canım çekti bak onu alıp kollarıma yatmak senağlama

zeyna regl donemlerınde olan bır durum sanırım bu
evet ya bu regl dönemleri beni mahvediyorrrrr

neden yavrum yaaa..Ne oldi sana ne oldi böyleeeeeeŞenizŞeniz
bkn: kalimeroya verilen cevap

kızlar bir sayfada 40 mesaj görüntüle yaptım pek güzel oldu valla..neydi o iki mesajla sayfa bitiyodu..

çitosum babana çok geçmiş olsun canım..
ben hep öle kullanıyorum gülizcim 40 mesajlı ayarlı önceden ne uyus oluyordum 5 mesajda sayfa bitiyordu öbür sayfaya geçerken atlıyordum falan sende doğru yolu bulmuşsun sonunda

canım benim evde hep ıhlamur oluyor ıhlamurun rengi aynı çaya benziyor o yüzden onsan içtiğini sanıyor kuzum seviniyor
kola içinde aynı şeyi yapıyorum bazen pekmezli su yapıyorum onu da cuk cuk götürüyor kola niyetine kaydirigubbakcemile3

Bugün doktora gittim gözlük kullancam artık astigmat dedi.

geçmiş olsun canım

canım yürümek tuhaf geliyordur kendini güvende hissetmiyordur, korkmuştur düzelir bir zaman sonra zorlama hiç

canım çok sevindim hadi geçmiş olsun allah keyfini bozmasın

eyülülüm yavrum yanına da pastanı böreğini yaparsın şimdi sen oohh

günaydın
nassınız dicem gördüğüm kadarı ile herkezler iyi bi vukaat yok
bende yok sadece içsel sıkıntı içerisinde dolanıyorum Allahım her şeyin hayırlısını versin

ay gidemedi bu içindekiler senin, bırakın arkadaşımı serbest yaa klava:

günaydın canlarım bende keyifliyim bugün hoş uykum var ama ona alıştım artık o her zaman var kaydirigubbakcemile3
remocum kusura bakma ama en azından sabah geldiğimde alıntı yapmam gerek çünkü valla aklımda tutamıyorum dün kağıda yazmayı denedim oda çok zaman alıyor

yasminim gçmiş olsun canım benim kabızlık zordur kıyamam kuzuma auu ağlayışını getirdim gözümün önüne yavrum yaa ne zordur onun için inşallah çabuk geçer
muz benimkinde de kabızlık yapıyor zeytinyağlı yiyecekler veriyorum genellikle

mmmfcim ne güzel valla ohh biz ancak pazartesiden pazartesiye oynaşabiliyoruz mafoldumben

hehehhehh hayatta bulamazsın zeyna kafa ay pek keyiflendim
kız facede paylaştığın aşkı memnuya pek güldüm yauvvv
ama kıvanç kadar yauşuklu bir behlülmüş ordakide müjdeyi sevmem ama oda güzel hatunmulş gençkene

çitoscum kalkmaya yelteniyo ama ben yat deyince uzun süre bana bakıyo acaba ciddimiyim diye sonra onun dediklerini felan tekrar edip oyalıyorum çok hoşuna gidiyo sonra yiyorum yerken sıkılıyo gene gitmeye yelteniyo ve ben gene yat diyorum başa sarıyoruz:))

mmf maasallah kuzunla sevısgenlıgıne
bızım kucuk danada cok sevıyor yatakta oynasmayı
pıkeyı uzerıne cekıp saklanıyor oooooo dıye ses cıkarıyor kuzum
hele boynuma sarılıp yatması ıcımı erıtıyor
ufff oglusu ozledım yıne
canım yatırım hesabım guvedıgım bır bankada var
ama eft ıslemlerımı ıslak ımzayla yapmayı tercıh edıyorum

zeyna bu donemlerde bende cok cekılmez olurum
esım gelmeden haber ver de onlem alayım bıle der
bızım tartısmalarımız ne hıkmetse hep bu doneme denk gelır
tatlı ye bol bol ıyı gelıyor canım

bir de kızlar siz şu takvimlerinizin altına sol tarafa yazı yazıyorsunuz yaa yada resim süsleme falan nereden yapılıyor o benim de yapasım geldihihoyyyt

Kullanıcı panelinde sağtarafta ayarlar ve özellikler kısmından seçenekleri düzenle bölümüne giriyorsun canımcım.Bir sayfada gösterilecek en fazla mesaj sayısı kısmını 40 a ayarlıyorsun.Süper oluyor.Afiyet olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…