- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.181
günaydın
nassınız dicem gördüğüm kadarı ile herkezler iyi bi vukaat yok
bende yok sadece içsel sıkıntı içerisinde dolanıyorum Allahım her şeyin hayırlısını versin
ulen maytap kafa dün gece yattım zaten düşündüm düşündüm 3 hafta sonrasını ama bulamadımgünaydın güzellerrrrhihoyyyt
sabah sabah keyfim yerinde valla
oğlumla sevişgenlik yapıyoduk yataktaki biri kıskandı bizi
zuhahhahhah
nazar etme ne olur dedimmm haftasonu seninde olurrrlaelaelaelaelae
dün moralimbaya bozuktu da bu sabah keyifliyim aslında düzelen bişe yokta ömr kısa yaşamak güzel herkes hakettiği kadarını yaşar ve küçük şeylere moral bozmak gereksiz nokta
çitoscum babacığına geçmiş olsun canım operasyonun güzel geçmesine çok sevindim
denizannem inşallah kayınvalideninde şifasnını verir Allah
yasmincim memomda hergün 1 küçük mus tüketiyo mutlaka şuana kadar bi problem yaşamadık ama tabii bünyeden bünyeye farkeder
zeynoşum kankam sende iyisin hepsi adettendir merak etme
3 hafta sonrayı bekle :)))))))zuhahah
kalimerocum bende işlemlerimi internetten yapıyorum çok rahat
üşenmesem gidip yatırım hesabı açtırıcam aynı bankadan aslında fin... bankta var yatırım hesabım ama onada ikametgah yollamam lazımmış borsa işine el atıcamda hayırlısıylaaklinialirimsmile
hemde çalıştığım bankada herbişey bedava 2010 itibariyle değişmediyse tabii
unuttuğum kimsecikler varmı
heh eylülcüm güzel bir gün geçirirsin inşallah tatlım guclubacismile kimbilir neler döktürcen
evet ya bu regl dönemleri beni mahvediyorrrrrzeyna regl donemlerınde olan bır durum sanırım bu
bkn: kalimeroya verilen cevapneden yavrum yaaa..Ne oldi sana ne oldi böyleeeeeeŞenizŞeniz
ben hep öle kullanıyorum gülizcim 40 mesajlı ayarlı önceden ne uyus oluyordum 5 mesajda sayfa bitiyordu öbür sayfaya geçerken atlıyordum falan sende doğru yolu bulmuşsun sonundakızlar bir sayfada 40 mesaj görüntüle yaptım pek güzel oldu valla..neydi o iki mesajla sayfa bitiyodu..
çitosum babana çok geçmiş olsun canım..
selam kızlar
bizde ne içersek ceren hanım istiyor.Bende eğer ki kola varsa elimde 1 damla kola koyup içine suyu doldurup kandırıyorum.
Bazende aynı şekilde çayı yapıyorum.Aslında istemeseler keşke.Ama su verince bardağı ittiriyor,illede bunlardan birini istiyorsa vermek zorunda kalıyorum
Bugün doktora gittim gözlük kullancam artık astigmat dedi.
Kızlar selam valla ne çok konuşmuşsunuz yetişemiyorum hızınıza.Kızlar son zamanlarda benim oğluşa bişeler oldu tekrar emeklemeye başladı.Bazen untup yürüyor ama yürüdüğünü fark edince boydan aşağıya kendini süzüp hemen emekleme pozisyonuna geçiyor.Neden böyle yaptığı konusunda bir fikri olan varmı?
Herkese günaydın şekerlerrrrrrrr...Bugün çok keyifliyim.Dün size söylemedim ama babam ameliyat olmuştu.çok büyük bir ameliyat değil ama olsun.İyi geçmişti ama dün konuşamamıştım.bugün konuştum çok şükür iyiymiş.o yüzden keyfim yerinde..
Eylülcüm sen maharetli kızsın.yeni şeyler deniyorum diyordun..yap onlardan değişik değişik..
herkese günaydın ,bu sabah erkenciyim annemle ablamlar gelecekler ,kalkayım da bari hanım hanımcık evimi toparlayayım rezil olmayayımı dedim ,kadın her geldiğinde yataktan yeni fırlamış oluyorum :)))ama ben yine farkında olmadan kendimi burda buldum bak yine ..
günaydın
nassınız dicem gördüğüm kadarı ile herkezler iyi bi vukaat yok
bende yok sadece içsel sıkıntı içerisinde dolanıyorum Allahım her şeyin hayırlısını versin
kızlar bir sayfada 40 mesaj görüntüle yaptım pek güzel oldu valla..neydi o iki mesajla sayfa bitiyodu..
çitosum babana çok geçmiş olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?