2008 Kasım Anneleri

günaydınnnn

kalimerom buralardasın dün gece sana iban ile ilgili yazdım tatlım bi bak geçmişe..

bu arada terrible two konuşulmuş , ben bu terimi ilk duyduğumda o ne beee demiştim , geçen sene şubat marttı sanırım ve 2 yaşında oğlu olan bir arkadaşım kafayı yemişti resmen , bana habire hep bu terrible two yüzünden diyodu en sonunda dayanamadım ne ayol bu dedim meğersem çocukların ilk ergenliğiymiş , inanılmaz asileşiyorlarmış ve herşeyin tersini yapıyorlarmış , artık arkadaşım çareyi çocukla tersten konuşmakta bulmuştu..
mesela yemek yemesini istiyorsa masaya yemeği bırakıp sakın buna dokunma bu yemek yenmeyecek diyordu çocuk yiyordu , kalkmasını istiyorsa otur oraya sakın kalkma diyodu çocuk anında ayağa fırlıyodu falan..

o zamanlar bana çok uzak gelmişti bu dönem ama 10 ay falan kaldı , inşallah hepimiz rahat atlatırız 2 yaş sendrom olayını :))

kalimerom hangi banka o???

kesinlikle mağdur etmişler seni , IBAN olamadan da eft yapabilirsin , resmen saçmalamışlar.. ben senin yerinde olsam gider söylerdim ne halt ediyorsunuz siz diye tatlım..

bak ben hergün eft yapıyorum ıbanlarımı da bilmiyorum ama eft yapıyorum..

anladım tatlım bu garantili bankayı , çok ayıp yaptıkları gerçekten , inanılmaz kızıyorum böyle insanlara , mesleklerini doğru düzgün yapamayan insanlar gerçekten... bu arada hiç sevmem kendilerini ve kapısının önünden bile geçmem çünkü buna benzer binlerce olay duyuyorum çevremden..

herkese günaydın ,bu sabah erkenciyim annemle ablamlar gelecekler ,kalkayım da bari hanım hanımcık evimi toparlayayım rezil olmayayımı dedim ,kadın her geldiğinde yataktan yeni fırlamış oluyorum :)))ama ben yine farkında olmadan kendimi burda buldum bak yine ..

günaydın remediosum , eylülcüm..

kızım sen kesin yie tüm marifetini döktürür güzel güzel şeyler yaparsın kimselere de rezil falan olmazsın :))

andına ben de hıc sevmıyorum zaten ısım dustu dun onu da rezıl ettıler
bır de en az onun kadar calısma sıstemını begenmedıgım IS yaptıgım bır banka var kı burokrasıden oldurecekler bırgun benı

Günaydın kızlar.Dün Anılı aldım eve gittim.Çocuk yine düşmüş sanırım.Nasıl tedirgin yürüyo.Neyse halleder artık yürür diye kendimi teselli ederken çığlık atmaya başladı.Yerde kaka yapmaya çalışıyo ama yaşlar akıyo gözünden.Kabız olmuş.Gelince eşime kızdım, Anıl muz seviyo diye valide hanım dayıyo muzu bebeme.O da kabız yapıyo.Nasıl ağladı, yanaklar ıslandı.Aldım kucağıma deli gibi ordan oraya koşuyorum.Çığlık çığlığa kaldı yavrum:)))

Zeynacım geçmiş olsun.

Eylül ne özendim şimdi sana.Annen ve ablan gelecekmiş, en yakınlarınla beraber keyif yapacaksın.Annem gelince dünyalar benim oluyo valla.Sabah apt.da yan komşum annesiyle yaşıyo bekar hatun.Annesi uğurluyodu ayy nasıl imrendim(((

ay yasmin aynen ,annem geleceği zaman sanki ben küçük bir çocuk oluyorum ,anne olduğumu filan unutuyorum ,anne bana çorba yapsana ,anne akşam yemeğini sen yap ,şımarıyorum resmen :))

Herkese günaydın şekerlerrrrrrrr...Bugün çok keyifliyim.Dün size söylemedim ama babam ameliyat olmuştu.çok büyük bir ameliyat değil ama olsun.İyi geçmişti ama dün konuşamamıştım.bugün konuştum çok şükür iyiymiş.o yüzden keyfim yerinde..

Eylülcüm sen maharetli kızsın.yeni şeyler deniyorum diyordun..yap onlardan değişik değişik..

denızanası kayınvalıdenın sonucları ıyı cıkar ınsa allah canım

eylul sımdıden kolay gelsın

yasmın muz olayına ben de takık durumdayım
benım oglusta sevıyor dıye babam elınde muzla gezıyor yedırıyor cocuga
hos bızımkı kabız olmadı ama dun hıc yapmamıs mesela olması yakındır allah korusun
bır de dun leblebı yedıyordu oglen gıttıgımde

cıtos babana gecmıs olsun canım

benımde cumartesı gunu ıkı arkadasım cocukları ıle bırlıkte gelecekler
bırı eylul dıgerı ekım dogumlu mınık bebeler
bır de benım canavar ev tam senlık yanı
ne yapacagımı bılmıyorum ama bır menu hazırlamam lazım acıl tarafından

yasminim söylesen şu kaynanana da yedirmese çocuğa fazlasını , batu da muzu çok sever ama fazla vermiyorum bağırsaklarını etkilemesin diye..

kalimerom sen yanlış bankalarla çalışıyorsun tatlım , sen yaptığın işlemleri söyle bana özelden ben sana yazarım en iyi bankaları :)

Çok teşekkürler tatlım..
Senin de ne çok misafirin geliyor şekerim ya.Kolay gelsin valla.Eylülle ortak bir menü hazırlayın işte:)
Bu arada bankacılık işlemlerinde neden internet bankacılığını kullanmıyorsun..?

günaydın
nassınız dicem gördüğüm kadarı ile herkezler iyi bi vukaat yok
bende yok sadece içsel sıkıntı içerisinde dolanıyorum Allahım her şeyin hayırlısını versin

cıtosum haklısın aslında cok buyuk kolaylık ınternet bankacalıgı
ama ben bır foto yayınlamakta bıle kırk kere dusunecek kadar guvenmıyorken ınternete para ıslerınde elım hıc gıtmıyor
merkezdeyım tum bankaların subelerı cok yakınımda ısıme gelenı kullanıyorum

mısafır trafıgım evet bu sıralar cok
cunku havalar sogudu alısverıs merkezlerınde bulusmak ısımıze gelmıyor
bulusmalarımızı da evlerde yapıyoruz
bır de bu eve yenı tasındım dıye hayırlı olsunlar var tabıı
daha bır lıste varkı bana gelmeyı bekleyen sasırırsın
musaıt oldukca kabul edıyorum

günaydın ben de geldimm :)) hazır kimsecikler yokken :))
2 yaş sendromumu .. ıyyy yok uzak olsun aman yanaşmasın
şuan halamın başında düşünmek bile istemiyorum :))

çitoscum geçmiş olsun babana canım

eylül sende ohh keyif yap annenle ablanla ne güsel .. keşkem ben de evde olsam ben de yapsam

yasmin aman tatlım dikkat etsin
bari bugün kayısı suyu falan vermeye çalısın da biraz dengelesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…