2008 Kasım Anneleri

selam kızlar

lelalcim okuyup çıkacaktım, çok uykusuzumda yazdığını görünce cevap vermeden edemedim

öncelikle tüm hasta uykusuzlara geçmiş olsun diyorum ayrı ayrı yazamadığım için kusura bakmayın lütfen, bizde güne sabah beşte başladıkta(

lelalcim kayınvalidem görünüşte iyi ama kanla ilgili bir sorun var, adını bile anmak istemediğim bir hastalık için tahliller falan yapılıyor, cuma günü sonucu alacak inşallah iyi haberlerle döner, çok sağol ilgilendiğin için

seninde anneciğin iyi değilmi, tekrarlamadı rahatsızlığı?

biz iyiyiz tatlım bir sonraki heyete kadar sorun yok
ialçları düzenli aldığı sürece sorun yaşamıyoruz yeter ki heyet uzayıp da ilaç alımı gecikmesin yeter

inşallah sizin sonuçlarda temiz çıkar aklınıza kötü şeyler getirmeyin sakın tatlım
bizi de bilgilendir olur mu?
yapabileceğimiz bişey varsa da lütfen çekinmeden söle
ne gerekiyorsa yardım etmeye çalısırım

yapın yapın sefaları andina hanım :))

dilek andina senin için bişey yazmıştı iyi geldin üstüne

çilekcim senin de yolculuk vakti yaklaşıyor
bir de arada istanbula uğrasan ne güzel olurdu

Kızlar selam valla ne çok konuşmuşsunuz yetişemiyorum hızınıza.Kızlar son zamanlarda benim oğluşa bişeler oldu tekrar emeklemeye başladı.Bazen untup yürüyor ama yürüdüğünü fark edince boydan aşağıya kendini süzüp hemen emekleme pozisyonuna geçiyor.Neden böyle yaptığı konusunda bir fikri olan varmı?

hoşbuldum asorticim
artık ben de bu saatlerin müdavimi oldum
ama artık çıkmam lazım
kociş sesleniyor artık :)))
öptüm sizi iyi geceler hepinize

asortiii bizde burdayız , ne o zeynayla paslaşıp duruyonuz bakimmm

dilek 1-2 sayfa önce sana bişi sordum tatlım , emeklemeye gelince çok yorulduğundan yapıyor olabilir mi? geçen gün lelal bizdeyken batu durunun peşinde koşmaktan yorulunca emeklemeye başladı dili dışarda :))

dilekcim bence olabilir bişe bu bizim ki de arada emekliyor ki 10 aylıktan beri yürüyoz

Son düzenleme:
gunaydınn

kan vermeyı unuttum ve kahvaltı yaptım
sonra kendıme cok kızdım yarına kaldı dıye

andına canım bankada bekledım cunku bır kısıye eft yapmam gerekıyordu kı ıban numarası olmayınca yapamadım
o kısıde kendı bankasından bana numarayı bıldırmek ıcın cok beklettı
bunun bır gecıs suresı olmalıydı bence
bır sure ınsanlar magdur olmasın dıye tanıtımı yapılana kadar her ıkı sekılde eft yapılabılmelıydı dıye dusunuyorum
face bende cok gırmıyorum normaldır canım

zeyna gecmıs olsun sana ve yıgıte

kola tuketımınız gozume carptı kızlar
ben de cok kola seven bır kısı olarak hamıle kaldıgımı ogrendıgımde bıraktım kolayı
ve hala ıcmıyorum canım ıstemıyor mı elbette kı ıstıyor bazen esım ıcerken falan
ama maden suyu tuketıyorum
oglusuma hıc tattırmadık sulanıyor ama komposto ıle gecıstırıyoruz
gecen gun maden suyu sıseme sulandı tadına baktırdım hıc yuzunu burusturmadan ıctı sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…