2008 Kasım Anneleri

sana sonuna kadar katılıyorum
seviye tamamen sıfıras iniyo sivrilikle

bende katılıyorum ama gülmekten :))) evet kötü espri kabul ediyorum bayanssulusmile

ah piroş hatırladım şimdi unutmuşum yavrumm..

piroş yok hemen ben kendi yaptığım tarifimi anlatayım maytapcım
3-4 yufka alınır düz bir zemine yayılır sonra kıymalı soğanlı bir iç hazırlanır kavrulur ,yaydığın yufkalar 4 parçaya ayrılır ,her bir parçasına yufkalı harçtan konur ,gül böreği şeklinde sarılır ,yağlanmış tepsiye dizilir ,fırında pişirilir ,üzerine birşey sürmediğin için kızarması beklenmez ,ama piştiğini anlarsınız hafif kızarır ,fırından çıkınca üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür ,mantı yağı yakılır (salça veya pul biberli ) oda üzerine dökülür afiyetle yenir ..

mmmmmmmmmmmmmmmmmcokacimcoook

iyi akşamlarrr
ayy okumaktan başım döndü yavvvvvv
denizannem inş. kayınvalidenin tahilleri temiz çıkar canım geçmiş olsun
çitoscum baban ameliyat oolmuş iyi geçmiş sevindim canımmm
ohh tarifler havada uçuşuyor yarın öğleden sonra bizimde misafirimiz var annem yapacak hepsini ben sadece rus salatasını yapıcam:)bunun dışında;
elmalı pasta
gül böreği
lahana sarma
revani
mahlepli kurabiye
fasulye kavurması
yeter sanırım annem hepsini harika yapar,ne vardı bende anneme çekseydimmmm
hilal canım rejime başlamışsın benimde var 4 kilocuğum falan
sedacım yeniişin hayırlı olsunnnn

kızım için yazdıklarınıza çooook teşekkür ederim kızlar çok sevindim kızım ve öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan
pirayecim tatlım ben çıktım siteden annem geldi bir ara bakamadım.tatlı nasıl bir şey istersin canım,misal muhallebili kadayıf olurmu?ya da daha basit bir tarif benim prenses tatlısı var biliyorsundur,etimek tatlısı(yalancı ekmek kadayıfı) vs.. hangisi uyar sana

o topik kendini aşmış yaa ben bi de tüm yorumları okumadım baktım baya yazılmış okumadım.düpedüz terbiyesizlik canım yazılanlar lmaz:

kız eylülüm o senin dediğin sosyete mantısı ayyy çok severimmm yaaa
hazır yufkadan mantı bir çok çeşit var.genelleme yaparsak mantığı şudur;soğanlı kıymalı harç yapılır,yufkayla istenilen bir şekilde birleştirilir ve fırınlanır.üstüne sarımsaklı yoğurt ve sos dökülür

HEYOOOO BENDE KATILIYORUM EKSıK KALMAM KALMAM zemuszemus
buarada mmmfcim çiğköfteyi bizde ogün gelipte yiyenlerden sor anam süper bi tat kaçırdın o gün
denemeyenlere şiddetle tavsiye olunur ama özellikle ablamın elinden 1 numerodur kendüsü
gelmek isteyene kapım açuk özelliklede kasım analarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…