2008 Kasım Anneleri

ay evet seda ben asla çiğ köfte ,kısır ve türevlerini ,acıyı yiyemem ,yani hem mideme zararlı hem sevmem ,ama ablan o akşam çooookk güzel yapmıştı ,tadına doyamadım ,dokunmayacağını bilsem daha yerdim ,valla tadı damağımda kaldı ..
bir daha istiyorum ,hatta bana geleceksin ya o zaman ablanla gel noolluurrr..:)))

geçmişi okuyayım dedim ama yok olmuyor beceremedim
bir ara bol bol yemek tarifleri verilmiş
sonra anlayamadığım bir protesto olmuş katılanlar olmuş ( bunu bana da anlatın kim-ne protesto ediliyor merak ettim :)) )
yok akşam bu saatte girince günü geriden takip ediyormuş gibi oluyorsun olmuyor

eylül lo kaçmadım mutfakta uğraşıyom işte yarın gezmeye gidecem sabahtan:)
sen naptın nasıl geçti günün yorulmadın inşallah

günaydın kızlar ,

dün gecemiz felaket geçti , oğlum çok kötüydü , yine diş çıkarıyor sanırım ama artık ne dişi kaldı çıkıcak anlamadım mafoldumben

keşke bazı şeyler açık açık konuşulabilse ve insanlar düşüncelerini açık açık yazıp anlaşma yoluna gidilebilse , sanırım sanal bir ortamdan çok şey bekliyorum...alsanaalsanasmile

neyse herkese güzel bir cuma olsun , hava da süper zaten bayanssulusmile

GÜNAYDIN KIZLAR
güzel bir gün diliyorum herkese
afyonum henüz patlamadı
birazdan patlar:)
hasta ,huzursuz ,sıkıntılı bebişlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum peşin peşin
akşammemoda öksürüyodu hemen 1 kaşık zaditen verdim bakalım kalkınca nasıl olacak durumlar

günaydın ;

çok kötü bir gece geçirdim ,safra ağrım azdı yine ,kıvrandım durdum ,o yüzden şu an da uyuyamıyorum halbuki uyku akıyor gözümden ..

gunaydın
bır uyuyamayan ve ayılamayan da benım
oglum cok huysuzluk etmeye basladı ve benım ıflahım kesıldı
bız mı beceremedık bunu duzene sokmayı dedım esıme dun aksam

gozlerım yanıyor artık bakmakta zorlanıyorum zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…