2008 Kasım Anneleri

sapişcim şu avaterındaki okiye bayılıyorum yaaa...
maşallah çok tatlı gülmüş..
her defasında aklımdan geçiriyorum''EVET EVET BıTANEDE KIZ ıSTıYORUUUUUUMMM!!''

KIZLAR IYI AKSAMLART HERKESE.EVE YENI GELDIM.EV DE MUSAIT OLUNCA BIR SIZE BAKINIYIM DEDIM.BU ARADA BIZIM YANI 2008 KASIM ANALARININ BI BU TOPIGIMI KALDI NE ????HER YER 2009 KASIM ANALARININ OLMUS YAKINDA 2010 LAR DA GELIR BAYAGI KALABALIKLASIYOZ YANE MASALLAH BIZE.AMA BU TOPIK SONLARDA KALMASIN INSALLAH.GONLUM HEP BURADA FIRSATINI BULDUKCA GIRIYORUM GIRECEGIMDE CUNKU SIZLERI COK SEVIYORUM....:kedipuyorumnanaktan

safıscım bakındım az once o topıge de ne kadar sevıyesızlesımısler.ne ayıp sey ya.ınsanın ıcı guzel olsun bır kere.Allah allah mılletın ısı gucu kalmamıs valla.

evet safiş o topik ne kadar seviyesiz ne terbiyesiz insanların yazılarına maruz kalmış öyle ,işte heryerde böyle çıkış yapmaya çalışan insanlar çıkıyor ,gerçek hayatta da böyle durumlar olabiliyor sanalda olduğu gibi ,allah öyle insanlardan uzak etsin bizi ..

benden bu kadar kaçıyorum eve kızlar çok yoruldum yaa akşama kadar doğru dürüst bişey yoktu birden veliler bir bastırdı arka arkaya beynim sulandı resmen yaa kafamçokkarıştı
öpüyorum hepinizi güzeller byes

kız safiş bin tane tarif yazmışsın 1 tatlı tarifi istedim onu yazmamışsın ama aşkolsunalsanaalsanasmile

gülizim pasta inanılmaz görünüyo yavv bi yerim şişçek valla:)) ama çok uzun sanki yapımı cnm yaa piroş bana yaptırmaz bunu:)

benimde yapmayı planladığım menü
mercimek çorbası
hazır yufkadan mantı
kaşarlı patlıcan(sedalarda yedim süper)
gavurdağ salatası
yoğurtlu havuç
fırında tavuk(magginin sosuyla yapçam çok güzel oluyo)
vee fıstıklı pilav
sadece tatlım eksik, ona karar veremedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…