- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.781
selam şekerler
geçmişi okuyodum hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırlar
krikitosçuminşallah bebeğini sağl salim kucağın alırsın arkadaşım tüm dualarımız seninle cnm
diloksçum işe başlamadım daha görüşmeye gittim ama pek içime sindi denemez bakalım sonucu yazıcam sizlere şekerler
darkçım yetişemedim sana çıkmışsın özledim seni cnmcım görüşemiyoruz bayadır
ANDİNA olayına gelinceaçıkcası daha öncede söylediğim gibi burada herkes biirçok şeyini paylaştı iyi kötü 2 sene boyunca çoğu kişinin başaramayacağı arkadaşlıklar hemde internet arkadaşlığı kurduk hatta buluşmalar oldu birçok kişininde söylediği gibi herkes herkesi aynı boyutta sevemez ama saygı duymak zorundadır andinanın tartıştığı konunun bana göre birçok kişiye göre anlamsız ve gereksiz olduğunu düşünüyorum fakat andinanında söylediği gibi o konuda hassas olabilir buna bişey demiyoruz ama kırıcı oldun arkadaşım burada ben ve diğer arkadaşlar buna üzüldük senden bi özür demiyorum ama anlamlı bir açıklama beklerdik protesto olayına gelince senin yazdıklarını okumadan önce bazı yazılanları okudum ve dedimki kimse söylememiş yine ama yazıcam ve konuya açıklık gelsin istedim ama okumaya devam ettikten sonra zeynanın konuya açıklık getirdiğini okudum bundan sonra da bana göre her ne olursa olsun kimse içinde saklamasın yada kırıcam üzülücek diye düşünmesin ve konuya açıklık getirsin ki bu konuyu ben çok çok sonradan gördüm olayda birden patlak vermiş ayrıca anidna sen veya herhangi bir arkadaşımın buradan ayrılmasına çok üzülürüm söylediğim gibi birçok şeyimizi paylaştık iyi kötü
bir tartışma yaşandı ama 2 seneyi birden heba etmeyelim
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM
bu arada merak edenlere bu ay da olmadı..diğer aylara yelken açtım:))
beyazmelekçim kendi bilir cnm ben şahsen bana kim ne kadar değer verirse o kadar değer veriyorum kalan sağlar bizimdir diyorum ama şunu demeden de geçemeyeceğim kasım 2008 annelerinde böyle bir şey yaşandığı için çok çok ama çok üzülüyorum keşke araya bunlar girmeseydi cnmcım
dilokçum biraz önce yazdım krikitosçuma da yazdım ama görmediniz heralde neysem tekrar yazayım görüşmeye gittim pek içime sinmedi çalışanlar çok paspaldı görsen kızların saçlar bi kızıl bi siyah kot pantolonları yırtık moda yaçağrı merkezi diye giyim ve tipe pek önem verilmemiş anlaşılan halbuki gittiğim yer plaza şuan boşlukta gibiyim en azından hazirana kadar çalışıp açıklarımı kapatayım diyorum yazı atlatınca da adam akıllı bi iş bulurum diorum bi yandan da yanlış mı düşünüyorum die kafa yoruyorum cnmcım sen ne alemdesin adet olmadım diosun hamilemisin kız yoksam kirikitostan sonra 2.senmi olucan
şok halinde yazılanları okudum ve duygularımıve düşüncelerimi burda son kez dile getirmek istiyorum..
arkadaşlar ben andina222 yim , burada pek çok şeyinizi paylaştığınız , dertleştiğiniz insanım..
biz de bu yüzden çok üzüldük işte...
bu tarz bir protestoyu anlamama mümkünat yok maalesef , azom çok güzel yazmış , ben beklerdim ki andina yanlış yaptın gereksiz yere gerginlik yarattın huzurumuzu kaçırdım demenizi , o zaman beyazmeleğin dediği erdemi gösterip özür dilerim gerginlik yarattığım için niyetim bu değildi derdim , bi daha okuyum yazdıklarımı gerçekten ağır mı olmuş derdim... ama siz bunun yerine sessiz kaldınız..
bak andinacım ben sana çok açık ve net bişey yazayım biz senin üslubunu sevmedik,hiç kusura bakma,sen çitosla aranızdaki mesele de haklı bile olsan yazdıklarından sonra haksız duruma düştün.bana göre yazdığın mesajlar fazlaca hakaret içeriyordu ve kavagada söylenmez yaa
zeyna sana özellikle mail attım ve sordum , bana hiçbir cevap vermedin..
demişsiniz ki korktuk , bize de kötü şeyler yazılır falan filan demek ki beni hiç tanımamışsınız , demek ki kendimi yeterince ifade edememişim tanıtamamışım burda suç bende oluyor zaten size diyecek hiçbirşeyim yok..
kim korkmuş bilemiyiyorum ama benim sana açıkça konşmama sebebim korkmak filan değil asla! çitosa yazdıklarının cevabı ancak senin yazdıkların gibi hakaret ve tartışma içerikli olurdu.bu da sitede yasak ve şurda kafamızı boşalattığımız iki arkadaşımızla sohbet ettiğimiz bir kkmız var,niye banlanalımki.sen bizede aynı üslubu kullanacaktın şahsen ben çitos kadar terbiyeli ve hanım bir kadın olamazdım yazılanlar karşında,kendisi çok takdir ettim.
sadece iki isme sitemim var , gerçekten arkadaş hatta ve hatta dost bildiğim iki insan beyazmelek ve eylül , inanın beni çok ama çok üzdünüz , sizden ne olursa olsun şunu beklerdim , bir telefon hatta telefona bile gerek yok burdan bir yazı ile andina yanlış yaptın bak gerildik hepimiz demenizi , eylüle inanılmaz kırgınım hoş umurunda olacağını düşünmüyorum ama gerçekten çok ama çok yanlış tanımışım seni.. benim dost bildiğim , dobra bildiğim herzamn her ortamda çok severim çok dobra bir insan , çok güvenirim dediğim eylülün bir telefon açıp kızım naptın sen yaa demesini beklerdim..demek ki yanılmışım hemde çok..
azonun belirttiği gibi hepimizin hayatı , bakış açısı , ortamı , kültürü çok ama çok farklı... benim için pasta önemli bir mevzudur kimi için espri önemlidir kimi içinse bambaşka birşey.. ben tartıştığım arkadaştan kesinlikle özür dilemiyorum , düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım..
ama yukarıda da yazdığım için sizi gerdiğim ve üzdüğüm için özür dilerim..
burada aylardır pek çok şey paylaştık ,azo , lelal , remedios , elmalı turta , güliz ve denizannem gibi mükemmel dostlar kazandım , karakterinden emin olduğum , herşeyi yüzüme söylecek cesareti olan arkadaşlarım var benim ve bununla gurur duyuyorum gerçekten.. sizlerle zaten burası dışında daha yoğun görüşüyoruz ve görüşmeye de devam edeceğiz..
biz bu saydığın isimlere hiç bir şey söylemedikki.he söyleseydikte katılırlar mıydı orası tartışılır.yani bu konuda çekimser kalmalı seni veya çitosa haklı bulduklarını göstermiyor.tabi bu çekimser kalanlar için.hem anlamadım ya biz karaktersiz miyiz!!
ancak benden bu kadar arkadaşlar , dediğim gibi gerginlik için tekrar kusura bakmayın ancak ben sessiz protestolara alışkın olmayan bir insanım , hatalarımın arkamdan değil yüzüme söylenmesi taraftarı bir insanım , arkadaşım dediğim insanların arkamdan iş çevirmesine hiç alışık değilim..
hiç kimse senin arkandan iş çevirmediki! hem one demek öyle ya,sen hakikaten lafını sözünü bilmeden yazıyorsun.biz arkandan iş çevirsek bu protestodan haberin olmazdı ama biz tam tersine anlamanı,bununsu yüzüne çıkmasını sağladık ki zaten bunu hemen anlayabilceğini tahmin edebiliyorduk
dilerim buradaki herkes çocuklarıyla mutlu mesut yaşarlar ve ömürlerinde burada yaşadıkları ufak tefek gerginlikler dışında üzüntüler yaşamazlar ve hiçbir arkadaşlarının kalbini bu şekilde kırmazlar..
sevgiyle kalın ,hepiniz herzaman kendi çocuğum gibi görüyorum dediğim çocuklarınızı benim için öpün kocaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?