2008 Kasım Anneleri

sedacığım dileklerini çok güzel dile getirmişsin canım bizde bunun için çaalıyoruz işte ama Andinacım bizi face'den silmiş, özel mesajıma cevap yazmıyor, telefonlarıma çıkmıyor eğer onun bahsettiği gibi gerçekten onun için değerli olsaydık yada olsaydım usulen bari açar iyi kötü bişeyler söylerdim sessizlik protestosuna kendide katıldı sanırım işte böyle olduğu zaman Mmmf'nin yazdığı şeyi düşünmeden edemiyorum demekki onun için bir önem azretmiyoruz 'senin benim için hiç bir önemin yok olsanda olmasanda bişey farketmez demeye getiyor sanırım benburadan bunu anlıyorum, yani kim yapıcı kim yıkıcı bilemiyorum, arkadaşlık dediğin şey bu kadar kolay silinebilir mi, eğer yaptığımız bir hataysa sadece bir hata ile arkadaş hayatından çıkarılırmı,biz çıkardık mı???

beyazmelekçim kendi bilir cnm ben şahsen bana kim ne kadar değer verirse o kadar değer veriyorum kalan sağlar bizimdir diyorum ama şunu demeden de geçemeyeceğim kasım 2008 annelerinde böyle bir şey yaşandığı için çok çok ama çok üzülüyorum keşke araya bunlar girmeseydi cnmcım

dilokçum biraz önce yazdım krikitosçuma da yazdım ama görmediniz heralde neysem tekrar yazayım görüşmeye gittim pek içime sinmedi çalışanlar çok paspaldı görsen kızların saçlar bi kızıl bi siyah kot pantolonları yırtık moda ya çağrı merkezi diye giyim ve tipe pek önem verilmemiş anlaşılan halbuki gittiğim yer plaza şuan boşlukta gibiyim en azından hazirana kadar çalışıp açıklarımı kapatayım diyorum yazı atlatınca da adam akıllı bi iş bulurum diorum bi yandan da yanlış mı düşünüyorum die kafa yoruyorum cnmcım sen ne alemdesin adet olmadım diosun hamilemisin kız yoksam kirikitostan sonra 2.senmi olucan

doğru söylüyorsun canımcım
bende çok üzüldüm şu iki günde burada da yazdım arkadaşlar farkettiler, özellikle zeyna çok iyi biliyor telefonda onunla dertleştik sürekli, yasmine,saphiraya herkese dert yandm dünden beri ben de kendim adına herkesten özür dilerim biraz fazla büyüttüm ve üzüldüm sanırım

işin içinde hayırlısı olsun canım yaa geliri falan yiyise sağlamsa yaza kadar idare et canım yaa bence sen güzlliğinle onları da yola getirirsin şöyle şık şık giyin çık karşılarını bir haftaya kalmaz onlarda kendilerine çeki düzen verirler baktın vermiyorlar o zaman sen kendine bir yırtık kot bakarsın artık, saçların da zaten kızıl oldu aralara da siyah attırdın mı tamamdır :roflol:

ilahi beyzmeleğim güldürdün beni aynen dediğin gibi olmadı ben yırtarım kendi,mi maaşı fazla değil ama en azından açıklarımı kapatırım işte şekercim

Herkese merhaba kızlar..

Sadece bir kaç şey söylemek isityorum bu konuyla ilgili..Tabi ki her iki tarafa da hak verenler ve vermeyenler olacaktır.Konu bazı kişiler için önemli bazı kişiler için çok basit bir konu olabilir.Ama bu topikte kimsenin hakarete varan bazı sözlere haklısın ,haklıydın,kendince haklı demesine akıl sır erdiremiyorum.Her iki tarafta birbirini kırdı ve ağır konuştu denmiş şahsım adına hiçbir şekilde hakaret içeren sert sözler kullandığımı düşünmüyorum.Böyle düşünen arkadaşlarıma da geçmişi tekrar gözden geçirmelerini rica ediyorum..

dün misafir yoğunluğu içindeydim çok kısa girebildim ama tam okuyamadan çıkmıştım ve tabiki yazamadım da.konu kapanmış olabilir artık ama olayın içinde olan birisi olarak andinanın sözde savunmasına ben de birşeyler yazmalıydım

Son düzenleme:
çitosçum valla olay kapansın bence sende kapatmışsındır sanırım olayın tamamen yanlış olduğunun hepimiz farkındayız ve bunun sonucunda neler yaşandığınıda biliyorsun cnmcım bu yüzden boşverelim artık

sedacım çalış o zaman hem oyalanırsın biraz iyi gelir sana gelir azsa bile harçlık çıkar işte idare edersin ne olacak

ben o tartışma esnasında çitosun herhangi bir hakaret vari sözünü hatırlamıyorum, kendisine söylenen şeylere cevap verdi evet ama hakaret içeren sözlerle değildi

ayrıca sessizprotestoya kızıldı o zaman herkes bişey söylemedi sonradan tepki konuldu ama biz o zamanda bişeyler söyledik arkadaşlar yapmayın konuyu kapatın, ortam çok gerildi gereksiz yere falan yazdım ben, andinacım çok sert sözler söylüyorsun da yazdım bunları yeni yeni hatırlıyorum şimdi demekki öncesinde herkes gereken uyarıyı yapmış kendince, yasmini de hatırlıyorum

azoo geçmiş olsun kaana
demek sadece kuru öksürük var
o zaman ballı zencefilli limonlu su vermeyi denesene tatlım
gerçekten ok işe yarıyor tavsiye ederim.

mmf özünüz aydın demek mikroskobik sonunda adımlarını attı
naza ekioo senin olan kendini

çok ayrıntılı olmamakla birlikte geçmişe baktım biraz sessiz protestoyu yanlış bulan arkadaşlar hanginizi çıkıp bişey söyledinizki?mademki herkes burda çok açık yürekli açık açık yazsaydınız duygularınızı düşüncelerinizi.yani sadece bizi rahatsız olduk andinanın üslubundan,biz mi yanlış bulduk.andina bu topikte ilk yazmaya başladığı zamanlarda böyle değildi.sonradan değiştirdi kendini,sebebini bilemiyorum.hemen hemen herkeste rahatsız oldu bu durumdan.çitosa yazdıkları da son noktaydı bazılarımız için.saçma bir şekilde çitosaçular ve andinacılar diye ikiye ayrılmanın veya protestocular ve protestoya karşı olanlar diye de ikiye ayrılmanın bir anlamı yok.
ama görüyorumki böyle bir ayrılık oluşmuş bile maalesef.

gerçekten de zeyanın dediği gibi topiğimizin büyüsü bozuldu sayfalarca yazılar olurdu nerdeyse kimse bişey yazmamış.haftasonu olması da etkiliyor olabilir tabi..yani inşallah öyledir

bu arada dilokçum ben senin artık 2. bebek için hazırlandığını bilmiyordum cnm,Allah gönlüne göre versin,bu haber çok heyecanlandırdı beni hayırlısı olsun canım arkadaşım :)) opuyorumnanaktan

ya bebelere nasıl içiriyorsunuz o bitki çaylarını bi söyleyin bana..Benim oğlum bırak bitki çaıyını meyve suyu bile içmiyor..

ya bu gergin yazıları okudukça üzülüyorum ben gerçektennnn....
andinanın faceden arkadaşlarını silmesi herşeyi açıklıyor zaten
sanırım lelaldi andinanın dobralığı,açık sözlülüğü olayı buhale getirdi diyenn lelalcim açık sözlü dobra ama karşısındaki insana seviyesiz konuşmak mı dobralık ....
çitos ailesinin aşı olduğunu anlattığında da aynı tepkiyi vermişti andina kapatın bu konuyu falan diye burası kimsenin teke elinde değilbunu tekrar belirtmek istiyorumsaphişim snein de yazdıklarına katılıyorum canımmmm

neyseee maytabımmm gözünaydın memomuz başlamış yürümeye gözün aydınnn bundan sonrasına hazırlıklı olllll:)))
azocum geçmiş olsun ömer kağanaaaa canımmm
bizde bahçeden geldik şimdi kızım köpeklerini sevdi gezdi ağlaya zırlaya zorla soktum eve elini yüzünü yıakdım dakikasında sızdı kuzucummmm

herkese selaammm opuyorumnanaktan
kızlar evimin içinde bir taşınma olayı yaşadık,evin tüm odalarının şeklini değiştirdik,saki ev taşımışız iş çıktı ve haşatımız çıktı resmen ama değdi doğrusu böyle daha güzel oldu evim ya da değişiklik gözüme güzelgeldi bilmiyorum.
bugün ızmir yağmurlu yani gıpgri bir hava var sevmiyorum böyle havalrı içim dqaralıyo

juli canım yağmurun 5 tane yavru köpeği var tam hastası dün tüm öğleden sonra onlarlaydı bahçedeee dedemz gönderecekti ama yağmurun köpek sevgisi engelledi onu bodrumda kalıyorlarrr öyle tatlılar kii...
banusu gelsin buraya ben veririm ona yağmurun köpeklerindennn:))
çitos canım yağmur çok seviyor biberondan içmiyordu bardak hastası bardaktan alıştı artık biberondan da içiyor ben içine 1 çay kaşığı pkemz koyuyorum sende dene yada 1 adet bebe büsküvisi belki tadından hoşnut olmadığı için içmiyordur batuhannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…