- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.801
ya bebelere nasıl içiriyorsunuz o bitki çaylarını bi söyleyin bana..Benim oğlum bırak bitki çaıyını meyve suyu bile içmiyor..
kusura bakma lavinyacım ama ben yoktum ve ben yokken cevap hakkı doğmuş yazmak zorundaydım.bir daha da bu konuyla ilgili hiç bir şey yazmam zaten,cevap hakkı doğmadığı sürece opuyorumnanaktanya bu gergin yazıları okudukça üzülüyorum ben gerçektennnn....
andinanın faceden arkadaşlarını silmesi herşeyi açıklıyor zaten
sanırım lelaldi andinanın dobralığı,açık sözlülüğü olayı buhale getirdi diyenn lelalcim açık sözlü dobra ama karşısındaki insana seviyesiz konuşmak mı dobralık ....
çitos ailesinin aşı olduğunu anlattığında da aynı tepkiyi vermişti andina kapatın bu konuyu falan diye burası kimsenin teke elinde değilbunu tekrar belirtmek istiyorumsaphişim snein de yazdıklarına katılıyorum canımmmm
neyseee maytabımmm gözünaydın memomuz başlamış yürümeye gözün aydınnn bundan sonrasına hazırlıklı olllll:)))
azocum geçmiş olsun ömer kağanaaaa canımmm
bizde bahçeden geldik şimdi kızım köpeklerini sevdi gezdi ağlaya zırlaya zorla soktum eve elini yüzünü yıakdım dakikasında sızdı kuzucummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?