2008 Kasım Anneleri

ya bebelere nasıl içiriyorsunuz o bitki çaylarını bi söyleyin bana..Benim oğlum bırak bitki çaıyını meyve suyu bile içmiyor..

Ben kahvaltısına koyuyorum Çitos. Ha içmiş, ha yemiş ne fark eder :)) Gerçi biberona koyduğumu da susadıkça içebiliyor. Lavişin dediği gibi belki tatlandırırsan içebilir. Portakal suyunu ben kızıma mümkün değil içiremiyorum ama mandalina sıkıyorum her gün 2 tane ona bayılıyor :) Dene bakalım sen de belki seveceği bir tat bulursun.

Laviiiiş, deme ya. Banusu bayılır biliyo musun. Dün camın arkasından kocaman buldoglara sırnaştı. Bir tane şeye bitti, sosis köpek diyorlar ya vücudu uzun. O Banusu'ya, Banusu ona cilveleşip durdular. Eşim ki o kadar evde istemez hayvan, neredeyse alalım eve götürelim diyecekti :) Lavişinkilerin cinsi ne

Ahanda bu da Dark için :)))) Kızım konuşamıyoruz seninle çok özledim yaaaa
aklinialirimsmile

Julicim bizim de sibirya kurdumuz var canım.Bahçe de yalnız.gönder banusuyu.sevsin..Ama ben batuyu yaklaştırmaktan çok korkuyorum.Çünkü kendim de köpeklerden pek hazzetmem.Kö tü ama öyle maalesef neyse babası alıştırır.zira kendisi tam bir hayvan dostu..

kusura bakma lavinyacım ama ben yoktum ve ben yokken cevap hakkı doğmuş yazmak zorundaydım.bir daha da bu konuyla ilgili hiç bir şey yazmam zaten,cevap hakkı doğmadığı sürece opuyorumnanaktan

juli canım valla bilmiyorum ne olduğunu((
kurt köpeği gibi ama nasıl tatlılar bi görsen face eklemiştim resmini yağmurun köpeğiyle:)))
çitosum kardeşimde de vardı sibirya kurdu harikaydı ya çok seviyordum onu babamlar bakamadılar bakımı zor canımmm

ayy laviş harikasın yaaa bir tanede ben istiyorum o köpeklerin benim oğlum ilk baba dedi ikincisi hav dı biliyorsununz hala daha hav-havda hav-hav dolanır köpeklere hayran resmen içine sokacak bulsa birini kız birini de bize gönder kaydirigubbakcemile3

Duru okyanusta bayılıyor köpeklere,kahkahalarla gülüyor görmenizi isterdim o halini eşim de bizde alalım köpek diyoridiyorumki daha erken,korkarımkılından tüyünden ki ben köpek aşığı bir insanım.birde benim evim müsait değil köpek için.keşke bahçeli bir evimiz olsada alabilsek.ayrıca köpekler de çok masraflı oluyor,bebeğin masrafı bir yandan ,diğer yandan köpeğin masrafı bilemiyorum yani

bizim buradada köyde var köpekler mahalledeki komşuların tabi annemlerde yiyecek falan veriyorlar zaman zaman herkese alışık yani ufacık tefecik tombili bişeydi geçen sene bayılırdım şimdi büyüdü maşalla benim boyumda köpek kaydirigubbakcemile3
b
ben tırsıyorum bir atlasa tek lokmada yutacak beni ama eymeni görünce sanki onun bebek olduğunu anlıyor gibi yerlere yatıyor sürünüyor falan çok komik yaa eymeni de tutmasam kesin sarılacak köpeğe çığlıklar atıyor böyle

bir de burada apartmanımızın karşısında bir dükkan sahibinin var köpeği ama o minicik beyaz tüylü tüylü allahım bayılıyorum ona eymeni de götürüyorm arada ama eymen o büyük köpek kadar sevmiyor onu, onu köpekten saymıyr heralde kaydirigubbakcemile3

resimlerini çekecektim ama karanlık olmuş sanırım yuvalarına gittiler yarın çeker eklerim görürüsünüz harikalar yaaaa
yağmur ayırt etmiyor annesini de seviyor yavrularını da eymen aşmış annesi kendiniii :))

safiş evet ben protestoya karşı olanlardanım
çünkü eskisi kadar burada yer alamıyorum maalesef
gün içinde yaşanan olayları en son okuyorum
kimi zamanda kendi kendime yazıp çıkıyorum
o gün bu olaylar yaşandığında da yoktum topicte aynı günün akşamında okudum yazılanları
üzerinden oldukça zaman geçmiş ve konu kapnamış olduğu için gündeme getirmek istemedim
ama yine üzerinden zaman geçip protesto yazılarını görünce yazmak istedim.
ben ne çitoscu ne de andinacıyım.
ama bu protesto olayı hoşuma gitmedi
varsa rahatsız olunulan biri konu özeline yazılır durum rahatsızlığı tarafına bildirilir
topic içinde böle şeylerin olması da gerçekten hiç hoş değil
resmen ortada gruplaşma dışlama gibi bir durum gözüküyor

lavişcim senin o bahsettiğin andinanın dobralığı lafını yazan da ben değilim .
lütfen daha dikkatli okuyup ona göre yazarsan sevinirim canım.

julicim marketlerde pakette olan zencefillerden var tatlım
istersen onlardan al canım. geçmiş olsun size de ..

ayrıca golden fikri gerçekten çok güzel ama evde bir tane canavar varken ikinci ile başetmek gerçekten zor .

pardon safiş ama gruptan kastın nedir o zaman burada
ben kendimi burada herhangi bir gruba mensup biri olarak görmüyorum
burası genel bir topic ve çok fazla katılımcısı var

ben bir gruba dahil değilsem ve bu protestoyu da kendimce uygun bulmuyorsam ben de mi dışlanmış oluyorum, yani öle mi yorumlamalıyım.???

arkadaşlar lütfen gerilmeyelimgene kapatalım gitsin andinada belki siniri geçince geri gelir bilemiyorum
ama benim gözlemlediğimi birçok arkadaşımızda gözlemlemiş
neyse artık geldi geçti gruplaşma falan yok lütfwen artık kapansın bu konu
tebrik eden arkadaşlarımıza caanı gönğlden telşekkürlerimizi iletiyorum
julicim biz sanırım çitostan sonra ilk yaptıranlarız d.gribi aşısını 23 kasımda olduk 2.yide olduk rahatız artık:)))
lellalcim seni seviyoruz bitanem lütfen sakin ol

ayrıca andina faceden silmiş birçoğumuzu şimdi farkettimlelalcim sen görüşüyosun lütfen bunun mantıklı açıklamasını sorup buraya yazarmısın kendisi gelmiyorsa eğer

lelalcim özür dilerim canım sen değil elmalı turtaymışş
biz hepimiz 2008 kasım annesiyizz ve çok güzel şeyler paylaştıkk bu güzellik bölünmesinnn
lelal canım seni seviyoruz gitme sakın sendee

az önce bir sürü şey yazdım ama hepsi gitti :)))

neyse yazdığımı şu şekilde özetleyeyim ki beyazmelekcim
biz burada bir grup değiliz
burası genel bir katılım alanı ve herkes kendince doğru veya yanlış duygu ve düşüncelerini kendini ifade ediyor
eğerki bir grup olsaydık o zaman hepimiz aynı düşünceyi onaylamak durumunda kalırdık ki bu da bizi bizlikten çıkartırdı
aksi taktirde safişin dediği gibi gruptan ihraç edilirdi .

aman neyse artık yorum yazmıcam bu konuda içim şişti :)))

yok mmfcim sakinim ben ama o kadar çok bu konu döndü ki
sıkılmadım dersem yalan olur .

mmfcim benim cebim kapalı o yüzden arama yapamıyorum
ama yarın kendisi ile konuşur detayı öğrenirim

onunla da bu konular hakkında konuşamadım
dün bir ara ben dışardayken aradı ama benim şarjım bittiği için konuşamadan kapandı
o yüzden o neler hissediyor ne düşünüyor tam bilmiyorum

selam kızlar

mmmf gözün aydın canım çok sevindim memonun yürmesine:)

ve tüm hastalara geçmiş olsun

arkadaşlar yazmayacam bir daha demiştim ama cevap hakkı doğduğu için ve öncesinde kendimi yeterince anlatamadığımı düşündüğüm için tekrar yazma ihtiyacı duydum

protestocu değilim, zaten neyin ve kimin protesto edildiğinden bile haberim yoktu, düne kadar, ve bu şekilde protestonun yanlış olduğunu düşünüyorum, size yapın yada yapmayın diyemem ama bana şekil itibariyle doğru gelmiyor, zaten burada son olay kadar geçmiş yaşantılarda etkili ki bu kadar bekletip biriktirmek yerine tarzını beğenmediğiniz kişiyi herhangi bir şekilde( buradan özelden, telle vs) uyarmak bu patlamayı hafifletebilirdi,

ayrıca hala çitoscu yada andinacı değilim, iki arkadaşımada hala değer veriyorum (sanırım andinacı olarak nitelendirildim) üstelik iki tarafında haklı ve haksız yanları olduğunu söylememe rağmen, sanırım yukarıda yazdığım andinaya karşı birikim nedeniyle andinada haklı bir taraf görmediniz

ayrıca çitoscum hala aynı şeyi söylüyorum bu olayda ikinizinde haklı ve haksız tarafları var, açıkçası bende birinin pastasının aynısından yapmak yada yaptırmak isteseydim izin almak anlamında olmasada en azından söylerdim, oysaki söylemedin,
hasbel kader yaptım ve arkadaşımın kırıldığını öğrendiğimde özür dilerdim, özelden falan diledinmi bilmiyorum ama burada görmedim, (eğer görmedimse ben senden özür dilerim bunu yazdığım için) hatta (yargılamak yada eleştirmek bana düşmez diye düşündüğümden yazmamıştım) konuyu ilk yazdığın mesajda oldukça kışkırtıcı geldi bana,

umarım kendimi anlatabilmişimdir

lelalcim bende aynı şekilde kendimi bahsedilen gruptan dışlanmış hissediyorum
sevgiyle kalın

yaa ne gruplaşması yaaa
herkes fikrini söylediii herkes kendine göre haklı
ayrıca kimseyi de dışladığımız yok denizannem sen biizm bi tanemizsin sende fikrini belirtmişsinnn
ya gerçekten uzadıkça bu olayyy sıkacak ve moralimiz bozulacak lütfen kapayalım bu konuyu artık andişin gelmek isteyip istememesi kendi düşüncesi inşallah gelir tekrar bu olay da biterrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…