2008 Kasım Anneleri

sağol beyazmeleğim bu sayfayı öyle çok önemsiyoruz ki buraya bir gün uğramasam morlaim bozuluyorrr seninde aklında yer etmesi senin için de bu sayfanın ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi zatennn
ya aslında benim de çalışmam lazım ama daha kitap açmadım bu sene de kalıcam ben galibaaa((
sana kolay gelsin beyazmeleğimm

selam güzeller herkes iyi mi bugün filme gittik avatar die görsel olarak çok güzel bir film ve 3 saat sürdü
ama konusu biraz garip geldi bana ama değişiklik oldu orada yemeğe gittik arkadaşlarla ve saat 10
du yemek tedik yaa o saatte olacak şeymi dimi ama neyse yedik yeni geldik eylüşte annemdeydi zaten
o da pek durmamış kapıya gidip gidip ağlamış kuzu annem idare etmiş işte böle

asorticim afiyet olsun..olur canım olur...sen bir de benim bugün yediklerimi gör..ayy son zamanlarad neden böyle yiyorum bilmiyorum..eşim 1 haftadır 4.30 da kalkıp işe gidiyor gece 10-11 de geliyo..yaın da öyle..1,5 ay olacak hafta sonlaı full çalışıyor..denetlemeleri var..sanırım düzen bozuldu ondan

avatar şuana kadar yapılan filmler içinde bütçesi en yüksek olanıymış..ve 3 boyutlu olduğu için de asla kopya edilemiyormuş...ben de izlemek isterim açıkçası

geçen yazamadım aklımda ama..deniz annem çok sevindim..haydi hayırlısı canım kuzu için..ne zamna başlayacaktı..bizi gelişmelerden haberdar et..

lavişim sağol cnm..bakalım bekliyorum..olmasa da çok üzülmem ama olursa da sevinirim...hayırlı zamnada versin rabbim..

beyaz meleğim sen çok üzüldün yaa...kimse sana kırılmamıştır..sen içi dışı bir bir insansın....

darkım seni seviyorum..ve de bir kk kaçağı olarak seni anlıyorum..öptüm cerenimoyu.

çitoss gel bakimm şuraya...sütlacını yaptım ama sulu oldu neden yaa...eşim 1 tabak yedi..gerisini ben..düşün artık içine pirinç unu koyuyorlarmış yada nişasta..bir dahaki sefere öyle yapayım

yazmamayayım dedim ama sabahtan beri içim içimi yedi...hiç böyle şeylere gerek yok kızlar...her iki tarafta eminim yıpranmış ve üzülmüştür...diyorum ki boşverelim .

selam kızlar,
önce geçmişe bakayım dedim ama
yazılanları okudum da gerçekten şoklardayım..

bu kadar yetişkin insanların böle bir olayda taraf tutup arkasından da sessiz koalisyon protestosu yapıp kendince haksız bulduğu tarafı idam etmesi çok saçma geldi.
kızlar kendinize gelin. burası azonun da dediği gibi anneliğimizi, çocuklarımızın gelişimini, dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız bir yer değil mi??

çitos- andina olayına en yakın tanık bendim. her iki tarafla da yeterince yakın olduğumu sanıyorum. ve bu olaylar ilk patlak verdiğinde her iki taraflada öncesinde telefonla konusan ve her iki tarafa da sıkıntıları aktaran bendim. ben tek taraf haklı diyemiyorum her iki tarafında kendince haklı ve haksız yönleri var ve bunları onların yüzlerine söyledim arkalarından değil. üzerinden zaman geçti olay buraya taşındı bu olay taraflarca yeni öğrenilmiyor . olmaması gereken bir şeydi buraya taşınması ama oldu.
Arkadaşlar her iki tarafta kendince ağır konuşmuş farkında değimlisiniz ,üç aşağı beş yukarı aynı laflar dönmüş ortada?
madem bu söylemler size ağır geldi neden o sırada taraf tutulacağına “ hop arkadaşlar kendinize gelin, bu iki kişi tartışmasına döndü siz iki yetişkinsiniz ve gidin özelinizde paylaşın” demediniz?
Bu olay yüzünden kimse kimseyi kırmasın denmiş ama ne olduğu başta belli olmayan sessiz protesto olarak adlandırılan eylemle bir taraf kırılmadı mı?
Ben bu yazıyı itham edilen andinaya yakın biriyim diye de yazmıyorum . onu da ayrıca belirtmek isterim.
Şuanda bu protesto edilen kişi beyazmelek,güliz,diloks,zeyna,eylül … de yaşıyor olsaydı yine yazardım,
çünkü bu sessiz başlayıp, facelere kadar yayılıp sonrasında da buralara taşınan protesto olayından hoşlanmadım.

Son düzenleme:
ıyi geceler kızlar,
Gözlerimden uyku aka aka okudum bugün olanları ve hayretler içinde kaldım. ışlerden ve Bengisu'dan dolayı pek giremez oldum ve Çitos ile Andina arasında geçen tartışmayı sadece bugün yazılan kısa özetlerden takip edebildim. Belki konunun dışındayım, belki kişilerin birbirlerine hitap şeklini görmedim.

Her 2 taraf da ağır konuşmuş, bir foruma yakışmayacak tavırlar almış olabilir. Tamam bunlar yanlış. Peki bir forumda grup olup da başka bir kullanıcıyı protesto etmek ne kadar doğru? Hem de sessizce, protesto edilen kişiyi bile haberdar etmeden. Keşke böyle protesto etmek yerine açık açık yazsaydınız yanlış yaptın diye. Çünkü protresto ettiğiniz kişi eminim böyle yapardı. Zaten açık sözlülüğü yüzünden protesto edildi anladığım kadarıyla. Beni şaşırtan bir başka şey de böyle bir olay patlamış ama sanki herkes birbirine söz vermiş gibi (Dark, Denizanası, Lelal ve Beyazmelek dışında) konu hakkında tek kelime etmemiş. Anladık, bir daha böyle gerginlikler yaşanmasından korktuğunuz için protesto etmişsiniz. Şimdi de sanırım protesto edilme çekincesi doğdu, ondan kimse bir şeyler yazamıyor!

Bu arada Dark'ın geçen sayfada ifade ettiği yoruma da şiddetle katılıyorum. Sanki bu sayfa birilerinin tekeline alınmış gibi belli nicklerin içinde dönen diyaloglara izin veriyor sadece. arada bir yazma şansı bulan Dark ve benim gibiler yorum da yazsa bi soru da sorsa nedense arada kaynayıp gidiyor ve o sayfa sahipleri asıl konuyu tekrar sahipleniyor.
Sürekli online da olsa, ara sıra girip bir şeyler de yazsa ya da yeni gelen biri de olsa cevap alma hakkına sahip olduğunu ve bu sayfanın özel olmayan bir foruma ait olduğunu hatırlatmak isterim.

Bu arada şimdi baktım da 2,5 sene olmuş bu foruma üye olalı. Hamile miyim değil miyimden hissettiğimiz ilk tekmelere, doğum anılarından bebişlerimizin ilk gülücüklerine ne çok şey paylaşmışız. Keşke şimdi de öyle yalın ve tarafsız olsa herkes...

ıyi geceler.

Son düzenleme:
Kızlar ne oldu geçen hafta anlamadım ya.Kötü bişeler olmuş sanırım üzüldüm.Çok geçmişe bakamadım ama aklımda kalan krikitosumun bebeği ile ilgili ve deniz annemin oyun grubu artık eskisi gibi çok giremiyorum eve bağlanınca tamamen koptum diyebilirim

Öncelikle krikitosun bebeğnin kız olmasına çok sevindim ama sonra diğer yazılanları okuyunca çok üzüldüm umarım bebeğimiz sağlıklı çıkacak ve bizimle birlikte nefes almaya devam edecek

Denizannem oyun grubu ile ilgili bende araştırma yapıyordum.Çok istiyorum oğluşumun yaşıtları ile zaman geçirmesini çok istiorum genelde terciği 13 ve üstü yaş gruplar acaba şu konu hakkında seninle daha detaylı görüşebilirmiyiz.

Ayrıca kızlar Salı veya Çarşamba bir iş görüşmesine gideceğim.Kesin olup olmayacağını bilmiyorum çünkü davam nedeniyle işverenler bu olaya çok sıcak bakmıyor.Ama Andinam sağolsun bana çok yardımcı oldu.Gelişmelerden en kısa zamanda haberdar edeceğim sizi. Hepinizi çok öpüyorumm

Ceren mamaya uyandı tabi benim uyku kaçtı aklım burda,demekki burası gerçekten önemli.her ne kadar artık eskisi kadar katılımda bulunmasamda.

Bende biçok şey yazcaktım şimdi hatırlamaya çalışıyorum.yaşlandık mı nedir :)) pek iyi değilim bu konuda.

Öncelikle Lavişcim allah kavuştursun diyorum.

Diloks bende seni sefiyorum canım muakss.

Dilekcim yeni işin hayırlı olsun diyorum şimdiden :)

Çilekcim geçen yazmışsın ben hadi gözün aydın diyememiştim.Tr ye geliyorum demişsin çok seindim.Ah çok yakınıma geliyosun ya,keşke konyada olsaydım görüşürdük

Elmalıcım haklısın canım çok fazla vakit bulamıyoruz.Bi süre daha sanırım böyle olacak.

Juli bana katılcan mı tatlımaklinialirimsmileaklinialirimsmile ahahhah bayıldım bu smileye

Kızlar bakın bu Kasım annelerinin smileyi olumunekankayizsmile taaaaamm mıı :))

ay gece gece geldiler banakaydirigubbakcemile3

günaydınnn
en erkenci benim sabhh 06.30 da kalktık da(((
herkes fikrini dökmüş ortaya julicim nasılda güzel söylemiş şirinlerin köyü gibiydi diyee,yine öyhle olucaz inş....

Juli'cim çok mu boş vaktimiz var da her gün buraya girip saatlerce vakit öldürüyoruz diye sormuşsuni kesinlikle katılıyorum arkadaşım sana.

Arkadaşlar gerçekten bırakın kişisel tartışmalar yaratıp birilerini protesto etmeyi. Forumumuz bilgi alışverişi yapmak, birbirimize destek olmak için var. Yeniden hak ettiği yeri bulsun lütfen.

Bu arada dün şoklardan Krikitos'a yorum bile yazamadım. Bebeğini Allah koruyacak canım inşallah. Dulalarım seninle...

günadın arkadaşlar
artık daha fazla bişey yazamayacağım olayın hafta souna denk gelmesi sebebiyle de olsa gerek benden başka da konuşan yorumlayan yok
bir şekilde bir fikir atılmış ortaya insanalar tepkilerini bir yolla dile getirmeye çalışmışlar ama pekçoğu sizinle aynı fikirdeymişki zaten uzunda sürememiş yapılandan memnun olunsaydı kimseyi tınlamadan daha uzunca bir süre devam ederdi ama kimse böyle olmasını istemedi

oğlum yine sabah kadar mızmızlandı durdu hiçbişeyi yok biliyorum sadece bizi yanına çağırıyor bizim yanımıza gelmek istiyor vs... yattığımda saat 01.30du gece kaç kere kalktım hatırlamıyorum ruh gibiyim

günaydın herkeze sağlıklı sıhatli mutlu bir hafta sonları ve hayat dilerim

katılcan 1
(bkn:beyazmelek)

bu durumdan hoşnut olmadığım için ve daha fazla uzun sürmemesi için yoluna sokalım ailemizi diye dün patlağı verdim çünki bu durum gerçekten hoş değildi ama yapacak bişi yok sanırım büyü bozuldu masal bitti...

selam kızlar herkeze iyi pazarlar
olaylardan haberim olmadığı için bilgim olmadığı için bu kouda yorum da yapamıyorum zaten yorum yapmak banada düşmez die düşünüyorum ama tek birşeye bende katılıyorum burası bir grup şeklinde günlük olaylardan konuşulurken ben veya başka biri arada soru veya yorumlar yaptığımızda yanıt alamıyoruz gruplaşma var her topiktede vardır sanırım bu ama bize kasım annelrine yakışmıyor bunlar
tabikide herkez birbirine birilerini yakın hisseder ve samimi olur ama bu topik tüm kasım annelerinin bilgi paylaşım alanı hepimiz aile gibi olduk sırlarımızı dertleriizi burdan paylaştık evladım için sizden dua bile istedim bu benim için özel bi olay siz bana çok yakınsınız bebeğimin problemini ailem dışında birde siz biliyorsunuz
büyük olayların dışında bazı kişilere cevap bile verilmiyor çoğu zaman bunu yapmasak iyi olur en azından biz yapmayalım

bebeğimle ilgili yorum yapan yanımda olduğunu hissettiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çok öpüyorum

Son düzenleme:
Canlarım herkese merhaba.Tontişim uyanmak üzere ama ben olaylar hakkında fkrimi açıkca söylemek istiyorum.

Andina bana göre hata yaptı.O kadar bariz ki hata yüzüne de söyledim bunu.Önceki mesajlara bakın lütfen.Ama dedeiği tekşey bu konuyu kapatalım.Sizce burdaki herkes protesto edenler yüzüne söyleseydi ne olurdu sonuç?Bence aynı şey olurdu.Nicki iptal.Keşke ya arkadaşlar biraz gergindim hani sert çıktım, gerildim , Çitoscumkusura bakma deseydi burda herkes huzur içinde olurdu ve herkes ANDıNAYI BıR KERE daha severdi.Benim Eylülü sevdiğim gibi.Bu çok mu zor ya?33 Yaşındayız çoğumuz, bir gönül almak ne zormuş.Protesto eden arkadaşlar şunu düşündüler Andina agresif acaba burdan yazarsak daha mı kötü olur?Kendi kendine hatasını anlamasını istediler.Bence de anladı ama asiliği ona arkadaşlarını silmekten başka bişi yaptırmadı.Ben Andinayı, Esteli tekrar burda görmek isterim.Tekrar espirilerle gülelim isterim.Ama lütfen herkes mantığını kullansın ve yaşının gerektirdiği gibi davransın.Arkadaşlık güzel ama birbirimizi yanlış yönlendirmeyelim.Andina da hata yapar, bende ve bu topikdeki herkes.Önemli olan düzeltebilmek, özür dileyebilmek.Bu bir erdemdir ya.Eğer ANDıNA gönül alsaydı da Çitos affetmeseydi iananın burda protesto edilecek çitos olurdu.Burdaki huzurumuz yalnızca 1 cümleye bakıyordu o da olmadı.Benherkesi seviyorum ve burda hergün görmek istiyorum. Ben açıkca yazıyorum...

günaydın iyi pazarlar kızlar
farkındamısınız ama olayı onlar zaten kendi aralarında bir şekilde kapattılar
sonuç kötü de olsa konuşmama kararı alarak bir şekilde konu onlarca kapatıldı ilerleyen zamanda onların arasındaki ilişki neyi gösterir bilinmez
ama olay hala protesto kavramı ile bizim topicte devam ediyor. hala dışarıdan bizler onlar hakkında yorum yapmaya haklı haksız eleştirisinde bulunmaya devam ediyoruz. bu benimde bu konuda son yorumum olacaktır.
gerçekten topicte gergin bir hava var ve bu hava bu şekilde devam ettiği ve olay hala bu konu üzerine döndüğü sürece ben de pek paylaşımda bulunmak istemediğimi belirtmek isterim.
lütfen bir an evvel bu konu kapatılsın ve eski halimize güzel paylaşımlarımıza dönelim.

bu arada atladım pardon krikitoscum
bebişin için dua ediyorum sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. içini ferah tut 3 lü testde de bişey çıkmayacak..senin de artık bir böcüğünden sonra bir cimcimen olacak.

kızlar resmen geuplaştık 2 ye bölündük farkındamısınız
herkesin haklı değerleri farklıdır bana göre çitosun yaptığında bişey yoktu ama andina kırılmış ve gerçekten hoş olmayan diyaloglarla kendilerini ifade etmeye çalıştılar .
tekrar söylüyorum bizim topiğimize yakışmadı bu durum
ama benim andinaya karşı tavır almamın sebebi çitosla olan diyaloğu değildi arkadaşlar
kimse bilmez bunu ama 1-2 ay önce kayınvalidelerimizden dert yanıp yazıyoduk buraya hayatın içinden durumlardı bunlar nasılki oğlum gece uyumadı kızım şöyle yaptı dercesine gerçekti yani
sonuçta bu topiğin amacı bu değilmi fikir alışverişi yapıp sıkıntılarımızı sevinçlerimizi paylaşmak
ama andina birgün bıktım kaynana muhabbetlerinden dedi kimse sesini çıkarmadı ama birdaha da kaynana muhabbeti dönmedi burada
sonra kasımayında şu aşı muhabbeti dönüyordu burda kimisi vurdurucam kimisi vurdurmucam kimisi kararsız olduğunu söyledi konuşuyoduk dertleşiyoduk sonra andina gene bıktım dedi ondan sonra ne kimse aşı hakkında yazı yazdı ne bişey
ben böyle durumlarda tartışmaya girmem direk kabuğuma çekilirim gerek yok tartışmaya ama çokta fazla muhabbete katılmadım o zamandan beri kimse farketmedi bu durumu
ay yazıp yazıp siliyorum valla yanlış bişey yazmak istemiyorum
yasminin dediği b-gibi bi kusura bakmayın arkadaşlar huzursuzluk çıktı bizim yüzümüzden falan denilebilirdi
neyse ben üzülürüm andina buralardan giderse
ama bunu yazarken bile 'senin benim için hiç bir önemin yok olsanda olmasanda bişey farketmez 'diicek gibi geliyo andinacım yani bunları sen düşündürdün bize kusura bakma
ama hiçbişey için geç değil bence çocuklarımızın hatırı için herlşeye yeniden başlayabiliriz herhalde
bu kadar hatrımız olur yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…