selam kızlar,
önce geçmişe bakayım dedim ama
yazılanları okudum da gerçekten şoklardayım..
bu kadar yetişkin insanların böle bir olayda taraf tutup arkasından da sessiz koalisyon protestosu yapıp kendince haksız bulduğu tarafı idam etmesi çok saçma geldi.
kızlar kendinize gelin. burası azonun da dediği gibi anneliğimizi, çocuklarımızın gelişimini, dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız bir yer değil mi??
çitos- andina olayına en yakın tanık bendim. her iki tarafla da yeterince yakın olduğumu sanıyorum. ve bu olaylar ilk patlak verdiğinde her iki taraflada öncesinde telefonla konusan ve her iki tarafa da sıkıntıları aktaran bendim. ben tek taraf haklı diyemiyorum her iki tarafında kendince haklı ve haksız yönleri var ve bunları onların yüzlerine söyledim arkalarından değil. üzerinden zaman geçti olay buraya taşındı bu olay taraflarca yeni öğrenilmiyor . olmaması gereken bir şeydi buraya taşınması ama oldu.
Arkadaşlar her iki tarafta kendince ağır konuşmuş farkında değimlisiniz ,üç aşağı beş yukarı aynı laflar dönmüş ortada?
madem bu söylemler size ağır geldi neden o sırada taraf tutulacağına “ hop arkadaşlar kendinize gelin, bu iki kişi tartışmasına döndü siz iki yetişkinsiniz ve gidin özelinizde paylaşın” demediniz?
Bu olay yüzünden kimse kimseyi kırmasın denmiş ama ne olduğu başta belli olmayan sessiz protesto olarak adlandırılan eylemle bir taraf kırılmadı mı?
Ben bu yazıyı itham edilen andinaya yakın biriyim diye de yazmıyorum . onu da ayrıca belirtmek isterim.
Şuanda bu protesto edilen kişi beyazmelek,güliz,diloks,zeyna,eylül … de yaşıyor olsaydı yine yazardım,
çünkü bu sessiz başlayıp, facelere kadar yayılıp sonrasında da buralara taşınan protesto olayından hoşlanmadım.