2008 Kasım Anneleri

eyllcüm bu yazıklanda bana düşen kısmı için cevap hakkı doğdu bana
sedanın ev oturmasından sonra bana karşı alındığını yazılarından anlıyordum ama inan bişey sölemek istemedim çünkü herşeyi yeterince açıkladığımı sanıyorum.
birincisi evet çatalca ya gelme durumunda cumrtesi seninle konuştuk ve ben sana özellikle hem buradan hem de telefonda da söledim.eylülcüm lütfen hazırlık yapma sadece kahveye geleceğim diye. cumartesi seninle telefonla da konuşurken söyledim pazar günü için bişey söyleyemiyorum teyzem bizi kabul etmedi ev kalabalık diye üstelik kocam getirirse pazar günü gelebilirim yoksa zor demiştim. ve seninle konusurken de söledim daha annemle konusşamdım gitti mi vardı mı bilmiyorum diye ve senden sonra annemle konustum ki kadının hasta olduğunu öğrendim. ve hafta sonu full onmunlaydım. ama o zaman da dedim yine haklısın evet pazar günü aramalıydım diye. ama tekrar ediyorum gelirsem haberdar ederim seni dedim.
sedalara gelme de ise ben başından itibaren sedaya zaten gelemeyeceğimi söylemiştim.
o hafta sonu için bir grubumuz ile şehir dışında olacaktım ve cuma öğlen grup iptal oldu onun üzerine andina zorladı beni ki ona da dedim eşimle konuşayım akşama haber veririm söz vermiyorum. o da yol kolaylıgı olsun diye azoyla seni alırız diye topice yazmıstı. herneyse aksam konusuldu ve ok geliyorum sabah haberlesırız dedik.
ama cumartesi günü ben yataktan kalkamadım resmen ne şekilde hasta oldugum zaten ortadaydı andina batunun hastalıgını soylemek için beni aradı ki benim durumum zaten ortadaydı onunla bile telefoonda konusamadım ve o gün deli gibi ateşle yattım.sonrasındaki halimde ortadaydı zaten. yani ben sedaya gelsem bile süpris olarak gelecektim çünkü geleceğim ortada bile değildi. ama yine haklısın keşke arasaydım ama inan onu düşünecek durumum yoktu.
bundan dolayı bana kırıldıysan kusura bakma eylülcüm bilinçli olarak özellikle yapılmış değildi .sadece ikisi çok üst üste geldi.
ama bundan dolayı bana kırılmış olup yazdıklarınla tavır alman da her nekadar sana belli etmesem de beni de üzdü .
sonuçta benim içim dışım birdir. az çok tanımış olmanız lazım.

lelalcim sana aldığım bir tavır yok ,önce bunu açıklığa kavuşturalım ,gelmeme gibi bir durumun olduğunu da şimdi öğreniyorum ,ayrıca annene geçmiş olsun dileğimi de ilettim buradan ,bu olaydan sonra sana yazmama veya soğuk davranma gibi bir durum da olmadı sen sanırım öyle algıladın ,o gün gelemeyeceğini andinanın arayıp söylemesi gerekiyordu ben buna kırıldım ,çünkü seni arayan bizi de arayabilirdi orada 6 kişi onu bekledi yemeğe bile oturmadı kimse anlatabiliyormuyum,biz önemsemiş ve yemeğe dahi oturmamışken ,bunun yapılması hoş değildi ..
ama birkez daha söylüyorum seninle ilgili bir durum yok canım..

ya yazmak istemiyorum yorumsuz diyorum ama baştan söyleyelim lelalcim ben gelenlere telefon numaramı vs özelinize attım sen görmemiş olabilirsin cnmcım ama aramızdan birinin elbet numarası vardır die düşünüyorum hasta olduğun için bunu da geçiyorum evet senle daha önce konuştuk sen dedinki çağırdığın zamana bir gurubum var eğer durum değişirse gelicem geliceğiniz günün birgün öncesi andinayla birlikte geleceğinizi kk da yazılı olarak belirtmiştiniz bu da bana gelme olayını süpriz olmaktan çıkartıyor burada ben zor durumda kalmayayım eylülün benim bu durumdan haberim yoktu demesi gibi ben evet o gün kırıldım bi telefon açmak bu kadar mı zor dedim ve gelemeyeceğinizi azodan duydum fakat daha sonra incelik yapıp beni aradın ve durumu anlattın ve olay kapandı teşekkür ederim
neyse artık ya kızlar çok ama çok sıkıldım bence konular biran önce kapansın birbirimizi kaybetmeden diyorum ve bir çok yazımda da belirttiğim gibi hepinizi seviyorummmmmm

evet buarada eylül nasıl oldun cnmcım o kadar alevli ki burası sorucaktım gözden kaçırmışım inşallah ii olmuşsundur cnm bnm
asortikçim eylül bebişede geçmiş olsun bizde yeni yeni düzelebildik

son kez bu konu hakkında birşey söyleyeceğim ,
lütfen eskisi gibi olalım ,hepimiz ,ne eksik ne fazla ,andina da dahil hepimiz burda olalım ve artık kimse kimseyi kırmasın ,üzmesin ..

mmmf cim iyiyim canım ,çok sağol ,ama o 6 kilo olayını henüz yapamadım malesef ..ama deniycem ..

kız adresini verde kargoliim sana yyazık

bende dağ başında oturuyorum diyorum ama bizimbakkalda 6 kilo olmasada bi 3 kilo tedarik edebilirimyaane haksızlık etmişim

kızlar bu arada çok kötü bişeyler oluyo yaa
evimizin olduğu yerden yol geçicekmiş koca bahçede başka ev gitmiyo bizim ev gidiyo
dış mihrakların güçleri yada pis elleri diyelim
offf çok kötü ya inşallah olmaz öyle bişey dua edin bana
itiraz etmeye gidilecek annemlerin evindende bahçeden bir kısmı gidecek bende orası için itiraz etmeye gidicem

ya off şu ateşi olmasaydı iyiydi ama bu seferde ateşi çıktı yaa 37.9 du calpol verdim yatırıcam bakalım ufff

lavişcim ben mi ? asortinin eylülü mü canım sorduğun ?eğer bensem safra ağrısı canım herzaman ki gibi :) mmmf bi tarif verdi bitkisel ,onu yapıcam ,
mmmf cim annem çiftlikte kalıyor oranın pazarı çarşamba günleri o yüzden alamadım canım 6 kilo limon ..yoksa var yani :)))

selam kızlar bugün bol bol uyudum
şimdide Cereni yıkadım ve biraz gezineyim dedim.

Ben de bitki çayı veriyorum cerene seviyor,ama süt içmiyo ya bi türlü

Sedacım ben de seni özledim canım.

Juli iyi bir gün geçirmişsiniz ne güzel

geçmişe bakıyorum biraz

ben gideyim çok bile oturum malum yarın pazartesi zor bi gün
yeni bi yer deterjanı aldım çok ferah kokuyo onu deniicem yarın çok hevesliyim bazen delimiyim acaba diye düşünüyorum valla:))

eylül 166 seni sordum şekerim geçmiş olsunnn
dark sende hoşgeldin canımm
maytap kız hangi marka deyiver bakalım bizde deneyelimm
kocişde hergün arabalara benzin alıyor petrolden alo veriyorlar oda çok güzel kokuyorr yumoşa bile gerek kalmıyorr o derece yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…