- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.841
olanlardan dolayı son drece üzgünüm
konu hakkında bir kere yazıcam ve bir daha yazmıcam ,
yazılanları oludum ama hepsini değil ,andinanin yazdığını ise okudum
evet dobrayım evet arayabilirdim ama aramadım sen naptın arkadaşım demedim ,ama korkudan değil elbette sadece aynı tarz sözleri işitme korkusundan ,arkadaşım dediğim sevdiğim bir insanın sen de necisin sanane demesinden ,kafamdaki andina olgusunu değiştirmesinden dolayı cesaret edip söyleyemedim ..çitos gibi aklı selim bir insana edebiliyorsa bu sözleri bana neler demez ki dedim ve yorumsuz kaldım ..o imaji silmesini istemedim ve sessiz kalmayı tercih ettim ..
ama benim kırılma noktam çitos olayı değil ,sedanın ev buluşmasında bir telefon dahi açılmaması oldu ,andinanın lelalden lelalin andinadan haberi var ama bizim ikisinden de haberimiz yok ,birbirlerini arayacak kadar vakitleri var ama bizi arayıp ta kusura bakmayın diyen yok ,bu da bizim insan yerine konmadığımız anlamına gelir ,bu olaydan sonra kendi kendime kimsenin haberi olmadan sessiz kalmayı tercih ettim ,aramak ta istemedim çünkü çok ama çok kırıldım ,benim evim olmamamsına rağmen ,ev sahibini siz düşünün artık ..
aynısını daha önce lelal de yaptı bana iki gün üst üste bekledim ,hazırlık yaptım o da aramadı ,annesi hastaydı geçmiş olsun ama bir telefon zor değildi ,cebin kapalı diyene ev telim de var
yani bunu andina değil başkası da yapsaydı aynı şey geçerliydi benim için ,beni önemsemeyeni ben neden önemseyeyim ki ,zaten hayatta hep bundan kaybettim ..
çitos olayında haksız buldum ama yorum yapma gereği hissetmedim ,boşverdim ,birçok kişi bendeki kırgınlığın sebebini bu zannedebilir ama değil ,ben daha önceden kırgınım andinaya ..bu da bir sebebti belki ..
neyse meselenin aslı şu ki gitmeni istemezdim andina ,ama bu senin kararın saygı duyarım elbette ,arayıp dertleşebileceğim ,fikir danışabileceğim ,güzel şeyler paylaşabileceğim bir arkadaşımı kaybetmiş olurum hepsi bu ,bu da senin için ne kadar kıymetli ben de bunu bilemem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?