2008 Kasım Anneleri

heeehhhhh gördün anam bişey değil uleynnn dedim bağada mı protesto ediolar kaydirigubbakcemile3
lavişşşşşşşşşşşşşşşş nbr yavruuu
ooooooooooo dark hanımlarda buradaymışşşş
mmmf
eylül
lelal
yokmu arttırannnnnnnnnnnnnnn

iyiyim sedacım kocişimle keyif yaptık biranın yanında kaşar ve salatalık nasıl meze ama:))
deneyin kızlar gerçekten süpper oluyorrrr...
hepinizi çok seviyorum tüm kuzuları ve sizi öpüyorum tek tek sabah erken kalkıcamm gece erken
yatmıyorum sonra sabah pişman oluyorum keşke erken yatsaydım diye:)))
iyi gecelerrr

darkım saatler olsun mis mis öptüm pammuk yanaklarından kokulu kokulu
lavişim yat anam yarın iş var seni de öpüyorum kokulu kokulu iyi gejeler

Laviş iyi geceler canım

Sedacım bende öpüyorum mucuk mucuk
Bence sen o işi bi daa düşün.ay ne güzel salaş salaş işe gidebileceksin,daa ne istiyosun D Keşke biz de kotla gidebilsek :)

neyse şekerler bugünlük benden bu kadar di,leğim yarın kk ya girdiğimde bu olayların kapanması yeni bir sayfa ile başlamamız herkese ii geceler uyku bastırdı kocaman öpüyorum sizi şekerler

Ahanda bu da Dark için :)))) Kızım konuşamıyoruz seninle çok özledim yaaaa
aklinialirimsmile
Bende çok ösledim yaaa

ne zamandır ben de senin gibi fazla takılamıyorum.Çocuklar büyüyünce ilgi istiyolar

bak bu da senin içinaklinialirimsmile

Eşimde bi arkadaşından istemiş sibirya kurdunu.ama ben evde hayvan sevmem.Bahçedede ev sahibi ne der bilmiyorum.
hem daha yavrulamamış bile kurdumuz
Bakımı çok mu zor?

Eşimde bi arkadaşından istemiş sibirya kurdunu.ama ben evde hayvan sevmem.Bahçedede ev sahibi ne der bilmiyorum.
hem daha yavrulamamış bile kurdumuz
Bakımı çok mu zor?

Ben bakmıyorum kibayanssulusmilebayanssulusmile..Eşim ve kayınvalidem bakıyor..Onlar da severek bakıyorlar.Bahçedeolduğu için de özel olarak bişi yapmaya ğek gerek kalmıyor aslında..

bir burdayım br değilim
tam girip bakim diyorum cimcime uyumak bilmedi dikiliyor ayağa
bu saat oldu hala mıkır mıkır
bir de banyo yaptırdık hanımı rahat uyusun diye ama yok
neyse ben en iyisi sonra geleyim :))

iyi geceler şimdiden herkese

asorticim geçmiş olsun eylülüme..inşallah sabaha bir şeyi kalmaz..
eylül 166 cıım cen de hastaydın..ben kaçırmışım arada görmedim..çok geçmiş olsun cnm..ben de bugün adet sancısı çekiyorum...yarına geçer sanırım.

lelalim duru da tuna gibi..geç yatıyor biz de 15-20 dakika önce uyuduk..ama ben erken kalkmayacağım sorun olmuyor da senin için zor dur eminim..inşallah annesine güzel bir uyku çektirir.

darkım sedoşum lavişim size yetişemedim sanırım...iyigeceler hepinize..

ben takılacağım buralarda biraz..1 saat sonra süt içireceğim..uyumadan vereyim diyorum

iyi geceler kızlar asortiem geçmiş olsun fıstığıma yaa üzüldüm

eyülülüm sana ne olduğundan haberim yoktu gewçmiş olsun

bira sefasını kim yaptı tam anlayamadım ama sanırım laviş ohh hayatım sefan olsun

andiş bir daha gelmeyeceğini yazmış KK'ya bu çok üzdü beni dileklerinize katılıyorum umarım yarın kasım anneleri için yepyeni birgün olur herşey unutulur ve herkes adnina da dahil eksiksiz aramızda olur

lelalcim bu durumda andişi belki sen ikna edebilirsin yada ne bileyim belki de biraz sinirinin yatışmasını beklemek lazım

duA edelim de hepimizin bebişi bugün raht uyusun hepinize iyi gecler deliksiz uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…