2008 Kasım Anneleri

Günaydın tontişler.Berbat bi haftasonu geçirdim.Umarım bu hafta iyi olur.Hasta olanlar var sanırım.Eylül rahatsızdı.Nasıl oldun Eylülcüm?

Asortim benim cimcimem hastaydı nasıl oldu?Bu kışı böyle bitirecez.2 yaşından sonra biraz daha iyi geçiyomuş.Sabredelim bacım...

günaydın kızlar..
yorucu bir hafta sonununardından yine işimin başındayım..
hasta olan bebişlere ve annişlere çok geçmiş olsun diyorum..
andinaya ne oldu anlamadım..niçin artık atılmayacakmış((

günaydın bacılarım mirmirmirmir :1closedeyes:
sanırım ne demek istediğimi anladınız kafamçokkarıştı
umarım çok güzel bir hafta olur

kötü ya valla git dilekçe ver itiraz et koca mahallaede bi sizin bide annenlerin evimi kalmış gııı
yada şöle makul bi fiyata anlaşın yerimseniben

ben gideyim çok bile oturum malum yarın pazartesi zor bi gün bazen delimiyim acaba diye düşünüyorum valla:))

arkidişim adı ve markası ne

duA edelim de hepimizin bebişi bugün raht uyusun hepinize iyi gecler deliksiz uykular
ciddiydin değilmi bu dileğinden hiç uygun olmadı geceye :bbo:

Herkese günaydınnn.Çok yorgun hissediyorum kendimi.Hafta sonu üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum.hafta içi dinleniyorum valla işe gelince..Sizde de öyle mi?

günaydın kızlar
çokuykum var bu sabah valla algılamakta güçlük çekiyorum
sabah 6 da kalktım lavaboya gittim kal geldi neden burdayım diye geldim buzdolabını açtım kal geldi neden burdayım diye valla halada öyleyim ama mikroskobik uyumadı mecbur kalktım bende
bingosil fresh hijyen küreleri çam kokulu şeyin adıda

İşte çocuklu yaşama hazırlanmanın adımları:

1-) Köşe başındaki süpermarkete gidin. Hiçbirşey satın almadan kasaya yönelin ve cebinizdeki bütün parayı kasiyere verin. Daha sonrada yandaki eczaneye gidin kredi kartınız ile ilaçlar alın.

2-) Akşam saat 17:00 ile 22:00 arasında elinizde yaklaşık 4 kg. Ağırlık taşıyarak sürekli ev içinde yürüyün. Saat 22:00'de ağırlığı yatağa bırakın, saati 24:00'e kurun ve yatın uyuyun. Saat tam 24:00'de kalkın 4 kg. ağırlığı tekrar elinize alın ve saat 01:00'e kadar evin içinde dolaşın. Ağırlığı tekrar yatağa koyun. Saatin alarmını da 03:00'e kurun. Yatın. Uyuyamayacağınız için tekrar kalkın ve bu kez elinizde ağırlık olmadan evin içinde dolanıp durun. Saat 02:45'de koltukta kendinizden geçin. 03:00'te çalan alarm ile fırlayın, 15 dakikalık uyku sersemliği ile yatağa yönelin ve ağırlığı elinize alın. Saat 04:00'e kadar karanlıkta elinizde ağırlık varken dolanın ve bu arada yüksek sesle de şarkılar söyleyin. Kendi kendinize konuşun. Saati 05:00'e kurun ve kendinizden geçerek bir süre daha uyuyun. Böylece toplam uyku miktarınız 45 dakikaya yükseltin. Kahvaltıyı hazırlayın. Güleryüzlü olun ve bu dediklerimi 5 yıl boyunca her gece tekrarlayın.

3-) Eve bir ahtapot getirin... Ve 5 yıl boyunca onu her sabah düzenli bir şekilde giydirmeğe çalışın. Ayrıca ahtapotu bir çuvala, hiçbir kolu dışarda kalmıyacak şekilde, en kısa zamanda sokmanın provasını yapın. (Bu prova sonunda çocuğunuzu her sabah minimum hasarla giydirmeyi öğreneceksiniz.)

4-) Bir kavun satın alın. Kavunun bir bölümüne küçük bir delik açın. Sonra kavunu uzunca bir iple duvardan aşşağıya sallandırın. Ve kavunu iki yana sallayın. Kavun sağdan sola durmadan sallanırken, bir kaşık sıcak suyu alın. Durmadan sağdan sola sallanan kavunun üstünde daha önce açmış olduğunuz deliğe, bir tek damla yere dökmeden sokmağa çalışın. (Bunu başardığınızda o mini minnacık, sevimli mi sevimli yavrunuza en az hasarla yemek yedirmeyi öğrenmiş olacaksınız.)

5-) Ağzınızdan çıkan her cümleyi en az beş kere daha tekrarlıyarak konuşmaya alışın. Bunu bir yaşam biçimi haline getirin.

6-) Dışarıya çıkmak için giyinin. Banyonun kapısı önünde tam tamına yarım saat bekleyin. Aşağıya inin. Kapının önünde beş dakika bekleyin.
Sonra tekrar eve dönün. Tekrar dışarıya çıkın. Evin önündeki yolda yürümeye başlayın. Çok ama çok yavaş yürüyün. Yürürken de yerde gördüğünüz
her sigara izmaritini, cikleti, kirli kağıt ve mendili ve ölü karıncayı dikkatle ve uzun uzun seyredin. Aniden << yeter artık senden çektiğim diye avazınız çıktığı kadar bağırın. Eve geri dönün. ( Bu provayı yaptığınız zaman da küçük çocuğunuzla yürüyüşe çıkmaya hazır hale geleceksiniz.)

7-) Süpermarkete gidin ve yanınıza da orta büyüklükte bir keçi alın. Süpermarkete girince keçiyi serbest bırakın. Daha sonrada keçinin içerde kırdığı, tahrip ettiği herşeyin parasını sorgusuz sualsiz ödeyin. (Evet, bununla da çocuk ile birlikte alışverişe hazır duruma gelmiş bulunuyorsunuz.)

Evdeki koltukların üzerine tereyağı sürün. Perdelere reçel bulaştırın. Mutfakta pişmekte olan bir adet balığı çalın ve onu misafir odasında bir yere saklayın. Balığın odada 5 ay kimse tarafından bulunmadan kalmasını sağlayın. Evdeki yeni sulanmış çiçeklere elinizi sokun ve aldığınız çamurlar ile temiz duvarlar üzerine figürler yaratın. (Evet, artık ev de çocuk için provalı hale geldi.)

Tamam mı ? Tamamsa, bütün bunları yaptıysanız, artık çocuklu yaşama
hazırsınız demektir.

canım bilgiler için çok sağolll
FAKAT BİZİDE GELİŞTİRECEK BİŞİLER LAZIMMMMMMMMM :icecream:

çitoscum paylaşım içöin sağol daha öncede okumuştum bunu ama her okuduğumda gülerim ama şimdi ne kadar doğru olduğunuda anlıyorum:roflol:

gunaydınnn

valla tam bır saattır gecmısı okuyorum
cok haraketlı ve sıcak bır hafta sonu gecmıs anlasılan

ben hamılelıgımın kasım ayında noktalanıp bebısımı kucagımı alacagımı ogrendıgımde tanıdım bu sıteyı
cok sevdım cok sey paylastım hatta nettekı arkadaslık ve paylasımlara ınanmayan bırı olarak basladım burada konusmaya
kendım aılem ve cocugumla alakalı cevap aradıgım sorulara kolaylıkla cevap buldum
oylekı bana soylenen bır konuyu bıle ben kızlarla konusayım deyıp buraya tasıdım

olmus olabılır
kırgınlıklar vs ama artık bıtsın
eskısı gıbı olalım lutfen

denızanası kucuk delıkanlı oyun grubuna baslıyormus
cok sevındım cocuklarla bır araya geldıklerınde cok mutlu oluyorlar canım
umarım uyum sorunu yasamazsınız

krıkıtosumun kızı olacakmıs hayırlı olsun
ınsa allah her turlu sorun bıter sorunsuz bır sekılde saglıkla kızını alırsın canım kucagına

dılokcum bebıs ıstedıgını bılmıyrdum canım
hakkına hayırlısı

mmf yola terk sorunu var sanırım
ıtıraz hakkınızı sonuna kadar degerlendırın derım

zeyna bır tırda benım uzerımden gectı

cıtos bende hafta sonu hafta ıcıne nıspeten daha fazla yorulanlardanım

andına cok guzel paylasımlarda bulunduk sıteden ayrılmanı ıstemem senı beklıyoruz canım

dark yarı yıl tatılını bende heyecanla beklıyorum canım
senın ıcın dınlenme benım ıcın mısafırlerımle gezme donemı olacak

ayy daha bır suru sey yazacaktım alıntı yapmamak ıcın ataclamadım ama aklımda kalan bunlar oldu

ORTADA Bİ SORUN MU VAR KALİMEROCUM BİZ GÖREMİYOS sengözlerimebaksanab

EEE HAFTA SONUN NASILDI
BİZİM Bİ ÇOĞUMUZUN VAHİMDİ DE...

gelelım bıze
cuma gunu kayınvalıdecıgımı almamız ıcın cok bılmıs eltım telefon actı bıze
hem de 4 kere allahım soklar ıcınde kaldım
ben benım evımde kalırken hıc kımseye sesımı cıkarmadım calısan tek gelın olmama ragmen kımselere gelın alın demedım ama eltım bıkmıs olacak kı cuma aksamı bız koıcle gezerken ve ılk konusmamızda aksam gelecegız dememıze ragmen tam 4 kez arayaıp gelıp almamızı soyledı

ben cok bozuldum tabıı bılıyorsunuz cumartesı gunu arkadaslarım da gelecegı ıcın rahatsız oldum ama gorumcem gelıp aksam bızden aldı
cok ıyı bır tesaduf oldu cok mutlu oldum

arkadaslarım geldı cocukları ıle bırlıkte
bırısı 4 aylık cımcımesı dıgerı 3 aylık tosunu ıle bırlıkte
kendımı cok tecrubelı hıssettım yanlarında
onların yannda oglum cok kocaman oldu hatta nazar bıle aldı
suyunu kendı ıcıyor odasına gıdıp gelıyor ayy kendı oynuyor dedıler aksamına bomba gıbı patladı oglum aglamaktan
dunde havanın soguk olması cocuklu mısafırın ardından ev temızlıgı derken hep evdeydık
dınlendım mı hayır cok yorgunum
cunku oglumdan gece en az 4 kez tekme yedım

ORTADA Bİ SORUN MU VAR KALİMEROCUM BİZ GÖREMİYOS sengözlerimebaksanab

yok canım ben kendı kendıme konusuyorum ıste
malum cocuktan sonra ne hıssetıgını ne konustugunu bılemez oluyor bazen ınsan
kendı capımda pasta mısalı attım olee ıste

hafta sonu (bknz: bır ust msj) olumunekankayizsmile

teşekkürler maytabım.ya aslında kocişle aramız biraz nanemolluydu iyi geldi birlikte vakit geçirmek:)
dünde öğlene kadar bulgur temizledim:S
memoyada maşallah yürüyo demek artık:)
gerisi gelir çorap söküğü gibi..

tebrikler mmmfcim nihayet gaza geldi minik beyimiz

gemişolsun ayrıca hem kaana hem mikroskobiğe

cerende saqlya sümük
sağol darkcım. hasta değil aslında ama arada öksürüyo.
burnu tıkalı olda yapıyo olabilir.
annesi gibi alejik bi bünyesi var galiba

sedoşum bence acele etme daha iyi bi yer bak.
inş.istediğin gibi bi yer bulursun.
zira senin gibi süslenmeyi seven kokoş bi hatuna göre değilmi orası:)))

hepinize günaydın kızlar..
toplantıya giriyoruz.
sonra gelip yazıcam..
çok uykusuzum.
kaan tam tamına 5 de uyudu.
sabaha kadar babası ve ben ayaktaydık
görüşürüz..

ya kızlar benim küçük canavar nereye dokunduysa benim sayfa kocamaaan oldu
diğer sitelerde normal ama kk da kocaman
gerçi kızımda kk gönlümdeki yerinin kocamaaan olduğunu biliyor da ben okumak da zorlanıyorum
ne yapmalıyım
yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…