- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.881
kötü ya valla git dilekçe ver itiraz et koca mahallaede bi sizin bide annenlerin evimi kalmış gıııkız adresini verde kargoliim sana yyazık
bende dağ başında oturuyorum diyorum ama bizimbakkalda 6 kilo olmasada bi 3 kilo tedarik edebilirimyaane haksızlık etmişim
kızlar bu arada çok kötü bişeyler oluyo yaa
evimizin olduğu yerden yol geçicekmiş koca bahçede başka ev gitmiyo bizim ev gidiyo
dış mihrakların güçleri yada pis elleri diyelim
offf çok kötü ya inşallah olmaz öyle bişey dua edin bana
itiraz etmeye gidilecek annemlerin evindende bahçeden bir kısmı gidecek bende orası için itiraz etmeye gidicem
ben gideyim çok bile oturum malum yarın pazartesi zor bi gün bazen delimiyim acaba diye düşünüyorum valla:))
ciddiydin değilmi bu dileğinden hiç uygun olmadı geceye :bbo:duA edelim de hepimizin bebişi bugün raht uyusun hepinize iyi gecler deliksiz uykular
İşte çocuklu yaşama hazırlanmanın adımları:
1-) Köşe başındaki süpermarkete gidin. Hiçbirşey satın almadan kasaya yönelin ve cebinizdeki bütün parayı kasiyere verin. Daha sonrada yandaki eczaneye gidin kredi kartınız ile ilaçlar alın.
2-) Akşam saat 17:00 ile 22:00 arasında elinizde yaklaşık 4 kg. Ağırlık taşıyarak sürekli ev içinde yürüyün. Saat 22:00'de ağırlığı yatağa bırakın, saati 24:00'e kurun ve yatın uyuyun. Saat tam 24:00'de kalkın 4 kg. ağırlığı tekrar elinize alın ve saat 01:00'e kadar evin içinde dolaşın. Ağırlığı tekrar yatağa koyun. Saatin alarmını da 03:00'e kurun. Yatın. Uyuyamayacağınız için tekrar kalkın ve bu kez elinizde ağırlık olmadan evin içinde dolanıp durun. Saat 02:45'de koltukta kendinizden geçin. 03:00'te çalan alarm ile fırlayın, 15 dakikalık uyku sersemliği ile yatağa yönelin ve ağırlığı elinize alın. Saat 04:00'e kadar karanlıkta elinizde ağırlık varken dolanın ve bu arada yüksek sesle de şarkılar söyleyin. Kendi kendinize konuşun. Saati 05:00'e kurun ve kendinizden geçerek bir süre daha uyuyun. Böylece toplam uyku miktarınız 45 dakikaya yükseltin. Kahvaltıyı hazırlayın. Güleryüzlü olun ve bu dediklerimi 5 yıl boyunca her gece tekrarlayın.
3-) Eve bir ahtapot getirin... Ve 5 yıl boyunca onu her sabah düzenli bir şekilde giydirmeğe çalışın. Ayrıca ahtapotu bir çuvala, hiçbir kolu dışarda kalmıyacak şekilde, en kısa zamanda sokmanın provasını yapın. (Bu prova sonunda çocuğunuzu her sabah minimum hasarla giydirmeyi öğreneceksiniz.)
4-) Bir kavun satın alın. Kavunun bir bölümüne küçük bir delik açın. Sonra kavunu uzunca bir iple duvardan aşşağıya sallandırın. Ve kavunu iki yana sallayın. Kavun sağdan sola durmadan sallanırken, bir kaşık sıcak suyu alın. Durmadan sağdan sola sallanan kavunun üstünde daha önce açmış olduğunuz deliğe, bir tek damla yere dökmeden sokmağa çalışın. (Bunu başardığınızda o mini minnacık, sevimli mi sevimli yavrunuza en az hasarla yemek yedirmeyi öğrenmiş olacaksınız.)
5-) Ağzınızdan çıkan her cümleyi en az beş kere daha tekrarlıyarak konuşmaya alışın. Bunu bir yaşam biçimi haline getirin.
6-) Dışarıya çıkmak için giyinin. Banyonun kapısı önünde tam tamına yarım saat bekleyin. Aşağıya inin. Kapının önünde beş dakika bekleyin.
Sonra tekrar eve dönün. Tekrar dışarıya çıkın. Evin önündeki yolda yürümeye başlayın. Çok ama çok yavaş yürüyün. Yürürken de yerde gördüğünüz
her sigara izmaritini, cikleti, kirli kağıt ve mendili ve ölü karıncayı dikkatle ve uzun uzun seyredin. Aniden << yeter artık senden çektiğim diye avazınız çıktığı kadar bağırın. Eve geri dönün. ( Bu provayı yaptığınız zaman da küçük çocuğunuzla yürüyüşe çıkmaya hazır hale geleceksiniz.)
7-) Süpermarkete gidin ve yanınıza da orta büyüklükte bir keçi alın. Süpermarkete girince keçiyi serbest bırakın. Daha sonrada keçinin içerde kırdığı, tahrip ettiği herşeyin parasını sorgusuz sualsiz ödeyin. (Evet, bununla da çocuk ile birlikte alışverişe hazır duruma gelmiş bulunuyorsunuz.)
Evdeki koltukların üzerine tereyağı sürün. Perdelere reçel bulaştırın. Mutfakta pişmekte olan bir adet balığı çalın ve onu misafir odasında bir yere saklayın. Balığın odada 5 ay kimse tarafından bulunmadan kalmasını sağlayın. Evdeki yeni sulanmış çiçeklere elinizi sokun ve aldığınız çamurlar ile temiz duvarlar üzerine figürler yaratın. (Evet, artık ev de çocuk için provalı hale geldi.)
Tamam mı ? Tamamsa, bütün bunları yaptıysanız, artık çocuklu yaşama
hazırsınız demektir.
İşte çocuklu yaşama hazırlanmanın adımları:
1-) Köşe başındaki süpermarkete gidin. Hiçbirşey satın almadan kasaya yönelin ve cebinizdeki bütün parayı kasiyere verin. Daha sonrada yandaki eczaneye gidin kredi kartınız ile ilaçlar alın.
2-) Akşam saat 17:00 ile 22:00 arasında elinizde yaklaşık 4 kg. Ağırlık taşıyarak sürekli ev içinde yürüyün. Saat 22:00'de ağırlığı yatağa bırakın, saati 24:00'e kurun ve yatın uyuyun. Saat tam 24:00'de kalkın 4 kg. ağırlığı tekrar elinize alın ve saat 01:00'e kadar evin içinde dolaşın. Ağırlığı tekrar yatağa koyun. Saatin alarmını da 03:00'e kurun. Yatın. Uyuyamayacağınız için tekrar kalkın ve bu kez elinizde ağırlık olmadan evin içinde dolanıp durun. Saat 02:45'de koltukta kendinizden geçin. 03:00'te çalan alarm ile fırlayın, 15 dakikalık uyku sersemliği ile yatağa yönelin ve ağırlığı elinize alın. Saat 04:00'e kadar karanlıkta elinizde ağırlık varken dolanın ve bu arada yüksek sesle de şarkılar söyleyin. Kendi kendinize konuşun. Saati 05:00'e kurun ve kendinizden geçerek bir süre daha uyuyun. Böylece toplam uyku miktarınız 45 dakikaya yükseltin. Kahvaltıyı hazırlayın. Güleryüzlü olun ve bu dediklerimi 5 yıl boyunca her gece tekrarlayın.
3-) Eve bir ahtapot getirin... Ve 5 yıl boyunca onu her sabah düzenli bir şekilde giydirmeğe çalışın. Ayrıca ahtapotu bir çuvala, hiçbir kolu dışarda kalmıyacak şekilde, en kısa zamanda sokmanın provasını yapın. (Bu prova sonunda çocuğunuzu her sabah minimum hasarla giydirmeyi öğreneceksiniz.)
4-) Bir kavun satın alın. Kavunun bir bölümüne küçük bir delik açın. Sonra kavunu uzunca bir iple duvardan aşşağıya sallandırın. Ve kavunu iki yana sallayın. Kavun sağdan sola durmadan sallanırken, bir kaşık sıcak suyu alın. Durmadan sağdan sola sallanan kavunun üstünde daha önce açmış olduğunuz deliğe, bir tek damla yere dökmeden sokmağa çalışın. (Bunu başardığınızda o mini minnacık, sevimli mi sevimli yavrunuza en az hasarla yemek yedirmeyi öğrenmiş olacaksınız.)
5-) Ağzınızdan çıkan her cümleyi en az beş kere daha tekrarlıyarak konuşmaya alışın. Bunu bir yaşam biçimi haline getirin.
6-) Dışarıya çıkmak için giyinin. Banyonun kapısı önünde tam tamına yarım saat bekleyin. Aşağıya inin. Kapının önünde beş dakika bekleyin.
Sonra tekrar eve dönün. Tekrar dışarıya çıkın. Evin önündeki yolda yürümeye başlayın. Çok ama çok yavaş yürüyün. Yürürken de yerde gördüğünüz
her sigara izmaritini, cikleti, kirli kağıt ve mendili ve ölü karıncayı dikkatle ve uzun uzun seyredin. Aniden << yeter artık senden çektiğim diye avazınız çıktığı kadar bağırın. Eve geri dönün. ( Bu provayı yaptığınız zaman da küçük çocuğunuzla yürüyüşe çıkmaya hazır hale geleceksiniz.)
7-) Süpermarkete gidin ve yanınıza da orta büyüklükte bir keçi alın. Süpermarkete girince keçiyi serbest bırakın. Daha sonrada keçinin içerde kırdığı, tahrip ettiği herşeyin parasını sorgusuz sualsiz ödeyin. (Evet, bununla da çocuk ile birlikte alışverişe hazır duruma gelmiş bulunuyorsunuz.)
Evdeki koltukların üzerine tereyağı sürün. Perdelere reçel bulaştırın. Mutfakta pişmekte olan bir adet balığı çalın ve onu misafir odasında bir yere saklayın. Balığın odada 5 ay kimse tarafından bulunmadan kalmasını sağlayın. Evdeki yeni sulanmış çiçeklere elinizi sokun ve aldığınız çamurlar ile temiz duvarlar üzerine figürler yaratın. (Evet, artık ev de çocuk için provalı hale geldi.)
Tamam mı ? Tamamsa, bütün bunları yaptıysanız, artık çocuklu yaşama
hazırsınız demektir.
ORTADA Bİ SORUN MU VAR KALİMEROCUM BİZ GÖREMİYOS sengözlerimebaksanabgunaydınnn
valla tam bır saattır gecmısı okuyorum
cok haraketlı ve sıcak bır hafta sonu gecmıs anlasılan
ben hamılelıgımın kasım ayında noktalanıp bebısımı kucagımı alacagımı ogrendıgımde tanıdım bu sıteyı
cok sevdım cok sey paylastım hatta nettekı arkadaslık ve paylasımlara ınanmayan bırı olarak basladım burada konusmaya
kendım aılem ve cocugumla alakalı cevap aradıgım sorulara kolaylıkla cevap buldum
oylekı bana soylenen bır konuyu bıle ben kızlarla konusayım deyıp buraya tasıdım
olmus olabılır
kırgınlıklar vs ama artık bıtsın
eskısı gıbı olalım lutfen
ORTADA Bİ SORUN MU VAR KALİMEROCUM BİZ GÖREMİYOS sengözlerimebaksanab
teşekkürler maytabım.ya aslında kocişle aramız biraz nanemolluydu iyi geldi birlikte vakit geçirmek:)geçmedi azocum yaa
ilerliicek diye lorkuyorum ama haftasonu zaditen vermeyide unuttum
sürekli bi öksürük değil ama beni huzursuz etti açıkcası
milleti anlamıyorum ama ben yaa nasılolsa aşı oldu diye cak cuk öper oldular memoyu
biz hala çok hasassız bu konuda fatih bile okuldan gelince elini yüzünü yıkamadan sokulmuyo kardeşine
sanada kolay gelsin azocum zor bu sıpalarla uğraşmak şimdi heryerden bulgur çıkar bikaç gün:))
bu arada gözümden kaçmadı ne güzel bir gün geçrmişsiniz
sağol darkcım. hasta değil aslında ama arada öksürüyo.tebrikler mmmfcim nihayet gaza geldi minik beyimiz
gemişolsun ayrıca hem kaana hem mikroskobiğe
cerende saqlya sümük
sedoşum bence acele etme daha iyi bi yer bak.dilokçum biraz önce yazdım krikitosçuma da yazdım ama görmediniz heralde neysem tekrar yazayım görüşmeye gittim pek içime sinmedi çalışanlar çok paspaldı görsen kızların saçlar bi kızıl bi siyah kot pantolonları yırtık moda yaçağrı merkezi diye giyim ve tipe pek önem verilmemiş anlaşılan halbuki gittiğim yer plaza şuan boşlukta gibiyim en azından hazirana kadar çalışıp açıklarımı kapatayım diyorum yazı atlatınca da adam akıllı bi iş bulurum diorum bi yandan da yanlış mı düşünüyorum die kafa yoruyorum cnmcım sen ne alemdesin adet olmadım diosun hamilemisin kız yoksam kirikitostan sonra 2.senmi olucan
azoo geçmiş olsun kaana
demek sadece kuru öksürük var
o zaman ballı zencefilli limonlu su vermeyi denesene tatlım
gerçekten ok işe yarıyor tavsiye ederim.
sağol lelalim. kaan da çitosunki gibi sevmiyo çay ve meyva suyunu ama bizde kahvaltıya falan ekleyip kakalıyoz işte:)QUOTE]
julicim kaan da hayvanlara hasta.ben evde hayvan besleyemem ve ilerde bu çocuk bu konuda beni zorlayacak gibi.sokaktan hergün bi hayvanı eve getiren çocuklar olur ya:))Dün biz de güzel bir gün geçirdik. Bir şey keşfettik. Sabah uyanır uyanmaz evden çıkıp bir alışveriş merkezine gidiyoruz. Dün de Profilo'ya gittik. Daha yeni açılıyordu :)) Karga şey yemeden yani. Ama çok güzeldi. Kimsecikler yok. Banusunun elinden tuttum bayağı dolaştı orada. Pet Shop'ta tam yarım saat geçirdik. Bayılıyor kızım köpeklere. Bana bir köpek almak şart oldu artık. Bakalım babayı razı edebilirsek ya da şimdiki evden taşınırsak almayı düşünüyorum. Kızıma arkadaş. Bir Golden fena olmaz, çok büyükler ama çocukları çok seviyorlar. Siz ne dersiniz bu konuda. Şöyle bahçeli ev olsa en iyisi aslında ama nereden bulacaksın ki(
canım kaan da batu gibi zorla içiriyoruzya bebelere nasıl içiriyorsunuz o bitki çaylarını bi söyleyin bana..Benim oğlum bırak bitki çaıyını meyve suyu bile içmiyor..
yok canım ben kendı kendıme konusuyorum ıste
malum cocuktan sonra ne hıssetıgını ne konustugunu bılemez oluyor bazen ınsan
kendı capımda pasta mısalı attım olee ıste
hafta sonu (bknz: bır ust msj) olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?