- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.941
günaydın ;
vallahi yasmin pes diyorum nasıl bir adam bu ,çalışılmaz vallahi ,yada ben olsam duramam yanında ,
en son ayrıldığım iş yerimde 5 yıl çalıştım ,ofise istediğim saatte hatta 10da 11 de bile giderdim ,patron
oooo günaydın derdi gülerek ,yaa kusura bakmayın geciktim derdim önemli değil fazla mesaine sayarız
derdi ,saat 4 de çıkardım kimse bişey diyemezdi işim var der çıkardım ,arkadaşlarım gelirdi otururduk
çay kahve ,kimse karışamazdı ,patronum bazen yanına çağırır ,dert anlatırdı bana ,beni dinlerdi ,maddi
sıkıntım olduğunda maaşım harici para verirdi ,hatta kasa anhtarını verir ne kadar ihtiyacın varsa al
derdi ..yani o kadar memnundum ki ,evlenince uzak olduğundan ayrılmak zorunda kaldım ,hala da
telefonla görüşürüz ..
remocum annene de geçmiş olsun canım
iyiki doğdun hilalcim daha güzzel yaşlara yıllara sağlıkla ailenle inşallahcumartesi günü doğum günümdü:))Tam tamına 35 yaşına bastım..
annemlerde güzel bir kutlama yaptık..yaş ilerlediği için çok mutlu olmuyorum artık..ama hatırlanmakta çok hoş:))
nası yaaaa erkek miiibaska bır topıcte gezerken dıkkatımı cektı
sanırım erkek uye kadınmıs gıbı konu acıp yorum yapıyormus
sıteye sıkayette bulunulmus ama nedense hep tırsıyorum bu durumlardan
Gunaydın tontısler
mmfcım gozun aydın oglusun yurumeye baslamıs
krıkotusa cok uzuldum kızımız olucakmıs cokk sevındım ınsallah test sonucların ıyı cıkar canımcımm
uzun zamandır gecmısı okuyordum unuttugum varsa kusura bakmasınn
hılos dogumgunun kutlu olsunn
zeyna benımde uykum var yatalımm canımm
Çİlekcım norvec cokk sogukmus -40 dıyorlar ayy aklıma sen geldınn sende kocısını bırakıp turkıyeye gelcekmıssınnn hayırlısıyla kazasız belasız gelırsın ınsalla denız oglanı opuyorumm
kızlar valla büyük bi palavra ile attım kendimi eveMinik, Azo, Zeyna ben de sizin gibi uykusuz ve yorgunum. 11 de uyuyan Banusu gece yarısı dikildi ayağa. Yanıma aldım, tam 2 saat yatağın içinde oynadı durdu. En son otururken resmen oturur durumdayken uyudu, küt yatağa yığıldı. Bir korktum acaba bir şey m oldu diye kontrol ederken gene uyandı :))) Bıraksana dimi uyumuş çocuk. Gene biraz takıldı sonra ikimiz de sızmışız yatakta. Tam uyuyor hasta diye üstünü örtüyorum pat uyanıyor. Bütün gece böyle didindik durduk. Ve hanımefendi bu saat olmuş hala uyuyormuş. Bir de o kadar gürültü çıktı apartmanda.
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yasmin çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşAzocum benimki fena.Bizim günde 2 defa çay hakkımız var.Disiplinden bu.bBir iş verir gelip gidip bitti mi der.Bitmediyse suratını azdırır, mok atsan yapışmaz yani.45 yaşında bir arkadaş var burda köpek gibi azarlar.Bazen çok kızarsa ayaklarını vurup yere gider.Ha bir kere yere telefonunu fırlatmıştı.Ben biraz karşılık verdiğim için çok çemkiremiyo ama canımızı okuyo resmen.Kandil, bayram vs.kutlamazsan darılır ve tavır takınır.Burda çok üzüldüğüm bir olayı daha söyleyim sekreterimiz tüplerin açıkığına bakmak için ultrason çektirmişti.Biliriz çoğumuz nasıl acılıdır, kız apladı acısından.Gelip ona sen benim böyle işime yaramazsın git dedi((((((
bizim iş yerinde öğretmen bi arkadaş olmuştu katarakt ameliyatı p.tesi oldu çarşamba işe geri geldi gayette iyiydi yani sorunsuz bi ameliyat diye biliyorumgünaydın kızlar
haftasonu hiç istemediğimiz yazışmalar olmuş
inşallah bütün kırgınlıklar biter ve en kısa zamanda hep birlikte eski ortamımıza kavuşuruz
hafta sonu ben de annemi göz doktoruna götürdüm katarakt ameliyatı olacak bu cuma
şeker hastalığı göze vurmuş ve katarakta sebebiyet vermiş ameliyat tek çözüm dediler
katarakt ameliyatı ve sonrası hakkında bilginiz var mı acaba
gözü olanın gözü çıksın
nası yaaaa erkek miii
hangi gerizekalı bu kadar kadının dırdırını dinlerki anlamam akannehir:roflol:
günaydın eylülüm nasılsın daha iyisin umarımgünaydın ;
vallahi yasmin pes diyorum nasıl bir adam bu ,çalışılmaz vallahi ,yada ben olsam duramam yanında ,
en son ayrıldığım iş yerimde 5 yıl çalıştım ,ofise istediğim saatte hatta 10da 11 de bile giderdim ,patron
oooo günaydın derdi gülerek ,yaa kusura bakmayın geciktim derdim önemli değil fazla mesaine sayarız
derdi ,saat 4 de çıkardım kimse bişey diyemezdi işim var der çıkardım ,arkadaşlarım gelirdi otururduk
çay kahve ,kimse karışamazdı ,patronum bazen yanına çağırır ,dert anlatırdı bana ,beni dinlerdi ,maddi
sıkıntım olduğunda maaşım harici para verirdi ,hatta kasa anhtarını verir ne kadar ihtiyacın varsa al
derdi ..yani o kadar memnundum ki ,evlenince uzak olduğundan ayrılmak zorunda kaldım ,hala da
telefonla görüşürüz ..
remocum annene de geçmiş olsun canım
aman maşallah maşallah dilimizi ısıralım hep birlikte 12 bile müthiş bi saat duru için aman pes etme safiş :Saruboceq:yasminm daha iyiyiz maşallah diyim de feci şom ağızlıyımdır çünkü sinir olurum kendime :S 22.00 da değil ama 00.00-01.00 gibi uyuyor.bazen çok kalkıyor bazen 1 kez kalkıyor,hala oturmadı ama 4-5 te yatmıyoruz en azından buna da şükür
ne o len dikilcem onu beklicem bana iyi akşamlar dicek sabah günaydın dicem girip odasına oldu kendisi bulunmaz bursa kumaşımı lenBen buraya geldiğimde bi çizelge vardı.15 Dk.geç kalsan yazıyordun.Sonra maaştan kesiyodu.Şükür onu kaldırdık.Sabah geldiğinde odasına gider günaydın deriz, akşam 6 da çıkış kapısında onu bekleriz.O iyi akşamlar diler ve çıkar.Herşey dakikayla.Çay saatleri 10 dk. ona göre.12-13 olursa sekretere saatlere dikakt edelim der bize söylesin diye.Ya acayip bi adam ya.Valide hanıma anlatmıştım şikayet gibi iyi olduğumuz zamanlarda.Hayran kaldı:))))))))Bi evde bi burda var.Alıştım herhalde.Haziranda 8 sene bitecek..
kızlar cumartesi göz hastanesinde o kadar çok bebek gördümki anlatamam
bir de haftasonu gene tv'de hep bebeklerinizi göz kontrolüne götürün diye programlar vardı
siz bebeklerinizi ilk göz muayenesine götürdünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?