2008 Kasım Anneleri

Ben buraya geldiğimde bi çizelge vardı.15 Dk.geç kalsan yazıyordun.Sonra maaştan kesiyodu.Şükür onu kaldırdık.Sabah geldiğinde odasına gider günaydın deriz, akşam 6 da çıkış kapısında onu bekleriz.O iyi akşamlar diler ve çıkar.Herşey dakikayla.Çay saatleri 10 dk. ona göre.12-13 olursa sekretere saatlere dikakt edelim der bize söylesin diye.Ya acayip bi adam ya.Valide hanıma anlatmıştım şikayet gibi iyi olduğumuz zamanlarda.Hayran kaldı:))))))))Bi evde bi burda var.Alıştım herhalde.Haziranda 8 sene bitecek..

yupppiii işten kaçtım
beni arayan olursa uyuyorum inşalahhhhhh alkisalkisalkis
cumartesi günü doğum günümdü:))Tam tamına 35 yaşına bastım..
annemlerde güzel bir kutlama yaptık..yaş ilerlediği için çok mutlu olmuyorum artık..ama hatırlanmakta çok hoş:))
iyiki doğdun hilalcim daha güzzel yaşlara yıllara sağlıkla ailenle inşallah

baska bır topıcte gezerken dıkkatımı cektı
sanırım erkek uye kadınmıs gıbı konu acıp yorum yapıyormus
sıteye sıkayette bulunulmus ama nedense hep tırsıyorum bu durumlardan
nası yaaaa erkek miii
hangi gerizekalı bu kadar kadının dırdırını dinlerki anlamam akannehir:roflol:

kızlar valla büyük bi palavra ile attım kendimi eve
haber edeyim de beni merak etmeyin dedim
atayın gelin yataklar hazır hep birlikte uyuyalım alkisalkisalkis
beni arayan olursa yatak odasında yorgan altındayım :1closedeyes:

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yasmin çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
adamı Allah ıslah etsin ona merhamet versin kalbini yumuşatsın inşallah
böle barbarlık mı olur gııı
boşver çemkir anacım çemkir anca o zaman susuyorlar Çok üzgünüm çoook
bizim iş yerinde öğretmen bi arkadaş olmuştu katarakt ameliyatı p.tesi oldu çarşamba işe geri geldi gayette iyiydi yani sorunsuz bi ameliyat diye biliyorum
geçmiş olsun canım

nası yaaaa erkek miii
hangi gerizekalı bu kadar kadının dırdırını dinlerki anlamam akannehir:roflol:

canım dırdır dınlemıyor kı
kadınsal meselerden konu acıp rahat bır uslupta konusuyor ıste
takıpteyım

benımde gozlerım fecı yanıyor
eger sorun uykusuzluk degılse nezle olucam anlamına gelıyor
bırıncı sıkkı ıkıncı sıkka tercıh ederım
ben eve gıdıcem sımdı ama gerı donmem sart cok yogun bır hafta benı beklıyor
cuma gunu ıcın ızınlıyım sımdıden arkadasımın kınası var ve hazırlıklarım uzun surecek

günaydın eylülüm nasılsın daha iyisin umarım
senin işinde yanı benmiş valla ne hesap veririm ne soru sordururum üstüne utanmadan ben çemkiirim :lepi:
aman maşallah maşallah dilimizi ısıralım hep birlikte 12 bile müthiş bi saat duru için aman pes etme safiş :Saruboceq:
ne o len dikilcem onu beklicem bana iyi akşamlar dicek sabah günaydın dicem girip odasına oldu kendisi bulunmaz bursa kumaşımı len
ama seni ayrıca tebrik ediyorum yavrum sen o patrona 8 sene dayandıysan evdeki kocaya bir ömür rahat dayanırsın vereliniortak

[Boffff bi savaştan çıktık resmen herife banyo yaptırdım ay nooldu bu çocuğa yaa her zaman küvetten çıkmaya çalışırdı ama bugün değişikti yaa bide hasbama duştan korkuyo diye kovayla maşrapa aldım eski usul yıkıyorum
üstüm başım donuma kadar ıslandım çok söylkendi bana çok
[/B]

Zeynam ben de bu sabrıma hayret ediyorum ama hayat işte.Kapıldık gidiyoruz nereye kadar bilinmez...

Saphişin inşallah daha da düzelir.Zor ya uykusuzluk((

kaçak zeyna nereye girdin göremiyorum opuyorumnanaktan
minkçim dikkat et valla cnm grip nezle kadar iğrenç bi hastalık yok hem baş ağrısı hem akıntılar

amaan inşallah kızlar yaa valla uyumuyor diye sabahın 4 ünde sinirimden oturup ağladığımı biliyorum,yalvarıyordum artık uyu annem noolur diye

safişim valla geçenlerde arda uymak bilmedi saat 1 falandı artık eşiminde benimden gözümden uyku akıyordu fırıldak gibi dolanıyordu etrafta aklıma dsen geldin allah yardımcın olsun cnmcım inşallah yoluna girer zamanla tatlım

kızlar cumartesi göz hastanesinde o kadar çok bebek gördümki anlatamam
bir de haftasonu gene tv'de hep bebeklerinizi göz kontrolüne götürün diye programlar vardı
siz bebeklerinizi ilk göz muayenesine götürdünüz mü

eylülüm hayran kaldım senin ve zeynanın patronuna..

asortiğim fıstık kızımızada geçmiş olsun.
atlamışım..
umarım daha çıkmaz ateşi.
bizimkide anlamsız ama bıdır bıdır konuşup duruyo:)
çok şekerler evet..

aman sapişim maşallah yavaş yavaş daha erkenede çekersiniz inş.

ya zeyna ne bahane buldun işten kaytarmak için bende istiyooooom

kızlar burada bi arkadaşımda polikistik over varmış.2 yıllık evli ama yaşı 36 olduğu için hemen çocuk istiyolar olmuyomuş.
sizin önerebileceğiniz iyi bir dr varmı?
kendisi çok dr.gitmiş ama netice alamamış.
birazda kilolu.
şimdi diyetisyene başladı aynı zamanda tedavisinide olmak istiyo.
ben benim gittiğim dr.söledim ama benim öle bi rahatsızlığım olmadığı için tecrübe edindiğim bir konu değil.
siz iyi bi dr.tavsiye edebilirmisiniz?

canım kaan ın göz pınarında tıkanıklık vardı hatırlarsan.
göz muayenesine götürmüştük ozaman biz.
evet çocukların 1 yaşında göz dr.muayene olmaları gerekiyomuş.
biz 1,5 yaşında bidaha götürücez.

ilk göz muayenesi çok önemliymiş özellikle çocuk üzerine uzman doktora göstermek gerekiyormuş

azocuğum ethica incirli'de ali paşa bey var ben ona gitmiştim doğum için

gerçekten çok akıllı bir doktor bir arkadaşım 8 yıl boyunca uğraştı hamile kalabilmek için amerikan, memorial gitmediği denemediği tüp bebek tedavisi kalmadı

sonra ali paşa beye gitti bir kaç ilaç vermiş mucize biçimde hamile kaldı bebeği bizimle aynı yaşta şimdi

azocuğum bende de genetik göz tembelliği var yağızı kesin götürmem lazım ama ben de tembellik ettim
hastanede bebekleri görünce çok pişman oldum
annemin ameliyatını halledeyim sonra da yağızı götüreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…