- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #53.961
canım geçti çok şükür.kızlar bizde piroşu göz muayenesine götürmek istiyoruz sadece göz değil kulak vs. 1 yaşını geçtiler bi baktırmak lazım, daha önce götürmüştük kulak burun boğaza bu ay yine götürcez doktorumuza da sorup göz,diş,kbb
azocum ömer kaanın gözündeki sorun geçtimi pek bakamadım ben geçmişe yazdıysan da görmedim cnm
selamlar,
herkese güzel sıcak bir hafta diliyorum..
önce bu sayfadan okuduklarıma bikaç şey söleyim sonra geçmişe bakayım..
remedioscum bizde keremi götürdük hafif göz kayması var gibiydi oda normalmış burnunun gözler arasındakiş bölümü çok basık olduğu için öyle gözüküyormuş büyüdükçe burn kemiği gelişir o sorunda ortadan kalkar görmede sorun yok dedi gitmişken kaanada baktı normal çıktı oda.. şimdi gözü normale döndü sanırm yüzü tam oturnca dahada iyi olucak gözle görülür bir kayma yok artık..
azocum bende çocuk istediğm zamanlar bende de hafif polikistik over başlangıcı çıkmıştı ama adetlerim düzenliydi benimki yumurtlama haplarından kaynaklı bir oluşummuş o zaman öyle demişti dr. sana tavsiye edebileceğim bir dr. yok ama arkadaşın üniv. hastanelerine gidebilir orada daha detaylı ilgileniyorlar bu gibi durumlarla.. eğer sıra beklemek istemezse üniv. hastane dr. özelde muayene olabiliyorsun randevu ile hatta benim çok kilom yoktu ama riske atmamak için tedaviyi 4-5 kilo vereme içim diyetisyene yönlendirmişlerdi sonrasıda malum bıdıklar geldi..:-D
bugün bende uykusuzum oğlanlar gece çok kalkıyorlar onlar akşam 22,30da uydular ama ben ortalığı toparladım cnbce de sevdiğim dizinin tekrarı vardı onu seyrettim 1,30da yattım ama uyku bölüne bölüne sabhı ettik 8,30da kalktılar.... şimdi yeni uyudular bıdıklar..
kızlar biliyorsunuz annemi yeni gönderdim şimdide kayınvalidem burada..
hani benim eşimin meşhur bir teyzesi varya o kistini aldırdı iğne ile çektiler önce ameliyat dediler ama iğne ile halledilebilecek bişeymiş kısa bir operasyonla kurtuldu şimdi sanki ameliyat olmuş gibi hayriye anneye naz yapıyor.. kadın bir hafta onun yanında kalıp bizede gelecek kalmaya.. çok komik battaniye ile yastık koltukta biz varken ortada normal dolanıyor keyfi yerinde biri gelince battaniyenin altına giriveriyorohaoldumsmile
neyse biraz geçmişe bakayım ben..
ya bi de ne dicem size eylül bana aşırı dşkün bi çocuk oldu benden başka kimsede durmuyor
başka bebişlerle falan doğru düzgün oynamıyor ne yapıcam ben yaa çok yapışık ikiz gibiyiz
çalışmaya başlayınca ne yapıcaz ya bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?