2008 Kasım Anneleri

sağol remocum hemen söledim arkadaşıma.
sizin tavsiye ettiklerinizi yazıp vericem oda değerlendirsin artık..

eşimdede göz tembelliğivar bi gözünde.
dünya göz hastanesine götürmüştük önce oradaki dr.kaan ın da sol gözünde tembellik var demişti ama kanaldaki tıkanıklığı çok abartıphemen ameliyat olması lazım falan deyince memorial e götürmüştük.öle bişey çıkmadı.
orası çok paragözmüş öle öğrendim sonradan

kızlar bizde piroşu göz muayenesine götürmek istiyoruz sadece göz değil kulak vs. 1 yaşını geçtiler bi baktırmak lazım, daha önce götürmüştük kulak burun boğaza bu ay yine götürcez doktorumuza da sorup göz,diş,kbb

azocum ömer kaanın gözündeki sorun geçtimi pek bakamadım ben geçmişe yazdıysan da görmedim cnm

selamlar,
herkese güzel sıcak bir hafta diliyorum..
önce bu sayfadan okuduklarıma bikaç şey söleyim sonra geçmişe bakayım..
remedioscum bizde keremi götürdük hafif göz kayması var gibiydi oda normalmış burnunun gözler arasındakiş bölümü çok basık olduğu için öyle gözüküyormuş büyüdükçe burn kemiği gelişir o sorunda ortadan kalkar görmede sorun yok dedi gitmişken kaanada baktı normal çıktı oda.. şimdi gözü normale döndü sanırm yüzü tam oturnca dahada iyi olucak gözle görülür bir kayma yok artık..
azocum bende çocuk istediğm zamanlar bende de hafif polikistik over başlangıcı çıkmıştı ama adetlerim düzenliydi benimki yumurtlama haplarından kaynaklı bir oluşummuş o zaman öyle demişti dr. sana tavsiye edebileceğim bir dr. yok ama arkadaşın üniv. hastanelerine gidebilir orada daha detaylı ilgileniyorlar bu gibi durumlarla.. eğer sıra beklemek istemezse üniv. hastane dr. özelde muayene olabiliyorsun randevu ile hatta benim çok kilom yoktu ama riske atmamak için tedaviyi 4-5 kilo vereme içim diyetisyene yönlendirmişlerdi sonrasıda malum bıdıklar geldi..:-D
bugün bende uykusuzum oğlanlar gece çok kalkıyorlar onlar akşam 22,30da uydular ama ben ortalığı toparladım cnbce de sevdiğim dizinin tekrarı vardı onu seyrettim 1,30da yattım ama uyku bölüne bölüne sabhı ettik 8,30da kalktılar.... şimdi yeni uyudular bıdıklar..

kızlar biliyorsunuz annemi yeni gönderdim şimdide kayınvalidem burada..
hani benim eşimin meşhur bir teyzesi varya o kistini aldırdı iğne ile çektiler önce ameliyat dediler ama iğne ile halledilebilecek bişeymiş kısa bir operasyonla kurtuldu şimdi sanki ameliyat olmuş gibi hayriye anneye naz yapıyor.. kadın bir hafta onun yanında kalıp bizede gelecek kalmaya.. çok komik battaniye ile yastık koltukta biz varken ortada normal dolanıyor keyfi yerinde biri gelince battaniyenin altına giriveriyorohaoldumsmile
neyse biraz geçmişe bakayım ben..

canım geçti çok şükür.
hemde büyük bi tesadüf sonucu..
göz uçuğu olmuştu.memorialdeki cilt dr. 2 tane antibiyotik şurup verdi ve onlar hem uçuğu giderdi hemde kanaldaki tıkanıklığı..
hatta nurullah bey bile ilaçların ismini aldı diğer hastalarına önermek için:)

nazlıcım cevabın için teşekkürler.
sizede geçmiş olsun :)
bazıları seviyo yastaolup ilgilenilmeyi:)

ya bi de ne dicem size eylül bana aşırı dşkün bi çocuk oldu benden başka kimsede durmuyor
başka bebişlerle falan doğru düzgün oynamıyor ne yapıcam ben yaa çok yapışık ikiz gibiyiz
çalışmaya başlayınca ne yapıcaz ya bilgisi olan var mı

canım arkadaşımın oğluda eylül gibi annesinin eteğinden ayrılmıyodu.
sonra hem memeyi kesme için hemde bu durumdan dolayı kendine vakit ayıramadığından psikolojisi bozulduğu için eşinin yanında bi süre işe başladı.
öle çocukta alıştı..
yani memeyi bırakınca daha rahat edersin.

ha şimdi bıraktı işi kız çünkü oğlu çok hasta oldu ve ona bakmak için geri bıraktı işi

selamlar

kızlar bundan sonra en azından bir süre burada olmayacağımı haber vermek için yazıyorum, şimdiye kadar burada sizlerden çok şey öğrendim ve çok şey paylaştık, hoşçakal demeden gitmenin doğru olmadığını düşündüğümden yazma ihtiyacı duydum:)

nedenini biliyorsunuz ama ben olaya müdahil olmayan yada haberi olmayan arkadaşlara açıklamayı borç biliyorum, merak edeniniz olursa bu nedenden yokum şimdilik bir süre ama gelirmiyim ne zaman gelirim bilmiyorum

bir olay oldu ve olayla ilgisi olan olmayan herkes protesto etti, şekli bana göre doğru olmasa güzel edilsin ama meğerse bir çok kişi farklı olayları protesto ediyormuş, üstün dökmenin bir anlatımı vardır onun gibi oldu buda cenaze evinde herkes ağlar der, ama çoğu oradaki cenaze için değil kendi geçmiş ölülerine ağlar, buradada öyle oldu pastadan çıktı ve herkes kendi sorunu için protesto etti, tabi bunlardan habersiz olduğum ve objektif olmaya çalıştığım için taraflı olmakla suçlandım ve bu kırdı beni, üzüldüm,

neyse hepiniz hoşçakalın, bebişlerinizi öpüyorum:)

kızlar naberler nasılsınız topyekün:)) amanın neler olmuş ben girmeyeli.Hiçbişey anlamadım o yüzden yorum neyin yapamıycamkaydirigubbakcemile3 Yeni buluşma falan olursa haber verin hee bu sefer de kaçırmayayım:) giremiyorum zaten doğru dürüst işler yoğun.Şu an bile biri bana gözlerini dikmiş bakıyo ne yazıyo bu kız acep diye(

Asortim geçmiş olsun.Anılı ben emzirmedim 4 aydan sonra , sağarak verdim sütümü ama oldum olası çok düşkün.Haftasonumu zehir etti.Ya kucağımda yada bacaklarıma yapışan zırlayan bebek pozisyonunda.Karnıbahar kızarttım bir kucağımda Anıl varken cuma günü.Yanında çocuklar varken biraz oynuyo.Ya da reklem izlerken kurtuluyorum.Bana göre çocukla aşırı ilgilenirsen, akşama kadar tek seninleyse yani yalnız ikinizseniz çok düşkünleşir.Ne zaman kurtuluruz bilmiyorum.Ben de çok muzdaribim((

Azocum cevap veremedim.ıst.da değilim bilemiyorum tontiş.Umarım tedavisini olunca bebişe kavuşur arkadaşın...

Göz muayenesine gelince benimde aklımda.Ben halen gözlük kullanmıyorum ama eşim ilkokuldan beri kullanıyo.Korkuyorum muayeneye götürmeye((((((

ya kızlar niye bu kadar büyüdü bu konu.Ben arada girmeme rağmen gördüm yani bayadır devam ediyo gibi.biri bana anlatsın dermişimm:))

günaydın herkese
saat 12'ye kadar uyumuşuz oğluşumla süper oldu valla bugün çok ii geldihoş kafam hala salak gibi ama olsun uyudum yaa oda yeter bana

sağlık ocağından aradılar eymenin tansiyonu ölçülecekmiş bugün oraya götüreceğiz şimdi

hepinizi öpüyorum önceki konuyla ilgili de bişey demeyeceğim artık çünkü laf yetiştirmeye gücüm kalmadı
denizanası da gitme kararı almış çok üzüldüm onunla hiç bir alakası yok çünkü

göz muayenesi geçen tv de gördüm de bu aralar şartmış evet. ama nerde yaptırmak lazım.değişik bi sistem kullanıyorlardı benim gördüğüm kadarıyla küçük bebekler için.nerde yapılır bilen fikri olan varmı?

Denizannem yan falan yok.Ortada bariz bişi var.Sen yan değil protesto şekline üzüldün.Farkındayız lütfen gerek yok buna yaa.ıyice abartmayalım lütfen.Kimsenin seninle problemi yok.Asıl gidersen yanlı olduğunu düşünürüm(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…